..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 7 septembrie 2014

Cobra- Interviu de Robert Potter – 7 aug.2014 (5)


(sâmbătă, 9 aug.2014)    

(ultima parte)


Rob - Dacă cineva ar fi în prezenţa ei sau ar atinge-o, nivelele vibraţionale sau conştienţa ar suferi? Asta s-a întîmplat cu fiinţele din Chimera? Ce s-a întîmpla? Cum au găsit-o?

COBRA - A fost creată artificial. O planetă precum acceleratorul de la CERN. Imaginează-ţi această tehnologie mult mai avansată care a existat cu milioane de ani în urmă când s-a produs o asemenea comprimare, condensare, cu valori de vîrf care au căpătat un potențial foarte periculos. În prezent nu mai este periculoasă, atâta timp cât nu i se modifică condițiile care i-au produs fantastica comprimare. Asemenea schimbări ar putea transforma planeta într-o supernovă.

Rob - Am avut un interviu cu Veronica Keen care este un interlocutor foarte agreabil. De multă lume afirmă că Irlanda reprezintă un punct de linie de lege, numit Tara, cu conexiune, conf. lui Billz Mezer, la contactele pleiadiene, ceea ce numeau Ip-swishes sau echivalentul a ceea ce noi am numi Zahweh; neînţelegerea acestor fiinţe ca Zei mai degrabă decît ca oameni înalt spiritualizați. Întrebarea mea este care e importanţa Irlandei şi a Tarei, ca puncte de conexiune la liniile de lege? Este un punct super important sau este doar un vortex major ca oricare altul din jurul planetei?

COBRA - Este unul din cele mai importante puncte de vortex pentru că Irlanda a făcut parte din vechiul Atlantis. Este unul din cele mai puternice puncte de intrare pentru Energia Zeiţei.

Parţial, rolul ei decurge din timpul invaziei Archonilor, acum aproximativ 1600 de ani, când Irlanda nu a fost complet subjugată şi energia Zeiţei a devenit foarte puternică acolo, pentru multe secole. Încă mai este puternică şi acum. Acele linii de lege poartă în fapt forţa Zeiţei pe toată planeta.

Rob - Foarte bine, foarte bine. Asta este copatibil șI cu ceea ce a spus Veronica Keen.
Pe site-ul meu am publicat recent un interviu cu Veronica Keen. (Cum faceţi clic pe link-ul cu portalul lui Cobra, în partea de sus. Unde scrie "Cobra interviews", chiar deasupra "Victory of the Light".) Este un interviu foarte interesant despre ce am putea vedea acolo în viitor. E adevărat că experimentul CERN a încercat să afecteze această linie de lege importantă şi acest punct din Irlanda?

COBRA - Nu.

Rob - OK, Cabala nu a făcut nimic să încerce să ajungă acolo? La postarea ta recentă, cineva vorbea de "Căderea grupului Chimera". Spui că Chimera a fost un grup rebel de căpetenii care au sclavizat şi pus în carantină Terra; ei i-ar fi sclavizat pe reptilieni şi pe draco. Ai putea să ne spui ceva despre reptilieni şi draco, dacă au venit înainte pe Terra? Erau deja fiinţe ostile sau ADN-ul lor a fost alterat prin tehnologie de unde scalare pentru a-i face mai violenţi, fără emoţii și fără empatie?

COBRA - Erau ostili dinainte dar nu atît de ostili precum sînt acum.

Rob - Există vreo speranţă de reabilitare pentru majoritatea reptilienilor sclavizaţi şi draco?

COBRA - Pentru Draco nu există nici o speranţă pentru că ei aproape nu au corp mental dezvoltat. Cu reptilienii este o speranţă mare pentru că sînt foarte emoţionali. Au însă prea multă concentrare pe emoţiile joase, ceea ce-i face greu de recuperat.

Rob - OK. Foarte bine. Cît de curând prevezi ca gândurile și comportamentul uman să se îmbunătăţească, ca urmare a eliminării implanturilor cu tehnologie scalară? Acum sau imediat după Eveniment?

COBRA - Cînd implanturile de tehnologie scalară vor fi eliminate va fi o îmbunătăţire abruptă şi o manifestare a bunăstării. Oamenii vor fi mult mai fericiţi.

Oamenii vor fi mult mai echilibrați şi mult mai puţin violenţi comportamental. Cînd Evenimentul va avea loc, Cabala va fi scoasă şi va fi mult, mult, mult mai bine.

Rob -OK. Şi, următoarea întrebare este: în acest punct, simţi că comportamentul uman este influenţat de tehnologia Archonică în sine sau se datorează programării mentale care a persistat atît de mult timp și obiceiurilor negative însămînţate în oameni. Ştiu că merg împreună. Care dintre ele e mai puternic?

COBRA - Sînt atît de inter-conectate încât nu le poțI departaja.

Rob - Matricea 3D este evident defectuoasă pînă în măduvă (profunzime). Cum poate o construcţie parazitară precum cea a 3D să mai fie vreodată rectificată?

COBRA- Simplu, prin eliminarea întregii negativităţi. Singurul lucru care rămîne e Lumina.

Rob - Oh, foarte bine. Altă întrebare primită de la Antwon se referă, după cîte înţeleg de la profesorii mei, la faptul că Lumina va fi cea care va produce schimbarea în planul astral. În momentul Evenimentului, va fi lumea, după ce vom face shimbarea... altceva decît Lumină? Nu va mai exista întuneric? La propriu, ca soarele, întotdeauna va fi lumină?

COBRA - Pe plan fizic vom avea în continuare zi şi noapte, dar nu va mai exista întuneric spiritual.

Rob - OK, bine. Auzim mereu despre energia feminiă şi masculină, dar rareori vorbim despre ce sînt ele. Antwon crede că e important pentru o înţelegere elementară. Eşti de acord că energia masculină este acţiune, mişcare, unicitate şi libertate iar energiea feminiă este receptivitate, compasiune, conexiune şi unitate? 
COBRA - Da, aş fi de acord cu asta.

Rob - OK. Ai menţionat de cîteva ori că Universul a fost creat ca rezultat al tensiunii dinamice între două forţe opuse. Poţi spune ceva mai mult despre asta?

COBRA - Una este forţa Unimii, pe care unii o numesc Sursă, alţii Dumnezeu sau Zeiţa. Sînt multe nume pentru asta. Cealaltă sursă este o funcţie quantică aleatorie. Universul a fost creat ca rezultat al inter-acţiunii acestor două forţe. Întunericul nu a fost creat. A venit în fiinţă din sine, ca absență a luminii. Acesta este motivul pentru care este atît de greu să înţelegem întunericul, pentru că nu are înţeles. Suferinţa nu are nici o semnificaţie. Acţiunile Cabalei nu au nici o înţelegere pentru că ele nu îşi au originea într-o perspectivă înaltă. Este o simplă reacţie la realitatea planului fundamental quantic care nu a fost integrată sau absorbită de unime.

Rob - Excelent. Iată şi cîteva frînturi pentru egiptologişti. Cine este Nefertiti? Care a fost rolul ei pe Terra? În ce perioadă de timp a domnit?

COBRA - Aş spune, foarte aproximativ, acum 3500 de ani, mai mult sau mai puţin cîteva sute. De fapt, în acea perioadă a avut loc o puternică bătălie între două grupuri. Unul dintre grupuri a fost cel care acum controlează religia, Archonii care încercau să instaleze religia fundamentală și, al dolea, anticele şcoli ale misterelor, care încercau să păstreze înţelepciunea şi cunoaşterea din Atlantis în acea vreme. A fost o bătălie destul de puternică între aceste două forţe în acea vreme.

Rob - Au folosit nave solare sau nave spaţiale? Erau prin preajmă sau a fost mai degrabă o bătălie terestră?

COBRA - Nu, nu, a fost o bătălie terestră. A fost mai mult un război al cultelor. Cu ritualuri magice şi infltrări, ca acum. E destul de similar cu ce se întîmplă acum.

Rob - OK, bine.

Mulţumesc pentru lămurirea acestor întrebări. Mai am una interesantă;mai recentă. 
 Desigur, cunoaștem eforturile pe care le face Cabala pentru a menține și crea vrajba între oameni. George Bush a înițiat o lege potrivit căreia copiii străinilor care vin ilegal în SUA vor fi procesaţi, dacă vor să rămână aici... ceva de genul ăsta, ceea ce evident a crescut tensiunea rasială. Au fost oameni care au protestat. A avut loc un moment uriaş organizat de copiii din SUA care spuneau că unii provin din El Salvador și sunt implicaţi în grupări agresive şi ucigaşe. Mă cam întrebam ce o fi în spatele acestei mişcări, altceva decât ni se spune?

Eu cred că am putea avea asistență medicală gratuită. NU ar fi nicio greutate. Mi s-a spus de către o persoană, dar nu am dovezi, că acestor copii ilegal aflați în SUA li se va injecta un vaccin, condiție pentru a fi admiși ca rezidenți. Se intenționează, susțin unii, ca acest vaccin să introducă un fel de moarte programată. Dacă ai ceva mai multe informaţii despre criza de la graniță unde, se spune, 100 de mii de copii stau în diferite lagăre de refugiați, fără să-i repatrieze și nici să-i primească..

COBRA - OK. Cabala vrea ca aceşti copii să fie cobaii de test pentru experimentele lor.

Rob – Da, sunt sigur că sînt mulţi sclavi sexuali. Mulţi copii vor deveni sclavi sexuali.

COBRA - Da şi asta e doar o parte a situaţiei. Da.

Rob – Oh, Doamne!

COBRA - Deci ar fi bine să se spună adevărul despre aceşti oameni şi desptre ceea ce se petrece în aceste lagăre de refugiați.

Rob - Unii oameni reușesc să culeagă ceva informții sau fotografii din aceste locuri. Este instaurată o pază și securitate draconică acolo. Sunt implicate în această acțiune ITCS, FBI, CIA, NSI şi toţi ceilalţi roboţi mai mititei sau mai mari, Neo-Nazi.

Cobra, vreau să spun că, la un moment dat, noi, cei care dorim să rămânem non-violenți (poate chiar dintre actualii militari sau „gulere albe”) vom încerca să ne luăm soarta în propriile mîini și să trimitem în aceste lagăre pe toți criminalii care asupresc lumea. Mă întreb dacă  Forţele Galactice au de gând să acționeze înainte ca lumea să devină agresivă și să înceapă vânătoarea pentru prinderea și pedepsirea mincinoșilor de teapa lui  Dick Cheney? Eu, personal, cred că acest individ încearcă să ne extermine. Nu am nici o problemă cu el, dar cred că asemenea specimene trebuie arestate, chiar cu riscul că-și vor pierde viața în aceste acțiuni. Ar fi un lucru bun pentru omenire. E opinia mea personală.

COBRA - O să explic. Forţele luminii nu vor opri patrioţii de3 la acţiuni ca acestea, dar ar putea apărea probleme deoarece, de exemplu, dacă Dick Cheney ar fi ucis, el ar putea fi reciclat şi pus într-o clonă care, cel puțin pentru o perioadă, nu ar putea fi identificată. În acest răstimp, el ar putea face mult mai mult rău. Asta e una.
E nevoie să fie mai multă unitate, organizare şi coordonare, dacă acţiuni ca aceasta vor fi vreodată încercate. Dacă vor fi însă doar încercări singulare ale unor revoltați singuratici, vor eşua. Acțiunile de acest gen trebuie foarte bine coordonate, pentru a putea avea success.

Ele ar putea grăbi producerea EVENIMENTULUI.

Rob - Da, pare destul de greu de găsit un asemenea lider care să poată face o asemenea coagulare. Majoritatea oamenilor care poartă armă acționează ermoțional. Unii dintre ei sunt veterani, care au fost martori la distrugerea nației noastre, au văzut tot șirul de minciuni cu care am fost manipulați. Mulţi dintre ei au PTSD (posttraumatic stress disorder) şi sînt gata să sară. E o situaţie tristă. Totuși, cred că se fac eforturi coordonate puternice în interiorul militarilor pozitivi care plănuiesc acțiuni viitoare.

COBRA - Da, asta e o altă istorie. Sînt oameni între militarii pozitivi care ştiu exact ce se petrece. Ei sînt bine organizați şi ăsta este exact motivul pentru care nu întreprind nici o acţiune în acest moment. Ei înţeleg că dacă declanşează acţiunea înainte ca bombele strangelet să fie eliminate sau orice altceva de acea natură, asta poate fi foarte periculos. (Pe bune). Am vrut să trecem la acţiune cu decade în urmă. Ei au înţeles situaţia.

Rob - Vreunul dintre aceşti  militari pozitivi are acces la arme de înaltă tehnologie, care pot contracara aceste cîmpuri scalare? Cît de mulţi dintre ei au cunoaştere avansată despre bombele strangelet? Sau sunt doar cîţiva de elită care înţeleg informaţia în profunzime între GFL şi grupul Orion? Evident, nu poţi spune asta soldatului mediocru. Sînt cercuri de înaltă elită în înteriorul „gulerelor albe”, ale militarilor pozitivi în grupurile din jurul lumii. E corect?

COBRA - Da. Să spunem că oamenii cei mai de la vîrf dintre miltarii pozitivi ştiu exact ce se întîmplă. Au surse inteligente excelente, dar nu vorbesc despre asta, din diferite motive. Evident, soldatul mediu poate primi destulă informaţie de pe Internet, pentru a-și putea completa înțelegerea.

Militarii pozitivi doresc ca oamenii să fie mai educaţi şi mai coordonaţi, pentru că de asta va fi nevoie în momentul producerii Evenimentului.

Rob - Absolut. Am fost şi eu pe aceste site-uri. Guvernul US angajează însă şi antrenează personal pentru a-l plasa în FEMA ca ofiţeri de securitate şi pentru a răspândi povești. Ai putea să ne asiguri din nou că campamentele FEMA nu vor fi folosite? Există vreo posibilitate că vor încerca să le activeze înainte sau la producerea Evenimentului?

COBRA - Nu vor fi folosite pentru a declanşa Evenimentul. Dacă merg prea departe, Forţele Luminii își vor asuma anumite riscuri şi vor opri asta. Dacă Evenimentul ar avea loc în acest fel, nu va fi uşor, nu va fi o tranziţie uşoară.

Rob - Cred că a fost cu adevărat mult de lucru pentru a înlătura multa negativitate care s-a acumulat. 

Apropiindu-ne de final, Cobra, aş dori să îţi mulţumesc din nou pentru acest minunat interviu. Ai adus multă lumină peste multe subiecte. Ai trecut prin toate ca un campion, în toate subiectele aduse în discuție. Oamenii au nevoie să aibă răbdare. E greu să fii răbdător cînd lumea arde; sugestia mea e să apuci o găleată şi să mergi împreună cu cei „destupați la minte” și să te lași condus de oameni ca tine. E nevoie să trecem peste ceea ce ne separă, să formăm grupuri de acțiune în care componenții să coopereze pe principiile Luminii, să ne adunăm lîngă locuri sacre, să ne alăturăm proprietăţile, să cumpărăm terenuri întinse şi să creăm un stil de viaţă alternativă, acționând ca o forţă de vindecare. Cobra, mulţumesc foarte mult. Te rog să postezi, în continuare, pe blog-ul tău orice ştiri minunate despre orice doreşti. Orice este nevoie ca oamenii să ştie despre Cobra şi echipa portalului.

COBRA - Continuaţi să vizitaţi 2012portal.blogspot.com de unde veţi primi informațiile la timp.

Rob - OK.

Cobra, mulţumesc mult. A fost un interviu minunat. Pentru cei care au trimis întrebări şi n-am ajuns la ele, îmi cer scuze. Unele dintre întrebările voastre au primit răspuns pe blog-ul lui Cobra sau pe site-ul meu; nu putem răspunde mereu la aceleașI întrebări, dar vom ține cont de importanța șI actualitatea lor. Continuaţi să cercetaţi. Vom avea mai alte întrebări luna viitoare. Puteţi să căutaţi continuarea aceastei emisiuni radio. Am avut nişte răspunsuri minunate. Doresc să-i mulţumesc lui Rickz Seraphico şi frumoasei DaNell Glade, de la Grupul Financiar din prepareforchange.net. Mulţumiri lui Smally pentru acest show. Cobra, încă o dată, îţi mulţumesc foarte mult.

Victorie Luminii.

COBRA - Mulţumesc tuturor celor care m-ați ascultat sau citit. Victoria Luminii este aproape. 


Sursa:http://istoriagalactica.blogspot.ro/
Preluare de pe: http://clinicaextraterestra.blogspot.ro; cu  corecturile gramaticale și lingvistice necesare aduse de C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu