..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 noiembrie 2013

VIAȚA PE ALTE PLANETE (1)



Mesaj comun de la: Lord Sanat Kumara, Lord Ashtar, Lord Krishna, Lord Adrigon și Lady Nina.  

(prima parte) 

 (2 nov.2013; prin Trillia Gia și Rananda Kumara) 

   

Există multe alte planete din galaxie, care sunt locuite de forme de viață inteligente. Aceste planete nu sunt atât de departe încât să nu se poată ajunge la ele de pe Pământ, așa cum susțin unii dintre astronomii vostri, sau, invers, locuitorii acestor planete să nu poată vizita Pământul. Astronomii voști nu cunosc prea bine ce înseamnă ”timpul” și cum poate fi el utilizat pentru scurtarea călătoriilor, oriunde în univers.


În realitate, la unele dintre aceste planete se poate ajunge de pe Pământ într-o singură oră ala altele, în două, dacă s-ar călători cu o navă spațială dinte cele utilizate de către frații voștri din stele.
Sananda
 Multe, am spune chiar majoritatea, dintre aceste planete au stabilit și întrețin între ele legături comerciale, culturale, turistice, stiințifice etc. Ele au ambasadori așa cum aveți voi între statele Pământului. Există constituite (de foarte multă vreme sau de dată mai recentă) Confederații Galactice și Intergalactice la care sunt afiliate unele dintre civilizațiile acestor planete. Pământul se pregătește în prezent să se afilieze uneia dintre aceste organizații galactice. Aceasta se va întâmpla foarte repede după ce pământenii vor recunoaște în mod deschis, public, existența civilizațiilor galactice și se vor stabili relații reciproce de colaborare și asistență. Atunci, cu adevărat, se va încheia ireversibil dominația și controlul forțelor întunericului care a existat atât de multă vreme pe Pământ. 

Deși multe planete sunt nelocuibile de către ființe cu corp material adaptat dimensiunii inferioare 3D, au și ele civilizațăii de ființe inteligente adaptate la alte dimensiuni (4D, în cazul planetei Venus).

Pe unele dintre aceste planete, dimensiunile ființelor inteligente sunt gigantice, comparativ cu omul de pe Pământ (Nota C.M.: de ex., saturnienii pot avea 42 de m., bărbații și 24 m.,femeile).

Dimpotrivă, există și ființe inteligente mai mici, sau mult mai mici decât pământenii (Nota C.M.: cei de pe partea nevăzută a Lunii nu depășesc 40-50 cm. deși trăiesc la nivelul inferior al dimensiunii 4D. Aceasta, din cauza condițiilor de viață extrem de vitrege oferite de satelitul natural al Terrei).

Pot exita, de asemenea, mari diferențe de cultură, inteligență, tehnologie, alimentație etc. De exemplu, unele nu ființe se hrănesc cu energie pură, prelevată din mediul înconjurător, ceea ce înseamnă că ele nu au organe interne de transformare și metabolizare a hranei materiale.
Frații din stele numesc planetele ”insule” ale marelui ocean universal. Denumirea de ”planetă” pe care o utilizăm noi, înseamnă ”rătăcitor”, așa cum par a fi stelele pe firmament.
Revenind la caracteristicile raselor care populează planetele, putem spune că forma umanoidă este destul de des întâlnită, deșii unele dintre ele au ochii disproporționat de mari (după aprecierea pământeanului). Aceasta se explică prin faptul că acele civilizații au trăit multă vreme, sau chiar de la început, în interiorul planetei. Barbații pot fi înalți de 8 ft (n.m.,cca 2,4 m), sau mai înalți iar femeile de 7 ft (n.m.,cca 2,1 m) sau mai mult.  Frumusețea lor este remarcabilă, după standardele pământești.
Este momentul să aruncăm o scurtă privire asupra unora dintre planetele membre ale Federației Galactice a Luminii (FGL), inclusiv Venus, planeta lui Rananda Kumara și sistemul de stele Sirius, unde locuiește Trillia Gia:
VENUS: - O planetă foarte avansată, care a promovat multe ființe de lumină, proeminente în tărâmurile mai inalte, cum ar fi Lord Sanat Kumara și Lord Sananda Kumara. Cei doi Kumara reprezintă familia conducatoare de pe Venus. Iubitul nostru Yeshua a fost și este un aspect al Sufletului cumulativ al Lordului Sananda Kumara, ca de altfel și alți componenți ai cercului Kumarans.
S,K.
Clima pe VENUS este tropicală ceea ce face ca o mare parte a planetei să fie acoperită de păduri tropicale, în care, din loc în loc, sunt presărate orașe. Este obișnuit ca pe dealurile din proximitatea orașelor să existe temple construite din ceea ce voi ați numi marmură albă. Multe dintre aceste temple sunt deschise spre cer. Lord Sanat Kumara este vârful sistemului de credință spirituală (n.m. patriarhul). În aceste temple este preaslăvit numele lui Dumnezeu Mama-Tatăl.

Atât în aceste temple cât și în afara lor, domnește o atmosferă de fraternitate, iubire, pace și bucurie. Nu veți întâlni pe Venus persoane sărace sau defavorizate. Viața pe planetă se scurge în liniște, fără agitație, fără grabă, fără stres. Pe Venus nici măcar nu există noțiunea de ”crimă”.

Un cer clar, curat, fără poluare, înconjoară această minunată și binecuvântată planetă, ocrotită și îngrijită cu multă atenție și devotament de către venusieni.

Grădini terasate cu flori parfumate poți întâlni oriunde, inclusiv pe străzile din zonele comerciale ale orașelor, care sunt realmente căptușite cu aceste oaze de frumusețe.   

În general, venusienii au părul șaten și ondulat, lăsat să crească lung; au ochii albaștri.

Femeile poartă rochii lungi care par a curge în valuri, căci sunt făcute dintr-un material moale, mătăsos, iar bărbații poarta tunici lungi până la genunchi, peste care își pun o pelerină. 
Rochiile femeilor sunt încheiate cu broșe frumos ornate. Peste rochie, se poartă, de obicei, o capă. În păr, femeile și copiii își prind panglici colorate sau flori, astfel aranjate încât nimic nu pare strident.
Hrana venusienilor este, în principal, frugală, compusă din fructe și legume sau "shake". Există puține alimente care să fie consumate în stare solidă.

Toată lumea utilizează băile publice.
În general, casele sunt cu un singur etaj, iar acoperișul este rabatabil, și utilizat când se apropie vreo furtună. În rest, mai tot timpul, locuințele dau spre cerul liber.  

Templele, clădirile guvernamentale, galeriile / muzeele de artă sunt adăpostite în spații proprii, distincte. Există un sistem de transport și călătorie planetar, ușor de folosit și gratuit. 

ASHTAR : - planeta Lordului Ashtar și " Comandamentul Ashtar ".

Planeta de origine a Ld. Ashtar este un pic mai mare decât Pământul. (Nota C.M.: conform mai multor surse, numele acestei planete ar fi NIRBUA)

Relieful este muntos iar clima este foarte rece.

Înălțimea medie a oamenilor este cuprinsă între 8 și 8,5 ft. (2,4-2,5 m), au privirea caldă și prietenoasă; pielea lor este de culoare crem iar părul alb sau blond, purtat lung până la brâu (femeile) sau până la umăr (bărbații). Culoarea ochilor este un verzui-albastru palid.

Modul de comunicare este cel telepatic.

Sunt un popor cu o cultură și tehnologie foarte înalte și o vechime foarte mare.  
Deasupra orașelor sunt ”construite” cupole energetice, în fapt, niște câmpuri de energie, care asigură protecția localităților și locuitorilor săi față de clima foarte rece.   Planeta are un număr de șapte mari comunități citadine.

Hrana este asigurată de culturile obținute în mari sere sau este importată de pe alte planete. Majoritatea copacilor au o înălțime mică, din cauza climei foarte reci.
În spațiul liber există foarte puține flori, din același motiv. Florile sunt cultivate în curțile interioare, de formă curbată, ale caselor.

Planeta nu este divizată în state sau zone populaționale separate; există un guvern planetar unic care-și exercită mandatul prin intermediul consiliilor (zonale, locale).      

Educația este foarte importantă pentru ei și toată lumea merge la școală, școlarizarea întinzându-se pe durata a 20-30 de ani, după care absolvenților li se eliberează o diplomă. Majoritatea locuitorilor acestei planete au preocupări în domeniul hi tech. Dispun de o înaltă tehnologie care se regăsește și pe navele lor spațiale recunoscute ca fiind foarte avansate tehnologic (Nota C.M.: în ultimii zeci de ani, ei au început să folosească nave cu   tehnologie extrem de avansată, care au discernământ, pot lua decizii și întreprinde acțiuni cu inteligență comparabilă cu cea a ființelor care le-au construit).

Acest popor foarte tehnologizat dispune de mijloace avansate de practicare a sporturilor ”de iarnă”.

Ei nu au cunoscut războiul și, pe planeta lor, nu există niciun fel de violență, ceea ce face ca să nu aibă constituite forțe polițienești.


Deplasările în localitate se fac pe benzi rulante ("Lightways"), prevăzute cu bretele de direcție (în ”sus”, în ”jos”, la ”dreapta”, la ”stânga”). Aceste bretele oferă posibilitatea deplasării, practic, în toate direcțiile.       

Există un fel de blocuri de apartamente înalte sau foarte înalte, prevăzute cu tot confortul, la parterul acestora existând magazine, cofetării, cafenele etc.

Oamenii care lucrează în oraș nu-și prepară alimentele în locuințe (denumirea tradusă fiind de ”compartimente”) ci servesc masa în localurile de la parter. Ei consumă doar alimente moi și ușoare: supe calde, budinci, pâine și gemuri, precum și multe sucuri de fructe.

Cuplurile se căsătoresc cam la vârsta de 50-60 de ani. Cei necăsătoriți, tinerii, locuiesc singuri în apartamente și nu se grăbesc să formeze prea repede un cuplu.
Mai toată lumea preferă să poarte costume suple, de culoare argintie, asemănătoare celor de pe navele comandamentului Ashtarian, peste care îmbracă, uneori, haine de diferite culori. Ashtar este un alt nume care mi se dă, înafara celui de Rananda, sub care sunt cunoscut pe planeta mea (acasă). De fapt, eu port mai multe nume.


SUSA: http://www.ascensionearth2012.org 
(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu