..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 decembrie 2013

SaLuSa – Scurtă reflecție.



(14 dec. 2013; by Laura, Multidimensional Ocean)

Traducere Constantin Mihailescu  

Salutări la toată lumea! Vă solicit atenția doar pentru un memento rapid, primit de la SaLuSa în timp ce mă aflam într-o meditație de rutină. 
Ea a dorit să ne reamintească că Ascensiunea nu este un proces pasiv, așa cum unii oameni pot fi înclinați să creadă .
Ni se reamintește că Ascensiunea nu este opera unor ființe extraterestre sau a Ființelor Angelice ci a noastră. 
SaLuSa
Am intrat în acest proces ca urmare a dorinței noastre și a tuturor tipurilor de activități spirituale sau din plan fizic, pe care le-am abordat, dar cu impact asupra spiritualității ființei totale care suntem. Procesul de Ascensionare a fost cel care ne-a făcut să alegem să ne naștem pe Pământ tocmai acum, în perioada marilor transformări din sistemul nostru planetar.
Fiecare dintre noi, nu se află întâmplător în această viață, pe această planetă, prezența noastră aici și acum este NUMAI urmarea alegerilor noastre..

Înainte de a ne naște, am știut că Pământul va intra într-un proces de profunde transformări. Acest proces face parte dintr-un program elaborat de Dumnezeu cu multă vreme în urmă.

Cea mai înaltă autoritate Divină din acest univers precum și Creatorul cunoșteau traiectoria evolutivă pe care se va înscrie planeta Pământ și umanitatea de pe ea.

Deși aceste două Înalte Autorități, care ne-au creat și ne-au urmărit permanent evoluția, ne-au respectat liberul arbitru (ceea ce înseamnă că nu au intervenit în deciziile pe care fiecare dintre noi le-a luat de-a lungul îndelungatei noastre existențe) au știut permanent spre ceeea ce ne îndreptăm.

Chiar momentul crucial în care s-a aflat planeta și umanitatea, cu cca 70 de ani în urmă, era previzibil pentru Dumnezeu.

Coroborând cu nivelul general al conștiinței și distribuția energetică în univers, este de presupus că Divinitatea putea să știe cu exactitate cum se va derula acest vast program evolutiv.

Existența dimensiunii 3D în sistemul nostru planetar se apropia de sfârșit, ca urmare a dinamicii ciclurilor cosmice iar trecerea într-o nouă dimensiune, superioară ca vibrație și conștiință, era inevitabilă.

Întrebarea care se pune este legată de modul în care fiecare ființă umană, mai cu seamă fiecare Lucrător în Lumină, va ști să gestioneze oportunitățile acestei perioade.

Acum cunoaștem că în această viață avem nu numai sarcina de a evolua noi înșine, dar și pe aceea de a ajuta planeta (ca entitate) să acumuleze lumină, lumină care se va adăuga celei primită  din afară.

Dar nu numai atât: avem sarcina de a contribui la formarea și creșterea conștiinței colective (globale), dat fiind faptul că acest câmp energetic global, cu vibrație foarte înaltă, contribuie decisiv la viteza cu care sistemul înaintează spre dimensiunea a 5-a.

Asupra acestui aspect ne solicită atenția SaLuSa și Federația Galactică, care ne recomandă ca pe timpul pauzei ocazionată de Sărbătorile de Crăciun și de An Nou, să reflectăm la ceea ce ar trebui să facem începând chiar cu prima zi a lui 2014.

Pentru a ne clarifica cât mai bine obțiunile, ni se recomandă ca în zilele care au mai rămas din acest an să medităm cât mai mult și cât mai profund, individual sau în grup, asupra a ceea ce ar urma să facem în viitor.
Răspunsurile trebuie să vină din interiorul ființei noastre, de la Sinele nostru Superior. Această conexiune interioară, din totdeauna dorită de noi, se poate realiza cu mult mai multă ușurință în această perioada, ca urmare a faptului că energetica globală a planetei se îmbunătățește substanțial, ca o consecință a sentimentelor mai pline de iubire și de compasiune trăite de majoritatea dintre noi, cu ocazia acestor zile de sărbătoare și de mai bună dispoziție.

Încercați să găsiți ferestre de timp în care să vă retrageți sau să vă grupați, pentru a medita. Faceți ceea ce fac în această perioadă cei care practică yoga și veți constata că vi se vor îmbunătăți starea de bine și claritatea în gândire.  
Vă dorim mult succes și să aveți parte de cât mai multă fericire și iubire!

SaLuSa, prin Laura. 

SURSA: http://2012indyinfo.com

(C.M.)


2 comentarii:

  1. Va rog cititi materialul de mai jos si ve-ti vedea ca liberal arbitru nu exista de ceva vreme ! (26 mii ani)

    http://www.greatdreams.com/reptlan/draconians.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent. Asa gandeam si eu. Incerc sa induc simtamantul de responsabilitate al romanilor si pe blogul meu....Sa plece 40% din populatie in strainatate nu-i o solutie. Dar fuga de responsabilitate este boala nationala la noi la romani. Poate dupa sarbatori isi vor gasi drumul catre Sine si nu catre starea materiala stricta....
    Doamne Lumineaza-ne !!

    RăspundețiȘtergere