..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 aprilie 2014

Părul pubian al unei femei alien


(14 mart.2014)
Traducere Const.Mihăilescu

Un caz de răpire din Australia a dus la ceea ce ar putea fi primul test ADN din lume de material biologic legat de răpiri.
Rezultatele interesante ridică multe întrebări cu privire la natura fizică și scopul unor contacte fizice sau răpiri neelucidate., Raportul de caz complet asupra cercetărilor întreprinse a fost publicat de cercetatorul australian Bill Chalker în „ OZN Reporter International”, revistă trimestrială care apare la Chicago și se bazează pe comunicările  J. Allen Hynek, Centrul pentru Studierea  OZN-urilor (CUFOS?)

Următorul rezumat este publicat cu permisiunea și asistență lui Chalker .
Peter Khoury, subiectul acestui caz, s-a născut în Liban în 1964 și s-a mutat în Australia în 1973. În 1981 a cunoscut-o pe viitoarea sa soție, Vivian, la școală. Petru și Vivian s-au căsătorit în 1990 și au acum doi copii. Ei trăiesc în Sydney. Peter lucrează în construcții și a avut propria afacere în vânzarea cimentului.
Petru și Vivian au avut prima lor experiență cu OZN, în februarie 1988, când au observat pe cer lumini neobișnuite în mișcare.  Însă, în luna iulie a acelui an, Petru a trăit o experiență de contact, profund tulburătoare, care, spune el, i-a schimbat viața.
„În timp ce stăteam culcat în pat, am simțit un fel de atingere la gleznele picioarelor după care corpul mi-a amorțit și chiar am paralizat, în sensul că nu am mai putut face nicio mișcare. Am rămas însă complet conștient. Am observat apoi trei sau patru făpturi mici care purtau glugă, plasate lângă patul meu.” 
 Nu știe cum, dar a început să comunice telepatic cu acele ființe. I s-a cerut să se relaxeze și să nu-i fie teamă căci nu i se va întâmpla nimic rău. A observat cum acele făpturi manipulau un fel de seringă prevăzută cu un ac lung pe care se pregăteau să i-l infigă într-o parte a capului, transmițându-i telepatic ca „va fi tot ca data trecută”, apoi a leșinat. După ceva timp, Peter s-a trezit brusc, a sărit din pat și a fugit în camera de zi unde se aflau tatăl și fratele său care păreau că moțăie.
El și fratele său au apreciat că nu „dormiseră” mai mult de 10 minute, dar, când s-au uitat la ceas, au constatat că de fapt trecuse mai mult de o oră.
În dimineața următoare, Vivian a observat că într-o parte a capului Peter avea o puncție acoperită cu de o pată de sânge usacat.
Până atunci, Peter nu auzise de întâlniri cu extratereștri sau de răpiri. Cu toate acestea, din el izvorau amintiri destul de vii care-l alarmau dar cărora nu le-a putut da o explicație. 
 
 Câteva luni mai târziu, în timp ce călătoreau cu mașina, Peter și Vivian au văzut pe un panou plantat pe marginea șoselei, o reclamă cu cartea „Confesiunea” a lui Whitley Strieber pe care au și cumpărat-o. Citind din acea carte, Peter a găsit numeroase asemănări și detalii cu propria sa experiență.
Încercările ulterioare ale lui Peter de întra în legătură cu oameni sau grupuri care trăiseră experiențe OZN a fost frustrantă și infructuasă.
În cele din urmă, în aprilie 1993, el a hotărât să inființeze în Sydney o asociație pe această temă, denumită „ Asociația UFO Experience Support” ( UFOESA ). Organizația își propunea să ajute oamenii care au trăit experiențe OZN să se întâlnească și să-și povestească întâmplările prin care au trecut precum și să încerce elucidarea acestor întâmplări. El este și astăzi coordonatorul acestui grup .
În iulie 1992, Peter a avut cea mai interesantă experiență, care a devenit punctul central al acestui studiu de caz. Neobișnuit a fost faptul că acea experiență avea și aspecte sexuale. De la început, Peter s-a dovedit foarte reticent în a-și povesti experiența. Pentru prima oară a acceptat să facă unele referiri la acel incident în 1996, lui Bill Chalker, cercetător de notorietate în domeniu.  

 Peter i-a arătat lui Chalker un fir de păr neobișnuit, recuperat de el după „întâlnire”. Deși deținea o probă materială, fizică, Chalker nu a reușit să o folosescă în cercetarea pe care o demarase. În următorii câțiva ani, a reușit să capteze interesul unui grup de oameni de știință și cercetători în medicina legală pentru studierea mai aprofundată a acestui caz, în care exista și o probă materială. S-a întocmit un plan de cercetare de laborator care cuprindea: o reacție de polimerizare în lanț ( PCR ) și amplificarea și secvențierea ADN-ului mitocondrial al firului de păr „captorat”. La începutul anului 1998, acești cercetători – au descoperit niște anomalii în compoziția structurii ADN acelui fir de păr.

În comunicările sale pe această temă, Chalker subliniază că ființele extraterestre sunt cel mai adesea descrise de observatori, ca fiind fără păr. Doar un singur tip - numit uneori " nordic " - este descris destul de des ca având caracteristici distinct umane, inclusiv un păr blond, bogat.

Se cunosc câteva cazuri de răpire comentate la acea vreme, în care au fost implicate ființe umane, inclusiv cel din 1975, raportat de către Travis Walton în Arizona sau cel din 1957, unde este vorba de răpirea unui brazilian, Antonio Villas Boas. Interesant este că acest caz, al lui Peter Khoury, are unele similitudini cu cel comunicat de Villas Boas, care a susținut că i s-a impus un act sexual cu o femeie umanoid, destul de agresivă, la bordul unui OZN aterizat.
Khoury a declarat că întâlnirea sa din 23 iulie 1992 a inceput la ora 7:30 dimineața, în timp ce el se afla în pat.

În ziua anterioară, la locul de muncă, Peter se rănise nu foarte grav, motiv pentru care i s-a administrat un medicament anti-durere. În dimineața zilei cu pricina, Peter își condusese soția la locul de muncă, după care a revenit la domiciliu unde, așa cum am spus, s-a întins pentru un timp în pat. La scurt timp, două ființe umanoide, de sex feminin, complet goale, s-au apropiat de patul lui.
Peter le-a descris ca pe niște ființe bine dezvoltate și bine proporționate, cu priviri umane. Una părea a semăna mai mult cu tipul asiatic: păr lung, negru, purtat până la umeri și ochi negri. Cea de a doua semăna cu o femie scandinavă, cu ochi albaștri și părul lung, blond, căzut pe spate și care-i ajungea până în talie. Părul i-a atras cel mai mult atenția lui Peter :" N-am mai văzut un asemenea păr. Era ondulat semănând cu al lui Farrah Fawcett, dar mult mai bogat.” Femeile degajau forță dar și delicatețe. Fețele lor erau oarecum ciudate - nu neatractive, dar parcă prea cizelate, cu pomeți proeminenți și ochi de două trei ori mai mari decât ai unui pământean. În mod special i-a atras atenția ființa blonda. " Nu am văzut niciodată o ființă atât de deosebită” a spus el .
Blonda, care s-a așezat în poziția „ în genunchi” lângă pat, părea să fie șefa. Bruneta se așezase cu picioarele încrucișate lângă el. Khoury, aproape gol, a avut intenția să treacă repede în camera alăturată dar blonda l-a ajuns și, cu ambele mâini, l-a oprit. Deși s-a smucit să scape, blonda l-a adus într-o poziție în care Peter se afla cu gura lângă sfârcul unui sân, pe care el l-a și mușcat. Khoury a declarat că nu știe de ce a mușcat-o pe femeie, dar mușcătura pe care i-a aplicat-o a fost atât de puternică încât a rămas în gură cu o bucățică din mamelonul femeii. Interesant a fost că acea ființă nu a scos nici-un sunet de durere. A putut însă observa cum aceasta și-a modificat expresia de parcă ar fi dorit să-i spună: „ n-a fost cea mai bună reacție, nu la asta mă așteptam." Au trăit amândoi câteva clipe de confuzie, de șoc. ... Involuntar, Khoury a înghițit fragmentul de carne pe care-l ținea în gură, dar acesta i s-a lipit în gât, ceea ce i-a provoca un acces de tuse. 

 Dintr-o dată, cele două femei au dispărut pur și simplu.
După ce și-a dat seama că femeile au plecat, Khoury a făcut eforturi să-și revină din șoc și a vrut să bea puțină apă, dar n-a reușit să înghită. După asta, a simțit nevoia să meargă la toaletă. Atunci a constatat că îl durea foarte tare penisul. Cercetându-se a constatat că, acoperite de prepuț, erau două fire de păr blond care-i înconjurau sexul.
Simțea un fel de arsură în organul sexual. A prelevat cele două fire de păr, pe care le-a pus într-o mică pungă de plastic.
" Motivul pentru care am făcut acest lucru a pornit de la faptul că eu nu-mi aminteam să se fi consumat vreun act sexual cu acele femei. Prezența acelor fire de păr pur și simplu mă intriga. La asta se mai adăuga și bucățica de carne „prelevată” din mamelonul acelei ființe.
Jena din gât a persistat cam trei zile, deși, în acest timp, am încercat diverse metode ca s-o înlătur. Tușam în mod constant. În a treia zi, sentimentul de corp satrăin a dispărut din gât.”
El nu a vrut să-i spună soției sale motivul pentru care tușea. Abia după două săptămâni, s-a decis să-i spună.  " Am fost șocat ", a declarat Chalker : soția a înțeles și a acceptat situația cu mult mai mult calm decât mine.”
Mostrele de păr, atent păstrate, au fost prezentate spre analiză, așa cum am mai spus. Analizele au dovedit că părul nu fusese supus unui tratament chimic, fapt care a permis analiza ADN mitocondrial. Folsind procedeul PCR (reacție în lanț a polimerazei ), s-a putut obține o structură ADN nealterată și de bună calitate. La același tratament a fost supus și păr prelevat de la Peter Khoury și de la soția sa, Vivian. Din cauza vopselelor specifice femeilor, ADN-ul rezultat din firele de păr ale soției, au fost considerat nerelevant, spre deosebire de cel extras din părul lui Peter, care a fost perfect.

După analize aprofundate ale mostrelor de păr, oamenii de știință din Grupul ”Anomalii ale Probelor Fizice”, au ajuns la o concluzie uimitoare: eșantionul de păr blond analizat, avea unele caracteristici întâlnite la femeile caucaziene, care au pilea deschisă la culoare. Cu toate acestea, multele deosebiri au exclus ipoteza ca părul să fi aparținut unei rase pământene. Au fost obținuți cinci markeri ADN distincți care se mai puteau regăsi la o subgrupare de oameni aparținând tipului mongoloid-chinezesc.

Un studiu detaliat asupra ADN-ului mitocondrial, care cuprinde zeci de mii de probe, a arătat că doar la patru alte persoane de pe Pământ se regăsesc cei cinci markerilor aflați în ADN-ul firelor de păr analizate.Toate cele patru persoane sunt locuitori ai Chinei, dar au părul negru.

ADN-ul mitocondrial este transmis numai de la mamă la copil și, prin urmare, poate fi un mijloc de urmărire a originii ființelor, pe cale maternă. Cercetările au arătat că toate cele patru persoane chineze au un strămoș comun de sex feminin cu femeia extraterestră blondă. Dar nu există nici o explicație ușor de dat în ceea ce ar putea însemna legătura dintre acele patru persoane și acea femeie umanoidă.
Prin cercetări care ar implica teste nucleare făcute asupra acesor fire de păr,  probabil că s-ar putea obține date suplimentare, dar ele ar fi extrem de costisitoare.
Probabil că s-ar putea afla unele date interesante și asupra liniei paterne a acelei ființe blonde. Deocamdată se caută un mijloc de finanțare a acestor cercetări extrem de complexe și laborioase.

Cazul acesta a reținut atenția doar prin probele de păr, dar situații de contacte, chiar de natură sexuală, cu ființe extraterestre, au fost semnalate nu foarte rar în lume.
"Avem de-a face cu  oamenii din alte lumi, purtătoare a unor structuri ADN înrudite cu pământenii?”, se întreabă Bill Chalker. Și el continuă: " Acest caz ridică tot felul de probleme, cum ar fi: " panspermia umană" – teorie care susține că ființe umane ar fi migrat de pe Pământ, într-un trecut nu prea îndepărtat, pe alte planete sau în alte galaxii. Sau că alte ființe ne-au acordat genele lor pentru a evolua mai accelerat”
"De asemenea, având în vedere posibila legătură cu Asia mongoloidă, cum a migrat populația globului în timp? Ce explicații s-a putea da controversatelor mumii Taklamakan din vestul Chinei. Aceste mumii sunt ale unor ființe destul de înalte, unele de 6 metri, sau cam asa ceva , dintre care unele sunt ale unor ființe blonde. O cercetare profundă asupra acestui caz, probabil că ar îmbogății mult cunoașterea istoriei îndepărtate a omenirii”.

SURSE: http://beforeitsnews.com/paranormal/2014/03/alien-woman-leaves-blonde-hair-around-mans-penis-after-sex-encounter-2465798.html ;                                                                                         http://www.ufocasebook.com/khouryabduction.html

 

Un comentariu: