........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 septembrie 2012

Problema intervenţiei extraterestre în contextul actual al omenirii (XVII)


Dan Bozaru

Membrii „elitei” satanice a masonilor şi servitorii lor – al căror cerc restrâns numără aproximativ 6000 de persoane în posturi-cheie din sistemul bancar, economic şi guvernamental - au început să părăsească aceste funcţii, dându-şi demisia sau pur şi simplu fiind arestaţi în număr tot mai mare. Frica şi panica s-au insinuat în rândurile bancherilor, care simt că sfârşitul hegemoniei lor este foarte aproape. 
Pe de altă parte, majoritatea statelor individuale care sunt reunite în federaţia americană se află în etapa de finalizare a actelor care sunt necesare pentru a deveni state suverane şi independente de Corporaţia bancară a SUA, aflată sub controlul exclusiv al Băncii Rezervei Federale; la rândul ei, aceasta este controlată în totalitate de „Iluminaţi”. Îndată ce independența bancară se va realiza, Armata SUA va face doar ce va dori poporul şi nu va mai trebui să îndeplinească ordinele cabalei criminale. Mulţi dintre generalii americani sunt foarte iritaţi că trebuie să se supună ordinelor unei „elite” demente, deoarece ei ştiu care sunt planurile din umbră ale membrilor ei, dar până în prezent nu au putut să ignore aceste ordine deoarece sistemul draconic de legi fusese deja implementat la începutul secolului trecut. Astfel, Armata SUA a trebuit să urmeze ordinele Guvernului SUA, care a fost şi este supus controlului „Iluminaţilor”. 
Prin coruperea membrilor Guvernului şi a majorităţii preşedinţilor americani, membrii „elitei” masonice au creat o datorie fabuloasă pentru Corporaţia băncilor din SUA, datorie ce însumează sute de trilioane de dolari. Practic vorbind, cabala criminală a forţat Trezoreria SUA să împrumute bani de la Rezerva Federală a Americii; aceasta este o bancă deţinută de „Iluminaţi” şi reprezintă o corporaţie particulară, care nu se supune nimănui. De pildă, Rezerva Federală este singura instituţie care deţine dreptul de a tipări dolari oricând doreşte şi în orice cantitate, pe care mai apoi îi împrumută băncilor americane. În felul acesta a fost creată artificial o datorie uriaşă a SUA, ce trebuie achitată tot „Iluminaţilor”; cu alte cuvinte, „venerabilii” au creat datoria care trebuie plătită şi tot ei sunt cei care încasează această datorie. Imensa povară s-a răsfrânt asupra poporului, căruia i se pretinde să achite gigantică sumă. În timp ce zeci de milioane de oameni suferă şi trăiesc adevărate drame ale existenţei, luptând pentru a-şi asigura traiul de azi pe mâine, membrii „elitei” trăiesc regește şi cheltuie sume exorbitante pentru plăcerile lor egoiste.

Dacă luăm în considerare toate aceste aspecte, este uşor să ne dăm seama că unul dintre cele mai mari obstacole ce stau în calea evoluţiei omenirii e chiar sistemul economic mondial, ce a fost susţinut artificial de cabala criminală prin ingineriile ei financiare odioase. Actualul sistem economic corupt reprezintă sursa principală de înrobire a fiinţei umane, iar criza mondială din prezent este „rodul” gândirii şi planificării criminale a cabalei masonice. Obiectivul acestei crize ce a cuprins întreaga lume a fost distrugerea clasei de mijloc, care după cum se ştie reprezintă „structura de rezistenţă” a societăţii, pentru a determina astfel SUA şi alte ţări (în special cele din Europa) să falimenteze chiar din interiorul lor. În acest fel ar fi fost create toate premisele pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale, deoarece atunci ar fi existat „justificarea” refacerii economice la nivel global. Din fericire, a fost opusă o puternică rezistenţă din partea Chinei, Rusiei, Braziliei, Indiei şi Africii de Sud (care au format organismul internaţional denumit BRICS), la care s-au afiliat numeroase alte state. Structurarea BRICS a determinat mai apoi delimitarea facţiunii militare pozitive în cadrul Pentagonului. Aceasta deja efectuează operaţiunile fizice necesare pentru înlăturarea cancerului societăţii actuale, reprezentat de „elita” masonică. Acţiunea a început deja prin efectuarea arestărilor membrilor cabalei criminale.

Atenţia lumii este focalizată asupra Americii, deoarece Armata SUA este singura (în afara civilizaţiilor ET benefice care ajută omenirea) ce are mijloacele necesare pentru a duce la bun sfârşit această acţiune foarte importantă; în plus, fieful „elitei” satanice se găseşte pe teritoriul SUA. Dorinţa „băieţilor buni” de la Pentagon este aceea de a nu provoca panică în rândul populaţiei, pentru că arestările în masă nu reprezintă nici instaurarea Legii Marţiale, nici o lovitură militară de stat, nici o revoluţie pentru înlăturarea samavolnică a Guvernului. Ele sunt menite să elimine în primul rând cenzura şi controlul asupra mass-media; să înlocuiască actualul sistem financiar satanic de îndatorare cu un nou sistem economic bazat pe transparență, cinste şi echitate; să permită progresul colosal al omenirii prin introducerea imediată a tehnologiilor avansate, bazate pe energie liberă; şi să realizeze contactul rasei umane cu civilizaţiile extraterestre benefice, care ne-au vegheat încă din zorii existenţei noastre. 

Ceea ce urmează să se petreacă în perioada imediat următoare sunt nişte evenimente fără precedent în istoria umanităţii. Ele vor însemna sfârşitul plutocraţiei în întreaga lume, care conduce America din 1871 şi Europa încă din secolul al XVII-lea. Un suflu nou se face tot mai mult simţit în rândurile maselor de oameni de pe întreg cuprinsul globului şi toţi par să realizeze cumva, ca după o trezire dintr-un somn greu, adevărul despre felul în care au fost manipulaţi şi jefuiţi de cabala criminală masonică. Oamenii înţeleg de asemenea că acţiunile fizice de înlăturare a cabalei trebuie să fie sprijinite de acţiuni spirituale, care purifică, însufleţesc şi ajută în mod fundamental la eliminarea răului din lume. Şcoala noastră a propus şi susţinut în ultimii 4-5 ani programe complexe de meditaţii şi acţiuni spirituale consacrate tocmai acestui deziderat, de înlăturare a „elitei” satanice de la pârghiile de control ale omenirii şi de salvare a planetei de la teribila ameninţare a distrugerii ei de către satanicii „Iluminaţi”. În deplină consonanţă cu aceste acţiuni ale noastre, în ultimul timp apar în lume frecvente îndemnuri pentru meditaţii care să fie realizate la unison şi la momente bine stabilite, propunându-se chiar anumite metodologii simple.

După anunţul făcut de Drake în ceea ce priveşte începerea Operaţiunii Green Light, lumea întreagă a aşteptat cu sufletul la gură declanşarea arestărilor în masă. Totuşi, aparent marele „eveniment” nu a avut loc şi, aşa după cum ne-am aşteptat, criticile, ironiile şi „părerile competente” nu au întârziat să apară. Drake a fost „mitraliat” din multe părţi şi nu puţini au fost cei care chiar au avansat ideea că el ar putea face parte din rândurile cabalei. În opinia noastră, un astfel de comportament este infantil şi el demonstrează fie că „intel”-ul sau informarea asupra problemei este deficitară, fie că resorturile ei nu au fost înţelese în mod corect. Este adevărat că, iniţial, după anunţul Green Light făcut de Drake, unii insider-i (cum ar fi David Wilcock sau Cobra) nu au putut confirma anunţul deoarece ei nu aveau încă o informare precisă în acest sens de la sursele lor; aceasta nu înseamnă însă o negare a realităţii Operaţiunii Green Light. De fapt, pentru a fi mai exacţi, David Wilcock a anunţat că din informaţiile pe care le posedă, Operaţiunea se va desfăşura mai curând gradat, în etape, evitându-se în acest mod pe cât posibil incidentele violente sau inducerea panicii în populaţie.

Pe de altă parte, trebuie bine înţeles că atât Drake sau David Wilcock nu au, ca indivizi, niciun control asupra situaţiei, deoarece ei nu sunt implicaţi în mod direct în operaţiunile ca atare ori în planificarea lor. Ei doar ascultă informaţia care le este transmisă pe anumite canale securizate de la sursele lor (multe dintre aceste surse provin din mediul militar) şi apoi o fac cunoscută publicului larg prin intermediul blogurilor, site-urilor de pe internet sau al interviurilor online. Dacă informaţia se dovedeşte a nu fi adevărată (aceasta se aplica mai ales atunci când sunt oferite termene de realizare a unor anumite acţiuni), sursa rămâne în siguranţă, dar cei care au difuzat-o încasează toate reproşurile şi acuzele internauţilor şi ale celor care şi-au pus speranţe în veridicitatea informaţiilor prezentate. O replică dură şi la obiect pentru toţi aceia care stau şi aşteaptă pur şi simplu „cadourile de Crăciun” - iar când nu le primesc atunci când vor ei, se supără şi îi învinuiesc pe ceilalţi - a fost dată de Julia May.

În mod pertinent, ea subliniază câteva aspecte esenţiale ale conduitei pe care ar trebui să o aibă toţi „detractorii” şi cei care „se simt înşelaţi în aşteptările lor”: de fiecare dată atunci când oamenii vor „termene fixe”, ei ţin de fapt procesul în loc; Drake a fost forţat sub presiune să ofere anumite date care sunt în detrimentul Operaţiunii Green Light; cei care abordează o atitudine ironică, superioară şi „atotştiutoare”, fiind „nerăbdători” şi „lezaţi” de faptul că evenimentele se tot amână, nu au decât să facă ei singuri în continuare ceea ce cred de cuviinţă în acest sens şi să-şi asigure astfel libertatea şi bunăstarea. Ei sunt precum copiii care au primit nişte jucării şi mai apoi se ceartă între ei, pierzând inutil timp şi energie.
Ştim că mulţi îşi imaginează că sunt mai „deştepţi” decât cei care pun la punct cu migală toate aceste planuri laborioase, dar am avut de multe ori ocazia să ne dăm seama că remarcile şi observaţiile lor sunt pur şi simplu infantile, lipsite de maturitate, obtuze şi adeseori pline de contradicţii sau frustrări interioare. La urma urmelor, care este contribuţia celor care nu ştiu decât să râdă ironic şi batjocoritor, stând în fotoliu, atunci când termenele avansate pentru evenimentele majore la nivel mondial nu se împlinesc din felurite motive? 
Majoritatea oamenilor s-a obişnuit să i se dea totul pe farfurie, considerând că alţii sunt obligaţi să o salveze ori să îi aducă ce este mai bun, fără ca ea să facă vreun efort. Trebuie să învăţăm singuri, să ascultăm, să facem corelaţii, să ne interesăm, dacă dorim cu adevărat să ne aducem în mod activ contribuţia la victoria îndelung râvnită de fiecare dintre noi. Problema este că, aşa cum subliniază Julia May, „copiii vor să deschidă mai repede cadourile, fără să mai aştepte Ajunul Crăciunului”, iar atunci când nu reuşesc, se supără. Sfatul ei este ca oamenii să urmărească mai mult să dea, decât să ia. Vremurile care vin vor fi dificile; analogia este că până acum am mers pe drum asfaltat, dar am ajuns la porţiunea în care deja am intrat pe drum de ţară, cu hârtoape, bolovani şi şanţuri. Prin urmare, fiecare trebuie să contribuie într-un mod constructiv la realizarea autostrăzii care va lua astfel naştere foarte curând; e adevărat că noi, românii, avem o tristă istorie în ceea ce priveşte construcţia de autostrăzi, dar să sperăm totuşi că de această dată ne vom mobiliza, uimindu-i pe toţi ceilalţi. Atitudinile imature vor fi sancţionate de însuşi cursul evenimentelor. Cei care nu se vor alinia măcar în parte cu „faza pozitivă” a piesei care se desfăşoară în prezent, vor suferi un „tratament” mai dur, sub impactul necesităţilor energetice.

