..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 aprilie 2015

Mesaje speciale de Paște (I)


Binecuvântarea Noii Ere de Aur


 


 (8 april 2015: channeler: James McConnell)

Traducere Const. Mihăilescu.
(Adama și Ashira au trimis mesaje prin channelerul dr. Susan Sammarco iar
Jeshua și „Cel Care vă Servește” și-au trimis mesajele prin James McConnell)


ADAMA
Frați și surori, fiți binecuvântați. Pe toți care veți citi acest mesaj, indiferent de dimensiunea în care vă aflați, vă salut! Eu sunt Adama.


Trăiți vremuri de glorie, iubiților. Știu că în această perioadă frecvența mesajelor care vi se trimit, a crescut foarte mult. Aveți multe mesaje de citit acum.
Noi vă trimitem din Telos, din Shambala, prin toate portalurile activate și prin canalele umane, cum este James McConnell, mesajele noastre de felicitare și de îmbărbătare. 
Tot mai frecvent, noi, cei din Telos, ieșim la suprafață pentru a vă observa în direct și a vă induce gândurile noastre de bucurie și înțelepciune care să vă ajute în activitatea voastră ca ființe umane de la suprafața planetei noastre comune, Pământul. De nenumărate ori ne arătăm vouă, în înfățișări care să vă semene. Colindăm întreaga suprafață planetară, pentru a lua contact direct cu voi, cei luminați de razele Soarelui acestui sistem. Nu o dată, vă „șoptim” intențiile și sfaturile noastre care, de fapt, voi considerați că vin exclusiv din mintea voastră. Contactele noastre cu voi sunt din ce în ce mai frecvente, pentru că, în această perioadă, în care ați intrat „în linie dreaptă” pe calea Ascensiunii, ele se accelerează iar acumulările cresc repede. Trăim vremurile pe care, atât voi, cei de la suprafață, cât și noi, cei din interior, le-am așteptat cu înfrigurare. Voi sesizați din ce în ce mai pregnant sentimentul iubirii pentru tot ceea ce vă înconjoară, indiferent că acestea se află sau nu în spectrul vostru vizual. Energiile în care existați au o frecvență din ce în ce mai ridicată. Vălul necunoașterii începe să se destrame și, pe alocuri, frânturi ale realității vi se înfățișează. Unii dintre voi începeți chiar să sesizați faptul că noi circulăm printre voi; cu fiecare zi care trece tot mai prezent pare sentimentul că cineva parcă vă privește, că cineva parcă vă șoptește, că cineva parcă vă atinge, că cineva vă protejează, făcând ca mici întâmplări nedorite, care păreau inevitabile, să vă ocolească. Da, dragilor, noi suntem aceia care vă stăm aproape, gata „să vă ducem sacoșa”
Asta ca să nu mai vorbim despre copiii voștri minori pentru care prezența noastră este o obișnuință, atât de permanentă și de comună, încât ei cred că faptul este cunoscut și acceptat de toată lumea. Acesta este motivul pricipal pentru care ei nu discută subiectul cu cei mari. Cei mai mărișori, au făcut cândva unele aluzii, sau au dorit să discute chestiunea cu părinții și frații mai mari, dar nu au fost luați în serios. Aceasta i-a descurajat să mai abordeze pe viitor trăirile și senzațiile pe care le au prin cele cinci simțuri. Cei care aveți în familie aceste situații, este bine să vă încurajați copiii să vi se destăinuie.
Atunci când chiar vouă vi se întâmplă ceva „ special” care nu vă este obișnuit, este bine să nu treceți cu vederea sau să bagatelizați trăirea sau sentimentul. Încercați să vă deschideți acestuia și veți putea constata că nu era vorba chiar despre „nimic”.

Încercați să găsiți momente când să mergeți în mijlocul naturii. „Stați de vorbă” cu cerul, cu copacii, cu soarele care răsare, cu vântul, cu norii, cu luna care vă luminează din înălțimi. Vorbiți animalelor de casă sau sălbatice, salutați păsările cerului și pe cele care ciripesc prin frunziș. Nu, nu sunteți nebuni! O asemenea obișnuință va avea o influență favorabilă asupra ființei voastre chiar dacă, până la urmă, nu veți reuși să stabiliți un „dialog”.
Gândiți-vă cât mai des cu putință la Mama Gaia, care v-a acceptat prezența pe Pământ și vă ocrotește, asigurându-vă hrana, apa, aerul și adăpostul care vă mențin ființa în această viață. Mulțumiți-i pentru aceste daruri.  


Trimiteți un gând de mulțumire și Lucrătorilor în Lumină care se străduiesc să vă ajute în trezirea voastră și într-o cât mai deplină înțelegere a adevărului. În aceste zile este timpul pentru meditație, pentru binecuvântări și invocații. Este timpul pentru ascultarea muzicii de calitate, muzicii celeste. Amânați în aceste zile dorința de a face bani, de a vă crește averea materială. Doriți-vă să vă îmbogățiți spiritual, căci acum vi se trimit imense cantități de energie divină. Aveți grijă ca sufletul vostru să fie bine hrănit, mai cu seamă în aceste zile. 
De fapt, pentru viitorul apropiat v-am pregătit minunate daruri care să vă desfete inima și sufletul și care să vă accelereze evoluția. Ale voastre sunt toate!
Noi conducătorii din interiorul Pământului, inclusiv Lady (Anne De Hart) care a fost prezentă astăzi, vă felicităm pentru voința voastră și pentru toate realizările spirituale pe care le-ați obținut. Cunoaștem și ținem legătura cu ființele aflate în navele spațiale care survolează Pământul, nu foarte departe de suprafața planetei sau la distanțe mai mari. Mulți dintre ei au venit în această perioadă pentru a se bucura de spectacolul dat de pământeni, cu ocazia sărbătorilor pascale. Trebuie să facem mențiunea că, de obicei navele extraterestre sunt parcate la o distanță mai mare, dincolo de inelele planetare (Nota C.M.: cred că se referă la starurile Troposfera, Stratosfera, Mezosfera și Ionosfera). Acum, navele au fost plasate mai aproape de planetă. Speranța noastră este ca acest amplasament să premeargă momentul aterizării acestor nave (Nota C.M.: factorul determinant pentru această debarcare depinde de calitatea câmpului energetic creat în jurul planetei, de gândurile și comportamentul ființelor umane, față de ele însele, față toate ființele de pe planetă și față de Mama Pământ). Aceea va fi o zi de mare sărbătoare nu numai pentru Pământ dar și pentru civilizațiile Căii Lactee.
Vă mulțumim pentru modul în care veți sărbători Paștele și pentru gândurile voastre frățești față de voi înșivă, față de civilizația din interiorul planetei și față de toate civilizațiile galaxiei și universului.
Așteptăm cu nerăbdare săîmbrățișând la modul cel mai direct, moment care va corespunde și cu debarcarea reprezentanților lumilor extraterestre.
Adama

JESHUA (Iisus)
Dragii mei frați și surori, este minunat să fiu cu voi din nou! Eu sunt fratele vostru,
Jeshua. Am fost cu voi de multe ori înainte și voi continua să fiu alături de voi și în viitor. Eu îmi doresc să am o 


legătură directă cu fiecare dintre voi. Legătura noastră a fost stabilită cu eoni în urmă.Vă rog să înțelegeți și să acceptați că, de-a lungul vremii, Eu am fost pe Pământ în mai multe identități, în mai multe corpuri fizice. De fapt, mai multe aspecte ale aceluiași
 suflet își duc existența independent și simultan în diverse locuri, ele regăsindu-se într-un suflet cumulativ, care adună și conservă toată experiența și cunoașterea fiecărui aspect. Din acest motiv spun că, de-a lungul eonilor, Eu am fost contemporan cu voi. În această zi de sărbătoare, Eu vin din nou la voi pe Pământ pentru a sărbători. Da, dragilor, sărbătorim împreună nu numai amintirea Răstignirii și Învierii Mele dar și Înălțarea voastră care țintește dimensiunile superioare. Procesul acesta a început cu multe mii de ani în urmă. Voi sunteți Calea, Adevărul și Viața. Împreună, braț la braț, pășim spre noi culmi ale civilizației. Da,  Eu sunt lângă voi în acest demers. Voi și Eu, una suntem. 

Momentul Paștelui semnifică noi începuturi. Am lucrat împreună o foarte lungă perioadă de timp. Momentul acesta este unul al unor noi și excepționale începuturi. 
Sărbătoarea Paștelui este aleasă în perioada în care vegetația pornește, copacii tind să se desfacă iar ființele sunt cele mai prolifice. Este reînnoirea vieții. Sigur, nu peste tot în lume acest moment coincide cu primăvara, dar în multe locuri de pe glob se întâmplă.
Odată cu acest fenomen generalizat, și sufletul vostru „înflorește”. Fiecare dintre voi sunteți acum pe Pământ pentru un anume scop. Nu v-ați ales această viață la întâmplare. Scopul vostru principal este să începeți să creați Lumea Nouă, Epoca de Aur.
Da, suntem aici pentru a vă ajuta, dar nu noi vă facem munca. Voi sunteți aceia. Noi vă acordăm asistență și îndrumare ici și colo, unde vedem că vă este greu și unde ne cereți ajutorul. Este esențial ca atunci când aveți nevoie, să ne cereți sprijinul. Altfel, noi nu vom interveni, pentru a nu încălca dreptul Liberului vostru Arbitru. 
J. McC.
Iubiților, este momentul ca voi să „ înfloriți” în cine sunteți voi cu adevărat. Poate că altă dată n-ați fi reușit s-o faceți; acum este însă momentul cel mai favorabil. Vremurile actuale vă oferă și vă dau dreptul să obțineți ceea ce vă doriți. Chiar dacă unele din trecutele încercări pe care le-ați făcut nu au dus la rezultatul pe care vi-l doreați, cu certitudine, a sosit acel moment. Nu fiți timizi sau neîncrezători: cereți și vi se va da! O enormă armată de ființe extraterestre și de îngeri așteaptă să fie apelați. Invocați-le prezența și ajutorul, când aveți nevoie de ei. Nu trebuie de loc să fiți modești în cererile voastre, singura condiție este ca ele să nu exceadă Legilor Divine.

Duminica aceasta va fi Paștele pentru o mare parte dintre credincioși. Cea mai importantă semnificație a acestui eveniment trebuie să considerați că este în legătură cu Înălțarea voastră. Este vorba despre prezența și sosirea voastră în procesul Ascensionării, al Înălțării în dimensiuni superioare. Un câmp imens de energie de înaltă vibrație vă este pregătit pentru ca fiecare dintre voi să facă un pas uriaș în Ascensiune. Participați cu inima deschisă la festivitățile care au loc cu ocazia Paștelui, a Învierii! Este vorba de Învierea voastră nu a MEA. V-ați câștigat dreptul de a vă veseli, de a vă bucura de această minunată zi de sărbătoare pascală. În mod special, cu ocazia acestei sărbători, în care se vorbește de MINE, eu vă dăruiesc dragostea și binecuvântările MELE pe care le încarc cu cea mai înaltă Energie Divină, cu cea mai minunată Lumină care să vă ajute să faceți un mare salt în evoluție. 
Eu sunt fratele vostru, Joshua. Pacea și dragostea să fie cu voi.
SURSA: www.meetup.com/ancient-awakenings

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu