..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 mai 2014

Galactic Lightship Dreamflights; 17 mai 2014


Nota C.M.: îmi cer scuze deoarece postez despre ceva care s-a petrecut cu mai multe zile în urmă. O fac totuși, pentru a afla despre acțiunile Federației Luminii, acțiuni care vor mai fi în viitor. Se dă, de asemenea, o listă cu navele F.L. cele mai importante, aflate în proximitatea Pâmântului 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------
     



 14 mai 2014
Sunteți invitați să vă alăturați nouă, sâmbătă, 17 mai 2014, în timpul visului de noapte, pentru a fi transportați pe una dintre navele Federației Luminii. 
Toți cei care și-au exprimat intenția de a ni se alătura, vor fi teleportați cu corpul lor astral pe această navă a Federației. De pe acum vă urăm bunsosit! 
Așadar, în noaptea de sâmbătă 17 mai, spre duminică, ne vom întâlni în visurile voastre. 
Ne vom întâlni în timpul somnului corpului vostru fizic, dar nu este necesar să țineți cont de fusul orar. Lăsați această sincronizare pe seama noastră. Este important totuși să încercați să memorați parolele de acces care vă vor facilita stabilirea legăturilor telepatice cu navele noastre. 
Ce trebuie să faceți: înainte de culcare gândiți-vă și repetați (în gând sau gutural) parola uneia dintre navele noastre și doriți-vă ca în acea noapte să fiți teleportat cu corpul astral pe acea navă.
 
Cu titlu informativ, flota noastră include următoarele nave mari:
GLS mamă OcaTAwa (parola "Centrul Spiral Unitatea Wings"), 
Mu GLS Mothership (Navă –mamă),
GLS Aeterna (parola "Wings"), 
GLS Algiz (parola "Centrul"),
GLS Blaze (parola "Helix"), 
GLS Himera (parola "emana"), 
GLS Salcys,
GLS Angelon,
GLS Susan,
GLS Space Wave (parola "Unitate"), 
GLS Athabantian (parola "Radiază", site-ul web: Up2the5th, Cosmic Paradigm ), 
GLS Aurora (parola "Mocham", site-ul web: Auroradreamflight2 ). 
 
Flotei noastre i s-au alăturat ulterior navele spațiale: 
GLS Tulya,
GLS Neptun,
GLS Athena,
GLS Olympia,
GLS Balthazar, 
GLS Phoenix și
GLS Eui. 

Pentru că pământenii au multe de întrebat în legătură cu viața pe aceste nave, vă furnizăm câteva răspunsuri: 
Echiparea noastră standard include : 
-) spații (laboratoare) de intinerire precum și o terapie care se repetă la intervale rare de timp, în scopul revitalizării corpurilor noastre, obligate să trăiască în condiții diferite de cele din locurile noastre de baștină,
-) un fel de module de translatare în alte limbi,
-) diverse echipamente de navigație, precum și 
-) spații și laboratoare de vindecare și convalescență.
Ne bazăm foarte mult pe energia și proprietățile cristalelor. Navele noastre pot varia ca formă și mărime și au anumite particularități în ceea ce privește energia de manevrare și propulsare.
Vrem să vă mai spunem că noi am experimentat mult timp ce se poate face în timpul visurilor voastre colective și individuale.
Cei care doresc pot obține informații suplimentare dând clik pe informații de bază sau, încă și mai multe,  accesând Galactic Fleet.
Vă rugăm să rețineți că toate călătoriile în corpul astral, pe care noi vi le propunem, nu implică nicio obligație din partea voastră, niciun angajament și niciun contra-serviciu. Sunt absolut gratuite. Totul este să vă exprimați dorința și să vă informați când sunt programate asemenea călătorii.

SURSA: http://spirittrainchronicles.com


 


 


 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu