..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 2 septembrie 2014

Cobra- Interviu de Robert Potter –7 aug.2014 (4)


(sâmbătă, 9 aug.2014)


(partea a 4-a)

 Rob - Foarte bine. Ada întreabă: „Ai idee ce s-a aflat în spatele genocidului din Rwanda, din 1994?”


COBRA - A fost o acțiune a Archonilor. 

Archonii au organizat genocidul prin diverse mijloace. Unul a fost reţeaua iezuită care a pus anumiţi oameni în poziţii cheie în Rwanda şi ţările vecine. Influenţe archonice foarte puternice din planurile astral şi eteric au făcut pe multă lume să înnebunească. A fost o inginerie organizată de creaţie archonică. Aş spune că a fost un ritual de magie neagră la scară de masă, în 1994.

Rob - Ultima invazie archonică a avut loc în 1996, în această regiune. Există vreo legătură între aceste două evenimente? Eu aş spune că este evident.

COBRA - Da, desigur. Acest ritual de magie neagră a fost o pregătire pentru portalul întunericului care s-a deschis în acea zonă în ianuarie 1996.

Rob - OK. Iată o întrebare: „Poţi explica cum grupul Chimera a ajuns aici acum 25 de mii de ani şi a pregătit carantina Terrei care a avut ca scop să prevină umanii de la suprafaţă să părăsească planeta? Ei au trăit în subteranul Terrei în corpurile fizice de pe atunci. Nu Archonii au fost cei care au sclavizat umanitatea şi au condus totul din spatele scenei? Cum se încadrează aceste două grupuri negative în peisajul general?”

COBRA - Archonii şi grupul Chimera sînt două feţe ale aceleiaşi monezi. Sunt puţin diferite. Chimera este mai centrată pe aspectul tehnologic. Archonii, mai mult pe controlul spiritual şi mental.

Lucrează împreună. Sînt originari din aceeaşi zonă a cosmosului.

Rob - OK. Cobra, mulţumesc foarte mult. Grozav răspuns din nou. Lămureşti o mulţime de lucruri. 

Sînt foarte bucuros de aceste interviuri. Vor face o mulţime de oameni fericiţi. Mulţi oameni ca Delores Cannon, care au informaţii cu destulă  acurateţe şi toate profeţiile, au vorbit despre schimbarea polarității Pămîntului - ceea ce va provoca o mare dezordine. Oamenii vor să ştie dacă acest gen de schimbare de poli a Pămîntului este programată în viitor, s-au s-a ajuns deja la un echilibru? Vor fi unii dintre noi luaţi în Terra Interioară, în spații gen camere de ascensiune?

COBRA - OK. Informaţia despre schimbarea polarității fizice este informaţie clasificată deci nu poate fi devoalată în această perioadă.

Pot să răspund însă la a 2-a parte a întrebării. Da, după Eveniment, anumiţi oameni vor fi conduși în subteran, în interiorul Reţelei Agarthane. Da, la anumite momente, oamenii vor fi duși în camerele de ascensiune.

Rob - OK, asta va fi posibil imediat după Eveniment?

COBRA - Nu imediat după Eveniment, dar curînd după el.

Rob - OK. Asta e o veste bună care aduce lumină şi speranţă. 

Ai vorbit despre contractul de suflet şi implanturile eterice. Cineva a întrebat dacă avem vreo putere asupra propriilor contracte de suflet, să alegem orice gen de experienţă de viaţă pe pămînt. Forţele Luminii văd acele anumite lucruri care au loc sau cum Archonii au toată puterea iar noi nu am fost dotați cu niciun fel de atribut în acest sens, pe Pământ?

COBRA - OK. Voi sînteţi cei care aţi creat sau semnat un contract de suflet şi în orice moment puteți schimba asta sau să ştergi, indiferent orice clauză doriți. Nimeni altcineva nu o poate face, cu excepţia voastră. Dacă nu-ţi place contractul de suflet, poţi să îl schimbi. E decizia ta. Desigur, cînd îl schimbi va dura ceva timp să se manifeste căci aveți nevoie să eliberați ataşamentul și să aranjați amiabil toate părțile contractuale. În special toate contractele cu forţele întunericului e necesar să fie eliberate, e necesar să fie revocate, declarate nule şi neavenite, cît de curînd posibil. Oricine care a venit în zona carantinei a fost obligat să semneze un contract cu Archonii. Acesta va fi primul lucru care va fi eliberat.

Rob - Mai simplu spus, am fost ţinuţi ostatici în baza unui contract de suflet pe care l-am semnat, pentru a primi acceptul să ne încarnăm. Cît trăim, până la expirare, suntem legați de acel contract.

Sună ca un pact cu diavolul. Destul de greu să înţeleg sau să explic cuiva, care nu are nici un fel de experienţă reală de viață în planurile astrale sau eteric, cum se justifică asta, pentru că, datorită Vălului am fost blocaţi să avem acele amintiri, care sunt părți ale contractului. Pare destul de nedrept şi evident că este. Cum întoarcem situaţia asta? Putem să facem asta prin afirmarea naturii contractului, cum am făcut în Egipt? 

Cealaltă parte trebuie să fie prezentă pentru ca noi să anulăm acest contract? Poate fi obligată acea parte să fie de acord, dacă noi decretăm şi declarăm asta? 

COBRA - Decizia personală e cheia. Dacă iei decizia să revoci contractul, acest lucru se va petrece. Tu ai puterea; contractele de suflet originale au fost încheiate acum 25 de mii de ani sau chiar mai mult de atît. Ai fost de acord la anumite niveluri să te încarnezi aici sub condiţiile care au fost date, care ţi-au fost prezentate de către Archoni, dar asta nu înseamnă că e obligatoriu să fii legat de asta. Poţi anula contractul şi Archonii nu te pot opri. Ei vor încerca să creeze obstacole împotriva rezilierii. Cu cît mai multă lume îşi ia destinul în propriile mîini şi schimbă aceste contracte, cu atît mai multă putere va avea şi tot atîta putere vor pierde Archonii. Asta se întîmplă deja acum.

Rob - Consideri că denunțarea contractului poate fi făcută simplu, de o persoană care îşi ridică (creşte) vibraţia şi alege să nu mai fie părtaşă sau să fie influenţată de nicio negativitate, emoţional, ca reacţie de frică, mînie, nemaiacţionînd în nicio situație pe baza joaselor vibrații? Dacă refuzăm, simplu, să participăm, şi alegem să trăim în Lumină ,vom putea anula efectiv acel contract. Este posibil?

COBRA - E o parte a procesului, da.

Rob - Mulţumesc. Cineva a spus mulţumesc pentru celălalt interviu de luna trecută. Acea persoană încă doreşte să afle: dacă moare înainte de Eveniment, ce pot face să evite să devină ostatec la Archoni?

COBRA - E o chestiune de frecvenţă vibraţională. Dacă ai vibraţia corectă, starea corectă de conştienţă, vălul nu va fi capabil să te influenţeze prea mult.

Rob - OK. Cineva întreabă: „Ce poţi spune despre alcool şi drogurile „recreaţionale”, dacă au efect în dezvoltarea spirituală.

COBRA - Alcoolul şi drogurile, în cele mai multe cazuri au un efect negativ asupra conştiinţei. Dacă oameni folosesc alcool sau anumite substanţe în mod conștient și bine controlat, ei pot avea temporar o stare înaltă de conștiință. Dar, în majoritatea cazurilor, Archonii manipulează aceste substanţe pentru a sclaviza oamenii şi a-i lega de planul astral de jos.

Rob - Mulţumesc foarte mult, e foarte clar. 

Am o mulţime de întrebări de la Freddy. Nu ştiu dacă accepți să dai răspunsuri. Sunt întrebări despre avioanele Malaeziene. S-au făcut progrese pentru eliminarea Chimera sau un atac împotriva Alianţei Estice? El doreşte să ştie despre prăbuşirea din Nigeria şi vremea grea și intempestivă; ar fi mai multe aici.

COBRA - S-o luăm pe rând. Care e prima? (Avionul malaezian - progres spre eliminarea Chimera). A fost o deturnare a atenției în Rusia, dar nu a reuşit.
Rob - În ianuarie la un speech, la o conferinţă de presă naţională, Christine Lagarde a dat o lecţie de numerologie despre numărul 7. A avut asta ceva de-a face cu atacul plănuit în iulie? Chestiune financiară. Ce a fost cu numărul 7 în acel speech ciudat pe care l-a ţinut?

COBRA - Da, Cabala aştepta ca anumite lucruri să aibă loc în iulie dar nu s-au petrecut.

Rob - Dădeau titlurile cu 7, semnificaţia ocultă a lui 7. Ai spune că Christine Lagarde e un membru al Cabalei!?

COBRA - Este asociată cu Cabala.

Rob - Adică le face lor jocurile, corect?

COBRA - Nu în toate situaţiile, dar în multe dintre ele, da.

Rob - Lucrează inconştient la asta sau iubeşte propria putere şi continuă să le facă jocurile? Are vreun fel o conştienţă pozitivă către vindecarea situaţiei sau vîsleşte orbeşte la stînga şi la dreapta, sau doar la stînga, la stînga, la stînga şi apoi drept, şi n-are nici o idee ce se întîmplă?

COBRA - Are ceva idee de ce se întîmplă şi are ambele aspecte: şi pozitiv şi negativ. Vom vedea care va învinge.

Rob - Mulţumesc. În regulă; cineva a întrebat dacă s-au obținut progrese în scoaterea implanturilor eterice şi a celor invizibile după foarte puternica activare a Zeiţei Cosmice de la solstiţiu.

COBRA - S-au obținut unele progrese dar încă insuficiente.

Rob - Există o singură persoană care acţionează ca legătură între Chimera şi civilizaţia de ruptură, sau sînt mai multe?

COBRA - Sînt mai multe.

Rob - Poţi vorbi despre civilizaţia de ruptură?

COBRA - OK, fii mai clar.

Rob - Ce este civilizaţia de ruptură?

COBRA - Civilizaţia de ruptură, aş spune că, o formează un grup de oameni care au acces la tehnologii avansate, pînă în punctul în care viaţă lor devine semnificativ diferită de cea a oamenilor de pe planetă. Ei sînt umanitatea bogată de la suprafaţa planetei. Ei au tehnologie avansată şi felul lor de gîndire este diferit datorită accesului lor la aceasta. Au trăit pe suprafaţa planetei înainte să aibă acces la bazele subterane. Ei au acces la călătorii inter-planetare de ceva vreme. Încă păstrează accesul la inteligenţa din interior şi tehnologiile avansate. Ei lucrează direct cu grupul Chimera şi majoritatea dintre ei lucrează la proiectele militare negre (întunecate).

Rob - Deci au acces la tehnologii de vindecare avansate şi chestii de genul ăsta, nu?

COBRA - Da.

Rob - Dar şi păstrează pentru ei în afara oricărui simţ de drept sau aroganţă. (Exact.) Asta e situaţia lumii actuale. 

Iată o întrebare: ce schimbări vezi venind în sistemul educaţional al lumii, după Eveniment? Ştim că va fi restructurat. Ne poţi da o imagine mai clară despre asta?
COBRA - Desigur, sistemul educaţional bazat pe curentul Rockefeller va fi complet transformat. Oamenii vor avea acces la adevărul despre istoria noastră, despre ştiinţă, despre dezvoltarea spirituală, despre locul nostru în Univers şi întreaga educaţie va fi structurată pentru a crea oameni mai buni şi nu minţi controlate şi programate.

Rob - Foarte bine. Sociopaţii sînt oameni care există în societatea noastră care nu pot simţi emoţia. Sînt aceşti oameni lipsiţi de ataşamente emoţionale din cauza implanturilor Archonice, genetice, sau a tehnologiei scalare?

COBRA - La bază motivul este trauma. Aceşti oameni au fost expuşi la anomalii cosmice. Trauma vine din această viaţă sau din vieţi trecute. Parte din conexiunea lor sufletească a fost distrusă. Unii din aceşii oameni pot fi vindecaţi dar unii nu pot fi vindecaţi, iar unii nu vor să fie vindecaţi.

Rob - OK. Cum va pregăti omenirea reîntoarcerea feminismului pentru a primi măreţul "Eu Sunt", şi pentru a dezvolta cîmpul conştienţei către Lumină?

COBRA - Nu e vorba numai despre feminin ci despre echilibrul dintre feminin şi masculin, care va deschide canalul către "Eu sînt Prezenţă".

Rob - OK. Se anticipează că destul de curând după Eveniment, proiectele pentru primul contact vor demara. Li se va permite oamenilor să se angajeze voluntar la asemenea proiecte?

COBRA : Da. 

Rob : Foarte bine. Am o întrebare aici. De fapt, am discutat de curînd cu cineva și anume cu Andrew Basiago care va vorbi la conferinţa mea din septembrie. A fost implicat în proiectele Mars Jump. Îl cunoşteam pe vremea aceea ca Barrz Soetoro. Mi-a spus că e foarte interesant. E vorba de o conversaţie personală cu tine sau altă conversaţie  dintr-o postare a ta unde vorbeşti despre fiinţe gigantice create cumva în sistemul Orion Riegel. 

Cînd vorbim despre Archoni vorbim despre Arcana Maior şi Arcana Minor din Tarot ca diverse realităţi dimensionale în multiversul iluziilor pe care l-am creat cu toţii aici. Arcana Minor sînt consideraţi păianjeni.

Am vorbit cu o persoană care a fost răpită și care a avut întîlniri cu Grii. În timpul răpirii sale, a văzut păianjeni foarte mici, dar umani de la piept în sus. Asta chiar că e "de dincolo" pentru mine. Ştiu că fiinţele pot fi de diverse forme şi mărimi, dar…. 

Poţi comenta despre aceste fiinţe? Sînt de pe Orion aceste fiinţe? Care e istoria fiinţelor păianjen? Andrew Basiago a spus că el i-a văzut pe Marte.

COBRA - Da, multe dintre aceste fiinţe îşi au originea pe Orion, din sistemul Riegel. Ei sînt rezultatul unor experimente genetice. Sînt mutaţii între diverse rase care au fost inginerizate de către Archoni pe parcursul Istoriei Galactice şi ,da, au fost asemenea fiinţe pe Marte în trecut. Era posibil să vezi aceste fiinţe în bazele subterane de pe Marte.

Rob - Uau. Asta e cu adevărat "de dincolo", chiar şi pentru mine care sînt o minte destul de deschisă, pe tema asta. Aceste ființe în sine sînt mutaţii genetice şi un fel de victime ale forţelor întunericului din invaziile anterioare ale altor lumi, cumva cum au fost Grii. Corect?

COBRA - Da, într-un fel similar, dar mult mai mutaţi. 

Rob - Da, mutaţi. Nu pot să-mi imaginez să ceva de genul ăsta poate fi viabil. 

Cineva a întrebat aici de ce e atît de dificil să se facă o ruptură în planul ne-fizic cu toate chestiile astea negative care au loc? De ce rezistă Archonii şi blochează procesul? Ştiu că se va sfîrşi şi că situaţia lor va lua sfîrşit, oricum? De ce continuă?

COBRA - OK. Au mers prea departe şi se tem de ce se va întîmpla cînd se va termina. Motivaţia lor se bazează pe frică.

Rob - Multă lume suferă, aflându-se într-o strâmtorare financiară în multe ţări. Deprecierea vieții se accentuiază, inclusiv în America. Pare că dezordinea va cuprinde întreaga lume. 

Cum ai comenta zvonurile precum că Germania s-ar putea alătura alianţei BRICS, condusă de Angela Merkel - fiica lui Hitler? Eu văd asta ca pe o încercare de deturnare a BRICS. Există ceva despre zvonul acesta? 

Există vreun proges pe linia financiară în încercarea lor de a revaloriza monedele lumii?

COBRA - La bază stă un adevăr, da, Germania doreşte să se alăture alianţei BRICS. În special datorită faptului că există un sector economic cu adevărat puternic în Germania. Aceşti oameni sînt foarte mult interesaţi să se alăture BRICS pentru că ei înțeleg ce se întîmplă cu SUA şi cu dolarul SUA. Asta nu înseamnă că Angela Merkel sprijină procesul dar e forţată să dea piept cu realitatea politico-economică a lumii.

Rob - Foarte bine. Iată o întrebare bună: „Există, cu adevărat, un soare negru sau e interpretarea forţelor întunericului despre Soarele Central Galactic şi cum îl văd ei. Dacă există unul, este un soare binar care nu poate fi văzut de ochiul liber sau este un mit creat de Constantin veneratorul stelei întunecate? Care este povestea?

COBRA - Este interpretarea Cabalei despre Soarele Central Galactic. Majoritatea radiaţiilor de la Soarele Central Galactic nu este în spectrul vizibil.

Este un simbol al întunericului şi ei l-au „reinterpretat” așa cum au făcut și cu multe alte simboluri ezoterice cărora le-a pervertit înțelesul. Ei nu înţeleg perspectiva mai înaltă a Soarelui Central Galactic. Pentru ei înseamnă doar atât.

Rob - Ai afirmat de curînd că acel mic ciob, piatra neagră, care este parte dintr-o piatră mai mare, este în centrul anomaliei cosmice şi a întunericului. Eşti dispus să ne spui unde şi cînd a apărut acea piatră neagră? Ce anume exact este anormalul care a cauzat întunericul şi suferinţa?

COBRA - Această piatră neagră este în fapt o materie densă condensată de quarci ciudaţi. Într-o stare a materiei cu un potenţial foarte periculos poate provoca multe probleme. La nivel quantic este legată de haosul quantic care este sursa suferinţei.

Rob - Cum a apărut?

COBRA - A fost creat din nimic, spontan.

Rob - De către fiinţele decăzute sau doar natural...

COBRA - A fost un proces natural ca o funcţie aleatorie care nu are nici un înţeles. Fluctuaţii sălbatice la nivel quantic.


Sursa:http://istoriagalactica.blogspot.ro/
Preluare de pe: http://clinicaextraterestra.blogspot.ro
(va continua)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu