”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 august 2015

Adamus: Ori va angajati sa fiti aici ori iesiti dracului afara!


(rezumat should)

Eu sunt cel ce eu sunt, inconfundabilul Adamus. Astazi nu este deloc.
Saint Germain, cu sigurantă, nici Kuthumi; e o zi intreaga cu Adamus cel celebru.
Cel mai drag subiect al meu e iubirea de sine. Si, uneori pare ca vă simtiti putin inconfortabil cu acest subiect, aproape jenati. Intelegeti ca eu vin aici la shoud-uri si daca exista un shoud remarcabil e pentru ca sunteti pregatiti pentru asta, pentru ca permiteti sa treceti la urmatoarea etapa.
În viata voastra va place sa va ganditi la schimbare dar nu vă permiteti sa fie ceva diferit, sa faceti o miscare indrazneata.
Luna trecuta am facut putin godtipping, l-am impuns cu un deget pe Dumnezeu in timp ce el dormea.
Dormea; era letargic. Aceasta expresie vine de la cowtiping (a impunge o vaca in timp ce ea doarme, dupa care sa fugi). Eu nu spun ca Dumnezeu e o vaca, eh, poate ca e! (rasete)
Oamenii chiar vor sa schimbe ideea de dumnezeu dar le este frica. S-au cam saturat de ideea de dumnezeu asa cum e ea acum. Ei vor ceva mai dinamic. E foarte ciudat ca de atat de multe sute de ani preotii, rabinii au trebuit sa fie barbati.
Va exista o schimbare atunci cand veti vedea ca religiile mari vor accepta ca femeile sa stea in fata oamenilor, sa predice.
Luna trecuta l-am impuns putin pe Dumnezeu si acest lucru a avut urmări. A inceput sa se cutremure fundatia interioara despre dumnezeu chiar daca voi nu va considerati religiosi.
Dumnezeu e ca o patura mare care tine sub presiune multe lucruri: frică, vinovatie, amintiri ascunse. Cand acestea dispar, apar alte lucruri la suprafata. A fost o luna nebuna.
Cand lucrurile sunt expuse constientizarii devin dureroase, pentru o vreme. Si nici eu si nici voi nu va doriti sa va intoarceti la locul vostru de confort.Veti trece peste asta. Cand intelegi ce se intampla, e mai usor decat sa fii in intuneric si sa te întrebi: ”ce e in neregula cu mine?”
Cum eu stau aici si va traduc mesajul vostru si al meu, partea din mine care nu a ascensionat asculta si ea.
Acum 25000 de ani exista o parte din mine care încă mai e atat de frustrata, confuza si pierduta. Iar eu stau aici si vorbesc cu mine si imi spun: „tu treci printr-o evolutie; va veni si momentul iluminarii”.
Eu stau aici si vorbesc cu trecutul meu care nu e undeva departe, ci aici. Si voi faceti acelasi lucru cu voi acum: vorbiti cu trecutul vostru, cu acum-ul vostru. Voi va spuneti ca totul se va rezolva asa cum l-ați creat voi. In ciuda a ceea ce vă ingrijorează acum, exista acea parte din voi (cea ascensionata) care vă spune sa nu mai fiti deprimati, sa va relaxati. Totul trebuie sa se intample acum.
Si trecutul vostru se intampla tot acum.Voi nu vedeti decat o parte foarte mica din acum. Nu trebuie sa mergeti in viitor, el e aici. Permiteti-va sa simtiti ce acest viitor e in acum. Nu faceti asta mental,
fiți doar curajoși și spuneți: „nu am ce sa pierd, pot sa fiu complet deschis acum”. Incetati sa va mai ganditi. Doar vă deschideți si permiteti, fără să gândiți.

Azi nu va voi spune nimic nou. Tot ce va voi spune, voi deja ati mai auzit, fie aici, fie in trecut, fie v-a spus sinele vostru iluminat.

Sunt destui care asculta shoud-ul pentru a afla ce voi spune nou. Va puteti bloca in nou. Totul trebuie sa fie nou. Eu va spun ca nu e. Nimic nu e nou.Tot ce v-am spus eu v-a spus si Tobias, doar ca eu sunt mai amuzant si mai deranjant (rasete).
Exista o obsesie pentru ceva nou. ”Trebuie sa aflu ceva nou pentru a le spune celorlalti”. E ca o distragere. Voi veniti aici pentru a va deschide ca o conservă. Eu sunt ca un mare deschizator de conserve. E usor sa ramaneti blocati acolo pe pamant. Nu ma vedeti pe mine ramanand la sfarsitul shoud-ului, eu plec pentru ca e atat de usor sa ramai blocat. Nu numai ca ramaneti blocati in activitatile voastre, dar sunteti blocati si in corp.
Totul e aici. Si atunci, de ce nu stiti si voi asta ? Pentru ca nu v-ati deschis; atata tot. De ce? E o mare provocare. Sunteti dependenti de viață, de aceasta calatorie, de probleme, de tot si veniti aici pentru ca sinele vostru iluminat sa va spuna: „doar respiră!”
Descoperiti acum ca viata voastra devine o serie de contradictii si acest lucru e dificil. Umanului ii place ca totul să fie organizat. Eu va spun sa va implicati in viata voastra pentru ca în următorul moment să va spun ca sunteti dependenti de viata. Asta nu e o contradictie? Nu.
La un moment vorbesc despre a fi deschisi iar in urmatorul despre a fi concentrati. Asta nu e o contradictie? Nu.  
Sunt contradictii in momente diferite ale realitatii, ale vibratiei, energiei, in natura.
E dificil sa le vedeti pentru ca le priviti prin ochii asteptarilor. Va asteptati ca în alte tărâmuri să fie într-un anume fel. Va rog obisnuiti-va. Nu e nimic in neregula cu mintea voastra cand incepeti sa vedeti contradictii marete. De fapt e timpul sa treceti dincolo de gandirea liniara. E dificil pentru mintea voastra.
Ca maestru in corp exista multe nivele de realitate si nu toate trebuie sa fie în acord. Toate pot coexista chiar daca nu sunt in aceasi secventa, chiar daca sunt incompatibile. De asta spun ca totul e in Acum, nu se poate intampla in afara Acum-ului. Nimic nu este in afara Acum-ului. Fiinta voastra iluminata e aici si fiinta voastra imbecila e tot aici. Totul e aici si nu trebuie sa fie neapărat compatibile. E foarte important. Asta inseamna a fi deschisi.
Multi dintre voi va ingrijorati că imbatraniti. Imaginati-va cum lumineaza o lanterna. Cand bateriile sunt noi, lumina e puternica, e concentrata. Cand o persoana imbatraneste, mintea e ca bateriile lanternei, nu mai e atat de puternica, cum era inainte. Si peste toate astea, lumina, in loc sa fie ascutita si intensa, acum e difuza si dispersata.
De multe ori voi credeti ca oamenii batrani sunt putin surzi dar ei cred ca sunt mai fericiti decat au fost vreodata (iar unii doar se prefac ca sunt surzi pentru a nu mai infrunta oamenii), dar mintea incepe sa devina moale si sa se mute in celelalte taramuri. Ceea ce numiti voi un uman sanatos, rational, care asculta un om batran cum bate campii, se gandeste: „oh, isi pierde mintile, sper sa nu ajung si eu asa”. Ei bine, asa veti ajunge! Asta chiar a fost amuzant.(rasete).
Voi nu numai ca imbatraniti ci vă extindeti dincolo de minte si incepeti sa percepeti alte taramuri, sa le auziti. Cand eu va spun aceste lucruri vi se pare ceva foarte interesant: ”uau, e ca un film Sf”, dar cand aceste lucruri incep sa vi se intample chiar vouă, e groaznic: ”oh, ce mi se intampla, nu-mi aduc aminte nimic!?”. Dar in loc sa va pierdeti concentrarea, voi inca aveti bateriile incarcate, dar acum aveti o concentrare aici si o alta dincolo. Deveniti multiconcentrati. Acest lucru e foarte ciudat la inceput. Doar va distribuiți concentrarea in mai multe realitati. Mintea incearcă sa inteleaga dar nu poate.
Nu mai incercati sa intelegeti! Veniti cu mine in Acum si vedeți că nimic nu este nou. Nu e nimic nou pentru ca deja sunteti acolo. Veniti cu mine unde aveti aceasta concentrare pe acest pamant, pe corpul vostru, identitatea voastra. Dar in acelasi timp, dincolo de gandul mental, exista celelalte lucruri, numite dimensiuni. Mie nu-mi place acest cuvant, sunt doar realitati, expresii. Si acum le aveti, sunt acolo.

In timpul visului voi intrati in alta realitate. E doar sinele vostru care cântă șI simte acea expresie. Sunteti voi, un invatator uimitor care va impartasiti lumina, puteti fi in fata unui grup sau nu, doar radiati.
Alta expresie a voastra e atat de in afara umanitatii incat doar există. Alta concentrare a voastra vrea sa faca toata expresia umana din nou. Credeti-ma. Asta e cea care ma sperie.(rasete) E cea care intelege aceasta multiplicitate, SI-ul si faptul ca nu exista durere sau drama si ca totul e  o expresie uimitoare, nu un test. Si aceasta vrea sa se intoarca. Da, exista o concentrare care deja s-a intors. Nu am spus ca se va intoarce dupa concentrarea care sunteti voi, poate fi inainte de asta.
Da, puteti fi un maestru ascensionat si sa aveti o alta viata. Nu conteaza unde, nici daca e inainte sau dupa iluminare. Si o puteti face diferit, fara a mai trece prin procesul nasterii, cum a facut Tobias. O puteti face doar pentru a va distra. Eu sunt o fiinta SI. Nu sunt blocat in cacat. Nu sunteti blocati in nimic. O parte din voi se va intoarce la concentrarea singulara dupa acest shoud. Dar, opriti-va, respirati!
Si, nu sunteti blocati. Voi aici va relaxati (in timpul shoud-ului), scapati de chilotii care va strang si e provocator pentru că o parte din voi vrea sa faca acea realitate lineara mai buna. Sunteti blocati atunci cand nu sunteti SI.  
Urmatoarea mea carte se va numi  ”Linia rosie nr 2”. E vorba despre studentul care se straduieste mult sa fie iluminat. El e atat de preocupat sa-si faca o colivie mai buna incat pierde intregul sens al iluminarii. Noi vom exploda colivia. ”Oh, dar am lucrat atat de mult la ea” spuneti voi. Colivia e viata si studiul pentru iluminare. Colivia explodeaza. ”Cum ai putut sa faci asa ceva, Adamus? Dumnezeu nu mă iubeste”. Taci! Boom! ”Multumesc Adamus, aveam nevoie de asta. Doamne ce maestru ascensionat esti Adamus (rasete), ai explodat-o când eu eram blocat in a o face mai buna”.
Dar in loc s-o explodez eu, va las pe voi sa o faceti.

Prima intrebare este: ce te ingrijoreaza?
Public 1: nu am pentru ce sa ma ingrijorez.
Adamus: pentru bani?
Public 1: nu.
Adamus: sanatate?
Public 1: nu.
Adamus: ai ezitat.
Public 1: păi, am o problema la ochi, dar va trece.
Adamus: ah, sunteti prea buni pentru mine.(rasete) Chiar nu te ingrijorezi pentru nici un membru al familiei tale?
Public 1: nu prea imi pasa de ei.(rasete)
Public 2: uneori nu stiu ce voi face cu timpul meu.
Adamus: cu timpul tau sau cu intreaga ta viata?
Public 2: cu timpul meu.
Adamus: te deranjeaza?
Public 2: nu prea. Stiu ca voi ajunge acolo, dar când?
Adamus: locuiesti cu parintii?
Public 2: stau cu ei, nu locuiesc.
Adamus: haha, stai cam de 50 de ani?(rasete)
Public 2: nu, cam pentru o luna.
Adamus: ai o slujba?
Public 2: nu. Adamus: uau, nici o grija.
Public 3: pentru fiica mea.
Adamus: cat?
Public 3: nu e 24/7.
Adamus: ce procent?
Public 3: cam 30-50%.
Adamus: cum o ajuta faptul ca tu te ingrijorezi pentru ea?
Public 3: nu prea o ajuta.
Adamus: ea nu spune multumesc mama pentru ca te ingrijorezi, chiar ma ajuta. (rasete)
Public 3: ma ingrijoreaza toata treaba cu iluminarea, daca fac sau nu ce trebuie.
Adamus: sa mergem la miezul problemei: exista cu adevarat iluminarea? Eu m-as ingrijora pentru asta. E reala? Ce dovada ai? 
Public 3: nici una.
Adamus: chiar daca nu e reala, constiinta o creaza. Acest lucru se aplica la orice. Fie ca a fost acolo fie ca nu, daca constiinta e acolo, o va crea. Sa zicem ca nu exista decat vechiul Dumnezeu biblic, iar dintr-o data totul se schimba pentru ca asa vrea constiinta. Ea spune ”nu, vreau mai mult decat atat”.
Public 4: cancer. Toti cei 5 frati ai mei si tatal meu au avut cancer, e ca o gena in familia noastra.
Adamus: e mai mult decat o gena. E un atribut energetic care s-a blocat pe linia de familie.
Public 4: eu m-am intrebat care e lectia acestui cancer? Si raspunsul e ca eu sunt cel care controleaza si ca trebuie sa ma predau.
Adamus: ingrijorarea nu ajuta, nici efortul mental, si atunci ce faci? Acum cum te simti?
Public 4: bine.
Adamus:energia e tot in linia familiei. De ce nu eliberam acum acest lucru?  Unii isi spun: oh, am eliberat fundatia mea, familia mea, acum cine sunt eu? Dar treceti de asta.
Urmatoarea intrebare: cu ce te lupti?
Public 1: a permite realitatea mea. Cu mine.  
Adamus: stii ce sunt aceste lupte?
Adamus: eu am fost destul de fericita.
Adamus: daca asta e fericirea, eu ma duc in iad.(rasete) Tu ai controlat nefericirea. Te lupti cu vrajitoarea din tine, cea care ai fost intr-o viata anterioara. Si acea putere cu care te-ai jucat te bantuie in fiecare zi.
Draga mea, nu trebuie sa te mai lupti pentru ca nimeni nu va castiga. E vorba despre putere, te-ai abtinut mult, nu ai mai vrut sa fii o vrajitoare. Respira!. E o suprimare imensa: aseaz-o de-o parte. Elibereaza vrajitoarea! Te va bântui pana va exista o rezolutie. Tu iti spui: „voi incerca sa fiu o fata cuminte”, dar nu functioneaza. Sunt multe lupte interioare si cand va aud ca nu sunteti ingrijorati pentru nimic, ohhhhh….. chiar? Cine credeti ca sunt eu, Kuthumi? (rasete) Tu nu vei castiga niciodata pentru ca tu te retii. Ea va castiga mereu pentru ca ea are puterea.
Urmatoarea intrebare: de ce ai mai sta pe Pamant?
Public 1: ma intreb asta tot timpul. Pentru iluminare. 
Adamus: pentru ca iti e frica sa pleci, altfel ai pleca. Nu exista dezonoare in a pleca. Multi asteaptati sa vedeti, poate mâine se va schimba. Probabil, nu se va schimba. ”Poate ca va da norocul peste mine”. Păi, daca nu v-a gasit pana acum, nici nu o va face, de acum încolo.  
Voi aveți aceasta dinamica: „nu stiu daca voi sta, stiu ca e greu, dar nici nu vreau sa plec”. E cam dezgustator. Nu va sta bine.
Si pe mine ma intreba colegii: „si câți vor sa stea?” Hm, cam 3, poate 4, dar lucrez cu ei.
Multi sunteti intre (opțiuni) si e groaznic. ”Nu sunteti nici aici nici acolo. ”Nu stiu daca vreau sa fiu aici dar astept sa vad ce se intampla maine”. Nu vom ajunge nicaieri astfel.
Aceasta e rana lui Adam, a lui Adamus. Alegeti: ori sunteti aici ori nu. Ori va angajati sa fiti aici ori iesiti dracului afara. Va ingrijorati pentru moarte, dar ati facut-o de mii de ori.” Oh, dar e atat de greu, trebuie sa iau pastile, sa ma arunc cu masina in prapastie… ” Da, dar este usor. Traiti sau muriti!. Sa respiram!
 Exista multiple concentrari care au loc in acelasi timp, dar voi sânteti blocati doar in cea umana. Voi incercati sa realizati iluminarea din mintea umana. Asta nu va functiona. Veti fi frustrati, furiosi, bolnavi, apoi veti muri. Incetati sa o mai faceti din perspectiva umana.
„ Si, atunci cum sa fac adsta?” Voi nu santeti responsabili pentru iluminarea voastra, o.k ? Santeti atat de obsedati de acest proces in care va aflati ? Da, vad ca da. Dar de ce mereu incercati ceva ce nu a functionat si nici nu va functiona ?
Eu stiu de ce: controlul. Incetati! Voi ca umani in ACUM, nu santeti responsabili ;
Sunteti rugati sa faceti doar doua lucruri: unul deja l-ati facut, să alegeti, altfel nu ati fi aici ; numarul doi, sa fiti constienti. Prezenta Eu Sunt are grija de tot restul. Nu Dumnezeu, nu consiliile angelice, Eu Sunt face TOTUL.
Si trebuie sa permiteti. Dar un lucru amuzant i s-a intemplat permiterii in drumul catre iluminare: umanul a forțat-o.
Voi credeti ca permiterea inseamna sa permiti altora sa va fure energia. Asta nu este permitere, este idiotenie.
Permiterea inseamna deschiderea absoluta fata de voi. Voi folositi permiterea pentru a gasi un loc de parcare bun, rusine sa va fie! „ Ah, imi permit un loc de parcare bun.” Asta nu este permitere. O persoana care este cu adevarat in permitere nici nu se gandeste la locuri de parcare, nici nu trebuie, e doar acolo. Nu o folositi ca pe o unealta de putere. Unii ati fortat permiterea pentru abundenta. „Permit abundenta, permit abundenta”, cum suna asta? Exact, nu o aveti. O persoana care are abundența nu trebuie sa se gandeasca la abundenta, nu foloseste cuvantul permitere ca pe o mantra, ea a permis si nu trebuie sa munceasca pentru asta.
Sa permitem cu adevarat.
Cand eu eram un muritor, nu stiam cum sa o fac. Am crezut ca daca sunt un om bun, va fi bine. Dar nici asta nu functioneaza. Multi dintre voi incearca atat de mult sa vă iluminați. Incetati! Mergeți în următoarea lună intr-un loc cu lume spirituala, religioasa, si vedeti de cât efort este nevoie pentru acele intalniri. Si apoi priviti-va pe voi, cat de mult v-ati ingreunat calea. Nu e responsabilitatea voastra. Fiti constienti de schimbarile care se intampla in voi. Dar nu mai incercati sa intelegeti. Sunteti rugati sa permiteti: pe voi, pe Eu Sunt. Sunteti rugati sa primiti iluminarea, dar nu o puteti face daca considerati ca voi sunteti cei care trebuie sa intelegeti. Cand luati acea povara, sinele uman devine atat de obsedat, atat de distras, incat ce e deja acolo nu poate fi perceput. Respirati!
Sunt multe fațete ale sinelui vostru care sunt aici, acum, care merg dincolo de ceea ce mintea umana si-ar putea imagina. Nu puteti forta, dar puteti permite. In permitere, viata poate avea multe curburi si schimbari, iar aspectul uman are asteptari pentru ce va urma dupa iluminare. Ce se va intampla, face parte din algoritmul vostru divin, dar s-ar putea sa fie in conflict cu algoritmul vostru uman. Umanii sunt rugati să permita acest lucru.
Cineva isi dorea sa ajunga un mare invatator spiritual si nici nu s-a apropiat de acest scop, căci aceea era o asteptare umana. Sunteti rugati sa primiti tot ceea ce sunteti, dar s-ar putea sa fie in contradictie cu ceea ce asteaptă umanul din voi. Puteti permite asta?
Omida s-a uitat intr-o zi la fluture si a spus : mi-ar placea intr-o zi sa fiu fluture. Dar omida nu avea capacitatea de a face acea transformare. Omida a incercat mult, a incercat sa isi lipeasca aripi pe spate, sa isi taie din numarul de picioare, dar tot nu putea fi fluture. Era foarte frustrata. Oh, visul asta de a fi fluture este stupid.
Voi incercati sa va puneti aripi de inger pe spate, dar nu functionează. Odata ce omida a incetat sa mai incerce, sa mai faca atata efort si a permis fluturelui care era deja acolo sa existe, atunci a realizat ca de fapt el era amandoua in acelasi timp. La fel se intampla si cu voi. Nu treceti de la a fi umani la divini, sunteti amandoua starile si mult mai mult. Permiteti Eu Sunt. Permiterea inseamna si eliberarea asteptarilor pentru ce se va intampla in continuare, pentru cum se va intampla în viitor. Doar permiteti! E cel mai simplu lucru, dar poate fi si cel mai provocator. Respirati!
Totul este bine in toata creatia. Adamus.
Alexandra Grigorescu 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu