........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 februarie 2013

SaLuSa, 1 feb. 2013Channeled by Mike Quinsey

SaLuSa
De o lungă perioadă de timp, parametrii energetici ai Pământului cunosc o continuă creștere. Aceasta înseamnă nivelul luminii este de asemenea în creștere cu o rată corespunzător de mare, ceea ce va face ca din ce în ce mai multe persoane să se trezească și să se elibereze din închisoarea în care i-au lăsat întunecații. Lumina în creștere scoate la suprafață adevărul despre activitățile lor și face ca planurile acestora de a se agăța de putere să se năruie, ca urmare a faptului că din ce în ce mai puține ființe umane se mai lasă înșelate de promisiuni deșarte și minciuni bine poleite. (Noi vorbim aici nu de forțele întunecate și de marionetele umane ale acestora, căci câmpul energetic inteligent al forțelor întunecate nu mai există pe planeta voastră). Începe o lungă și, probabil, definitivă perioadă în care lumea voastră nu va mai trăi în frică și în constrângere. Vă veți trăi viețile fără a mai fi stresați de minciună, de manipularea la care erați supuși pentru a susține interesele întunecaților. Puterea și controlul încep să scape printre degete celor care, prin fraudă, corupție și brutalitate au reușit să acumuleze bogății materiale care, vor consatata curând, nu le mai servesc la nimic.
Aceasta va face ca Lucrătorii în Lumină, aliații noștri, să poată lucra în liniște și să-și accelereze munca pentru ca schimbările așteptate să apară cât mai repede. Acum, când câmpul energiilor întunecate se află la distanță de voi și de planeta voastră, multe oportunități așteaptă să fie folosite de civilizația umană, acea parte a omenirii care se deschide spre lumină și pornește pe calea ascensiunii, pentru a se alătura celor care deja au făcut-o. Mai repetăm și cu această ocazie că aceia care se vor complace în modul de viață nedumnezeiesc pe care l-au dus până acum, fără a accepta lumina și a se trezi, nu vor mai putea continua să rămână pe Pământul ascensionat. Timpul este scurt și lucrează în defavoarea celor care întorc spatele Luminii. Dreptul de a-și folosi liberul arbitru rămâne inalienabil, dar, tocmai pentru aceasta, responsabilitatea fiecăruia, pentru alegerile pe care le face, nu va mai putea fi împărțită cu alții.
Aveți grijă că mesagerii vin, vă atrag atenția, vă spun care sunt posibilitățile, oportunitățile, după care pleacă, lăsându-vă să vă decideți singuri soarta.
Dragilor, după ce mesagerul v-a bătut la ușă, v-a ”înmânat” mesajul sau v-a spus prin viu grai care sunt variantele, nu vă continuați somnul, întorcându-vă pe cealaltă parte. Totul trebuie făcut acum, nu mâine, dacă vreți să ajungeți acolo unde v-ați propus.
Nu mai aveți ocazii de ratat. Alternativa este să reveniți pentru o lungă perioadă de timp în dimensiunea 3D, de care abia v-ați despărțit. Revenirea în acea dimensiune o veți suporta extrem de greu, deoarece acolo nu veți mai regăsi decât sufletele încărcate de karmă și angoase, frustrări și neîmpliniri, ură și răzbunare, minciună și corupție. Acea societate, din care sufletele evoluate vor fi plecat, se va afunda din ce în ce în tenebre, frecvența de vibrație va scădea iar lumina va fi din ce în ce mai puțină. 
Cei care vă continuați ascensiunea și sunteți rezidenți de drept ai dimensiunii de tranziție 4D, veți avea ocazia, din când în când, să faceți scurte incursiuni în dimensiunea 3D, acolo unde, unii dintre voi, vă veți fi lăsat ființe dragi, dar care au ales să rămână sau să revină în acea dimensiune inferioară. O veți face cu speranță că poate încă îi mai puteți ajuta să se trezească și să-și schimbe deciziile. Trebuie însă să înțelegeți că în toată această chestiune voi nu vă puteți imputa nimic, căci hotărârea a fost a sufletului lor, al cărui plan nu aveți de unde să-l cunoașteți.
După cum probabil știți, planul de viață al sufletelor este un aranjament temeinic întocmit, la care concură multe alte suflete, și anume toate cele care în viața care urmează să se deruleze conform acelui plan, au programate relaționări, contacte, la diferite niveluri și în diferite etape de viață. Un asemenea plan nu este aleatoriu întocmit deoarece atinge un număr enorm de suflete și orice abatere de la program nu poate fi adoptată decât după ce, în prealabil, s-a luat acordul de la sufletele implicate. Cred că intuiți cam ce bulversare s-ar putea produce, în cazul în care anumite părți din programul parafat ar trebui ulterior modificate.Toate planurile de viață au o linie directoare de la care nu se pot abate: evoluția sufletelor. Orice suflet care se implică în program o face cu scopul ca și el să aibă de câștigat în plan spiritual, în ceea ce privește evoluția sa. Cu toate acestea, în anumite momente ale derulării programului de viață, sufletele pot interveni într-un fel sau altul, cu toate avantajele și dezavantajele, precum și cu responsabilitățile care decurg din aceasta. Oricum, interesul este ca să se folosească oportunitățile accelerării în evoluțiea sufletelor. Asemenea modificări favorizante pentru evoluție se pot opera cu mult mai multă ușurință, dat fiind faptul că sufletele împlicate au de câștigat.
Pentru fiecare suflet care decide să urmeze calea ascensiunii sale, există numeroase ajutoare care lucrează neîncetat la asigurarea condițiilor îndeplinirii intențiilor fiecărui suflet. Asta avem în vedere atunci când spunem că voi niciodată nu sunteți singuri în călătoria pe care o faceți.  
Printre alții, noi cei din Federația Galactică a Luminii, suntem permanent în slujba voastră și încercăm să facem ca toate bunele voastre intenții să se realizeze. Avem și o explicație particulară, înafara celei cu valabilitate generală și anume că noi suntem frații și surorile voastre, de care v-ați despărțit atunci când ați ales să aveți vieți și experiențe pe planeta Pământ.

Reiterăm certitudinea noastră că experiența 21 dec. nu a fost în niciun caz un eșec. Nici nu ar fi putut fi altfel, din moment ce aportul de lumină modulată cu multe și necesare informații a fost substanțial și a vizat drenarea către voi a acelor energii care să vă asigure tranziția în 4D, multidimensionalitatea și creșterea abilităților voastre de ființe universale. Efectele se observă poate mai încet, căci, după cum cunoașteți, au ajus în 4D nu numai cei perfect pregătiți, cei cu ”drepturi depline” ci și cei care au restanțe mai mari sau mai mici pentru a se putea alinia frecvențial la dimensiunea 4D. Am mai vorbit despre asta și nu mai insistăm. Ei știu ce au de făcut: în primul rând să se deschidă, să accepte lumina și să se trezească.
Sutem conștienți dorința umanității în ceea ce privește manifestarea în realitatea voastră a promiselor facilități în ceea ce privește necesitățile vieții. Lucrurile sunt într-o fază destul de avansată și asta ne permite să spunem că nu mai aveți mult de așteptat.  
Nu vreau să reluăm motivarea neapariției, până acum, în viața voastră a acestor realizări, dar vă este cunoscut că mereu decizia v-a aparținut. N-o luați ca pe o scuză ci ca pe un factor determinant.
Mama Pământ a fost frecvent pusă în situația de a face unele modificări în procesul său de purificare și ascensionare, ca urmare a nivelului de realizare a programului care permanent a fost dependent de obțiunile și hotărârile voastre, ca indivizi și ca societate. Aș spune că greul a trecut, din moment ce ați făcut pasul în 4D, dar asta nu înseamnă că procesul se poate considera încheiat. Asta și pentru că voi călătoriți spre 5D, nu vă stabilizați în 4D.
Inițial anunțatele schimbări drastice, chiar catastrofale, prevăzute a se produce pe Pământ, în vederea purificării și creșterii frecvenței de vibrație, au fost diminuate ca urmare a primirii de către planetă și de către voi a unor foarte mari cantități de lumină, oferite de civilizațiile din univers care vă monitorizează. 
Este de așteptat ca lucrurile să meargă din ce în cer mai bine. Însă celor care au ales stagnarea, cei care continuă să se cramponeze de ceea ce au ”strâns” în 3D, mai ales dacă au folosit căi necinstite, le va merge din ce în ce mai greu.

Multe grupuri umane evoluate au dezvoltat programe susținute de ajutorare spirituală a Mamei Gaia (n.m., cu deosebire yoghinii) și acestora, Mama Gaia le mulțumește și îi asigură de iubirea ei maternă. Multe binecuvântări și consacrări a recepționat de la grupurile spirituale și de la indivizi, toate întărindu-i convingerea că răul care mult timp i s-a făcut a fost ca urmare a ignoranței și a influențelor nefaste din partea forțelor întunecate. 
Lucrurile se vor îndrepta repede pe făgașul natural, odată cu echilibrarea balanței masculin /feminin, care mereu a fost în defavoare energilor feminine.
De la nivelul nostru, avem posibilitatea să observăm multele schimbări care au loc acum în structura energetică a planetei și ființelor umane. Procesele sunt într-o dinamică permanentă și trendul este unul care nu poate duce decât la prefaceri favorabile sistemului vostru planetar. Legea Atracției va lucra ca și până acum, de altfel, numai că, din moment ce structura energetică se îmbunătățește, iar natura energiilor cosmice atrase se schimbă, și asta va însemna un aport mult mai mare, am spune, în avalanșă, a energiilor luminii, care vor accelera modificările preconizate.
Mike
Observăm cum crește numărul grupurilor spirituale care abordează și lucrează pe anumite teme, munca aceasta fiind un ajutor împortant în creșterea spiritualității în ființele umane și pe planetă, în general. Se observă cum un curent formidabil de conștiință se formează în umanitate și asta nu poate face decât bine..
 
Trebuie să cunoașteți că rolul nostru aici nu este doar de a contempla ceea ce faceți voi. Și noi avem programe extrem de importante care se derulează în prezent și care vor schimba fața lumii pământene.
Deocamdată însă nu este cazul să facem dezvăluiri. Important este să știți că strădania voastră spre binele societății umane nu se va pierde în van și că în toate acțiunile pe care le întreprindeți, sunteți susținuți.
Știm că există încă multă nedreptate, încă multe legi nedrepte, elaborate de cei care-și apărau interesele personale sau de grup. Se va face curățenie și în acest domeniu. Adevărul este prietenul luminii și acolo unde pătrunde lumina iese la iveală adevărul.
Unii dintre voi poate vor alege să plece, fie pentru că și-au încheiat programul, fie pentru că găsesc că vor evolua mai repede fără corpul fizic, fie pentru a ajuta la eliberarea planetei de ultimele acumulări de negativitate sau pentru că doresc să revină în alte condiții pentru a-i putea ajuta mai bine pe cei dragi lăsați pe Pământ.

Sunt SaLuSa de pe Sirius, și dorim să vă asigurăm că nu vom pleca până când dreptatea și adevărul nu vor fi instaurate pe Pământul vostru iubit.
SaLuSa

 (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu