..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 30 ianuarie 2014

MESAJ URGENT PENTRU ECHIPELE DE PE PLANETĂ



(Pentru perioada 29 ian- 2 febr. 2014)

(29 ian. 2014; channeler: Anna Merkaba)
Traducere Const. Mihăilescu 

Pe baza informațiilor pe care le-am primit de la Andromeda
și din Pleiade, prin channeling și prin vizualizări ale unor imagini, pe planeta noastră s-au trimis anumite fluxuri de energie care vor putea fi recepționate în perioada 29 ian.-2 feb. 2014. Aceste energii specializate sunt modulate cu informații de cea mai mare importanță pentru omenire și cu vibrații menite să anihileze sau să transforme vechile energii.
Fluxul energetic are și menirea de a accelera trezirea celor care încă n-au făcut-o până acum. Totodată, aceste noi energii, a căror recepție se poate face cel mai bine în următoarele 72 de ore, pregătesc evenimente intergalactice majore, care se vor manifesta în viitorul imediat sau apropiat.. 
Ființelor umane (cu prioritate Lucrătorilor în Lumină) li se cere să se regrupeze și să desfășoare un program de meditații, în acest interval de timp.
Meditațiile nu trebuie neapărat să se desfășoare non-stop, însă trebuie să ne străduim să găsim ferestre de timp pentru acest program. Cel mai indicat este ca meditațiile să se desfășoare în grup, sincronizat, în anumite intervale orare. De menționat că această regrupare NU impune cu necesitate membrilor grupului aceeași locație; importantă este sincronizarea ca timp. Când nu ne vom afla în meditație, ni se recomandă să fim într-o stare de echilibru, de bunădispoziție și de acceptare, indiferent care ar fi natura activității pe care o desfășurăm. 
Totdodată, ni se spune că este bine să adoptăm o atitudine de așteptare și interes pentru a primi orice informație prin mediile specializate în munca de channeling.
Fluxul de energii galactice, conținând informații care ne va penetra ființa, și pe care-l putem conștientiza sau nu, este primit de la Înaltele Surse Galactice, recepționat de unele dintre stațiile spațiale aflate în proximitatea Pământului și retrimis către noi, dar și pe cale directă, spre civilizația umană.
Explicația trimiterii acestor energii acum și nu în altă dată, se regăsește în anumite aliniamente planetare și astrale care facilitează asemenea emisiuni.

Se mai menționează că tot cu această ocazie, vor avea loc unele testări asupra unora dintre Lucrărorii în Lumină, în vederea stabilirii cu mai multă exactitate a tipului de activitate pe care urmează ca ei să o desfășoare, în funcție de capacitîțile lor de recepție, gradul de conștientizare și de nivelul lor de aceptare. 
Indiferent de senzațiile și trăirile care se vor manifesta la unii dintre Lucrătorii în Lumină, se impune ca aceștia să trateze fiecare situație cu calm și deplină încredere. 
Important este să îndepărtăm orice sentiment de teamă sau refruz în acceptarea și deschiderea față de aceste energii. 
Cel puțin în aceste 72 de ore, evitați orice situație conflictuală, orice supraefort fizic și chiar mental și nu începeți activități noi care știți că vă vor solicita peste obișnuit. Evitați, de asemenea, aglomerările și situațiile care vă pot stresa.
Vă rugăm să înțelegeți și să vă amintiți că, în calitate de Lucrători în Lumină, dețineți  puteri excepționale, chiar dacă ele au rămas până acum în stare latentă. Sarcina voastră în asemenea situații (în care pe planetă sunt trimise fluxuri energetice speciale) este de a le ancora, în vederea utilizării lor în interesul umanității și al planetei. O astfel de ocazie este perioada la care ne-am referit.

Mai există încă un element important care justifică atenția și activitatea tuturor celor treziți, în primul rând al Lucrătirilor în Lumină: faptul că aceste fluxuri energetice au și menirea de a purifica sistemul nostru planetar, indiferent că ne referim la mediul înconjurător sau la interiorul ființelor. 
Creșterea gradului de puritate energetică are impact favorabil asupra aspectelor fizice, psihice și mentale ale tuturor deținătorilor sau surselor de energie. 
Cu cât ne vom purifica mai bine, cu atât nu vom mai putea fi ținuți în întuneric și în stări de teamă, neîncredere și dușmănie.
Vă rugăm să fiți atenți la tot ce se întâmplă în jurul vostru, fără a vă implica emoțional în situațiile care predispun la un asemenea impact. Fiți informați, înțelegeți situațiile care se crează dar mențineți-vă nivelul de vibrație cât mai ridicat.

Lucrați cu lumina violet, pe care o puteți vizualiza în jurul vostru sau în ființa voastră. Înainte sau după meditații, lucrați cu această rază, care-și va putea propaga influența pe o rază de cca 18 mile în jurul vostru. (Fie și doar din acest exemplu, puteți înțelege cât de important poate fi rolol fiecărui dintre voi).
Deoarece energiile care ne sunt trimise vor penetra și ființele umane, este de presupus că, pentru cei care se vor trezi acum, situația va fi una de oarecare haos sau neînțelegere. Din acest motiv, existența în mediu a energiilor benefice îi va ajuta pe cei care au nevoie, să se liniștească, să nu intre în panică și să treacă cu calm la un nou nivel de înțelegere a realităților pe care până atunci le ignorau sau cărora le negau existența.

Când mergeți pe stradă, când sunteți într-un mijloc de transport, când așteptați la semafor, adoptați o atitudine de om gata să zâmbească sau să dea binețe; zâmbiți copilului din cărucior sau care merge alături de părinți, amuzați-vă de șotia unor școlari, de faptul că întâmplător v-a atins un bulgăre de zăpadă....Gesturile acestea simple au efecte importante asupra buneidispoziții a celor cu care vă întâlniți. Gândiți-vă că a fi posac nu vă ajută nici pe dv. nici pe cei din jur. Fiecare zâmbet are un efect benefic imediat sau temporizat. Poate că în acel moment ați avea motive să nu fiți prea binedispus dar, credeți că dacă veți afișa o mină întunecată, de nefericire sau profundă preocupare, veți ușura cumva situația? În niciun caz. Dacă tot nu vă costă nimic, ZÂMBIȚI, vă rog! E pe gratis și nici nu doare.
Încercați măcar în aceste trei zile să vă comportați ca un om fericit. Vă spun eu că veți avea numai de câștigat. „De ce să ne „maimuțărim” în felul ăsta, doar suntem oameni....serioși?” pot zice unii. Fiecare gest de prietenie, fiecare atitudine amicală, cizelează și întregește câmpul energiilor benefice în care trăim. Veți vedea că după asemenea comportament, un important procent din starea de oboseală, de enervare dispare, lăsând locul unei stări de confort îmbunătățit.

Încercați următorul exercițiu:
În poziție de „drepți”, cu picioarele apropiate, aduceți palmele în poziție de rugăciune și închedeți ochii. Respirați profund de 7 ori, eliminați orice gând care v-ar putea cauza o stare de neliniște, de preocupare. Îndreptați-vă atenția asupra fiecărei chake. 
Începeți cu chakra coroanei. Vizualizați culoarea corespondentă acestui centru de forță. Stați fixați asupra acestei chakre și respirați profund de 7 ori, vizualizând cum lumina ei (violet/purpuriu) se întețește. Este bine dacă simțiți furnicături în creștetul capului sau de-a lungul coloanei vertebrale.
Treceți la următoarea chakră (Ajna), cea din frunte, și procedați identic, de fiecare dată vizualizând culoarea caracteristică acelui centru (vezi poza).
Continați până când vizitați toate cele 7 cheakre.
Încheiați cu o respirație profundă. Ridicați brațele și țineți palmele să se atingă.
Coborâți apoi brațele cu palmele îndreptate în jos, ca și cum ați împinge ceva spre picioare. Gândiți că energia ființei voastre se răspândește în jur, apoi în întregul univers. 
Simțiți o stare de liniște, de pace și de uniune cu TOT CEEA CE EXISTĂ. Conștientizați că sunteți IUBIRE, PACE, BUCURIE, ARMONIE și LUMINĂ.

Vă mulțumim !

Vă iubesc pe toți!
Anna Merkaba i
SURS:  http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com
 (C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu