..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 18 noiembrie 2013

Ați intrat într-un timp al progresului rapid (1)

(prima parte)

Mesaj de la familia noastră universală

(15 nov. 2013; channeled through Wes Annac)

Comunitatea Atlantă era prosperă și dezvoltată spiritual, ceea ce-i permitea o înțelegere extinsă și profundă a realităților, din partea locuitorilor săi.


Tehnologia avansată, pe bază de cristal, era larg utilizată la construirea clădirilor, astfel proiectate și executate încât să poată folosi tehnica cristalului la producerea energiei necesare pentru diverse utilizări, inclusiv pentru iluminat. Acele tehnici și tehnologii erau mult superioare celor utilizate de voi astăzi.
Ridicarea nivelului de spiritualitate, educație, cultură și tehnologie au fost cele mai importante teme în Atlantida. Totuși, în ciuda nivelului avansat al societății atlante, trebuie să subliniem că, la nivel de colectivitate, conștiința rămăsese în urmă, ceea ce a condus la derapaje în conducerea și orientarea societății, care, până la urmă au cauzat evenimentele care au dus la scufundarea Atlantidei și Lemuriei.
Atlanta și Lemuria sunt părți importante ale trecutului speciei umane de pe planetă, acest trecut fiind din ce în ce mai bine și amplu înțeles de societatea actuală. Despre Lemuria se discută mult mai puțin decât despre Atlantida deși ea nu era deloc mai puțin importantă. Societatea Lemuriană era la fel de dezvoltată și avansată precum cea din Atlantida.  



Previzionarii lemurieni, conștienți de ceea ce avea să se întâmple la suprafață în viitor (Nota C.M.: referire la îndelungatul conflict cu Atlantida, care dorea să o supună), au orientat populația către o evoluție în interiorul planetei. Ne referim la lumea interioară a Pământului, cunoscută sub denumirea de Agartha. Lemurienii au prevăzut distrugerea celor două civilizații de la suprafață și, din timp, mulți s-au refugiat în interiorul planetei unde au pus bazele unei noi civilizații. Ei au fot întâmpinați cu bucurie de sufletele luminate care deja locuiau acolo de mult timp. Încet, ei au pus bazele unei societăți sub-pământene înfloritoare.

Trezire spirituală a avut loc în fiecare secol.

Inutil să spunem că, atunci când omenirea va ajunge în interiorul planetei va întâlni ființe cu suflete lemuriene sau atlante gata să restabilească legăturile cu cei de la suprafață, care vor trăi deja într-o dimensiune superioară.

Înțelegerea colectivă a istoriei voastre a fost distorsionată, ca să nu spunem mai mult, și existența unei civilizații interioare a fost considerată fabulație, deși acolo există de foarte multă vreme o lume mult mai avansată decât cea de la suprafață. Atlanții reprezintă una dintre aceste civilizații.

De-a lungul fiecărui secol a avut loc o trezire spirituală, în ceea ce privește lumea din interiorul Pământului. Deși foarte rar, au existat oameni de la suprafață care au ajuns în lumea interioară. Aceștia nu au ajuns întâmplător ci au fost lăsați să pătrundă pentru a revigora cunașterea faptului că societatea interioară există cu adevărat și că intențiile ei sunt cât se poate de pașnice și de prietenoase.
Ies oamenii din interior la suprafață? Destul de des, am putea spune că frecvent, dar aceste ieșiri nu sunt sesizate decât accidental de cei de la suprafață. De altfel, un pământean, trăitor în 3D, nu are capacitatea de a observa intrările în subteran deoarece acestea sunt camuflate energetic.
Lumea interioară dispune de o tehnologie superioară, care-i permite să călătorească în galaxie sau să țină legătura cu alte civilizații din univers. 
Uneori, ființe ale civilizației interioare aleg să trăiască la suprafața planetei, unde ajung, de obicei prin naștere. Ei fac aceste alegeri din dorința de a ajuta la evoluția mai rapidă a omenirii voastre (Nota C.M.: un ex. este Sharula Dux, despre care s-au publicat articole pe acest blog).
Dragostea, bucuria și armonia sunt comportamente și sentimente predominante în civilizațiile superioare, cum este și cazul celei din înteriorul planetei.
Atlantida a fost o societate înclinată spre progres, excelând în multe domenii, în comparație cu nivelul de cunoaștere și tehnicitate al lumii actuale de la suprafață. Atlanții înțeleseseră formidabila putere a cristalelor a căror energie era exploatată rațional. Ei începuseră să utilizeze energia liberă care umple universul, mai cu seamă prin intermediul cristalelor.
Mulți atlanți au ales să părăsescă lumea de la suprafață urmând exemplul lemurienilor, pentru a se stabili în interior.

Evaluarea progreselor umanității de la suprafață.
Am dori să reflecați, să analizați, cam la ce nivel evolutiv ați ajuns voi, cei de la suprafața planetei. Aveți sentimentul că sunteți capabili să atingeți înălțimi mai mari în propria voastră evoluție tehnologică și spirituală, sau vă simțiți nepregătiți pentru acest proces care ar putea fi mult accelerat? 

Nu credeți că a sosit vremea când ar trebui să fiți mai hotărâți în privința progresului societății voastre? 
Ca întotdeauna, noi vă vom respecta alegerile dar, vă vom oferi oricând sprijinul de a atinge noi culmi ale dezvoltării în lumea materială și, mai ales, spirituală. 
Niciun efort din partea fiecăruia dintre voi nu este neglijabil, totul se cumulează și determină apropierea momentului în care se va produce saltul de conștiință și de cunoaștere.

Mulți dintre voi au venit în această viață pentru a îndeplini rolul de îndrumători și luminători ai căii care urcă spre dimensiunile superioare. Unii dintre voi îndeplinesc rolul de Lucrători în Lumină, folosind diverse metode, printre care, transmiterea către cei care au nevoie de cuvântul și mesajelor ființelor superioare. 
Un număr apreciabil de ființe umane și-au dezvoltat abilitatea de a comunica telepatic cu prietenii voștri din univers, aparținând unor civilizații avansate sau cu ființele angelice. Channelerii au o mare responsabilitate în a transmite corect mesajele primite. Nu mai puțin importantă este munca celor care traduc în limba popoarelor lor conținutul acestor mesaje. În acest mod se răspândește lumina cunoașterii care determină în final saltul în conștiință. 
Rezultatul este creșterea frecvenței de vibrație a ființelor care ascultă, citesc și asimilează ceea ce li se transmite. Creșterea vibrației schimbă caractere, comportamente, obiceiuri, moduri de a gândi și a acționa ale indivizilor ”atinși” de aceste energii benefice. 

Vă recomandăm să reflectați asupra celor afirmate mai sus și să vedeți cam care ar putea fi rolul fiecăruia dintre voi în această amplă acțiune de creștere a conștiinței colective. Nu gândiți că voi ați avea o contribuție neînsemnată, insignifiantă. Totul se cumulează, totul se adaugă la întreg. Importantă este calitatea a ceea ce transmiteți. Pentru fiecare dintre voi ar trebui să fie o mândrie că, atât cât ați putut, v-ați adus contribuția la ridicarea conștiinței societății în care v-ați ales să tăiți această viață. 
Dacă veți gândi corect și realist veți ajunge repede la concluzia că a trăi pentru motivații materiale (bogăție, îmbuibare, adică confort material excesiv) nu reprezintă scopul existențial al sufletului și spiritului vostru. 
Când abordați orice problemă de viață, faceți-o prin intermediul inimii și sufletului vostru. Fiți atenți la îndemnurile ego-ului vostru omenesc care mereu vă împinge către satisfacții mai mult sau mai puțin primare. 

Spiritualitatea nu este caracteristica minții, instrumentul ego-ului. 
Observați cine este pe scaunul șoferului ce conduce autobuzul numit VIAȚĂ. Dacă este ego-ul, luați-i volanul și predați-l inimii, sufletului, vostru. De obicei, ego-ul suferă de ”beția șofatului”, nu respectă ”semnele de circulație”, nu se încadrează în viteza admisă, face depășiri intempestive, uitând mereu pe cine transportă și, mai ales, uită care-i este destinația.

Cele mai mari și mai puternice legături spirituale.
În fiecare moment, un număr tot mai mare dintre voi stabilește și consolidează legături spirituale cu lumea nevăzută a ființelor divine sau a civilizațiilor superioare, interesate de binele vostru. Unii dintre voi ați început să conștientizați existența acestor legături, alții o faceți doar în vis, timp ce corpul vostru se odihnește. Important este că această preocupare, această temă, este prezentă atât în activitatea ființei voastre totale cât și a celor care sunt gata să vă acorde asistența. 
Cantitatea informațiilor pe care le primiți în această perioadă a înălțării voastre crește exponențial iar impactul și efectele acestora asupra lumii voastre, a condițiilor existențiale ale indivizilor sau colectivității, este observabil pentru noi. Este simplu de ce se întâmplă astfel: pentru că negativitatea scade, lăsând locul energiilor pozitive care-și pun amprenta tot mai evident asupra întregului sistem planetar.   

Știm că, printre voi,  se vor găsi mulți care nu vor fi de acord cu această afirmație. Ei gândesc :” Unde găsiți voi creșterea pozitivă în lumea asta întoarsă pe dos, plină de suferință, de nedreptate, de boală și de corupție?!” 
Dragilor, voi sunteți acum în curățenie generală, vă pregătiți locuința, cotrobăiți prin toate cotloanele și scoateți afară toată mizeria adunată de milenii. Majoritatea dintre voi abia acum realizează cât de multă mizerie se adunase. Este evident că până la starea de curățenie la care vreți să ajungeți
 va trebui, inevitabil, să treceți prin dezordine, (Nota C.M.: noduri de haos, cum spun Hathorii), dar ”mătura” este pusă în funcțiune și nu se va opri decât atuci când totul va străluci de curățenie (inclusiv interiorul corpului vostru).

Noi, cei din tărâmurile mai înalte, suntem plini de bucurie când vizualizăm perspectiva planetei voastre primenite și noile energii care se instalează în habitatul vostru. Va fi o mare placere când vă vom vizita, la propriu, la vedere. Când ne referim la sosirea noastră pe planetă și asistența pe care o vom acorda umanității, lucrând cot la cot, într-o atmosferă de fraternitate și iubire, ne gândim cu prioritate la spectacolul pe care-l vor asigura debarcările solilor fraților voștri galactici și câmpul de energie înălțătoare ce va fi creat de milioanele de suflete iubitoare și fericite! 
Ne referim însă, în egală măsură, și la legiunile îngerilor, Arhangheli, Maeștri Înălțați, Elohimi, Serafimi și al altor structuri angelice, sau "ierarhii", dacă doriți să folosiți acest termen. După acele momente înălțătoare, fiecare dintre voi va fi fericit, împreună cu poporul său, și va trăi într-o atmosferă de bunăstare și iluminare.
Vom beneficia și noi de această stare de pace și de înțelegere pe Pământ, loc unde vom putea rămâne mult mai mult timp, căci vibrația generală va fi suficient de înaltă pentru ca noi să nu ne facem probleme.

Până atunci, va mai dura ceva vreme. Oricum, nici acum nu ducem lipsă de activitate, noi cei care ne aflăm în proximitatea planetei, în navele noastre spațiale. 
Wes
Nu vă mai enumerăm specificul activităților noastre legate de planetă și de umanitate, dar vă putem garanta că mereu este ”de lucru”. 
După cum cunoașteți, noi nu intervenim direct în treburile niciunei civilizații, indiferent de dimensiunea în care se afla. Tot ceea ce facem este în limita delegărilor care ne-au fost atribuite de Dumnezeu și care sunt agreate de planeta respectivă (Gaia, în acest caz). 
Activitatea noastră este concentată pe oferirea mijloacelor prin care ființele își pot crește vibrația, cunoașterea și, deci, conștiința.


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu