..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 iulie 2015

NOILE ENERGII DE DUPĂ SOLSTIȚIUL DE VARĂ

(24 iunie 2015; channeler Sharig)

Traducere Const. Mihăilescu

Noi căi se deschid, noi foi de parcurs vi se înmânează, după ce energiile solstițiului de  vară (21 iunie 2015) au sosit. Pe măsură ce aceste energii își vor face efectul, voi le veți percepe ușor diferite de cele din perioadele solstițiilor anterioare. Aceasta se întâmplă din cauza noilor aliniamente astrale care se realizează și care nu pot să nu aibe un efect cu o anumită caracteristică asupra lumii noastre. 
Ce ar fi de observat?  Că se crează noi oportunități în rezolvarea planurilor pe care ni le facem, o creștere încă și mai importantă a nivelului de vibrație care impactează sistemul planetar. Mulți vor constata că au stările onirice, cu un alt conținut, visele fiind diferite ca intensitate, trăiri și semnificație. Mulți vor percepe apariția unor posibilități de compensare în înaintarea lor prin dimensiunea 3D.
Uneori, puteți simți cum ființa voastră are tendința de a se contopi cu împrejurimile, mai ales dacă vă aflați în zone împădurite, cu ape curgătoare și cu un nivel de zgomot artificial scăzut, unde domină „glasul naturii”
Se poate observa sau simți cum, pe calea pe care înaintați voi, cei treziți și angrenați în procesul de ascensionare, drumul pare mai denivelat, pantele pot deveni mai abrubte, cărarea pare a fi mai sălbatică, mai puțin sau de loc umblată. În depărtări, bănuite furtuni par să se apropie.
Asta vă face să grăbiți pasul, să deveniți mai atenți la drum și mai dornici să vă apropiați de un adăpost. Cu toate acestea, vă simțiți în siguranță și capabili să depășiți situații neprevăzute.
Acum, pădurea pare a se rarefia și, undeva, în față, zona pare a fi mai luminată iar la orizont, o mare și luminată deschidere se întrezărește.
Vă amintiți că ați luat cu voi tot ceea ce vă trebuie pentru a face față evenimentelor care par a se anunța. Energiile mediului înconjurător se potrivesc cu vibrația sufletului vostru iar locul nu vi se mai pare străin. „Am mai trecut, oare, cândva, pe aici?”
 Dragilor, lăsați-vă „pradă” viselor și viziunilor și, cât puteți, concentrați-vă mai puțin pe forfota dimensiunii 3D, unde totul pare un din ce în ce mai încâlcit talmeș-balmeș, unde rutina zilnică vrea să vă mențină în starea de robot. În această dimensiune, cu principii perimate, cu cutume grele și anacronice, cu energii ale furiei și frustrării, începeți să nu vă mai simțiți bine. Nu vă mai simțiți „acasă” și un dor de vremuri și meleaguri neclare vă atrage ca un magnet.

Permiteți viselor voastre colorate să se extindă și imaginației voastre să prindă aripi. Susțineți și vă bucurați de căile emergente care vi se deschid. 
Primiți noul cu entuziasm și lăsați energiile să curgă, fără să întâlnească împotrivirea voastră. Fiecare zi trecută este un pas realizat spre înainte.
Bucurați-vă de ziua aceasta și pregătiți-vă să întâmpinați cu entuziasm ziua de mâine. Faceți din călătoria voastră un prilej de sărbătoare de exprimatre a iubirii pentru toți și pentru toate.

Multe binecuvântări,
Shariq Mahbub
www.goldsunhealing.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu