........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 februarie 2013

Secretul creării miracolelor și manifestarea lor în viața voastră.Mesaj de la Conștiința Cosmică.

(27 ian .2013)

Channelerul: Unul dintre mentorii mei spirituali îmi repetă adesea că : ” tot ceea ce există în afara ființei noaste există și în interiorul ei".  Acesta este principiul după care trebuie să se conducă cei care doresc să stăpânească arta producerii miracolelor, susține Conștiința Cosmică.
Conștiința Cosmică: Aș vrea ca toate ființele să înțeleagă că dacă doresc să poată face minuni sau ca în viața lor să apară minunile, trebuie ca, mai întâi, să concilieze extremele
în tot ceea ce înseamnă valoare, personalitate, emoție, concepte și modul în care apreciază realitățile.
Trebuie să renunțați la ideea că materia reprezintă o realitate unică și indubitabilă și să începeți a lua în considerare realitățile spirituale.

În tot ceea ce faceți și gândiți, încercați să vă plasați la mijlocul distanței între material și spiritual. De asemenea, obișnuiți-vă cu ideea că nu există ”corect” sau ”greșit” și că tot ceea ce există poate fi apreciat doar cu constatarea că ”este”, și asta este în regulă.  
Este recomandabil ca fiecare să înțeleagă că ceea ce există, indiferent ce anume, nu a apărut doar pentru a fi folosit și utilizat doar unui ins și că regula apartanenței, că vrem sau nu, este făcută pentru a ajuta pe fiecare, și pe toată lumea. Totdeauna particularul trebuie să se reconcilieze cu generalul, acțiunea ”geșită” cu acțiunea ”corectă”, materialul cu spiritualul, știința cu religia.
Trebuie să existe tendința, chiar dorința, pentru estomparea polarităților. Când sentimentul de proprietate se erodează, spiritul devine mai liber iar psihicul nu mai face judecăți de valoare. ”Nu meritam să mi se întâmple tocmai mie”, ”Era normal să o pățească din moment ce nu m-a ascultat”
Nepotrivite sunt și raționamente de genul: "Vreau ca aceasta să-mi aparțină și nimeni altcineva să nu poată beneficia de ea” sau " Eu nu merit asta, el nu
merită acel lucru". Concluzia este că cel mai potrivit și cel mai productiv este ca în tot ceea ce facem sau gândim că nu vrem să introducem polarizări, pentru că această atitudine izolaționistă este implicit separatoare. Când înveți să nu te mai vezi separat de restul, tot ceea ce vei face nu va mai fi ”eu”,”al meu”, ”eu și ceilalți”. În acest mod, totdeauna tu vei aparține tuturor și toți vor începe să facă parte din tine.

Manifestarea de orice natură trebuie să ofere beneficii pentru toate părțile implicate, unde nu există acuzați și acuzatori, vinovați și nevinovați. Când sentimentul negării dispare, tentația măririi se diminuiază și dispare iar particularul cedează locul generalului. Grija pentru a nu da ocazie ego-ului să se polarizeze sau să acționeze polarizat produce, până la urmă, un automatism benefic prin care ființa blochiază din capul locului orice tendință de a se separa de ceilalți și de Dumnezeu.
Scopul tău în viață reală
Eu, Conștiința Cosmică,  afirm atât timp cât nu există o polarizare, orice poate fi manifestat, atât timp cât mintea și materia sunt una. În evoluția voastră, în căutare de sensuri și de scopuri, v-ați separat de Divin și ați ascultat de Lucifer, care v-a ajutat să vă creșteți ego-ul, pentru a experimenta separarea.
Faptul că în ultimii zeci de ani ați căutat și ați dorit să vă accentuați individualitatea, automat a apărut un proces de întoarcere la Divinitate. Divinul din voi, Spiritul Superior, va fuziona cu sufletul vostru și asta vă va înscrie pe cea mai scurtă cale de revenire  Acasă. Se întâmplă toate acestea acum când s-a încheiat un ciclu.

Dar calea de întoarcere poate fi părăsită, dacă nu vă mai regăsiți motivațiile de a înainta. Puteți înainta fără să faceți popasuri, sau puteți alege popasuri în care să vă bucurați de ceea ce întâlniți în cale. Mersul vostru poate fi unul accelerat sau la pas.
Eu, Conștiința Cosmică, avertizez persoanele care nu au dezvoltat încă ego-ul lor
de sine, individualitatea lor, în cazul în care vor alege să înainteze prea repede, vor trăi stări ne nemulțumire care-i pot întoarce din drum, fie pentru că vor fi dezamăgiți, descurajați, fie pentru că vor înțelege că s-au avântat prea repede, fără să fi experimentat tot ceea ce își propuseseră, pentru ca ființa lor să fie complet pregătită rigorilor apropierii de CASĂ. Dar aceasta nu trebuie considerată o eroare ci doar o altă alegere permisă. Mulți vor începe să-și dea seama că nu prea au adunat  multă experimență, nu au devenit maeștri în mai nimic, și asta-i va pune într-o posură jenantă, deși nimeni nu-i va certa pentru săracele daruri pe care le-au adus.

Mulți dintre aceștia, nemulțumiți de ei înșiși, se vor opri din drum și vor alege să mai zăbovească pentru a mai aduna experiență. Și asta le va fi permis. Decizia le aparține..

Eu, Conștiința Cosmică, afirm că nu contează dacă unele dintre entități vor avea impresia că s-au rătăcit pe drumul întoarcerii Acasă, asta pentru că, dacă vor merge cu atenție, vor găsi jaloanele după care să se orienteze. 
Cei siguri pe ei, cunoscători a căii de întoarcere, vor avea avantajul că nu vor trebui să caute în ceață indicatoarele de cale, și, în acest fel, nu-și vor mai pierde timpul cu reorientarea. Una este să cunoaști bine calea și alta să o rătăcești. Când nu ești sigur unde te afli, când te temi că ai rătăcit drumul, înaintarea devine un calvar, totul te stresează, nimic nu te liniștește.  
 Dacă nu călătoriți singur, vedeți cine vă însoțește și, dacă compania mai mult vă încurcă, analizați dacă nu este cazul să renunțați la ea.
Învățați-vă bine lecțiile, pentru a nu fi obligați să le reluați, căci, aceasta v-ar face să suferiți și să ajungeți la destinație mai târziu decât ați fi dorit.
Dacă aveți nevoie să fiți asistați, invocați prezența și ajutorul ghizilor voștri spirituali, care vă vor sta la dispoziție.

SURSA: http://www.thehealersjournal.com
 (C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu