..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 februarie 2015

RETETA NATURISTA


Consumand acest preparat zi de zi, medicul tau va uita de existenta ta

Trebuie sa recunoastem faptul ca organismul nostru este unul acid, ca rezultat tipic al dietei noastre "moderne" care este alcatuita in principal din alimente procesate, inclusiv sare, zahar, cofeina si alcool. Mediul prea acid in organism prezinta anumite semne, cum ar fi oboseala, dureri de cap, dureri abdominale si un sistem imunitar slabit, ceea ce va conduce cu siguranta la aparitia bolilor cronice (cancer, diabet, boli de inima).

Stim foarte bine ca aciditatea si alcalinitatea sunt masurate in functie de valoarea pH-ului. Apa simpla are un pH de 7 si este considerata a fi neutra. Fiecare valoare a pH-ului sub 7 este acida, iar valorile mai sus de 7 sunt considerate a fi alcaline.

Cand esti sanatos, pH-ul sangelui variaza intre 7.35 - 7.45 (usor alcalin). Corpul tau mentine echilibrul in cea mai mare parte prin rinichi si plamani. Cu toate acestea, dezechilibrul cronic epuizeaza puterea corpului tau, acela fiind momentul in care se poate declansa aparitia diverselor boli.

Pentru a impiedica aparitia acestui dezechilibru, vin in ajutorul vostru cu prezentarea unui preparat miraculos, usor de facut, preparat pe care oricare dintre voi sunt sigur ca vi-l puteti face singuri chiar la voi acasa, exact cum il fac si eu.

Citeste mai jos reteta care te va face sa uiti de existenta medicilor, intrucat nu vei mai avea nevoie de ei :
Vei avea nevoie de :

1 pahar de apa plata (200 de ml)

2 felii subtiri de lamaie

1 sfert de lingurita de
sare de Himalaya

1 sfert de lingurita de
ghimbir macinat

Mod de preparare :

In prima faza trebuie sa incepeti seara, combinand apa cu lamaia si cu sarea de Himalaya. Lamaia nu trebuie stoarsa ci pur si simplu pusa in apa. Dupa ce le-ati combinat, le amestecati usor, fiind necesar sa lasati preparatul sa stea circa 7-8 ore (pe timpul noptii).

Dimineata, cand va veti trezi, nu trebuie decat sa scoateti lamaia din pahar, si veti avea in fata o
apă alcalina.

Dupa ce v-ati asigurat ca aveti o apa alcalina, inainte de consum, trebuie sa adaugati ghimbirul, si gata, preparatul este tocmai bun pentru consum.

Cum se consuma :
Acest preparat se consuma dimineata pe stomacul gol, în totalitate. „Tratamentul” se face pe o perioada nelimitata.

Consumand zi de zi acest preparat, organismul dv. nu va deveni niciodata unul acid, datorita apei alcaline care va echilibra practic pH-ul. 

Ghimbirul este o super-planta ce contine vitamine precum retinol, vitamina B3, B5, A, C, E, tocoferol, acid ascorbic, dar si minerale precum fier, magneziu, fosfor, mangan, siliciu, potasiu si zinc.

Combinatia dintre apa alcalina si ghimbir, va deveni una extrem de puternica, asigurându-vă starea de sănătate. 

Principalele indicații
- prevenirea aparitiei cancerului, diabetului si bolilor cardiovasculare,
- ameliorarea tulburarilor digestive,
- tratarea tulburarilor respiratorii,
- grabirea vindecarii racelilor,
- in cazul in care suferiti de cancer, acest preparat va preveni efectele secundare ale chimioterapiei,
- imbunatatirea circulatiei sanguine,
- reglarea nivelului de zahar din sange,
- combaterea infectiilor si inflamatiilor,
- tratarea reumatismului,

- ingrijirea pielii si combaterea caderii parului.

Rugăminte: nu tineti secretul unei vieti sanatoase doar pentru voi, incercati sa-l faceți cunoscut și altora. Toti vom avea de câștigat.

Sanatate maxima va doresc!


Apendice: 
Sarea este esentiala pentru viață. Cu toate acestea, cei mai multi dintre noi pur si simplu nu realizam ca exista diferențe enorme intre sare de masă rafinată, iodată, de gatit si sarea naturală.
Această sare pură, de culoare roz, ce poarta numele "de Himalaya", s-a format din depozitele fosile marine, in urma cu 250 de milioane de ani. 

Desi consumul de sare ar trebui pastrat la un nivel minim, exista multe beneficii pentru sanatate de la aceasta sare destul de roz, in comparatie cu sare de masa traditională. 
Muntele Himalaya se intinde de-a lungul Asiei, trece prin China, Nepal, Pakistan, Afganistan si India. Cei mai multi oameni asociaza Himalaya cu Muntele Everest, cel mai inalt varf de pe aceasta planeta, dar acum este din ce in ce mai renumit datorita acestei atribuiri cu sarea roz. Milioane de ani in urma, straturi de sare de mare cristalizate, acum adanc cufundate in Himalaya, au fost acoperite de un strat protector de lavă. Zona a fost, de asemenea, inconjurat de zapada si gheata in fiecare an. Acest strat protector de lava se crede ca a fost motivul pentru care sarea a rămas nepoluata de lumea moderna, multi experti sustinand ca sarea "de Himalaya" este cea mai pura sare care se poate gasi pe pamant. Variatele nuante de roz, rosu si alb sunt un indicator al continutului de fier si minerale, responsabile de starea de energie indusa organismului.
Cele mentionate mai sus au condus la utilizarea ei pe scara largă. Prin consumul de sare de Himalaya aveti acces la puterea ascunsa a acestor minunate cistale naturale. In această sare naturala, elementele sunt disponibile in particule fine, de dimensiuni coloidale, care pot fi absorbite şi metabolizate uşor de corpul uman intrucat contin 84 dintre cele 92 minerale de care are nevoie organismul pentru a functiona normal.

Iata cateva dintre beneficiile consumului de Sare de Himalaya
Mai putin sodiu consumat pe portie: sare Himalaya este facuta din aceleasi componente ca sare de masă, dar din moment ce structura de cristal este mai mare decat cea de la sarea rafinata, prin urmare, cristalele de sare ocupa mai putin spatiu pe o lingurita decat sarea extrem de rafinata.

Digestia: Aceasta sare poate ajuta la absorbtia de substante nutritive vitale prin peretii intestinelor. Sansele de a dezvolta pietre la rinichi, precum si pietrele vezicii biliare sunt foarte reduse.

Tine sub control Tensiunea Arterială: S-a demonstrat faptul ca ajuta la scaderea tensiunii, in acelasi timp stimuland circulatia deoarece este absorbit in sange mult mai eficient.

Sănatatea oaselor: Aceasta sare exotica contine de fapt, peste 80 de minerale naturale, care sunt esentiale pentru sanatatea si dezvoltarea oaselor.

Echilibrează pH-ul: Sarea de culoare roz poate ajuta la mentinerea unui pH sanatos in interiorul celulelor din corpul nostru, conducand la prevenirea bolilor si la aducerea unui aport de energie.

Retentia de apă: Consumul de sare de Himalaya va poate ajuta sa mentineti in mod natural nivelurile de apa din organism,aceasta fiind o alegere mult maisanatoasa decat multe alte forme de sare.

Imbătrânirea: Tot mai multe voci sustin ca un consum regulat de Sare de Himalaya va incetini procesul de imbatraniere.

Alte beneficii: Ajuta la mentinerea sanatatii inimii, mentinerea unui nivel de zahar din sange in limite normale, ajuta la calmarea crampelor musculare, un libido sanatos, un somn mai bun, previne reumatismul, prevenirea gutei si sanatatea sinusurilor.

Un articol de Cristian Iacov - Secretele.com - See more at: http://www.secretele.com/2014/06/de-ce-sare-de-himalaya-si-nu-sare-de.html#sthash.E1zo6K1E.dpuf
 

Un comentariu:

  1. Nu credeţi că atîta sare, fie şi de Himalaya, ingerată pe o perioadă mai lungă, duce la creşterea tensiunii arteriale?

    RăspundețiȘtergere