..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 20 octombrie 2013

Mesaj de la MAMA DIVINĂ



( 18. oct. 2013 by Isabel Henn)


Copilul meu, ceea ce vă poate crea acum dificultăți, din cauza faptului că nu cunoașteți limba pe care o vorbește interlocutorul vostru, nu va mai fi în viitor o problemă dificilă deoarece vă veți înțelege prin ”limba universală” telepatia.  

Odată ce abilitățile telepatice vor fi trezite în fiecare dintre voi, nu va mai fi necesar să vă exprimați gândurile prin vorbire. Fiecare dintre voi va înțelege în limba sa natală ceea ce i se comunică, indiferent dacă cel cu care relaționați vă cunoaște sau nu limba.

Dar, nu numai atât: transmiterea telepatică a gândurilor va fi însoțită și de transmiterea emoțiilor, a trăirilor celui care le emite, ceea ce, la utilizarea graiului, nu este posibil decât parțial. În comunicările telepatice nu este posibil să-ți ascunzi sentimentele, intențiile și starea emoțională de moment.

Aceasta va face ca orice comunicare să fie impregnată cu totală sincertitate. Acest transfer de sentimente sau alte forme de energie care însoțesc gândul, conferă mult mai multă bogăție comunicării telepatice decăt vorbirea.  

Și din acest motiv, v-am sfătuit mereu să aveți un comportament plin de sinceritate, de onestitate, fără tentația de a ascunde ceva sau de a minți prin omisiune.

Vă puteți imagina cât ce mult se va curăța câmpul comunicării de energiile minciunii, prerfăcătoriei, fariseismului, față de situația actuală când foarte mulți dintre voi își folosesc graiul pentru a ascunde, de fapt, adevărul.

Unii dintre mitomanii voștri au devenit adevărați ”maeștri” în manipularea cuvintelor; mă refer în special la politicieni, indivizi care se felicită dacă prin exprimări incorecte, uneori alambicate, își ”aburesc” interlocutorii, din cine știe ce interese meschine și obscure.

Corpul vostru total este chiar în acest moment într-o transformare care să-l pregătească pentru utilizarea telepatiei în comunicare.

Mai mult încă: veți deveni capabili să comunicați cu majoritatea animalelor, în primul rând cu primatele, cetaceele, rasa canină, pisicile, precum și cu unele păsări etc 

Iubiții mei, un minunat "timp" sosește în existențele voastre.

Primiți iubirea mea totală.
Mama voastră Divină


Sursa : http://2012indyinfo.com

 (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu