..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 martie 2013

Rodon, agarthanul și reunificarea civilizațiilor din interior și de la suprafața Pământului.


Ashtar
Un mesaj special de la Ashtar

(6 mart.2013; prin Philipp)

Draga Philipp,
Sunt recunoscător să mă pot adresa din nou vouă, prin intermediul tău. Este un mesaj mai deosebit deoarece doresc să ofer un cadou special civilizației de la suprafață Pământului. Cadoul constă în prezentarea adevărului despre trecutul și conexiunea voastră cu civilizația soră din interiorul planetei.

Când am vorbit până acum de ”dezvăluire”, ne-am referit la frații voștri din stele din care fac și eu parte. De multe ori am vorbit și de faptul că există o civilizație în interiorul Pământului, așa dar mult mai aproape de voi. Exprimându-mă pitoresc, aș spune că acea civilizație trăiește sub picioarele voastre.
Tarâmurile interioare ale Gaiei sunt atât de fascinante și cuprinzătoare încât cu greu te poți convinge că ele nu sunt cunoscute de cei de la suprafață. Vă este desigur cât se poate de clar că civilizația subterană are multe legături istorice cu voi.

În timpurile prezente, se pune tot mai frecvent problema fuzionării celor două civilizații care, deși ocupă aceeași ”locuință”, faptul că unii sunt la parter iar alții la demisol, a fost suficient pentru ca ei să nu se cunoască. Cu adevărat este greu de crezut și totuși acesta este adevărul. A-ți cunoaște vecinii din proximitate, care, pe deasupra îți sunt și frați, poate fi mai important chiar decât a te întâlni cu cei veniți din stele. Întâlnirea dintre cele două civilizații are o importanță aparte și nouă ni se pare că ”dezvăluirea” cu asta ar trebui să înceapă.

Din acest motiv, folosesc oportunitatea de astăzi, pentru a vă face cunoscut pe fratele vostru Rodon, locuitor din Agartha. El a primit însărcinarea de la ai săi de a reprezenta civilizația subterană în relația cu voi, cei de la suprafață. Predau în continuarea legătura telepatică cu voi lui Radon:

Dragă familie. Sunt Rodon. Sunt încântat că în această comunicare, Ashtar îmi permite să mă adresez în mod direct vouă și pentru aceasta îi mulțumesc. Așa cum v-a comunicat și el, eu sunt reprezentantul poporului meu, care trăiește în interiorul Pământului. Regatul nostru se numește Agartha și noi ne numim agarthani. Civilizația noastră s-a integrat în totalitate în dimensiunea a 5-a și se îndreaptă spre ascensiunea în cea de a 6-a dimensiune. 

Vă rugăm să înțelegeți că ascensiunea voastră și a Gaiei sunt indisolubil legate de ascensiunea noastră, pentru că noi ne aflăm într-o permanentă și inestricabilă relație de coexistență în sistemul planetar pe care-l formăm. Am spune că suntem dependenți unii de alții, fapt care este ușor de înțeles. Sistemul planetar pe care-l formăm (noi, voi și planeta) este condiționat de fiecare dintre noi. Nu putem ascensiona, dincolo de anumite limite, decât împreună. Aici contează trendul căci, iată, fiecare dintre cele trei entități (umanitatea de la suprafață, umanitatea din interior și entitatea Pământ) s-au mișcat în ultimii zeci de ani de la o dimensiune cu frecvență mai joasă la una cu frecvență mai înaltă (voi, de la 3D la 4D, corpul fizic planetar de la 3D la 4D, Gaia, de la 3D, a depășit 4D și se află acum în 5D, iar noi am trecut de la 4D la 5D). Ne putem continua ascensiunea ca sistem numai dacă fiecare dintre noi va face ceea ce trebuie pentru ca într-un orizont de timp nu prea îndepărtat, să ajungem în dimensiunea imediat superioară (voi și planeta fizică de la 4D, la 5D iar noi și Gaia, de la 5D la 6D).

Într-un fel sau altul noi și voi suntem legați de trecutul dureros al planetei când Atlantida și Lemuria au fost acoperite de ape ca urmare a unor grave greșeli umane de comportament. În acele vremuri, cuceririle tehnice depășiseră cu mult conștiința umană și nivelul de spiritualitate al indivizilor. Rănile pe care le-au produs acelor suflete trebuie acum vindecate și pentru aceasta sufletele antalnte vor ieși la suprafață pentru a-și găsi iertarea și eliberarea. Din cauza acestor răni deschise, cei care au avut vieți în corp fizic ulterior scufundării celor două continente, au suferit mult și au fost mereu legați de acele evenimente tragice. Încărcătura karmică acumulată de ființele umane, va fi lichidată în această viață. Vindecarea și ruperea legăturilor atlante va da posibilitatea sufletelor umane aflate acum pe planetă să se elibereze definitiv de tarele trecutului și să poată deveni complet libere. Mulți dintre voi au înțeles aceste comandamente și s-au străduit să folosească bine toate oportunitățile oferite de încheierea ciclului cosmic.

Noi dorim cu toată ființa noastră regăsirea celor două civilizații, plecate cândva din același loc. Atunci când noi am hotărât să ne mutăm în subteran și să încercăm să supraviețuim, am făcut-o cu deplină cunoaștere a faptului că știam ceea ce va urma. Se ajunsese la momentul în care dezastrul era inevitabil.

În măsura în care am putut, am ajutat supraviețuitorii de la suprafață să refacă măcar minime condiții de viață, după haosul și distrugerea generală. În spațiile interioare ale planetei, ne-am format în timp un habitat pe care l-am îmbunătățit mereu. Casa noastră de sub Pământ a devenit din ce în ce mai acceptabilă. 

Din păcate, civilizația supraviețuitoare de la suprafată nu a înțeles ceea ce trebuia din acele evenimente tragice. Societatea care s-a format s-a bazat tot mai mult pe lipsă de iubire și compasiune, dezvoltându-și un ego uman care îndemna la izolare, ură, dorința de a-i subordona pe ceilalți. Politica aceasta a dus la fricțiuni între popoarele formate, la războaie de cucerire și exterminare a celor care păreau să aibă mai multe bogății.

Noi am încercat din nou și din nou a vă arăta calea de dragostei și fericirii care ar fi trebuit urmată. A fost zadarnic, voi alegând în mod dureros și iresponsabil calea afundării în tenebre deși, culmea, voi erați la suprafață! Constant și tragic, v-ați redus frecvența de vibrație, negativitatea a început să pună stăpânire pe societatea umană de la suprafață, până s-a ajus la momentul disperat în care Mama Gaia a cerut, în ultimă instanță, ajutor de la Dumnezeu și de la civilizațiile dezvoltate ale universului.
Faptele oamenilor de la suprafață au făcut ca planeta să fie la un pas de dezintegrare.


Împreună cu familia noastră din stele am intervenit. Programul Divin, elaborat cu mult timp înainte, a fost pus în aplicare cu aprobarea lui Dumnezeu. Cunoașteți, desigur, ceea ce a urmat: planeta s-a revigorat, negativitatea a diminuat masiv, mișcarea planetei s-a redresat, conștiința a început să crească, urmare a enormelor cantități de lumină care vi s-au trimis iar forțele întunecate, venite cândva, în negura timpului pe planetă, au fost nevoite să părăsească Pământul. V-ați decis să ascensionați într-o dimensiune superioară. 

Trebuie să vă spunem că noi, împreună cu prietenii noștri glactici, am monitorizat permanent de-a lungul timpului, activitatea civilizației umane de la suprafață, și am intervenit, în limita prertogativelor noastre, pentru a evita unele catastrofe, devenite posibile printr-o rea sau inconștientă utilizare a tehnologiilor pe care oamenii voștri de știință le-au dezvoltat și militarii le-au pus în practică. Exemplul cel mai periculos a fost utilizarea tehnologiilor nucleare. Dacă se putea interveni înainte de lansarea bombelor nucleare în Japonia? Cu siguranță. Numai că trebuia ca lumea să se trezească și să înțeleagă printr-un șoc periculoasa cale pe care a preferat să meargă! Este adevărat că atunci au fost pierderi umane importante dar, a fost salvată întreaga omenire prin permisiunea ca acel eveniment terifiant să se producă.

Așa cum am spus, în paralel cu eforturile noastre, civilizația umană a fost determinant ajutată să-și crească frecvența de vibrație și să se curețe de negativitate. Asta au făcut enormele cantități de Lumină trimise din univers de către multe civilizații dezvoltate, în conformitate cu o planificare riguroasă a acestor ”transporturi”. Poate că nu toată lumina care vi s-a trimis a fost ancorată și utilizată corespunzător de voi, de planetă și de unele dintre marile viețuitoare ale Pământului (n.m. referire la balene și la defini), dar, pe total, rezultatul a fost fenomenal și extrem de lăudabil. Voi ați făcut-o și vă felicităm din inimă!

Dragilor, pentru ca noi să vă putem ajuta în continuare, este nevoie să accelerați creșterea frecvenței de vibrație a ființei voastre, care are implicații favorabile și asupra planetei.
Aceasta vă va ajuta să vă cunoașteți, înțelegeți și acceptați trecutul vostru destul de zbuciumat. Trebuie să vă asumați acest trecut căci Noua Lume nu se poate construi pe o bază necunoscută sau șubredă. Dar nu puteți să vă elucidați necunoscutele din trecut fără să fi ajuns la o vibrație corespunzătoare, adică la un nivel de conștiință suficient. Concomitent, ridicarea frecvenței de vibrație curăță ființa de sentimentul fricii, operațiune absolut necesară și care condiționează evoluția. Dragilor, la urma urmei, viața pe Gaia, ca de altfel oriunde, este un joc. Fiecare joacă acest joc după reguli colective, de grup sau individuale. Unele reguli vă conduc la câștig, altele, la pierdere. Regulile nu pot fi impuse decât cu respectarea Liberului Arbitru ceea ce înseamnă că cine introduce în joc încălcarea voinței altuia se chiamă că nu a jucat cinstit și, în consecință, va fi penalizat de către ”arbitru”.

Dragilor, totdeauna veți avea în noi acei frați de care aveți nevoie. Suntem gata să ne implicăm în opera de creație pe care voi o intenționați. Noi vă vom respecta și vom lucra după proiectele voastre, dacă ele urmăresc evoluția voastră și a sistemului din care și noi facem parte. Anticipăm că veți trece și de această etapă, a acceptării și asumării trecutului vostru și al nostru, atât cât a fost el interconectat. Totul este în ordine și acceptat divin atâta timp cât este respectat adevărul istoric și adevărul, în general.

Celor care vor citi cu atenție și înțelegere această comunicare, li se va înlesni aducerea aminte a trecutului lor, mai ales atlant. Visăm la ziua când ne vom revedea după o lungă și poate, nedreaptă despărțire.
Atât noi cât și voi suntem cuprinși uneori de un inexplicabil dor de acasă. Chiar dacă foarte puțini dintre voi au reușit să ajungă până la noi în corp fizic, mulți au făcut-o în corp astral. Și acestor vizite li se datorează acel sentiment nostalgic al ”dorului de casă”. De fiecare dată când ne vizitați, sărbătorim împreună această întâlnire cu multă bucurie și dragoste. Majoritatea dintre voi sunt foarte fericiți când sunt cu noi și devin triști atunci când vizita se încheie.

Vă las acum în pace și iubire și vă mai așteptăm pe la noi; deocamdată, în corp astral..

Alaoh

Fratele vostru Rodon. (Rodon înseamnă "din adâncul inimii mele”)

SURSA: http://soundofheart.org

(C.M.)

Un comentariu:

  1. doame ajuta sa se realizeze ceva frumos pa aceasta planeta si sa traim mai bine

    RăspundețiȘtergere