..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 octombrie 2013

SaLuSa, 8.10.2013


Channeled by Madad

Lumea voastră se schimbă cu o viteză amețitoare, deși, majoritatea dintre voi, nu percep fenomenul la dimensiunile lui reale. Percepția doar parțială se datorează sistemului de măsurare și interpretare a fenomenelor caracteristice dimensiunii în care vă mai aflați încă. O realitate mai vastă este greu sesizabilă de mintea și simțurile voastre care 


SaLuSa
conștientizează doar ceea ce se întâmplă într-un câmp lent vibrațional. Faptul că mintea voastră începe să fie conectată la o realitate mult mai mare și mai grandioasă, vă provoacă stări de neadaptabilitate, de nealiniere și chiar de teamă. Toată această realitate, care practic năvălește în câmpul vostru perceptual, vă produce angoase, stări de neliniște, stres. La unii, nivelul acestor percepții este atât de mare și neobișnuit încât ei pot lua hotărârea, la nivel conștient sau inconștient, de părăsire a dimensiunii acesteia care, pentru ei, a devenit insuportabilă. Stările acestea de disconfort sunt însă, pentru majoritatea, pasagere, fiind depășite în perioade diferite de timp. Adaptarea nu este identică la toată lumea. 

Trebuie spus că aceste schimbări nu sunt doar exterioare ci se produc și în corpul vostru total, am spune că mai ales în interiorul ființei voastre. Aceste schimbări sunt absolut necesare deoarece este nevoie să vă adaptați noilor realități, dacă vreți să le depășiți. Întregul volum al schimbărilor este extrem de diversificat, încât și noi ne minunăm cum reușiți să-l asimilați. Pe cei care fac față cu dificultate acestei perioade deosebite, îi rugăm să fie răbdători și să aibă multă încredere în procesul care se derulează. Totul este spre binele sistemului vostru planetar și al fiecăruia în parte.

 În ceea ce privește activitatea noastră, a celor care suntem aici pentru a vă acorda asistența și sprijinul nostru, vă garantăm că avem mult de lucru pe diferite planuri care privesc îmbunătățirea realităților voastre. Avem preocupări privind societatea umană, legate de îmbunătățirea sau schimbarea sistemelor, conceptelor și practicilor în domenii ale politicului (cu care avem foarte mult de lucru), sănătății, depoluării, modificărilor genetice (pe care le-ați practicat cu, scuzați-ne! destul de multă iresponsabilitate). Facem tot ceea ce trebuie pentru asanarea economiei, puternic marcată de tendințele de polarizare a avuției planetare în mâna câtorva parveniți, pentru care doar materialitatea contează.

Ne preocupăm de redistribuirea echitabilă a acestor bogății. Planeta voastă a fost binecuvântată de Creator dar este extrem te prost administrată și, din această cauză, există multă nefericire, suferință, boală, sărăcie și ură.

În diferite feluri, noi vă contactăm, la modul vostru conștient dar, mai ales, inconștient. Știm că ceea ce facem are efecte benefice asupra planetei și societății umane, care se vindecă și se revigorează. Vechile voastre sisteme nu vă puteau asigura progresul; polarizarea puternică în toate domeniile, nu a făcut decât să crească negativitatea în sistem și, ca o consecință, frecvența de vibrație să scadă până la limite inadmisibile și periculoase.

Vechile voastre concepte nu vă puteau duce decât la distrugere și întuneric. Și, cunoașteți și voi: când condițiile sunt pregătite, apar inevitabil și cei care se simt bine în ele. Aceasta și explică de ce permanent ați fost căutați (și, din păcate, găsiți) de forțele întunericului. 
Dar voi nu ați fost creați să fiți paria universului. Fondul vostru este minunat și sacru, numai că proastele obiceiuri și influențele nefate v-au făcut să uitați cine sunteți voi cu adevărat. La asta ne-am uităm noi când ne-am decis să vă fim aproape și să vă ajutăm să ieșiți la lumină. Desigur, faptul că în fiecare dintre voi se află scânteia divină, v-ar fi ajutat oricum să regăsiți calea pierdută, dar sprijinul fraților voștri din univers vă accelerează mersul în procesul regăsirii.

Dacă vă uitați la știrile din mediul politic, aceste schimbări pot fi văzute la scară mai largă, atunci când încercați să disecați discursul conducătorilor voștri. Deși unii dintre guvernanții voștri apar în fața voastră zâmbitori și parcă fericiți, puteți observa că toate acestea sunt doar grimase menite să le acopere hidoșenia, incompetența sau reaua intenție. Nu-i mai credeți și nu le mai faceți jocurile! Ați observat cum se protejeză unul pe altul, cum sar ca o haită, să-și apere complicii ? Amintiți-vă că ceea ce vedeți este doar vârful icebergului, pe care ei arborează drapelul salvatorului. Spuneți-le deschis ceea ce gândiți despre ei și faptele lor murdare și nu le mai acordați încrederea voastră, atunci când, periodic, v-o cerșesc. 

 Dragilor, procesul schimbărilor a ajuns la fază când a devenit ireversibil, chiar dacă, uneori, vi se pare că este mai greu și mai rău ca altădată. Nu pierdeți din vedere realitatea că pentru a construi ceva nou, locul trebuie bine curățat; și asta presupune o oarecare dezordine și necurățenie. Nimic nu mai poate opri acest proces, deși întunecații fac tot ceea ce pot ca să-l oprească. Energiile iubirii și armoniei se extind în întregul vostru sistem planetar. Începeți să existați într-un câmp energetic cu vibrație din ce în ce mai înaltă. Iubirea și Lumina încep să vă cuprindă, pe voi și mediul care vă înconjoară.

Odată cu înaintarea într-o realitate mai vastă, mai cuprinzătoare, toți cei care sunteți angrenați în procesul ascensionării vă veți simți din ce în ce mai bine, mai liberi și mai încrezători. Veți observa că viața voastă devine mai luminoasă și că sicronicitatea devine un oaspete din ce în ce mai prezent în tot ceea ce faceți și intenționați. Din păcate, cei care au întors spatele procesului de înălțare sau li se pare mai comod să nu se trezească, deci toți cei care se cramponează să rămână în vechile energii, se vor confrunta cu mai mult stres, mai multe neîmpliniri, mai mulă suferință. Nu-i compătimiți, este alegerea lor. Se vor trezi și ei cândva.

Voi, cei aflați pe ”cale” veți avea mai multă putere interioară, mai multe realizări și o stare de sănătate din ce în ce mai robustă. Veți avea senzația că trecerea timpului vă aduce întinerire nu îmbătrinire, deși vă veți îndepărta mereu de data când v-ați născut pe Pămâmt. Altfel spus, vârsta voastră biologică și cea metabolică vă vor atesta faptul că vă îndreptați spre ...tinerețe. Întregul proces va fi și mai accentuat la cei care se vor îndrepta cu multă dragoste spre Mama Pământ, care va ști cum să-i ajute și să-i modifice. Procesele voastre de îmbătrânire vor fi încetinite și chiar stopate. Spre aceasta vă îndreptați, oricât de neverosimil vi se va părea.


 Sunt SaLuSa de pe Sirius și vă trimitem dragostea noastră. Ne bucurăm nespus când vedem că noua realitate pătrunde din ce în ce mai mult în viețile voastre. Chiar dacă uitaserăți, noi suntem frații voștri din univers. Și noi, ca și voi, așteptăm acea revedere la care am visat atât de multă vreme!
SURSA: http://spirittrainchronicles.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu