........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 octombrie 2012

TRANSFORMAREA.


Mesaj de la comandantul Ashtar Sheran
(19 oct. 2012; channeler Lara Jilahilah)

Iubiți frați stelari,
Cu o extrem de mare bucurie observăm o creștere importantă a conștiinței voastre colective care vă apropie de momentul ascensiunii voastre și a planetei Pământ. Există în desfășurare modificări importante ale frecvenței de vibrație a sistemului vostru planetar care au accelerat extinderea structurii voastre ADN spre12 spirale.

Posibilitățile care apar odată cu modificarea AND-ului vostru vor fi nelimitate, voi devenind ființe multidimensionale, ființe cu adevărat angelice, întrupate pe Pământ; stare care este în prezent inaccesibilă pentru peste 99% dintre ființele umane ale lumii voastre.

Însușiri precum telepatia, clarviziunea, clarauzul, telekinezia, sunt doar câteva dintre caracteristicile de putere care fac parte din moștenirea voastră divină și care se vor manifesta în comportamentul vostru cotidian, ca urmare a modificărilor care au loc în glandele voastre pineală și în hipofiză.

Plexul solar, chakra inimii lucrând simbiotic sunt supapele care vor funcționa în strânsă legătură cu cea de a 7-a chakră. Ele vă vor amplifica toate simțurile multidimensionale. Noi, frații voștri de suflet, asistăm din dimensiunile superioare și monitorizăm toate procesele biochimice care au loc în ființa voastră și așteptăm momentul când toate aceste transformări vor fi încheiate, moment care va însemna trecerea voastră de la structura de carbon la cea de cristal (siliciu).

Vom continua să vă asigurăm consilierea noastră de înaltă clasă și vă vom ajuta să călătoriți în univers folosind, printre altele, și navele noastre spațiale. Prin tot ceea ce se întâmplă în corpul vostru, se mărește capacitatea voastră de a acumula Lumină și de a vă crește frecvența de vibrație.

Din acuza acestor transformări, nu trebuie să fiți surprinși dacă la un moment dat veți simți nevoia de a consuma un aliment care, până atunci, nu v-a stârnit interesul.

Dragă soră și compania, astăzi Ashtar revine să vorbească telepatic cu voi pentru ca tu să-ți poți continua scrierea cu majuscule, care te caracterizează și care vrea să transmită un mesaj de voință puternică și de hotărâre. Interesant este să menționăm că acest mod de scrierea are legătură cu structura ta ADN și întărește mesajul nostru transmis prin tine cititorilor tăi (Nota C.M.: articolul channelerului italian este scris cu majuscule).
Rolul meu de comandant nu reprezintă un punct final pe care l-aș fi urmărit ci unul care îmi impune să-mi asum anumite sarcini, uneori și anumite riscuri, astfel că această poziție îmi solicită o mai mare implicare și responsabilitate care-mi sunt răsplătite de posibilitatea de a acumula noi și importante experiențe, în multele dimensiuni în care avem obligații și competențe. Viața ne supune permanent unor teste diferite ca natură și intensitate. În tot ceea ce facem, pornim de la infinita iubire pentru ființele universului, printre care, aș spune, voi sunteți printre favoriți. Sarcina noastă, în ceea ce vă privește, este de a vă transmite nețărmurita noastră iubire christică, fraternitatea și unitatea.

Prin originea lor, toate ființele umane sunt maeștri, care și-au ales traseele cele mai dificile pentru a urca spre vârful ”muntelui”, acolo unde vor reveni cândva. 

Acum, mulți dintre voi ați decis să o însoțiți pe Mama Pământ în drumul ei spre dimensiunile superioare, vizată fiind, în etapa care urmează, dimensiune a 5-a. În tot acest periplu evolutiv, în care sunteți angrenați, ne-am angajat față de Creator să vă fim sprijin de nădejde. O facem din iubire pentru tot ceea ce însemnați voi în contextul universului în care existăm și pe care îl dorim din ce în ce mai fericit. Vă aflați pe calea devenirii voastre, și obsevăm cum apropierea de linia de sosire vă stimulează tot mai mult și vă dă curaj. Acum, când vă apropiați de capătul drumului, vedem cum parcă vă părăsește starea de oboseală și de blazare.

Corpul vostru a devenit parcă un mecanism, o mașinărie, în care presiunea în creștere îi accelerează acțiunile. Impactul energiilor cosmice contribuie decisiv la desfășurarea proceselor din ființa voastră, din tot acest proces rezultând importante modificări la nivel de celulă și refaceri de programe de viață altfel elaborate, comparativ cu ceea ce structura voastră ADN era capabilă să furnizeze.

Dacă doriți să ajutați acest proces, modificați-vă regimul alimentar, comportamentul în societate și legătura voastră cu Mama Natură. Astfel: ar trebui să renunțați la consumul de carne, de alimente puternic sintetizate și golite de viață. Renunțați la consumul de alcool, la fumat și la droguri.

Stați cât mai mult în mijlocul naturii, dar nu uitați că sunteți musafirii ei și că trebuie să dați dovadă de respect față de ea. Gândiți cu dragoste și transmiteți iubire tuturor ființelor, chiar dacă unele, cu sau fără vrerea lor, vă pot aduce unele neajunsuri.

Este foarte important să consumați multă apă (de izvor, dacă se poate) căci aceasta crește fluxurile prin care sunt drenate în corp atât subsanțele necesare căt și cele care trebuie eliminate. Procesul de trecere de la carbon la cristal necesită importante cantități de apă.

Permanent este necesar să existe în corp suficiente cantități din acest fluid, pentru ca acțiunile de purificare, spălare, și regenerare să se poată desfășura fără impedimente.

Este bine să veniți cât mai des în contact cu pietre (sub formă de podoabe sau ca atare) de cuarț roz, a căror frecvență de vibrație corespunde cu cea pe care funcționează cel mai bine chakra inimii. Sunt indicate și podoabe din turmalin negru.

Azi mă prezint în fața voastră (celor care au asememnea capacități de vizualizare; n.m.) costumat mai prietenos, mai puțin sobru. O fac nu numai că am dorit să creez o atmosferă mai destinsă (mulți dintre cei care ”văd” sunt copii), dar și pentru că îmi face mai multă plăcere.

Fac tot ceea ce cred că ne poate apropia cât mai mult, pentru a ”sparge gheața” pe care o observ, uneori, la mulți dintre voi.

Vreau să fac mențiunea că aceia dintre voi care aveți bine activate chakrele a 6-a și a 7-a (ajna și sahasrara, n.m.) sunteți mai în măsură să vă încadrați în frecvența noastră de vibrație, ceea ce înseamnă că deveniți capabili de a comunica cu noi și chiar să ne vedeți.

Dragii mei, prin intermediul canalului nostru, la această oră târzie din noapte, vă rog să primiți salutările noastre pline de iubire.

Sunteți aproape acolo unde v-ați propus să ajungeți, sunteți foarte aproape de noi, și veți fi lângă noi, după ce veți face saltul pentru care vă pregătiți de atâta timp.

Vă transmit totodată iubirea lui Sananda, fiul încarnat cândva pe Pământ, și vă înconjurăm cu lumina noastră albastru-auriu.

Cu iubire, Ashtar Sheran!

(Comunicare telepatică recepționată de Lara Jilahilah pe data de 19 oct.2012, orele 3,50)

Sursa: http://144000raggidiluceattiva.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu