........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 ianuarie 2013

Un mesaj de la Legiunea Îngerilor Mamei Divine.


(2 ianuarie 2013, prin Tazjima)

Suntem Legiunea Îngerilor Mamei Divine.
Ca prezență angelică, noi suntem un colectiv format pe baza Razei Roz a Iubirii. Dorința noastră este să vă transmitem rugămintea de a renunța la toate stările de furie, durere, dezamăgire sau depresie, care uneori vă încearcă sau chiar vă copleșec.

Au trecut doar căteva zile de când umanitatea voastră a făcut un pas uriaș pe calea evoluției sale. Acum este momentul să renunțați la toate stările de nemulțumire care v-au însoțit pe majoritatea dintre voi, în dimensiunea 3D, pe care ați lăsat-o în urmă. Vechile limitări în posibilitățile voastre de exprimare, gândirea limitată și condiționată, durerea fizică și cea provocată de neajunsuri sau neîmpliniri, starea de polarizare, caracteristică dimensiunilor joase, toate nu mai sunt de actualitate în viața voastră, dacă voi nu veți alege altfel. Constatarea dispariției acestor racile ale societăților neevoluate se va pune în evidență destul de repede, căci nu este vorba decăt de schimbarea percepțiilor voastre și adaptarea lor la realitățile nou apărute pe Noul Pământ pe care mulți dintre voi ați pășit. Subconștientul vostru va elimina stările anacronice și-și va încărca memoria cu toate noutățile dimensiunii 4D în care abia ați intrat.

Voi puteți face asta, dragii noștri. Puteți elimina întunericul cuibărit în adâncul structurii voastre celulare. Dacă doriți să faceți acest lucru, aveți toate mijloacele la dispoziție. În dimensiunea 3D, de multe ori, se iveau greutăți insurmontabile în calea hotărârii de a elimina tot răul din ființa voastră.

Acum, când ați pășit în 4D, vă este mult mai ușor să o faceți. Doar un pic de hotărâre vă trebuie. Totul este o chestiune de dorință și de deschidere către iubirea necondiționată pentru tot ceea ce există. Păstrați sentimentul iubirii aproape de ființa voastră și faceți uz de el în toate situațiile, în relația voastră cu lumea, cu natura, cu spiritele înalte, cu prietenii și cu dușmanii voștri.

În dimensiunea 3D acest gen de atitudine era greu de adoptat, căci multe vă erau argumentările pentru a vă justifica atitudinea ostilă, întristarea și frustrarea. Nu mai sunteți acum în aceeași situație; încercați și veți constata că parcă nu mai este ” un capăt de țară ” dacă lași de la tine, dacă nu te mai pui de-a curmezișul. Este adevărat, poate cel din fața ta ți-a greșit, a avut o manifestare neamicală, poate dușmănoasă. Răspunde-i tu cu iubire și vei vedea că dura lui atitudine se înmoaie, devine maleabilă și până la urmă, un sentiment de împăcare și așează între voi și vă face să vă strângeți mâna.

De ce este atât de important să lucrați totdeauna cu energia iubirii? Pentru că frecvențele iubirii sunt cele mai înalte, pentru că forța cea mai puternică din Cosmos este iubirea. Ori, nu asta vrea fiecare dintre voi: să fie cât mai puternic? Puterea iubirii vă dă cheia găsirii tuturor soluțiilor, tuturor posibilităților. Iubirea vă crește vibrația, vă ajută să părăsiți dualitatea și să deveniți multidimensionali. În dimensiunea a 3-a iubirea era condiționată, era interesată, era monedă de schim și, din acest motiv, vibrația ei era joasă, neînălțătoare. Iubirea dimensiunii 3D era mai mult un sentiment posesiv: mașina ta, soția ta, casa ta, banii tăi. Le iubeai pe toate pentru că erau ale tale, dar asta nu era iubire, era posesivitate, egoism. În 4D, iubirea nu mai este o marfă de schimb, este un mod de a fi oriunde are loc o manifetare, o acțiune. Fără iubire nu poți trăi în dimensiuniule superioare, pentru că, fără iubire, frecvența ta de vibrație va avea o valoare joasă, incompatibilă cu cea care caracterizează acea dimensiune. Fără iubire, te auto-elimini din dimensiunile superioare (începând cu 4D)

Dar voi, cei care abia ați sosit în dimensiunea a 4-a, voi care nu vă simțiți prea în largul vostru cu cerințele acestei noi dimensiuni, cum să faceți să vă stabilizați sentimentul iubirii, pentru a deveni rezidenții recunoscuți ai 4D?

Primul pas trebuie să-l faceți ....către voi înșivă.Trebuie să vă apropiați cu dragoste, cu iubire, înțelegere și acceptare față de propria voastră ființă. În paradigma 3D, iubirea de sine a fost considerată mai tot timpul, egoism, narcisism. Mereu vi s-a spus că mai important decât dragostea de sine este dragostea pentru orice altceva. Mereu ați fost încurajați să vă cedați puterea, energia, atașamentul și chiar viața în favoarea celorlalți, suprimându-vă resentimentele, furia și opoziția. Mereu vi s-a cerut să cedați, să fiți generoși, chiar dacă nu mai rămânea nimic pentru voi.

Noi nu vă interzicem să dați altora, să salvați pe cineva, înfrânându-vă pornirea de a fi generoși.

Noi vă spunem că înainte ce orice, trebuie să vă asigurați că din ceea ce dați rămâne suficient și pentru voi. Aceasta pentru că nu este în interesul nimănui ca sărăcia să treacă de la unul la altul. Puteți merge până la egalizare, dar nu este rațional să iei pământ dintr-un loc, făcând o groapă, pentru a umple o altă groapă.

Mulți dintre voi, mai ales ființele de sex feminin, au dat atât de mult din fericirea lor, din iubirea lor, din ființa lor, până când au ajuns la epuizare.

La prima vedere, pare că asemenea oameni au procedat corect. Să analizăm puțin acest aspect, păstrând mereu în minte ideea că se urmărește realizarea stării de iubire și de fericire.

Cel care a început să dea din ceea ce avea, a făcut-o, să zicem, din situația inițială în care avea surplus, și asta a fost bine și corect. A continuat să dea, fără să primească, până când a ajus la echilibru între ceea ce a dat și ceea ce mai avea. Și asta este, deasemenea, corect. Fără discernămînt, a continuat să dea creând un dezechilibru pe care l-a împins până la epuizarea a tot ceea ce avea. Și asta nu a mai fost corect. De ce? Pentru că , în sistemul format, nu a crescut cu nimic cantitatea de iubire, sau de fericire, cel mult a trecut de la o ființă la alta.

În rezumat: nu este necesar și nici util să depășiți limitele modestiei și umilinței considerându-vă cel mai puțin merituos în a avea parte de iubire, abundență și considerație. Aceasta pentru că a accepta că sunteți nevrednic, neputicios, fără perspectivă, necompetitiv înseamnă a vă autoinduce ideea neselectivității voastre pentru a evolua. Lipsa de speranță, de optimism pentru viitorul vostru, devine, cu timpul, resemnare, blazare, calea cea mai sigură de a vă îmbolnăvi trupul și sufletul și de a stagna sau regresa.

Pe de altă parte, pentru a putea da, trebuie să dispui de acumulări spirituale, intelectuale sau materiale suficiente. Aceasta este o invitație la a te preocupa, în primul rând, de propria-ți creștere, de a-ți crea propra-ți abundență spirituală, de cunoaștere și materială. Un iluminat, răzpândește în jurul lui starea de bine, de vindecare, doar prin prezența sa, căci la el acumulările evolutive ” dau pe-afară”, ca să spuneam așa. Pe unde calcă iluminatul, crește nivelul vibrațiilor de care pot beneficia cei din jur. Este mult mai indicat ca mai întâi să te preocupi de propria-ți evoluție, spiritualizare, cunoaștere și, după ce ai atins un nivel suficient, să dai și altora, decât să împarți puținul pe care-l ai cu ceilalți.

Învățați să vă acceptați așa cum sunteți, tinzând la evoluția voastră. În ochii Creatorului, tu ești perfect așa cu ești și te afli exact acolo unde ți-ai propus. Atunci, care ar mai fi justificarea regretelor tale? A tinde spre mai bine nu exclude valoarea ta din acest moment.

Dragilor, aura voastră s-a îmbogățit substanțial în această perioadă; a devenit mai strălucitoare și mai frumoasă. Trendul este crescător, pe măsură ce fiecare dintre voi devine mai iubitor cu propria-i ființă și gata să-și ierte ceea ce știe că a greșit, important fiind să-și dorească și să-și impună noua statură morală și spirituală care știe că-l va ajuta în evoluție. Centrul conștiinței voastre se află în inimă, nu în mintea voastră. Sistemul vostru de chakre estel la majoritatea dintre voi, recalibrat și vindecat. Sufletul vostru este acordat acum pe monadă. Ființa și sufletul vostru se află acum mult mai aproape de tărâmul ființelor celeste, decăt a fost oricând în trecut.

Familiile voastre de lumină, maeștri ascensionați, se află acum în preajma voastră ajutându-vă să vă încheiați tranziția. Pe măsură ce ființa voastră își recapătă abilitățile, sarcina de a încheia această ascensiune se va dovedi mai ușor de realizat. Fiecare dintre voi are o misiune pentru care a venit în această viață, și fiecare lucrează acum pentru finalizarea acelei misiuni.

Pentru mulți, aceasta a fost pur și simplu să ia forma fizica pentru a urca împreună cu Mama Pământ în dimensiunea 4D. Ei trebuiau să fie aici, pe Pământ, pentru a acumula energile noi care s-au trimis pe planetă și cu care sistemul a putut urca în 4D. (Noi sperăm că a merge "undeva", este corect înțeles, exprimarea nesugerând că voi ați părăsit o locație pentru a vă plasa în alta. Este doar o chestiune de câmp vibrațional, de densitate).

Obișnuita trecere în Nirvana și Summerlands, după moartea corpului fizic, continuă să se mențină, dar ascensiunea a avut rolul ca o civilizație întreagă (excepție celor care au refuzat) să ajungă în dimensiunea 5D, după ce va fi traversat dimensiunea de tranziție, 4D. O parte din muncă a fost realizată. Gaia a urcat cu toată viața de pe ea în a patra dimensiune. Aceasta este o realizare uriașă, care a fost de mult planificată și minuțios pregătită.

Putea fi altfel? Da, putea. Dar în tot ceea ce s-a întreprins s-a ținut permanent cont de respectarea liberului arbitru al celor aflați în proces, inculsiv al Gaiei. Din acest motiv, uneori, s-au produs decalări, dar niciodată nu s-a renunțat la prevederile Programului Divin.

Oferta ridicării în 4D a fost pentru toți, dar nu toți au ales să intre în joc. Unii au considerat că le este bine așa, altora li s-a părut efortul prea mare, alții au considerat că nu și-au încheiat programul de experiențe pe care și l-au propus, și s-au hotărât să amâne ascensiunea. Au fost și dintre cei care, coroborat cu termenii programului lor de viață au ales să părăsească planeta înainte de ascensiune. Toate obțiunile au fost respectate.  

Dar, de ce era nevoie tocmai acum de ASCENSIUNE? Pentru că omenirea ajunsese la o stare de suficiență care, în fapt, însemna imobilism, lipsă de mișcare. Ori, lipsa de mișcare înseamnă lipsă de progres și, în final, dezintegrare, căci întreaga creație are la bază mișcarea. Ce stă pe loc și devine imobil, se dezintegrează în părțile sale inițiale care vor relua procesul evoluției. Omenirea ajunsese la scadență, și trebuia să facă într-un fel: să aleagă ascensiunea sau colapsul sistemului în care exita. Prea multe dezechilibre apăruseră, prea multă suferință și inechitate se crease, prea multă negativitate se acumulase.

Ciclurile cosmice, tocmai rolul acesta îl au: de măturători, de purificatori. Din timp în timp, ele trec prin creație și fac ordine, fac curățenie, revigorând viața și mișcarea, acolo unde este cazul.

Blând, dar, probabil, nerăbdători, Lucratorii în Lumina își vor continua misiunea de trezire și consolidare în noua conștiință, pentru ca perioada aceasta de trecere să fie cât mai eficientă. Este nevie de ei și acum, în perioada de interimat, căci ei știu calea către rapida eficientizare a călătoriei lumii către dimensiunea 5D. Ei au ochi să vadă și ceea ce ceilalți nu văd, și să înțeleagă și ceea ce ceilalți nu înțeleg. Din acest motiv, vă rugăm să-i urmați cu încredere și convingerea căci nu vă conduc într-o fundătură. Ei sunt adevărați ghizi, faruri, sori în miniatură, care este bine să fie urmați. Urmați această cale a Luminii, care vă asigură întâlnirea în inima voastră cu Hristos. În orice acțiune, pionierii merg înainte, pentru a arăta calea celor mulți.

Este nevoie de pace interioară și pace între oameni, pace între ființele planetei, ocrotire și iubire. Un asemenea climat asigură evoluția și bunăstarea tuturor. Să fiți siguri că nici cel mai mare bogătaș nu se simte bine, în inima lui, dacă știe că la porțile palatului său se tânguie cohorta celor care mor de foame și de frig. Plăcerea cea mai mare și fericirea se nasc din sentimentul fraternității.

Ați ajuns acolo unde puteți face din planeta voastră o oază a fericirii generale. În cele 9 luni care au mai rămas, o puteți face, spre bucuria voastră, a fraților voștri din univers, a noastră și a Creatorului.

Dragilor, o Nouă Lume se naște pe Noul Pământ. Dar, nu uitați că Mama Pământ are nevoie de iubirea și de ocrotirea voastră, așa cum și ea o face pentru voi.

Namaste.
Legiuniea Angelică a Mamei Divine.

SURSA: http://bluedragonjournal.com/

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu