..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 octombrie 2015

Roswell Deja Vu: Presupusul extraterestru mort în 1947 ajunge din nou în lumina reflectoarelor

 
Anul acesta, în data de 5 mai, la o conferinţă specială ce a avut loc în SUA, au fost făcute publice două fotografii care ar surprinde rămăşiţele unui extraterestru găsit mort de autorităţile americane la o fermă în apropiere de Roswell, New Mexico, în anul 1947.
Se presupune că imaginile au fost descoperite într-o colecţie de 40 de slide-uri colorate în podul unui cuplu american cu relaţii „grele”, atunci când proprietatea lor din Midland, Texas, a fost eliberată înainte de vânzare, susţine Daily Express.
Un clip scurt, documentar, a însoţit publicarea fotografiilor, sugerând a fi povestea investigaţiei unui jurnalist după ce aceste fotografii au ajuns în posesia sa. Clipul a descris cum au fost găsite aceste fotografii, într-o colecţie de poze ce aparţineau cuplului Hilda Blair Ray, o proeminentă avocată locală, şi soţului ei Bernard, un geolog care lucrează în industria petrolieră şi în prezent.
Fotografiile par să prezinte un umanoid cu un cap mare, aşezat pe o platformă din sticlă într-o vitrină.
Fotografiile au fost descrise ca având o calitate foarte proastă comparativ cu restul slide-urilor din colecţie, despre care s-a afirmat că ar fi fost realizate între mijlocul anilor 1940 şi anii 1950.
Publicarea imaginilor a declanşat o dezbatere intensă şi noi disensiuni în rândul grupurilor online dedicate OZN-urilor şi extratereştrilor. Mulţi speră că pozele sunt reale, în timp ce o altă tabără susţine că este vorba de o altă farsă, sofisticată, mulţumită tehnologiei moderne.
Scepticii susţin că fotografiile sunt o încercare de a obţine ceva bani la aniversarea a 20 de ani de la un eveniment asemănător. În 1995, au apărut câteva fotografii care păreau să surprindă o autopsie secretă executată de guvernul american asupra cadavrului unui extraterestru. Ulterior s-a dovedit că totul era doar o farsă elaborată.
De la apariţia sa în anii 1940, cazul Roswell a atras critici asupra autorităţilor americane, care sunt acuzate că ar muşamaliza descoperirea unui extraterestru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu