..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 31 iulie 2014

Expansionarea Conștiinței Voastre – Partea I



Mesaj primit prin canalizare de la Arcturieni
27 Iunie 2014

Primit prin Paul Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragă Paul, noi suntem Arcturienii
După cum știți, noi venim în iubire, pentru că noi suntem o rasă binevoitoare, ați văzut acest lucru în călătoria voastră pe planeta noastră, văzând cum trăim. Scopul acestui mesaj este, în parte, pentru a vă învăța acest lucru pentru a putea împărtăși un nou mod de viață. Nu astfel încât să imite modul nostru de viață, ci pur și simplu ca orientare și ca o cale de a merge mai departe. În timp ce voi și rasa voastră de pe această minunată planetă numită Pământ, vă schimbați conștiința și pășiți într-un nou mod de viață și experimentare a vieților voastre.

Acesta este un subiect foarte vast pe care vi-l vom preda pe parcursul mai multor mesaje, primul pe care vrem să-l atingem este faptul că voi ca umanitate ați fost învățați de-a lungul a mii de ani un nivel de separare, o nevoie de a fi dependenți de obiecte fizice și vi s-a arătat cum să vă raportați la aceste obiecte fizice ca și cum valoarea voastră ar depinde de lucrurile fizice pe care le dețineți. Când de fapt voi sunteți, nu contează ceea ce este în jurul vostru sau ceea ce aveți, și nu există nici o judecată în acest sens.

Deci după cum vedeți doar în acest exemplu, există o diferență semnificativă între lumea în care planeta voastră trăiește în acest moment și cea în care vă veți muta în momentul în care veți înțelege conexiunea dintre toate. Pe măsură ce înțelegeți mai clar cine sunteți voi în adevărata voastră esență, pe măsură ce vă conectați cu prezența voastră divină, esența a cine voi sunteți, adevărata esență, iar prin această conexiune modul în care voi vedeți și percepeți lumea se va schimba dramatic.

Ceea ce noi vrem să facem este să începem să vă ghidăm într-un proces prin care să începeți să vă conectați cu sinele vostru interior, esența voastră, pentru a permite ca experiențele din acele momente fugare să vă încurajeze să pășiți din ce în ce mai departe în călătoria voastră interioară. Aceasta este o călătorie în interior nu în exterior. Unii ar putea spune că aceasta este cea mai importantă călătorie la care orice Om poate lua parte în acest tărâm 3D în care voi existați în acest moment. Dar am dori, de asemenea, să împărtășim cu voi că este momentul cel mai potrivit să faceți această călătorie, pentru că aveți atât de mult sprijin care să vă ajute în atât de multe feluri și pe atât de multe nivele ca să faceți această călătorie mult mai repede, mai ușor și cu mai multă grație.

Pentru că vedeți voi, aceasă planetă, această galaxie este într-o perioadă de Ascensiune. Voi sunteți conștienți de energiile care se revarsă de la Creator, Sursă, voi sunteți conștienți de asemenea de faptul că Soarele vostru primește coduri și informații de la Sursă și că apoi le eliberează mai departe sub forma erupțiilor solare, ca și erupții de masă coronală așa cum le percepeți voi în tărâmul vostru fizic, dar aceste evenimente sunt cu mult mai mult.

Acestea sunt Soarele ca și ființă conștientă, nu ca o planetă de foc așa cum o vedeți voi în forma sa fizică. Această ființă conștientă, Soarele, expansionează cu iubire noi coduri, noi informații care sunt special concepute pentru tot ceea ce există în această galaxie, și în acest caz uitându-ne doar la modelul umanității, codurile potrivite pentru a ajuta la momentul potrivit omenirea pentru că Soarele este conectat și acordat la această frumoasă planetă Pământ și la tot ceea ce este pe ea în cele mai umitoare moduri, moduri pe care nici măcar conștiința voastră nu le poate înțelege în acest moment, dar aveți doar încredere că lucrurile așa și sunt.

Aveți această lumină frumoasă, coduri frumoase, o frumoasă ridicare de la Creator, de la Sursă, aveți ființele din jurul vostru, le puteți numi ghizii voștri, tărâmul angelic, sunt toți cei din multe alte rase ca și a noastră, Arcturienii, Pleiadeenii, Orionienii, lista continuă aproape la nesfârșit.

Există o mulțime de nave spațiale fie în formă fizică, fie în formă energetică. Pentru că pe măsură ce începeți să înțelegeți dimensiunile, veți vedea că ele nu sunt chiar așa cum le-ați perceput, pur și simplu ca niște nave spațiale în jurul Pământului. Pentru că în dimensiunile mai înalte timpul și distanța au o perspectivă foarte diferită față de felul în care voi le înțelegeți în tărâmul vostru liniar 3D.

Am dori ca voi să înțelegeți că aveți sprijin suplimentar de la toate aceste rase, ființe stelare, pentru că noi toți suntem conectați cu voi, noi suntem frații și surorile voastre, noi am împărtășit multe vieți împreună în diferite locuri, în diferite aventuri din diferite dimensiuni.

Noi toți suntem aici pentru a vă sprijini în acest moment, pentru a vă ajuta în acest proces al conectării conștiinței voastre la prezența voastră divină, conștiința voastră extinsă, astfel încât experiența voastră de viață se va schimba dramatic.

Dorim să vă încurajăm să vă faceți timp în viețile voastre ocupate pentru a face un pas înapoi. Cum ar fi să găsiți un loc într-un parc într-o zonă liniștită și doar să vă opriți pentru un moment și să priviți la ceea ce este în jurul vostru. Priviți frumusețea, sesizați și simțiți frumusețea, conectați-vă cu aerul și briza în timp ce aceasta suflă ușor pe lângă voi. Acordați-vă la ea și simțiți tot ceea ce este în jurul vostru în timp ce voi pur și simplu SUNTEȚI, stând în acel loc.

Vă veți da brusc seama că atât de multe lucruri se întâmplă în jurul vostru într-un mod minunat în timp ce voi doar vă relaxați în acel loc. Și din acest punct de vedere voi ați putea începe să vedeți sclipirile unei experimentări a realității foarte diferite.

Presiunile, cerințele, așteptările încep să cadă, și va fi doar bucuria din pur și simplul fapt că observați ceea ce se întâmplă în jurul vostru, privind cum fluturii zboară în jurul vostru. Mirosiți diferitele parfumuri din briza ca o adiere de vânt și începeți să vă bucurați de experimentarea a tot ceea ce este în jurul vostru, și apoi acordați-vă la bucuria din inima voastră și simțiți diferența.

Vă încurajăm să vă permiteți aceste momente pentru a experimenta acest lucru și să începeți să vă expansionați conștiința în acest fel. Vom vorbi mai multe despre acest lucru în mesajele viitoare.

Vă iubim pe toți, noi suntem Arcturienii.

 © 2014 Copyright Paul Marwood


Traducere Monica Poka

Preluare de pe : http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu