..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 8 septembrie 2015

Noi orientări aduse de Venus direct prin Maestrul Ascensionat Khutumi.

(6 sept. 2015; channeler Shariq Mahbub
Traducere Const. Mihăilescu

Preaiubiților,
Kuthumi
Pe măsură ce se intensifică noile nivele de auto-aliniere și de auto-adevăr pe aliniamentele iubirii, care cresc exponențial pe planeta voastră,  vine acum un timp al culegerii tuturor roadelor eforturilor interioare pe care le-ați făcut în ultimele luni, în care Venus a fost retrograd.
Acum veți începe să înțelegeți mai mult măreția care vă definește.
Acum veți înțelege drumul plin de neconcordanțe pe care l-ați lăsat deja în trecut.
Acum vi se va dezvălui mai pregnant cât de mult contează iubirea, care va începe să fie din ce în ce mai mult atrasă de ființa voastră, căci experiența iubirii vă asigură dreptul vostru divin de a experimenta acest sentiment în comuniune cu alții.
Acum, spre Equinox-ul din septembrie, falnica putere aflată în pilonul luminii și iubirii vă va înnobila suplimentar și vă va îmbogăți, într-o mai completă cunoașterea și auto-realizare, iubirea de sine și dragostea pentru alții și dragostea pentru toată creația. 
O, preaiubiților, noi, în tărâmurile Maeștrilor Ascensionați vom onora și celebra acest moment al extinderii IUBIRII pe planeta voastră.
EU SUNT Kuthumi, și reprezint tărâmul Maeștrilor Ascensionați în această transmisie.
Și așa este.


SURSA: www.goldsunhealing.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu