..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 ianuarie 2013

LECTURI RECOMANDATE



1.     ”Gânduri pentru fiecare zi”

Autor Omraam Mikhael Aivanhov

„În fiecare dimineaţă, înainte de orice activitate, reculegeţi-vă un moment, în ideea de a introduce în voi pacea şi armonia, legându-vă de Creator şi consacrându-I, prin rugăciune şi meditaţie, această zi care începe. Esenţial este începutul. Aici, la început, forţele noi se declanşează şi se orientează.
Pentru a acţiona corect, trebuie, întotdeauna, să începeţi prin a căuta Lumina. Când vine noaptea, nu vă grăbiţi, în întuneric, să luaţi un obiect sau să începeţi vreo activitate; aprindeţi mai întâi o lampă şi apoi acţionaţi Ei bine, pentru orice activitate în viaţă, mai întâi aveţi nevoie să aprindeţi lumina, adică să vă concentraţi, să vă reculegeţi, înainte de a şti cum să acţionaţi. Dacă nu aveţi această lumină, veţi orbecăi, la stânga sau la dreapta, veţi bate la toate porţile, dar nu veţi face nimic bun. Întreaga zi se va înscrie pe făgaşul pe care îl veţi da, chiar de dimineaţă, gândurilor voastre.
Ca urmare a faptului că sunteţi sau nu atenţi şi vigilenţi, vă veţi deschide drumul sau, din contră, vi-l veţi bloca cu tot felul de lucruri inutile, sau chiar nocive.
Discipolul Ştiinţei Iniţiatice ştie cum să-şi înceapă ziua, dacă doreşte ca ea să fie fructuoasă, plină de mila lui Dumnezeu, până când va putea răspândi această milostenie în jurul lui, asupra tuturor făpturilor.
El ştie că trebuie să aibă, încă de dimineaţă, o gândire fundamentală, în jurul căreia vor gravita, în timpul zilei, toate celelalte gânduri.

Dacă aveţi pentru fiecare zi un scop precis, o orientare precisă, un ideal de atins, toate activităţile vi se vor ordona, încet-încet, se vor organiza şi vor contribui la realizarea acestui ideal. Chiar dacă unele gânduri şi sentimente străine, negative, vor încerca să pătrundă în voi, ele vor fi orientate şi puse în slujba Lumii Divine, vor fi obligate să meargă în direcţia pe care aţi ales-o.
Astfel, mulţumită acestui gând fundamental pe care vi l-aţi pus dis-de-dimineaţă în minte, în inimă, veţi putea înscrie această zi în Marea Carte a Vieţii.
Cum totul se înregistrează, odată ce aţi trăit o zi minunată, o zi a Vieţii Veşnice, nu numai că ea va fi înregistrată, nu numai că nu va muri, dar va încerca să antreneze şi celelalte zile pe urmele ei, pentru a-i semăna.
Incercaţi, cel puţin, să trăiţi bine o singură zi, căci ea le va influenţa pe celelalte: le va invita să le vorbească şi să le convingă să fie asemenea ei: echilibrate, ordonate, armonioase." (Omraam Mikhael Aivanhov)

2 .”Frecvența: puterea vibrației personale”

Autor Penney Peirce

 Prin cartea Frecvenţa, Penney Peirce – o pionieră în domeniul dezvoltării intuiţiei – ne conduce pe toţi într-un teritoriu nou, explorând dinamica energiei, a rezonanţelor personale şi a sensibilităţii noastre conştiente, care se accelerează de la o zi la alta. De multe ori, o simplă schimbare a frecvenţei personale este suficientă pentru a trece de la o stare de depresie la una de pace interioară profundă, de la teamă la entuziasm, şi de la o situaţie încurcată la o rezolvare aproape magică.

Ştiinţa ne-a învăţat de mult timp să nu ne bazăm decât pe ceea ce putem vedea şi atinge. De aceea, de multe ori noi uităm că spiritul, gândurile, emoţiile şi corpul nostru sunt alcătuite din energie. Tot ceea ce există vibrează. Mai mult, fiecare om are o vibraţie personală care îi spune lumii exterioare cine este el şi care îl ajută să îşi modeleze propria realitate.
În cartea Frecvenţa, Penney Peirce te învaţă cum să îţi percepi această vibraţie personală şi cum să lucrezi în mod intenţionat cu ea pentru a-ţi transforma viaţa. Dacă vei învăţa să îţi descoperi „frecvenţa de bază” – adică vibraţia personală cea mai înaltă şi cea mai naturală, cea care corespunde sufletului tău – tu îţi vei putea maximiza luciditatea, îţi vei minimiza conflictele şi vei descoperi în tine noi talente şi capacităţi.

Trezirea la noua realitate pe care o scoate la lumină frecvenţa din ce în ce mai înaltă a realităţii terestre te va ajuta să îţi îmbunătăţeşti dramatic relaţiile, să găseşti soluţii creatoare pentru problemele cu care te confrunţi şi să îţi materializezi o viaţă care conţine tot ceea ce îţi doreşti. Cartea Frecvenţa te învaţă cum să îţi gestionezi „starea” energetică astfel încât să îţi împlineşti destinul şi să te bucuri de viaţa minunată pentru care ai fost creat.

Prin explorarea noii arte şi ştiinţe a dinamicii frecvenţei personale din această carte extrem de revelatoare, Peirce ne oferă tuturor cunoştinţe profunde, care ne inspiră şi ne umplu de entuziasm. Ele pot fi aplicate foarte multor discipline, creând astfel un fundament pentru un nou mod de a fi şi de a acţiona, de a-ţi cultiva sănătatea şi creativitatea.
 • Jean Houston, doctor în filozofie, autoare a cărţilor Salturi în timp şi O pasiune pentru ceea ce este posibil
 
Indiferent dacă ne dăm sau nu seama, cu toţii suntem afectaţi de energiile pozitive şi negative. Dacă vei citi această carte, vei învăţa cum să îţi ridici nivelul vibraţiei personale – frecvenţa ta de bază – pentru a-ţi schimba viaţa şi pentru a contribui la îmbunătăţirea acestei lumi într-o manieră miraculoasă.
 • Masaru Emoto, autorul cărţii Mesajele ascunse din apă
 
Există foarte multe semne care indică faptul că suntem pe punctul de a experimenta o tranziţie rapidă către o lume nouă, care ne va schimba în mod esenţial natura şi felul în care percepem realitatea. Depăşirea perioadei intermediare de haos este posibilă prin aplicarea instrumentelor oferite în această carte. Frecvenţa este un dar pentru toţi oamenii care se simt pregătiţi să evolueze.
 • John L. Petersen, fondator al Institutului Arlington şi autor al cărţii O viziune pentru 2012, publicata la Editura Daksha
 
Perceperea noastră ca fiinţe energetice reprezintă cea mai revoluţionară descoperire modernă. În cartea Frecvenţa, Penney Peirce clarifică numeroase principii energetice prea puţin înţelese până acum şi pe care le putem folosi în mod deliberat pentru a ne păstra starea de sănătate şi pentru a ne îmbunătăţi realitatea în care trăim. Când am citit această carte am râs şi m-am bucurat teribil.
 • Richard Bartlett, autor al cărţii Matricea energetică
 
SURSA: http://www.edituradaksha.ro
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu