..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 12 mai 2013

Chemare la acțiune.



Scurt mesaj de la Spiritul Înalt și Oceanul Multidimensional.


(9 may 2013; channeler Laura) 

"Lumea este un loc periculos pentru a trăi, nu din cauza oamenilor care sunt răi, ci din cauza celor care nu fac nimic pentru a-i opri." (Albert Einstein) 


Salutări!
De vreo două săptămâni, prin Spiritul meu Superior, primesc un mesaj care mi se repetă.      
Este o chemare adresată Lucrătorilor în Lumină în care se anun
ță că

acesta este timpul în care trebuie acționat. Ce trebuie să înțelegem prin ”acțiune”?
Ea are mai multe dimensiuni, poate cuprinde mai multe niveluri, personale, de grup sau de colectivitate mai largă. 

 Modalitatea esențială prin care trebuie să ne manifestăm implicarea se referă la meditația cu frecvență zilnică. Ni se solicită ca această meditație să o facem de două ori pe zi (dimineața și seara). Dacă toată lumea ar înțelege necesitatea acestei cereri care, de fapt, stă în puterea fiecăruia dintre noi, angrenarea populației globului în această acțiune ar aduce rezultate extraordinar de benefice pentru umanitate, într-un timp neașteptat de scurt. Totul s-ar răsfrânge fericit asupra fiecăruia dintre noi în cele mai diverse aspecte ale vieții: sănătate, abundență, nivel de trai, starea vremii etc.
Alegerea de a privi departe
Multe persoane aleg în mod deliberat să stea departe de ceea ce tulbură pacea lor
și a lumii. Mi-am amintit azi de un citat remarcabil al lui Edmund Burke: "Singurul lucru necesar pentru triumful raului este ca oamenii buni să nu facă nimic". Albert Einstein a spus, la rândul său, ceva similar: "Lumea este un loc periculos pentru a trăi, nu din cauza oamenilor care sunt răi, ci din cauza celor care nu fac nimic pentru a-i opri."  

 Folosesc cuvântul "rău" înglobând în înțelesul lui tot ceea ce face ca viața noastră să nu se desfășoare în deplină liniște, siguranță, îndestulare și iubire.
Mi s-a repetat că acum nu mai este timp de stat pe ”margine”, că fiecare dintre noi trebuie să facem ceva pentru binele general, dacă vrem cu adevărat, să ieșim din acest marasm al lipsei de perspectivă. Dacă ne vom păstra în atitudinea de espectativă, dacă vom crede, în continuare că ”pe mine nu mă privește, nu este treaba mea”, nimic bun nu ne poate aduce viitorul. Trebuie să privim înainte și să înțelegem că fără să acționăm împotriva a ceea ce nu ne face bine, nimeni nu ne poate garanta înaintarea spre dimensiunile superioare pe care ni le dorim. Lipsa noastră de a îndrăzni, indiferența noastră caracterisatică, comoditatea în care mulți se complac, nu vor vindeca rănile trecutului pe care singură, civilizația umană și le-a făcut sau a acceptat să-i fie făcute, fără să se opună, din interese meschine și egoiste. 
Conjunctura cosmică folosită la întocmirea Programului de ascensiune a Pămâtului, este o rarisimă oportunitate de care umanitatea acestei planete poate și trebuie să beneficieze. Lucratorii în Lumină, au venit special în această viață pentru a impulsiona ființele umane să se trezească și să acționeze pentru creșterea frecvenței lor de vibrație, ceea ce se obține nu prin lipsă de acțiune și indiferență ci prin implicare voluntară și conștientă.
În contractul cu care Lucrătorii în Lumină au venit pe Pământ se stipulează necesitatea de a fi activi în domeniul și sectorul social în care se află fiecare. Acesta și acum este momentul când trebuie depus efortul maxim de strălucire a luminii acestor ființe aflate acum pe planetă.
Cei treziți, că sunt sau nu Lucrători în Lumiună, trebuie ca, în același timp, să se îngrijească de evoluția lor personală, care se obține prin mijloacele și metodele cunoscute: meditații, fapte caritabile, compasiune, credință și iubire necondiționată.
Lumina care a fost trimisă în ultimii ani pe planetă, ușurează îndeplinirea scopului suprem al sifletului, de a intra în contact și a se contopi cu Sinele Superior aflat în fiecare ființă.
Lumina ne va ajuta să găsim un echilibru stabil între activitatea interioară și cea exterioară. 
 Activitatea exterioară poate însemna: o atitudine binevoitoare față de cei aflați în impas, o mână de ajutor pentru cei care au cu adevărat nevoie să fie ajutați, un zâmbet pentru cel cu care te întâlnești, grija și dragostea pe care le acorzi unui animal, ocrotirea naturii etc.  Dar activitate exterioară înseamnă și a lua atitudine față de cei care nu sunt corecți, intoleranță față de corupție, de furt, de minciună și de parazitism. Totul trebuie făcut cu spirit de dreptate, cu calm și iubire.
Activitatea interioară, care trebuie considerată cel puțin la fel de importantă precum cea exterioară, cuprinde: în primul rând meditația individuală sau colectivă, contemplația, puterea de a te bucura de cel mai neînsemnat lucru, pacea interioară, iubirea față de propria-ți ființă, credință și deschidere față de Divinitate.

Iubire și îmbrățișări!



SURSA: http://2012indyinfo.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu