..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 februarie 2013

EXPERIENȚA UMANITĂȚII ÎN ACTIVAREA FILTRULUI INIMII.



Mesaj de la Consiliul Superior din Orion.


(9 feb. 2013; channeler: Holly Hawkins Marwood)

Holly

Salutări, dragilor.
Noi suntem Consiliul Superior din Orion.

Astăzi vom continua discuția pe care am început-o anterior despre cum să trăiești echilibrat în inimă.Vom trata problema un pic mai diferit, în ceea ce privește legătura cu inima, cerându-vă să acționați în conformitate cu comandamentele inimii.

Deși lumea voastră a părăsit dimensiunea a 3-a, nu vedeți încă în jurul vostru că s-ar fi schimbat lucrurile, tocmai acum când ar fi atât de multe de schimbat. Majoritatea dintre voi trăiți cu sentimente de frustrare, când constatați că lumea și experiența ei cotidiană nu este semnificativ diferită de ceea ce era înainte. Cea mai mare parte dintre voi ați avut și aveți mari așteptări de la perioada de după dec. 2012. Vă întrebați unde este schimbarea, dacă oamenii sunt la fel, problemele lor sunt aceleași, iar noutățile întârzie să apară? 

Cu toate acestea, noi spunem că schimbarea a început și că trebuie să vă continuați călătoria acționând doar în virtutea dorințelor inimii. Experiența voastră va fi din ce în ce mai semnificativă, dacă veți acționa mereu centrați pe inimă, nu pe minte. Lumea voastră nu a stat pe loc nici până acum. La nivel energetic, schimbările sunt importante și evidente, pentru cei care au capacitatea de a le observa. Aceste schimbări vor încep să apară și la nivel fizic, material.
Sesizarea schimbărilor care s-au produs nu intră în sfera de percepție a minții, a creierului vostru uman. Dar ele nu înseamnă că nu există.

Mijloacele voastre mass-media au acutizat percepția voastră în plan material și nu au putut avea vreo influență la nivel spiritual, din moment ce este axată pe relatarea, aproape în totalitate, a evenimentelor a căror vibrație este foarte joasă.

Pe măsură ce inimii voastre îi veți permite să-și îndeplinească rolul său de drept, de comandament în luarea tuturor deciziilor, toate energiile cuprinse în informațiile care vă parvin vor fi filtrate la un nivel superior, în așa fel încât tentațiile, comportamentele și gândurile de agresivitate, de ascundere a adevărului, de inducere în eroare a altora sau dorința de a acumula bunuri materiale, vor începe să nu mai aibă acces la mintea voastră, canalizată în viitor pe mai multă iubire, mai multă acceptatre, compasiune și spirit de într-ajutorare.

Cum se face acest lucru? Într-un fel, este o destul de simplu. Pur și simplu, în fiecare dimineață vă veți trezi cu starea de bună-dispoziție a omului pe care-l așteaptă o zi bogată în întâlniri prietenești, în evenimente favorabile, pline de împliniri și coincidențe avantajoase. Seara, veți merge la culcare cu sentimentul încheierii unei zile încărcată de realizări, care vă va oferi prilejul unui somn reconfortant.

Să dăm un exemplu. Să zicem că vă aflați într-o ședință la locul de muncă, o reuniune obișnuită, banală, de rutină, unde se vor prezenta concluziile zilei anterioare și se vor lua hotărâri legate de ziua în curs. Pentru mintea voastră plină de rutina acelui tip de activitate, nu este de presupus că se vor crea probleme dificile, în ceea ce privește stabilirea unui plan de lucru și adoptarea unor măsuri eficiente. Totuși, în discuțiile purtate, pot apărea unele chestiuni ieșite din comoditatea și rutina zilnică. O asemenea abordare necotidiană, pare a atinge o problemă de care este dispusă să se ocupe mai degrabă inima voastră decât mintea.

Stați și ascultați ceea ce se discută, poate interveniți și dumneavoastră, dar subiectul acela care s-a pomenit, și peste care s-a trecut, acoperit fiind de celelalte probleme, pare a nu se fi șters. Subiectul acela aruncat ca din întâmplare în acea ședință de lucru, poate să revină în ființa voastră și să devină o preocupare, poate chiar o absesie. Iată cum s-au creat două direcții ale preocupării voastre, intrate pe filiere diferite și care pot lucra simultan: una, legată de problemele cotidiene, de serviciu, probleme care fac obiectul preocupărilor minții și o altă cale, care a ”atins” inima și care nu s-a stins odată cu ședința de lucru.

Este interesant de observat că problemele curente din acea întâlnire de lucru au cunoscut o creștere a nivelului energetic până la un maxim, după care s-a produs o scădere firească a energiei acelor chestiuni, odată ce li s-au găsit soluțile și ”operativa ” s-a încheiat.

Cealaltă problemă, venită pe calea inimii, s-a manifestat energetic la un nivel incipient, dar nu a dispărut ci, dimpotrivă a crescut chiar și după programul de lucru.

Prin acest exemplu am vrut să remacăm că: în timp ce mintea este ocupată cu unele chestiuni (legate în special de materialitatea lumuii, deci de 3D), inima poate fi ocupată cu chestiuni care-i stau în atribuțiuni și care, în general, pot fi probleme de concepție care, cel puțin în primă fază, nu au nimic de-a face cu materialitatea ci cu creația sau cu spiritualitatea. Energia care a venit pe filiera inimii poate să fi fost legată de un sentiment de compasiune sau simpatie față de un coleg participant la acea întâlnire sau poate de dezaprobare.

Observați că cele două tipuri de fluxuri energetice au de la început căi paralele de propagare: una vizează mintea, cealaltă inima (sentimentul).

Acest tip de scenariu poate fi aplicat multor aspecte diferite ale vieții fiecăruia dintre voi. Trebuie ca pe viitor să încercați cât mai des să dați prioritate căilor energetice ale inimii și să folosiți mai puțin calea intelectului. Preocuparea de a deplasa centrul de greutate al activităților pe inimă și din ce în ce mai puțin pe minte, vă va crea posibilitatea de a lucra cu vibrații mai înalte, favorabile creșterii nivelului vostru de conștiință/conștiență.

Oricât ar părea de neverosimil, un asemenea comportament, o asemenea preocupare, va ajuta la edificarea Noii Lumi pe care v-o doriți. 
Desigur, nu trebuie să vă așteptați că vă veți debarasa ”peste noapte” de toate tipurile de energie veche, cu care ați creat și prin care ați văzut lumea de-a lungul multor vieți.

Cu certitudine, trebuie să vă tratați propria ființă cu înțelegere și cu gentilețe.

Rezultatele vor veni, fiți siguri, dar pentru a le vedea înfăptuite nu trebuie să vă auto-condamnați, dacă ele nu vin atunci când ați dorit voi. 

În privința deprinderii noului mod de a gândi, noilor comportamente și atitudini față de voi și față de lumea pe care o construiți, trebuie să vă comportați așa cum o faceți cu un copil care abia încearcă să meargă și să pronunțe cuvintele.
 Încercați să creați cât mai multe șcenarii în care să vă vedeți în ipostaze imposibile pentru un pămâmtean din 3D, gândiți-vă cum ar fi să zburați, să  vă deplasați cu sau fără corp fizic în diferite locuri din univers. Mergeți cu imaginația voastră peste tot pe unde ați vrea să călătoriți, dar nu uitați să vă ”luați ” și inima. Vrem să spunem că trebuie să dați frâu liber trăirilor, sentimentelor de bucurie, de iubire pentru tot ceea ce este creat. În plus, vă invităm să ”creați” și voi, după pofta ....inimii. 
 
Fiți binecuvântați!


Noi suntem Consiliul Supperior din Orion.

SURSA:  http://www.akashahealingstudio.com

(C.M.)

  

Un comentariu:

  1. Pentru a reusi sa ne comportam asa cum ni se sugereaza in aceasta comunicare , un bun exemplu este sa incercam sa aplicam principiile psihologiei spirituale enuntate in excelenta carte intitulata "Prin ochii sufletului" scrisa de doi profesori maestri, Ron şi Mary Hulnick.
    DAurel

    RăspundețiȘtergere