..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 iulie 2014

ARIPI FRÂNTE


Tatăl unei adolescente olandeze ucise în tragedia aviatică din Ucraina i-a adresat o scrisoare deschisă lui Vladimir Putin, în care îi detaliază acestuia planurile de viaţă ale singurului său copil, informează The Telegraph.
Olandezul Hans de Borst şi-a pierdut unica fiică joi, după ce avionul în care aceasta călătorea a fost doborât de separatiştii proruşi din estul Ucraina, cu un sistem de rachete ruseşti de ultimă generaţie.
Bărbatul consideră că liderul autocrat de la Kremlin, susţinător al rebeliunilor din estul Ucrainei, este principalul vinovat pentru catastrofa în care şi-au piedut viaţa 298 de civili din întreaga lumea.
 
   „Dle. Putin, Monstrule,
„Mii de mulţumiri liderilor separatişti din Ucraina pentru că au ucis-o pe draga şi singura mea fiică, singurul meu copil, Elsemiek.
Fiica mea urma se dea examenul de bacalaureat anul viitor şi se afla în cursa MH17. Alături de prietenele ei cele mai bune, Julia şi Marina, învăţa foarte bine la şcoală. Voia ca după liceu să meargă la TU Delft să studieze ingineria şi de abia aştepta să intre la facultate! Şi, dintr-odată, nu mai poate face asta! Avionul în care se afla a fost doborât în aer, deasupra unei ţări străine unde era în desfăşurare un război.
Domnilor numiţi mai sus, sper că sunteţi mândri că aţi inclus-o şi pe ea în războiul vostru…pe ea şi viaţa ei scurtă. Sper că vă puteţi uita în oglindă după ce aţi făcut!
Vă mulţumesc încă odată.
Cu sinceritate,
Tatăl lui Elsemiek, Hans de Borst, a cărui viaţă este ruinată de tine, Monstrule!“

https://ro.stiri.yahoo.com

3 comentarii:

  1. Este firesc ca destui, nume sonore si cu suficienta greutate ,ce poarta poveri criminale substantiale sa fie cumva implicate de ceva/cineva pentru un anumit echilibru..

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai puneti facaturi de mesaje din acestea .putin nu are nici o treaba cu acel avion.avionul a fost dat jos cu un scop precis si a fost distrus de alte parti,nici ucrainieni si nici rusi.americanii manevrati de sionisti sunt cei din spatele acestui accident.consultati stirile din media alternativa si o sa vedeti care sunt culisele acestei inscenari diabolice.mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil că aveți motive serioase să-l apărați pe Putin, din moment ce negați evidențele. Nu cred că sunteți mai bine informat decât Obama, care, oricum, nu poate face parte din vreo conspirație.Sigur, poate altfel de americani, dar, în cazul acesta, Președintele SUA nu ar fi luat o atitudine fermă, dacă alta ar fi fost realitatea.Cu această ocazie, îl felicit pe Președintele Traian Băsescu pentru declarația fără echivoc pe care a făcut-o. C.M.

      Ștergere