..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 mai 2014

CINE ESTE CONSILIUL SUPERIOR DIN ORION


 (4 april 2014; Channeled by Holly Hawkins Marwood)
  Traducere Const.Mihăilescu


Salutări, dragii noștri,
Suntem Consiliului Superior al Orion.
Suntem aici să vă împărtășim ce este Consiliul Superior din Orion și care a fost scopul înființării lui.
Suntem un grup de ființe superior evoluate, numiți-i ghizi, dacă doriți, cu domiciliul în sistemul de stele din Orion. Noi nu suntem ființe planetare, așa cum v-ați aștepta să se încadreze în logica voastră pământeană.

Deci, nu imaginați că am fi o rasă cu asemănări pământene care ar putea să locuiască pe Terra, având o formă fizică solidă.
Cu toate acestea, structura noastră energetică este o emanație a Sistemului de stele Orion.

Suntem constituiți într-un Consiliu, adică suntem un grup format din mai mulți membri, numiți-i consilieri, dacă doriți. Nucleul de bază care vi se adresează este format din nouă entități care comunică cu voi, ceea ce vi se transmite fiind o rezultantă a gândirii acestui grup. 
Energiile și preocuparea Consiliului, la acest moment, se concentrează în special pe pe schimbările și transformările care au loc acum pe planeta Pământ.

Ajutorul nostru esențial, pentru sistemul vostru planetar, se referă la trimiterea unor fluxuri de Lumină modulată cu informație de îndrumare plină de iubire, care să vă fie utilă la trecerea voastră pe un nivel mai înalt de evoluție. De fapt, ceea ce se întâmplă acum pe planeta voastră are loc și în multe alte locuri din univers, căci peste tot viul tinde să evoluieze, mai repede sau mai încet.

Cunoașteți, desigur, că ceea ce se întâmplă la scară micro are loc și la o scară macro (începând de la particulele elementare până la universuri).

Informațiile pe care vi le transmitem sunt recepționate pe diferite căi de către aceia dintre voi care au această sensibilitate, pentru ca, la rândul lor, să le transmită majorității populației dornice să le primească. Are loc, în acest fel, o mai corectă înterpretare a fenomenelor prezente și viitoare, care se produc pe planeta voastră și în umanitate.

Există dincolo de planeta voastră viață și civilizații viabile? Da, o infinitate, având neveluri de dezvoltare mai joase, mai înalte și mult mai înalte decât cea pe care o cunoașteți.

Faptul că, la modul conștient, nu ați avut certitudini că universul este populat cu puzderie de alte civilizații, v-a determinat, pe majoritatea dintre voi, să considertați că sunteți unici. 
Mulți dintre voi au primit și primesc mesaje de la Consiliul Superior din Orion și de la Consiliul din Orion, comunicarea având loc nu doar pe acest canal, ci prin multe altele. Sunt mulți pământeni care primesc mesaje de la noi dar nu știu de unde vin acestea. Multe dintre aceste mesaje se adresează inconștientului vostru, și asta vă face, din nou, să credeți că sunteți unici sau izolați de univers.

Suntem aici în calitate de suport universal, plin de iubire, concentrați pe schimbările care au loc pe această planetă, în acest moment. Este un moment extraordinar de important, care va rămâne în isoria umanității planetare ca un moment de vârf în evoluție.
Saltul vostru vă va aduce multe beneficii în ceea ce privește conștiința, cunoașterea, bunăstarea și fericirea ființelor umane, în context universal. Veți putea beneficia de cele mai înalte tehnologii, cea mai aprofundată cunoașterea a sensului vieții în univers și vi se vor dechide numeroase posibilități pentru a vizita multe locuri din această galaxie și chiar din alte galaxii. 
Suntem împuterniciți să vă oferim ajutorul nostru frățesc care va grăbi revenirea planetei Pământ în rândul planetelor scăpate de apăsarea joaselor frecvențe care caracterizerază dimensiunea a treia. 
Invităm pe fiecare dintre voi să se conecteze cu noi în orice mod dorește. Asta seamănă cu o antenă de radio care primește toate canalele de recepție nu numai pe cel pe care vă acordați voi.                        

Suntem deschiși pentru a trimite mesajele noastre fiecărei ființe de pe planeta voastră, anume acelora care rezonează cu noi și sunt gata să asculte și să se simtă înălțați și animați de ideea unui schimb permanent sau ocazional de mesaje, pe o cale pe care să ne regăsim. Fiecare canal care primește și interpretează mesajele noastre este invitat să recepționeze diferite niveluri de semnale care cuprind informații utile umanității voastre. Totul are loc în măsura în care se poate realiza rezonanța între emițător și receptor.. 

Noi suntem aici pentru ca iubirea și lumina să fie răspândite pe planeta voastră, cu intenția de a evita sau diminua stresul care poate apărea atunci când au loc întâlniri, fie ele și pe calea undelor telepatice, între ființele universului, chiar dacă unele vin din viitorul vostru.

Fiți binecuvântați!
Noi suntem Consiliul Superior din Orion

SURSA: www.AkashaHealingStudio.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu