..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 decembrie 2013

SaLuSa, 27 dec. 2013



(Channeled by Make Quinsey)
Traducere Const. Mihăilescu 

Iată-vă la sfârșitul încă unui an, un an foarte important în multe privințe. Timpul a continuat să se accelereze, și o separare clară a apărut ca o breșă între vechi și nou.
Cei întunecați nu au progresat așa cum și-ar fi dorit, mai ales după ce considerau că ajunseseră foarte aproape pentru a pune sub control întreaga umanitate. La asta s-au gândit atunci când au lăsat fără lumină divină mari zone ale planetei. Deja se vedeau ocupând locul învingătorului. Numai că n-a fost deloc așa: lumile civilizate s-au mobilizat și au acționat cu multă eficiență pentru salvarea planetei si sistemului său trimițînd cantități enorme de energie luminoasă care, doar în câteva zeci de ani au reanimat Pământul și i-au stabilizat deplasarea, după care, pas cu pas, au luat măsuri de vindecare. 
A fost mult de lucru și încă mai este. Cu deosebirea că nu se mai lucrează contra cronometru pentru salvare ci se acționează un pic mai relaxat, mai elaborat, mai în detaliu. Redresarea este evidentă pentru toate civilizațiile care vă observă și vă monitorizează acțiunile. Sistemul vostru planetar se află acum într-o stare mult îmbunătățită iar salvarea a fost declarată o reușită deplină. Dar, voi trebuie să ieșiți definitiv din zona reversibilității, a incertitudinii, caracteristici ale dimensiunilor inferioare. Din acest motiv, Dumnezeul acestui univers a programat din timp ascensiunea voastră în prima dimensiune superioară stabilizată, trecând printr-o fază intermediară, dimensiunea de tranziție 4D. 
Sunteți pe cale de a fi încheiat această traversare, extrem de instabilă, cu multe coborâșuri și urcușuri. Această etapă a fost și va mai fi o perioadă de timp, destul de stresantă și neuniformă. Fiind o etapă de tranziție, în ea se ciocnesc tot felul de stări, de interese, de concepții etc. Mai nimeni dintre ființele umane nu este capabil să spună cu certitudine nici măcar cum va fi ziua de mâine. ”Anomaliile ” vremii spuneți voi. Timpurile actuale poartă marca distinctă a unor prefaceri fără precedent.

Criza economică prin care trec aproape toate popoarele lumii voastre este o măsură de restrângere și anulare a unor privilegii, de repunere a economiei și finanțelor lumii pe baze noi, mai echitabile și mai sănătoase. Asta a provocat și va mai naște convulsii în diferite zone ale planetei, mai cu seamă acolo unde există guvernanți incompetenți sau lipsiți de interes pentru binele general. 
Cu deosebire, asemenea convulsii au loc acolo unde este mai puțină conștiință, o mai mică dezvoltare spirituală și mai puțină credință. Criza aceasta a lovit puternic în încrengătura forțelor întunecate și a diminuat drastic puterea lor de a acționa. A fost o măsură necesară mai întâi pentru slăbirea puterii întunecaților și, mai apoi, pentru crearea posibilității de a eradica complet societatea umană de această influență nefastă. 
Programul de purificare, de curățare a lumii voastre de negativitate se apropie de sfârșit, deși în plan concret, aceasta este mai greu de sesizat. Vă asigurăm că în viitorul foarte apropiat nu vor mai exista locuri în care forțele întunericului să mai poată exista.

 Succesiunea rapidă a evenimentelor nu va mai afecta însă atât de dur ca în trecut viața pe planetă. Aceasta în primul rând datorită creșterii fecvenței de vibrație a sistemului. Drastic se vor manifesta însă evenimentele în lumea și societatea celor care au hotărât să rămână în 3D. 

Noul An anunță de pe acum multe și importante schimbări, căci 2014 este al doilea an al începutului edificării Noii Ere. Caracteristica esențială a anului care vine va fi schimbarea rezultată din înaintarea noului, a progresului în toate domeniile și curățarea cu Lumină a tuturor ungherelor în care întunericul se agață cu disperare să nu fie înlăturat. Va fi zadarnic, căci cursul acestor evenimente nu mai poate fi întors.

Se poate spune că aceia care se mai află acum pe planetă au mari șanse să se integreze noilor condiții (dacă programul lor de viață nu prevede altceva). Din acest motiv, se poate face estimarea că ființele care au rămas și care se simt acceptabil în prezent, vor trăi din ce în ce mai bine și vor face progrese însemnate în plan spiritual. 

Lungul vostru drum pe care ați mărșăluit în multele vieți pe care le-ați consumat în dimensiunea 3D se apropie de sfârșit. De-a lungul lui ați adunat multă experiență, multă cunoaștere, chiar dacă cea mai mare parte din ea este stocată în mintea subconștientului. Vă veți face un bilanț intrermediar nu peste prea multă vreme și atunci, vă va fi dat să înțelegeți totul și să vă bucurați de cât de mult ați acumulat. 
Nu va fi nevoie să faceți comparații, fiecare acumulare este prețioasă și ea se adaugă marelui tezaur al cunoașterii și spiritualității universale. Cu siguranță, cel care v-a trimis dincolo de Al Doilea Cerc, Creatorul, va fi mândru de fiecare dintre voi pentru tot ceea ce ați înfăptuit. 
Niciun suflet nu va fi nici mai mic nici mai mare decât oricare altul, aceasta pentru că experiențele le-ați făcut în condiții absolut particulare, imposibil de comparat. Atunci veți afla că faceți parte dintr-o mare și grandioasă familie creată și ocrotită de Tatăl / Mama Dumnezeu, cu întreaga sa iubire.

Fiecare dintre voi se va completa cu toate aspectele pe care le-a răspândit în univers, și abia atunci sufletul cumulativ își va înțelege și aprecia măreția. Oo, ce întâlniri emoționante vor avea loc între suflete! Cu toate acestea, chiar atunci când veți trece la acea înaltă înțelegere, fiecare suflet, făcând parte dintr-un suflet colectiv, își va păstra partea sa de indepentență care-i va permite să se manifeste în baza liberului arbitru, pe care și-l va păstra.
După o perioadă anume de timp, sufletele vor simți nevoia imperioasă de a pleca în spații necunoscute ale Cosmosului pentru a explora, a co-crea și pentru a avea noi și interesante experiențe. Viața se ve perpetua la nesfârșit, în cicluri existențiale cu caracteristici diferite ca durată și obiective urmărite. 
Toate experiențele, toată cunoașterea vor fi depuse la picioarele Creatorului care va crea noi universuri în care copiii săi iubiți să inventeze cele mai ingenioase ”jocuri” existențiale.
Este de presupus că unele suflete mai temerare vor alege din nou șiruri de vieți în dimensiuni cu frecvențe de vibrație mai joase, căci tentația experimentărilor la limită va fi  în continuare mare. Plecările și revenirile ACASĂ vor continua la infinit. Acesta este de fapt Jocul Divin pe care particulele purtătoare de viață numite suflete, îl vor relua mereu și mereu. Dar, pentru a nu se pierde în neant, fiecărui suflet i se va atașa o luminiță numită spirit, părticică ruptă din MARELE  ȘI INFINITUL ÎNTREG. 

Dragilor, nu peste mult timp, senzațiile de oboseală, de tracasare, de îndoială care mai circulă în ființa unora dintre voi vor mai crește un pic, după care vor diminua lăsând în locul lor sentimentul întineririi sufletului și fizicului. Drumul pe care mai trebuie să-l străbateți va fi din ce în ce mai lipsit de obstacole și va deveni mai drept.
Mike
Lăsați grijile materiale căci ele vor fi rezolvate, și preocupați-vă de evoluția voastră spirituală, pentru că numai ea asigură progresul oricărei ființe.  
 Cei care ați cărat ”bagaje” de-a lungul acestei vieți sau a celor anterioare, abandoonați-le căci nu vă mai folosesc. Deveniți liberi și credeți în menirea voastră universală, căci voi nu sunteți ființe de calitatea a doua. 
În tărâmurile superioare nu aveți nevoie decât de IUBIRE și aceasta este o ”încărcătură” plăcută și o „monedă ” universal valabilă.
Sunt SaLuSa de pe Sirius și am îndrituirea de a vă asigura că întregul curs al evenimentelor este favorabil, chiar dacă, uneori, unii dintre voi nu primesc semnale în acest sens. Suntem alături de voi și vă trimitem dragostea și binecuvântările noastre.
 


SURSA: http://goldenageofgaia.com
(C.M.)

Un comentariu:

  1. Nu pot sa cred ceea ce citesc in acest "mesaj"....poate ma lamureste cineva, ca eu inca dorm in 2D....deci:
    "Criza economică prin care trec aproape toate popoarele lumii voastre este o măsură de restrângere și anulare a unor privilegii, de repunere a economiei și finanțelor lumii pe baze noi, mai echitabile și mai sănătoase." ..... din asta eu inteleg ca eu ca muncitor sclav al acestor elite, mi-a fost restransa viata mea plina de huzur si privilegii de dinainte de criza financiara. (Doamne cat ma abtin sa nu injur pe ala care a scos aceasta afirmatie).

    "Criza aceasta a lovit puternic în încrengătura forțelor întunecate și a diminuat drastic puterea lor de a acționa. A fost o măsură necesară mai întâi pentru slăbirea puterii întunecaților și, mai apoi, pentru crearea posibilității de a eradica complet societatea umană de această influență nefastă." ... nu-mi vine sa cred ochilor ceea ce citesc, sa inteleg ca aceasta criza a fost dictata de Dumnezeu si controlata de fiintele inaltate sau ce-or fi ele ? ....asta e marea iubire care ne-o poarta ?....multumesc dar ma lipsesc de asemenea iubire. E ca si cum as merge pe strada si la primul trecator i-as trage vreo doi pumni in gura asa pe neasteptate, eu stiind motivul, el nu. I-as explica dupa, ca oricum peste cativa ani ii cadeau dintii din gura si eu l-am ajutat mai devreme sa scape de ei si ca am facut-o din iubire pentru el.

    "Drastic se vor manifesta însă evenimentele în lumea și societatea celor care au hotărât să rămână în 3D. ".... cred ca am lipsit de la acest referendum mondial, cand a fost facut nu eram nascut sau eram prea preocupat in dimensiunea 1D. Care a fost intrebarea la referendum......cine vrea in 3D si cine vrea in 4,5,6D ?....mai aveti vreun formular sa-l completez si eu ?
    "Lăsați grijile materiale căci ele vor fi rezolvate, și preocupați-vă de evoluția voastră spirituală, pentru că numai ea asigură progresul oricărei ființe."....sa inteleg ca trebuie sa ma las de servici si sa stau acasa in pozitia lotus cu speranta ca vin extrafiintele si ma hranesc pe mine si familia mea ?

    "Sunt SaLuSa de pe Sirius și am îndrituirea de a vă asigura că întregul curs al evenimentelor este favorabil, chiar dacă, uneori, unii dintre voi nu primesc semnale în acest sens. Suntem alături de voi și vă trimitem dragostea și binecuvântările noastre.".... sa inteleg ca la final se transmite ca semnalele crizei actuale sunt favorabile pentru cine ?...daca pentru mine, are dreptate ca nu primesc semnale in acest sens. Si eu ii iubesc asa cum ma iubesc si ei pe mine si le transmit vreo doi pumni in bot si vreo doua picioare in fund....eu stiu de ce ei nu .

    RăspundețiȘtergere