”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 ianuarie 2014

UN MESAJ MISTERIOSBună ziua tuturor! Următorul mesaj misterios a fost postat de un anonim pe YouTube și a fost vizionat de un mare număr de persoane. Această versiune a fost publicată în încercarea de a-i găsi o explicație plauzibilă. Dacă cineva poate să furnizeze unele indicii și să dea explicații, este rugat să o facă, pe acest blog sau oriunde altundeva pe net. 
 Se pare că anumite indicii nu au atras suficient atenția celor care au încercat învestigații asupra imaginii recepționate. Opiniez că numai un cititor priceput în limbajul semnelor, sau poate un membru al unei societăți oculte din Lumină, ar putea ajuta la elucidarea misterului.
Doresc să atrag atenția asupra acestei prezentări, la gestul și poziția celui din fața desenului; parcă ar dori să ne indice ceva.
Mulțumesc  tuturor celor care pot face lumină asupra acestei poze destul de bogată în aspecte. Succes!
Greg Giles
SURSA: http://www.ascensionearth2012.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu