........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 noiembrie 2012

PREPARATIVE PENTRU ASCENSIUNEDe la Maestrul Kuthumi

(8 nov. 2012; chaneeleri LARA, EMANUELE și SOPHIA)
Maestrul Kuthumi

Îmi face plăcere să vă aduc astăzi salutările mele. Dragostea mea se regăsește încorporată în ființa voastră, voi cei aflați foarte aproape de ascensiune. Pentru mulți dintre voi, acesta este primul proces de ascensionare.
Ca un profesor care a stat aproape de Maestrul Iisus, scopul meu a fost de a vă ghida în lumina voinței Creatorului pe calea care încheie acest proces pe planeta voastră. Trăiesc, ca și voi, momente înălțătoare, uimitoare și incitante care vor aduce în realitatea voastră stări de lucruri cu care nu v-ați mai întâlnit. În anii care urmează vă veți apropia tot mai mult de starea de uniune între voi și de apropiere de Creator. Minunate experiențe vă așteaptă și ele vă vor îmbogăți cunoașterea și vă vor crește conștiința.

Țineți cont de faptul că Mama Pământ a ales să vă aștepte, chiar dacă pentru aceasta, viteza ei de ascensionare a fost diminuată pe parcurs, din dorința planetei de a face trecerea însoțită de copiii săi. Pe măsură ce vă apropiați de decembrie, trecerea în dimensiunile superioare a devenit o certitudine iminentă chiar dacă procesul în sine va mai continua și în 2013, și va fi definitivat într-un viitor apropiat. Dragilor, sunteți în siguranță și sunteți protejați prin iubirea Creatorului.

De-a lungul următoarelor câteva luni și chiar ani de zile, voi și Pământul veți experimenta o cădere, o pierdere, o sincopă, pe care o puteți compara cu un deces. Mulți veți avea sentimentul că sfârșitul este de neevitat. Nu spun asta pentru a provoca frică în mintea voastră, dar tot cortegiul de evenimente care se vor succeda, vă va întări convingerea că lumea în care trăiți, ființa voastră, se îndreaptă spre anihilare. Acest hiatus își găsește explicația în despărțirea de realitățile care s-au bazat pe vechile energii. Nu va fi o moarte fizică ci un vid energetic care va apărea din cauza procesului de înlocuire a acestor vechi energii, care au constituit baza  dimensiunii a 3-a, cu noile energii care se instalează și cu care se va construi Noua Lume.
Fiecare dintre voi va avea sentimentul că o parte a ființei sale se dizolvă, dispare sau se resoarbe, deși, în fapt, corpul fizic va continua să existe. În mod real, anumite organizări și structuri interne vor dispărea fiind înlocuite cu altele. Va fi un fel de modernizare a unui obiectiv vechi, o reutilare cu noi echipamente, schimbări de fluxuri de fabricație, înlocuirea ”cărămizilor” de carbon cu unele din cristal. Trebuie să aveți o atitudine de deschidere față de aceste transformări menite să modifice toate componentele corpului vostru total. Va fi o lucrare care se va desfășura ”din mers”, fără oprirea procesului fundamental: viața.
Continuă procesul de contopire a sufletului cu Sinele Inalt, uneori, preferându-se soluția desprinderii de trup și alipirea la un suflet de grup. Din ce în ce mai multe suflete doresc unificarea energetică în acest sens, Creatorul fiind favorabil acestei tendințe unificatoare care oferă sufletelor o evoluție mult mai rapidă și o conștiință mult sporită exprimată  ca un cumul al consțiințelor componente. Creatorul vrea să ne unim energia, astfel încât vibrațiile noastre să lucreze în sincronicitate. Rezultanta acestor unificări nu este pur și simplu o însumare a capacităților și însușirilor fiecărui suflet component ci o multiplicare dincolo de rezultatul matematic.
Acțiunea poate fi comparată cu o căsătorie de pe Pământ, unde o mulțime de persoane se întrunesc în baza unor afinități sau empatii, pentru a onora tânărul cuplu format. În acest caz, al reunirii mai multor entități, mult mai multe ființe ale universului se reunesc pentru a-și exprima simpatia și dragostea față de sufletele care au ales să formeze o asemenea entitate colectivă.
Unul dintre principalele subiecte despre care vreau să vă vorbesc se referă la data pe care toți o așteptați ca încununare a unor acțiuni pregătitoare, începute cu mult timp în urmă, și accelerate în ultima perioadă. Dragilor, tratați acest moment nu ca pe un sfârșit și nici ca pe un început ci pur și simplu ca pe un transfer de lumină, conștiință și vibrații spre interiorul ființei voastre de pe Pământ. Vor mai fi multe schimbări de genul acesta în lunga voastră existență, unele chiar mai frumoase și de mai mare amploare decât cea care are loc acum
                                                                          
Importanța particulară a celei în care vă aflați o reprezintă faptul că va avea loc trecerea liniei de demarcație între grupul dimensiunilor joase și cele cu vibrație înaltă. Practic, aceasta însemnă că transformările și ajustările necesar a avea loc în structura lumilor aflate în acest proces, sunt mai facile când este vorba de trecerea dintre două dimensiuni superioare vecine, decât în cazul trecerii de la o dimensiune inferioară la una superioară. Aceasta deoarece în lumea în cauză se vor regăsi simultan, pentru o anumită perioadă de timp, energii și caracteristici ale ambelor sisteme, care, în marea majoritate a cazurilor sunt opozante. Desigur, în perioada existențială de paralelism, caracterisicile noii societăți vor avea un trend crescător, pe când cele ale vechii societăți, unul descrescător.
Aș mai spune că, cei care în această perioadă sunt stăpâniți de o stare de extaz, este bine să o trăiască și să se bucure din plin de ea, deoarece momentul este foarte favorabil expansiunii acesor manifestări, care au un impact puternic asupra îmbunătățirii nivelului general de vibrație al ființei și impulsionează procesul de eliminare a vechilor tipare energetice cronicizate în corpul total al ființei.            
Dacă aveți stări de bucurie, abundență, fericire, împlinire, este semn că fluxul energiilor care vă pătrund și vă traversează, nu este obstrucționat, curgerea este liberă iar voi sunteți integrați sistemului energetic universal, aflat permanent în stare dinamică. Asimilați dezechilibrele, disconfortul, starea de stres, bolile, lipsa succesului, sărăcia, cu tulburențele create de structura bolovănoasă a albiei prin care se strecoară apa curgătoare.
Un alt motiv pentru care am dorit să comunic astăzi cu voi este legat de pregătirea pe care ar mai trebui s-o faceți în această scurtă periodă care v-a mai rămas la dispoziție. Sunt recomandate toate măsurile și acțiunile prin care se pot acumula energiile benefice: desființarea barierelor dintre voi și semenii voștri, împăcarea, tratarea cu înțelegere și compasiune a situațiilor în care se află alții, primiți și oferiți dragoste, eliberați-vă de angoasele trecutului. Vă rugăm să rețineți că acestea sunt doar gânduri care vin din inima mea și că le puteți trata ca pe recomandări, nu oblgații.

1. Relaxarea minții - Este necesar să vă acordați mai mult timp pentru a vă relaxa. Multele schimbări care au loc în interiorul ființei voastre și în jurul ei pot face ca mintea să nu mai înțeleagă corect ceea ce se întâmplă. Ea poate deveni confuză sau concentrată pe subiecte care pot deveni obsesii. Într-o asemenea stare de surescitare, se impune ca mintea să intre în perioade mai lungi sau mai scurte de relaxare, pentru a se reculege și reorienta pe realități.
Acest lucru poate fi realizat prin meditație, imaginându-vă mintea ca pe o minge de energie luminoasă pe care o conduceți să se odihnească în chakra inimii. Dacă chakra inimii nu este complet deschisă, atunci puteți avea senzația de gol sau că nu percepeți nimic special. Dacă însă chakra inimii este deschisă, activată, veți avea un sentiment de destindere și de fericire. În concluzie, vă recomandăm să nu  vă faceți o preocupare intensă și stresantă asupra evenimentelor care vă înconjoară.

2. Folosirea puterii cristalelor: - Mulți dintre voi aveți diverse cristale pe care le folosiți ca podoabă, exponate, obiecte de tratament în cristaloterapie etc. Reactivați aceste cristale de care, foarte probabil, ați uitat. Curățați-le printr-o metodă cunoscută (n.m.: căutați pe net metode de purificare a cristalelor). Cereți apoi Arhanghelului Metatron să vă ajute la încărcarea acestor cristale cu energiile specifice. Țineți-le în palmă, închideți ochii fizici și adresați Arhan. Metaron rugămintea de a vă ajuta în încărcarea și activarea acestor cristale. Gândiți și vizualizați un flux de energie divină, alb-strălucitoare care iradiază acele cristale, emanația lor benefică îndreptându-se asupra chakrei inimii voastre, după care se răspândește în toată ființa voastră. În final, energia cristalelor se degajă în mediul vostru inconjurător. Procedeul duce nu numai la purificarea ființei voastre dar și la sacralizarea mediului care vă înconjoară.

3. Iubește-te astăzi mai mult decât ieri : - Dragostea ta necondiționată pentru tine este esențială în acest moment, pentru că ea este platoșa care îți securizează ființa, în drumul vostru către paradis. Este dovada că lucrați în adevărul divin al Creatorului. Chiar dacă în acest moment nu găsiți o justificare a afirmării iubirii față de voi înșivă, spuneți în mintea voastră că vă iubiți așa cum sunteți, cât se poate de frecvent. Acordați-vă această circumstanță, iertați-vă pe voi înșivă pentru tot ceea ce ați făcut nepotrivit. După o scurtă perioadă, veți constata că începeți să vă acceptați mai mult ca altă dată. Nu confundați această acțiune cu narcisizmul.

4. Dovediți auto-înțelegere: - În prezent, sunteți într-un proces de dizolvare a separării și de acceptare, fie că este vorba de unitatea între fiecare parte a ființei voastre, unitatea cu Creatorul sau unitatea cu alte ființe. Este minunat să împărtășiți și să răspândiți lumina si conștiința peste tot pe unde treceți. Vechile energii dispar mult mai repede acolo unde apare lumina adusă de gânduri, de sentimente și de fapte altruiste. Nu este nevoie să fiți preocupați dacă acțiunile voastre bune au fost primite sau au avut efectul scontat. Important este cum sunt ele emise, nu cum sunt primite. 
Nu trebuie să preluați suferința altuia dar este bine să aveți compasiune și să ajutați în măsura în care evoluția voastră nu este afectată. Suferința este produsul ego-ului celui care trece prin ea și nu este datoria voastră de a încerca să o preluați asupra voastră; nici măcar parțial. Dacă cineva suferă pentru un anumit motiv, încercarea voastră de a suferi alături de acel cineva, nu-i va micșora propria suferință, dar va avea o acțiune perturbatoare în evoluția voastră. Puteți să-i alinați durerea prin încurajări, sprijin de orice fel, dar nu implicându-vă emoțional. Aceasta nu este o dovadă de cinism.

5. Asigurați-vă de sprijinul unui ghid spiritual: Ghizii au un rol foarte important în viața fiecărei ființe umane, mai cu seamă în această perioadă excepțională. Nu uitați că ghizii voștri văd tot ceea ce vi se întâmplă dar nu intervin decât atunci când le-o cereți. Faceți-vă un obicei din a cere sprijinul ghizilor voștri spirituali înainte de a începe orice acțiune. Solicitarea voastră nu-i va supăra; ei așteaptă să vă fie de folos iar ajutorul lor nu este condiționat.

6. Bucurați-vă și fiți recunoscători: - Acum este timpul să vă bucurați și să fiți recunoscători pentru toate evenimentele la care sunteți martori sau la care participați, căci totul face parte din experința voastră pentru care vă aflați aici și acum. Când aveți provocări dure, amintiți-vă că ele fac parte din alegerea voastră, că ele se regăsesc în programul cu care ați venit pe Pământ în această viață și că ele au un scop anume care vă ajută în evoluție. Deci, exprimați-vă recunoștința pentru tot ce vi se întâmplă, chiar dacă unele evenimente pot fi dureroase sau se soldează cu pierderi. Totul are un scop, totul are o justificare, chiar dacă acum nu vă este dat să înțelegeți.

7. Fă tot ceea ce poți pentru a înainta: - Acum este momentul să renunțați la atașamentele care nu vă lasă să înaintați spiritual. Aceasta nu înseamnă că trebuie să vă abandonați vechile prietenii, bunurile pe care le aveți sau să renunțați la o stare de spirit tonifiantă. Măsura se impune doar atunci când constatați cu sinceritate că acel ceva sau cineva a devenit efectiv o piedică în calea devenirii voastre. Important este să aveți acea stare de libertate care să vă permită zborul spre înălțimile speranței celei mai luminoase.

Cuvintele mele pot părea citate din spiritualitate și doar de bun simț, dar ele sunt pur și simplu o încurajare pentru ca voi să folosiți în modul cel mai eficient scurta perioadă de timp în care mai puteți acționa.
Vă rug să știți că eu sunt aici pentru a vă acorda tot sprijinul pe care mi-l cereți..

Eu sunt Maestrul Kuthumi.

SURSA: http://144000raggidiluceattiva.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu