..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 mai 2014

SaLuSa, 9 mai 2014


Channeled by Mike Quinsey.  
Traducere Const. Mihăilescu

Există mai multe modalități prin care se poate ajuta la obținerea păcii permanente în lume. Ca indivizi, vă puteți răspândi Lumina oriunde ați merge, concentrându-vă pe ceea ce este sănătos și drept. De asemenea, puteți trimite energii de vindecare și dragoste spre cei care au nevoie de ajutor să depășească nivelul de ignoranță în care se află. Abilitatea de a face acest lucru merge dincolo de înțelegerea voastră, dar impune să aveți credință imensă în această posibilitate. Acesta este și motivul pentru care vindecatorii autentici dispun de o putere foarte mare atunci când fac vindecări.
În acest moment Pământul are nevoie de o vindecare imensă pentru a putea continua procesul de înălțare. Sunt multe surse care concură la procesul de vindecare a planetei.  Deși Pământul este printre cele mai mici planete din Sistemul Solar, puteți fi siguri că sistemul vostru planetar deține un loc central în ceea ce privește preocesele care au loc în el, procese legate de ascensiunea în dimensiuni superioare a planetei și rasei umane. După cum putem vedea, această etapă a evoluției umane este foarte importantă și pentru progresul altor lumi, altor civilizații.
Așa cum am mai menționat și în alte mesaje, posibilitatea de a ascensiona este importantă în acestă perioadă și prin faptul că procesul poate fi reversibil, dacă nu sunt utilizate corespunzător pârghiile de înălțare proprii acestui stadiu de progres. Din fericire, există multe civilizații avansate care monitorizează etapele de înalțare și sunt gata să ofere tot sprijinul lor pentru ca trendul crescător să nu fie încetinit sau stopat. De fapt, ajutorul pe care-l primiți este mult mai mare decât credeți voi , sau aveți posibilitatea de a-l evalua.
Totdeauna și permanent monitorizarea urmărește progresele pe care la faceți intervenindu-se, în limita competențelor noastre, ca acest curs să fie mereu pozitiv. Putem influența deciziile, dar nu putem impune ideile noastre niciunuia dintre voi. Cu toate acestea, sufletele care iau parte la ascensiune sunt conștiente de ceea ce se întâmplă, chiar dacă aceasta nu se produce și la nivel mental.
Aceasta ne face să fim încrezători asupra succesului final, deși totdeauna există și un element de risc datorat lipsei posibilității de coerciție asupra libereului arbitru al fiecărei ființe.
Oricine a urmat calea progresului spiritual, va fi cu siguranță capabil să privească retrospectiv și să observe cât de importante au fost progresele. În primul rând au avut loc rapide și semnificative deschideri ale sufletelor către Lumină, care le-au permis să aibă abordări mai pașnice, mai conciliante cu cei din jur. Tendința este să se continuie pe această cale, până când rasa umnă va fi gata să se înalțe. Fără îndoială că mai este foarte mult de lucru dar, în viitorul apropiat, va deveni evident că întunecații nu mai sunt capabili să influențeze destinul omenirii.
Noi așteptăm să vină ziua când vă vom cunoaște în modul cel mai direct, iar acel moment va fi unul despre care se va putea spune că se desfășoară în condiții de deplină pace și securitate pe planeta voastră. Contribuția noastră va fi una de substanță, urmare căreia accesul Luminii către fiecare uman va fi neîngrădit. Cei intunecați nu vor mai putea interfera cu progresul vostru, aceasta și datorită vibrațiilor lor foarte joase care îi vor scoate definitiv din zona de contact cu lumea voastră.

Dragi prieteni, suntem la o mică diferență față de voi din cauza faptului că noi am călătorit mai mult pe drumul evoluției. Calea pe care v-ați ales-o voi a fost diferită de a noastră; important este însă că noi și voi ne îndreptăm către aceeași destinație, chiar dacă ne apropiem de ea din direcții diferite. Am optat de mult pentru a vă oferi ajutorul nostru frățesc. Importanța momentul de față nu poate fi suficient de marcată, dacă facem referire  la faptul că punctul culminant apare după o acumulare de experiență dintr-un ciclu solar de 26500 de ani.

Este nevoie să experimentați multe schimbări care să vă propulseze în New Age. Vechile metode nu mai sunt adecvate sau nu reflectă substanța și sensul noilor energii care vi se trimit pe Pământ de câtăva vreme. S-ar putea spune că " acum vine vremea înțelepților” care trebuie să permită progresul societății umane. În mod sigur va exista o oarecare confuzie în cazul minților încă neluminate, a celor încă adormiți.  Și asupra acestora ne focalizăm noi atenția, oferindu-le toate informațiile de care au nevoie pentru a-i determina să se trezească. Fiți siguri că veți fi informați exact și în timp util cu privire la ceea ce urmează  să se întâmple, mai ales că viitorul vă va oferi multe și inedite surprize, multe dintre acestea fiind așteptate și foarte agreate.

La un moment dat, veți fi surprinși de cât de repede se vor mișca lucrurile, ceea ce vă va face să uitați destul de repede grelele situații la care ați fost supuși în trecutul nu foarte îndepărtat. Țineți cont de faptul că vă veți confrunta cu ceea ce este cunoscut în deobște ca „sfârșitul lumii” suprapus însă pe fluxul energiilor care-și fac intrarea pe planetă pentru a se înfăptui faza ascensiunii în noua dimensiune superioară. Aceasta va fi o experiență neobișnuită dar înălțătoare.
Aceia dintre voi care „știu” vor fi în măsură să-i ajute pe cei dezorientați și nesiguri să înțeleagă ceea ce se petrece. Între timp, noile energii vor ajuta, la rându-le, ființele umane să rămână calme și încrezătoare că evenimentele urmează, în defășurarea lor, un program de vindecare, trezire și înălțare.

În întreaga lume, schimbările de vreme sunt experiențe dure, uneori dramatice, în anumite zone ele atingând valori care nu se regăsec în statistici.
Aceste modificări trebuie să aibă loc pe măsură ce vă mutați în perioadele extrem de volatile, după care, treptat, veți depăși aceste situații si vă veți muta în mult mai multă stabilitate.
Lumea voastră trebuie să înțeleagă și să accepte că aceste schimbări nu pot fi evitate, chiar dacă, la nivel fizic, ele se pot manifesta cu putere. 
Dragilor, voi, cei care aveți înțelegerea corectă a evenimentelor, îi puteți ajuta și pe alții să înțeleagă necesitatea schimbărilor la nivel mondial și, cel mai important, la rândul lor, să fie sprijin altora să înțeleagă nevoia de a merge împreună, deoarece beneficiul societății, al umanității depinde de rezultanta colectivă.
În opinia noastră, cele mai remarcabile schimbări vor fi cele care privesc însănătoșirea și curățarea Pământului, asupra căruia s-au produs, de-a lungul secolelor, agresiuni care i-au schimonosit fața și i-au sleit puterile prin acțiuni iresponsabile de poluare și exploatare a resurselor interioare și de la suprafață. Cumplitele acțiuni de distrugere vor trebui să înceteze pentru ca planeta să-și recapete vigoarea de altădată. Rezultatul va fi refacerea frumuseții Planetei Albastre care va fi capabilă să asigure fiilor săi o viață plină de bucurii și îndestulare. Civilizațiile universului vă ajută efectiv, în multe moduri, pentru ca aerul, apa și solul sistemului vostru planetar să devină curate, fără poluare.
Sunt SaLuSa de pe Sirius, entuziasmată de minunatele perspective care vi se deschid vouă și planetei voastre într-o perioadă relativ scurtă de timp. În curând veți începe să observați modificările din jurul vostru, atât în ceea ce privește mediul cât și societatea umană. Sunteți îndreptățiți să aveți cele mai minunate așteptări, la sfârșitul acestui ciclu, căci ele v-au fost promise de către însuși Dumnezeu. 

Ca de obicei, las cu dragostea și binecuvântarea mea. SaLuSa.
SURSA: http://www.treeofthegoldenlight.com 
(C.M.)
 


Un comentariu:

  1. Buna ziua si bune sa va fie intentiile spre folosul suprem al nostru,al tuturor . Cred cu intreaga mea fiinta ca impreuna vom face saltul inaltator dovada imi este aceasta stare de spirit elevata care ma invaluie spre confirmarea faptului ca se poate si ca nu suntem singuri ...si ca vom reusi. Salutari pline de speranta si credinta in reusita implinirii Planului Divin .Cu drag si binecuvantare ,Gina

    RăspundețiȘtergere