..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 8 iulie 2013

Sanat Kumara: Despre Legea Universală a Atracției și Respingerii.


(16 iunie 2013; channeler Linda Dillon)

În prezent mulți dintre voi simțiți că dacă, pur și simplu, vă declarați intenția, dacă doriți ceva, este ca și cum ați chema din inimă, fundamentul ființei voastre, făcând apel înafara voastră și, prin magnetizare, vă exprimați dorința de a experimenta. Ce putem spune despre cealaltă parte căreia ne adresăm și de la care așteptăm răspuns? Cum ne raportăm la Legea Atracției și Respingerii? 


Sanat Kumara
Salutări, EU SUNT Sanat Kumara, Păstrător și custode al legilor universale, apărător al fiecăruia dintre voi. Eu sunt Logosul Planetar, supervizor al vostru și al Pământului și da, prietenul vostru iubitor, dar și robul și copilul lui UNU. Dar, pentru asta, nu vreau să fiu așezat pe un piedestal, căci eu vreau să stau cu voi, cu fiecare dintre voi,  pentru a vă împărtăși dragostea și a vă infuza raza mea aurie, căci eu vă prețuiesc pe voi toți și evoluția acestei frumoase planete. Niciodată nu am crezut că gingașii mei îngeri îmi stau aproape pentru a mă linguși și adula. Suntem îngrijorați pentru împlinirea făgăduinței? Da, și la fel de nerăbdători ca și voi, la fel de încântați ca și voi. Întotdeauna, această călătorie a fost destinată să fie una a bucuriei, a dragostei, a frumuseții, a delicateții lui Venus, pentru că, în această lungă și minunată călătorie, noi suntem parteneri, suntem o familie, suntem prieteni de nădejde.

vorbim despre această Lege a Atracției și Respingerii căci, da, dragi îngeri, ne aflăm pe ambele brațe ale balanței dreptății și pe scara valorilor universale. Cântarul nu trebuie reprezentat în dualitate deoarece în dualitate nu există echilibru. Când vorbesc cu voi despre acest echilibru, între atracție și respingere, la ce mă refer eu cu adevărat, în care parte mă plasez eu? Ei bine, în primul rând, eu sunt în partea în care vă aflați voi și mă străduiesc să vă aduc înțelegerea profundă a legilor universale și a dreptului universal, împărtășindu-vă despre cum merg lucrurile în univers, cum se asigură funcționalitatea perfectă a universului. Este important de știut și că universul trebuie să asigure o deplină desfășurare și respectare a legilor care stau la baza lui, adică a legilor universal valabile, fără excepție. 

La acestă întâlnire ne vom rezuma la analizarea Legii Universale a Atracției și Respingerii.

Mulți dintre voi simțiți că dacă vă declarați pur și simplu intenția, dacă doriți ceva, invocati Legea Atractiei, care este punctul de plecare, nu de încheiere al acelei acțiuni. Noi încercăm să vă descurajem în a lucra cu dorințele, așteptând ca, după aceasta, să intre în realitatea voastră materializarea a ceea ce v-ați dorit. Trebuie să porniți de la o fază mai avansată și anume de la a vă crea certitudinea că ceea ce vă doriți vi s-a și îndeplinit. Cu alte cuvinte, la baza unei dorințe nu trebuie să stea o cerere ci recunoștința față de univers pentru că v-a îndeplinit deja acea dorință. Nu contează ce anume doriți: o monedă de aur, un partener perfect, o familie fericită și armonioasă, sănătate perfectă, o planetă ca o grădină bine îngrijită etc. Legea Atracției și Respingerii va lucra de fiecare dată dacă cel care o invocă știe cum s-o pună în aplicare. Nu trebuie să vă gândiți:” Eu am cerut asta, dar e cam mult! Merit eu să primesc așa ceva? De unde să dea Universul tuturor ceea ce-și doresc?” Un asemenea mod de gîndire, practic anulează comanda. Nu vă faceți griji: Universul este mult prea mare și mult prea abundent, pentru a satisface orice cerere.  Când veți învăța să puneți în aplicare Legea Universală a Atracției, veți avea, cu adevărat, tot ceea ce vă doriți.

O singură atenționare: nu cereți de la Univers să vă acorde ceva care contravine uneia sau mai multor Legi universale. Este posibil ca, uneori, să primiți ceea ce cereți chiar dacă se intră în conflict cu o anume lege. În asemenea cazuri, eludarea unei legi va duce indiscutabil la echilibrarea situației create, prin retrageri de ”foloase necuvenite” într-o limită necesară de timp. Cu alte cuvinte, UNIVERSUL nu poate fi indus în eroare, nu poate fi înșelat.
Când lucrați cu Legea Atracției trebuie să vă plasați în centrul ființei voastre, în miezul inimii voastre, temelia ființei voastre, și acest scop l-a avut meditația cu care am început această întâlnire.
Pot exista momente când, ocazional, veți putea spune : "Aș vrea, aș dori ca..", și să constatați că acea dorință vi se îndeplinește promt sau într-un orizont de timp. Să nu faci eroarea de a gândi: ”Uite, d-le, că s-a putut și așa, deși se zice să nu ceri ci doar să mulțumești !” Deși, la modul conștient, tu nu-ți amintești, pentru cererea ta satisfăcută, sufletul tău a mulțumit anterior. Asta v-a făcut să credeți că se poate și altfel. 
 Acest mod de viață, acest comportament, nu trebuie fie un act obositor, un efort de cursă lungă, cum ar fi cel al alergatorului de douăzeci mile, dar trebuie să deveniți conștienți că atunci când ați lansat apelul, tot universul se pune în mișcare pentru a vă realiza dorința. Pentru aceasta se va face apel la acele entități, acele energii inteligente, în resortul cărora de activitate se plasează această dorință. În fond, ce se întâmplă, mai precis? O cerere ”statutar întocmită” pune în mișcare filonul energetic al Legii Atracției Universale care caută rezonanța energetică de care are nevoie. ”Petentul”, după exprimarea dorinței (din fondul bazei sale, adică din inimă), nu trebuie să mai ”reactualizeze” acea dorință, crezând că: ” cine știe, poate că n-a ajuns cererea unde trebuie, sau nu s-a insistat suficient ori, pur și simplu, destinatarul a uitat de ea”. Procesul odată amorsat, merge înainte și nimic nu-i mai poate opri evoluția.
Știu că există o caracteristică umană, poate chiar o obsesie, de a fi nerăbdător să ți se îndeplinească dorințele. Eu vă spun: lăsați timpul să curgă, căci are cine se ocupa de cererea voastră. Voi trebuie aproape să vă ștergeți din minte ceea ce ați cerut sau, dacă vă aduceți aminte cumva, tratați problema cu încredere și fără a o reactualiza sau a-i aduce completări. Tratați-o ca pe o comandă acceptată, cu adresă completă de expediere și destinație.
Sunt lansate nu o dată, strigăte de ajutor, mai ales din partea mamelor care, în iubirea lor profundă pentru un copil rănit, sau bolnav, cer îndurare Proniei cerești. Uneori, asemenea strigăte de disperare au un rezultat fericit, alte ori nu. De ce? Credeți că cei sau Cel căruia vă adresați are o ”inimă de piatră”? Sau poate Dumnezeu pedepsește pe cineva, pentru o faptă plină de nelegiuire sau pentru anumite ”greșeli”? Credeți că cei puși să apere viața de pe Pământ au alte preocupări sau ignoră cu bună știință aceste apeluri disperate? Nicidecum.

Pot fi date mai multe explicații ”insensibilității” cerului.
 Să le luăm pe rând pe cele mai importante.
1. În primul rând, și în mod decisiv, se impune respectarea programului cu care o ființă umană a venit pe Pământ, atunci când s-a încarnat. Vă amintesc că acel program a fost întocmit de sufletul celui care urma să se nască, cu respectarea fără condiții a Liberului său Arbitru. La acel program au participat extrem de multe entități printre care: sufletul celui în cauză, sufletul său cumulativ, toate sufletele celor cu care în viața următoare se vor intersecta sau se vor atinge cu cel care-și elaborează programul, în primul rând sufletele părinților și viitorilor frați și surori, partenerului de viață, sufletele urmașilor ce vor rezulta din acea conviețuire, entități angelice care au sarcini privind protecța acelui suflet, ghizi spirituali, suflete ale animalelor cu care va veni în contact acel suflet etc.
2. Acest program este corelat cu interesele tuturor sufletelor implicate, aceasta deoarece fiecare suflet urmărește evoluția sa și efectuarea unor anumite experiențe care să-i îmbogățească cunoașterea și să-l apropie de starea de maestru. În acest context, dacă o mamă iubitoare și disperată, pentru starea și soarta copilului său, imploră ajutor, dar în programul sufletului acelui copil este cuprins acel evenument neplăcut, ajutorul care se va acorda va fi în limitele respectării clauzelor contractuale sau nu va fi niciun ajutor.
3. Pot fi situații în care un anumit suflet a ales, în conf. cu programul cu care a venit, să se sacrifice (la nivel fizic) pentru o anumită cauză, pentru o altă ființă. El știe că pentru sacrificiul său va primi un bonus în evoluția sufletului său, și nu va ezita să o facă.
4. Uneori, pot exista cazuri în care un anumit suflet încarnat săvârșește un act reprobabil (la nivelul aprecierii colective) el acceptând un rol negativ în plan fizic pentru a ajuta unui suflet să evoluieze sau să-și lichideze o karmă.
5. Trebuie spus însă că în toate cazurile există posibilitatea aplicării de către Divinitate a Legii Grației. Cei care beneficiază de ea sunt aceia care au atins un anume nivel în evoluție.
Mă rog, există infinite cazuri și modalități care pot fi particularizate, important de știut este că totul se întâmplă și se derulează cu respectarea tuturor legilor elaborate de către Creator și de către Dumnezeul acelui univers.  
Cum puteți elimina voi starea de nerăbdare sau disperare atunci când vreți ca Legea Atracției să lucreze pentru voi? 

Revenind la Legea Atracției, să spunem că cel mai important lucru este încrederea că ceea ce-ti dorești va apărea în realitatea ta. În spatele acestui gând nu trebuie să mai existe un altul: ” Totuși, chiar se va întâmpla? Am eu dreptul să cer asta? Ar fi bine să mi se îndeplinească dar e cam greu de crezut că sunt atât de merituos!” Gândul de dinaintea gândului subminează autoritatea gândului cu care a fost lansată dorința.
Stați în iubirea inimii voastre și nu vă autosabotați cererile. Când cereți ceva, nu o faceți din dorința de a demonstra cuiva că voi sunteți cel ascultat nu celălat.

Dar ce este cu cea de a doua parte a acestei legi, legea de respingere? 
 Există lucruri și evenimente, mai ales în această perioadă de tranziție, pe care nu le doriți, nu vreți să apară în viața voastră. Când spun că puteți adopta o atitudine de respingere a unor asemenea lucruri sau evenimente, nu mă gândesc că voi ați vrea să le trimiteți unui ”prieten”. Atitudinea voastră de respingere nu trebuie să aibă nicio conotație de ură, de ”reglare de conturi”, de lăcomie (Nota C.M.: ”Doamne, ferește-mi grădina de grindină! Împingi-o în satul vecin!”). Desigur, nu. 
Când vreți să respingeți o acțiune care v-ar putea leza material, mental sau spiritual, faceți o cerere prin care solicitați ca inițiatorul acțiunii (o energie malefică, de exemplu) să se îndepărteze cerându-i să se supună deciziei Divinității, cu o formulare de genul acesta: ” Entitate a întunericului, îți cer să te îndepărtezi de ființa mea, de câmpul meu energetic și să te prezinți în fața lui Dumnezeu pentru ca El să-ți decidă soarta. Așa să fie!”. Puteți cere, de asemenea, protecția îngerului vostru păzitor și/sau a unei entități din Lumină de care vă simțiți mai apropiați.
Ori de căte ori vă pregătiți să intrați într-un mediu ostil, un mediu încărcat cu energii de joasă frecvență, energii viciate (boală, consumatori de alcool, grupuri posibil agresive, medii de afaceri dubioase, consumatori de droguri etc), închideți ochii și imaginați-vă că instalați în jurul vostru un strat energetic de lumină alb-strălucitoare care vă izolează corpul total de mediul exterior. Puteți cere îngerului vostru păzitor să vegheze la integritatea acelui ”ou” energetic și să îndepărteze toate energiile malefice care ar intenționa să-l penetreze. Trimiteți către toate ființele cu care vă întâlniți energii de iubire, pline de lumină.
 Vă întrebați dacă sunteți capabili de asemenea performanțe? Dacă gândul și ființa voastră au suficientă energie să vă protejeze? Absolut sigur. Totdeauna ați avut asemenea capacități, dar, poate, n-ați crezut în ele. Este momentul să vă reevaluați abilitățile și însușirile. Exersați-le, puneți-le la treabă. Nu le țineți în adormire. Ele așteaptă să le folosiți. 

Linda Dillon
Pe drumul pe care mergeți spre dimensiunea superioară (5D), e foarte important să vă recuperați toate abilitățile, toate puterile cu care ați fost dotați de la început.
Mulțumesc asistenței și tuturor celor care-mi vor citi sau asculta cuvântul. Dragostea mea se revarsă peste voi toți!
Sanat


Sursa: http://counciloflove.com

(C.M.)

3 comentarii:

  1. Un mesaj minunat plin de iubire si lumina.Este foarte important acum sa invatam cum sa devenim co-creatori si cum sa ne asiguram protectia.Multumim Maestre!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca am înțeles cum trebuie acesta învățătură, oricum nu exista cuvinte pentru a va putea mulțumi. Mulțumesc ca a-ți luat parte la planificarea vieții mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca am înțeles asa cum trebuie mesajul, nu exista cuvinte care sa exprime mulțumirea pentru acest mesaj asa ca va trimit un gând mulțumitor pentru mesaj și mai ales pentru ca ati luat parte la planificarea vieții mele atunci când am venit aici

    RăspundețiȘtergere