Acest „joc” este însă mai complicat decât pare la prima vedere. „Eşecurile” aparente sunt de natură să slăbească într-o anumită măsură încrederea populaţiei şi să propage chiar o undă de pesimism ori deznădejde, care nu poate fi decât în favoarea cabalei criminale a masonilor. Tot ceea ce îşi doresc aceştia este ca apatia populaţiei să se reinstaleze cât mai repede, iar neîncrederea să cuprindă minţile şi sufletele oamenilor. În acest fel, împotrivirea este minimă şi, în plus, se câştigă timp pentru realizarea planurilor lor satanice. Mai mult decât atât, speranţele neîmplinite ale oamenilor fac „victime colaterale”, care sunt aşa-numiţii channelers sau alţi „lucrători întru lumină”, deoarece încrederea populaţiei în mesajele împărtăşite de ei scade atunci în mod vertiginos. Aceste reacţii sunt alimentate din plin de veninul împroşcat de mass-media coruptă, de blogger-ii plătiţi pentru a discredita anumite persoane, de investigatorii particulari sau de jurnaliştii online. De obicei sunt folosite idei şi exprimări de genul: „am spus noi că toate acestea sunt de fapt nişte prostii”, ori „aceşti lunatici nu sunt decât nişte bieţi adepţi ai teoriilor conspiraţioniste”, sfârşind de obicei prin a impune cu un mare tupeu manipulator conduita viitoare pe care ar trebui să o adopte oamenii: „cine să mai creadă fanteziile acestor escroci? doar un prost sau un nebun i-ar mai putea asculta de acum înainte”. În realitate, aceasta nu reprezintă decât o tehnică de control mental şi de manipulare, cunoscută sub numele de „direcţionare psihică”. Ideea pe care ea o exprimă trebuie să rămână însă la nivel subconştient. În esenţă, miezul ei poate fi exprimat astfel: „Desigur, stăpânii noştri sunt atotputernici, ei nu pot fi înfrânţi niciodată; ei doresc binele întregii omeniri, chiar dacă aceasta va număra cu 5-6 miliarde de oameni mai puţin. Aşadar, să râdem cu toţii de aceşti câţiva sărmani care îşi riscă vieţile lor neînsemnate pentru a ne îndepărta de la putere.” 

Adevărul este că „elita” satanică a masoneriei a perfecţionat foarte mult „arta” disimulării, pentru a menţine controlul asupra omenirii. Tehnica lor de bază poate fi rezumată prin: „Înşeală; Distrage; Aruncă la coş”. Iniţial, cabala criminală oferă unele informaţii care conţin ceva adevăr, dar şi multe lacune; astfel, oamenii sunt distraşi într-o anumită direcţie de informaţia respectivă; în final, aruncatul la coş se referă la atacurile concertate pentru discreditarea celor care sunt implicaţi. 
Aceste metode îşi au originea încă de pe timpul celui care este considerat „părintele Noii Ordini Mondiale”, generalul american Albert Pike, cel care a condus armatele Confederaţiei în Războiul Civil ce a măcinat America în secolul al XVIII-lea. Pike era mason de gradul 33, unul din şefii grupării Ku Klux Klan şi totodată un satanist notoriu, ce realiza groaznice ritualuri luciferice. De altfel, se spune că generalul purta mereu la mână o brăţară specială, care îl ajuta să intre în comuniune cu cel Întunecat. El a fost Marele Maestru al unui important grup luciferic, numit Ordinul Palladiumului (sau Consiliul Suprem al Înţelepciunii (sic!)), care luase naştere la Paris, în anul 1737. Planul satanic al lui Pike implica orchestrarea a trei mari războaie mondiale, în urma cărora s-ar fi obţinut controlul desăvârşit asupra întregii planete. În conformitate cu planul său, după primele două Războaie Mondiale ne aflăm acum în perioada aşa-numitului „război al terorii”, care ar urma să ne conducă direct în cel de Al Treilea Război Mondial. Obiectivul trasat de Pike era crearea unui conflict armat teribil în Orientul Mijlociu, în care SUA, Rusia şi aliaţii lor pe de o parte, să se confrunte cu China şi ţările continentului asiatic, pe de altă parte. Detalii despre aceste aspecte pot fi studiate aici: http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm/.
Observăm cu câtă cerbicie satanică a fost urmărit şi realizat punct cu punct acest plan criminal la adresa omenirii până în prezent, când Armata SUA a îmbrăţişat altă direcţie, care este fundamentală pentru stoparea direcţiei nebuneşti de distrugere a civilizaţiei şi chiar a planetei însăşi. Trebuie să înţelegem că, indiferent dacă Drake, Wilcock sau Cobra au oferit date corecte sau nu în ceea ce priveşte termenele de realizare a operaţiunilor majore ce implică eliminarea cabalei criminale de către facţiunea pozitivă a militarilor din Pentagon, nu există absolut niciun dubiu că în prezent planeta şi întreaga omenire se află pe drumul unei rapide transformări ce o va conduce spre Noua Eră de Aur. Înţelegem că există mulţi oameni derutaţi fie de multitudinea evenimentelor, fie de felul complex în care ele se combină în prezent, dar mai ales de faptul că, deşi sunt anunţate transformări radicale la nivel mondial, cu toate acestea ele nu au loc. Nu trebuie să uităm că Uniunea Sovietică şi Blocul Comunist din Europa păreau să dăinuiască pe vecie, dar cu toate acestea s-au prăbuşit uluitor de repede, în doar câteva luni, modificând integral paradigma existenţei în această parte a lumii. La fel, colapsul cabalei criminale a masonilor este o certitudine – am putea spune chiar matematică -, amplificându-se zi de zi şi devenind astfel din ce în ce mai evidentă pentru toţi. Important este ca lumea să nu permită fricii să o cuprindă şi să nu se lase atrasă în capcana celui de Al Treilea Război Mondial, pentru că aceasta este ceea ce doresc de fapt „Iluminaţii”, ca plan al supravieţuirii lor şi al perpetuării controlului asupra omenirii.

Chiar dacă în desfăşurarea evenimentelor există amânări ce par exasperante, am arătat totuşi de ce nu are rost să învinuim nici pe cei care ne împărtăşesc aceste informaţii (Drake, Wilcock etc.), nici partea militară care pregăteşte întregul plan de acţiune. Dacă vom căuta pe site-ul Departamentului Apărării al SUA, nu vom găsi nicio informaţie despre iminentele acţiuni de arestare, ori despre Operaţiunea Green Light, deoarece membrii cabalei criminale sunt infiltraţi aproape peste tot. Din această cauză, generalii din facţiunea benefică din Pentagon nu îşi pot permite să arunce astfel de informaţii într-un raport intern. Nu numai că mesajele lor nu ar depăşi incinta Pentagonului, dar în plus atât ei, cât şi familiile lor ar fi imediat luaţi în vizor de cabala masonică, ameninţaţi şi chiar asasinaţi. Acelaşi obstacol ar interveni şi dacă ei ar dori să vorbească despre aceste lucruri la radio, pe posturile de televiziune, ori să difuzeze un articol prin reţeaua principală a mass-media pentru a explica cum stau lucrurile de fapt. Acestea sunt aspecte foarte serioase; „Iluminaţii” sunt disperaţi şi, dintr-un anumit punct de vedere, ei se comportă ca un urs grizzly care a fost rănit, dar nu mortal; el ştie că pierde din putere şi că va muri în curând, dar cu toate acestea va face ravagii, omorând tot ce îi stă în cale, dacă nu ştii să te fereşti. Chiar şi facţiunea benefică a generalilor de la Pentagon a fost infiltrată la un moment dat de membri ai cabalei criminale, care sunt de asemenea ofiţeri superiori, dar în conformitate cu declaraţiile lui Drake, „deparazitarea” facţiunii a fost deja realizată în totalitate.
Prin urmare, păstrarea secretului într-un astfel de caz este foarte importantă. „Iluminaţii” controlează mass-media internaţională şi acesta este motivul pentru care populaţia nu află aproape nimic din ceea ce se petrece cu adevărat important pe planetă. În legătură cu acest aspect, este interesant să menţionăm că reprezentanţii Federaţiei Galactice a Luminii au afirmat cu surprindere că, dintre toate civilizaţiile din galaxia noastră şi din alte galaxii pe care ei le-au vizitat sau studiat până în prezent, civilizaţia umană de pe Pământ este singura în care sistemul de informare în masă este practic complet subjugat controlului unor forţe malefice. În mod normal, fiecare civilizaţie care a ajuns la un anumit nivel de progres tehnologic şi-a dezvoltat o reţea de informare în masă, care de la caz la caz este mai mult sau mai puţin supusă cenzurii, dar totuşi ea are un anumit grad de libertate. Pământul este singura planetă (din câte au cunoscut ei până acum) unde controlul asupra mass-media este total.
Aceasta constituie o mare piedică în realizarea planului de eliberare a omenirii de sub tirania „elitei” satanice a masonilor. Din această cauză aproape nimeni nu a auzit despre giganticele demonstraţii civile din Mexic, de luna trecută, ori despre cele din Spania din ultimele trei zile; nici de procesul intentat pe 9 iulie într-un tribunal din Toronto (Canada) împotriva Reginei Angliei (Canada este monarhie constituţională, iar şeful statului este Regina Angliei, Elisabeta a II-a), a Papei şi a Bisericii Catolice în legătură cu cazurile de pornografie infantilă; nici de controalele demarate în urmă cu aproximativ 10 zile de Poliţia Financiară italiană la Banca Vaticanului, după acuzaţiile de spălare de bani şi cele de realizare a unor sacrificii ritualice de copii; nici de faptul că împotriva lui Hillary Clinton, a lui George Soros şi a Procurorului General al Americii, Eric Holder, au fost intentate procese pentru spălare de bani, pentru fraude bancare şi pentru alte câteva acuzaţii grave; nici de nimicitorul incendiu care a avut loc de curând în Denver (Colorado), în care s-au folosit dispozitive scalare de incinerare a caselor membrilor cabalei criminale care fuseseră arestaţi, pentru a ascunde astfel dovezi iminente ale crimelor pe care aceştia le-au săvârşit. În mod ironic, chiar în timp ce autorităţile complet depăşite de situaţie urmăreau să stingă incendiul respectiv cu elicoptere specializate, una dintre televiziunile locale a filmat în direct un OZN care însoţea liniştit un astfel de elicopter (am prezentat clipul video respectiv în unul din articolele precedente); nici faptul că doi insider-i foarte importanţi (unul dintre ei fiind cea mai importantă sursă de informaţie pentru David Wilcock, cu un înalt grad în cadrul agenţiilor guvernamentale, iar celălalt fiind chiar Benjamin Fulford) au fost foarte aproape de a fi eliminaţi prin tentative de asasinare cu o tehnologie foarte specială (în primul caz) şi, din fericire, cu mijloace mai puţin eficiente în cel de al doilea caz (al lui Fulford).

Toate acestea ne fac să înţelegem că internetul reprezintă acum adevărata reţea de informare în masă şi nicidecum programele de ştiri ale televiziunilor naţionale sau locale. Internetul – şi acolo unde este cazul şi unde este posibil, sursele interne – reprezintă mijlocul de rezistenţă şi de luptă principală până la declanşarea efectivă a marilor anunţuri şi transformări la nivelul societăţii noastre. Tocmai din această cauză, cabala criminală urmăreşte în prezent să impună o cenzură dramatică asupra Internetului şi chiar să-l suprime complet. Este ceea ce s-a petrecut în mod aparent „inexplicabil” pe 10 iulie, când Internetul în America a fost suprimat timp de trei ore şi jumătate. Aceea pare să fi fost un „exerciţiu” sau o „probă” prin care Guvernul american, controlat de „elita” masonică, „a luat pulsul” reacţiei populaţiei, pregătind o mişcare mult mai amplă în acest sens. Este însă la fel de adevărat că accesul populaţiei la Internet poate fi suprimat – pe lângă intervenţia guvernamentală – de către anumite dezastre naturale, ori de atacuri cibernetice dirijate. Cazul suprimării internetului de către Guvern nu este singular în America; el s-a petrecut, de asemenea, şi în Egipt pe 25 ianuarie 2012, datorită protestelor civile foarte mari care existau atunci în întreaga ţară. Sursele informează că atunci guvernul egiptean a oprit 88% din accesul la reţeaua naţională de internet. Acelaşi lucru se petrece în prezent în Siria. Totuşi, chiar şi în cazul unei stopări a funcţionării Internetului la nivel mondial, aceasta nu va dura decât maxim câteva zile, după care toate sistemele vor fi repuse în funcţiune, deoarece atunci armata va fi câştigat deja lupta cu „elita” masonică.

Facţiunea militară pozitivă din Pentagon nu poate însă acţiona „pe față” în ceea ce priveşte arestarea membrilor proeminenţi ai „elitei” satanice până când nu este sigură că masele de oameni au fost anunţate şi pregătite pentru ceea ce ar putea să se petreacă în viitorul foarte apropiat, odată cu declanşarea arestărilor în masă. Închiderea graniţelor şi întreruperea sateliţilor de comunicaţii este în directă legătură cu acest plan. Strict vorbind, nu putem şti cu precizie când anume va fi „momentul arestărilor în masă”, dar cel mai sigur este că facţiunea militară benefică va folosi internetul pentru a anunţa cu 24 de ore înainte acest eveniment, aşa după cum s-a promis. Puţini sunt cei care ştiu sau măcar intuiesc faptul că la acest plan extrem de laborios - de eliberare a umanităţii de sub controlul cabalei criminale a masonilor şi de asigurare a protecţiei noastre - lucrează neîncetat milioane de fiinţe, atât de pe Pământ, cât şi extraterestre
Drake a fost „atacat” din toate părţile şi acesta reprezintă un indicator precis al faptului că ceea ce el spune şi informează nu convine deloc cabalei criminale. Este o dovadă indirectă că informaţiile pe care el le prezintă sunt adevărate. Cei plătiţi pentru a denigra şi ataca s-au lansat furibund asupra lui şi a celorlalţi whistleblowers, dezinformând şi împrăştiind confuzie printre oameni. Tocmai din această cauză, de câteva zile în America s-au constituit câteva grupuri civile care au luat iniţiativa descoperirii acestor „coşuri de gunoi” sau detractori, pentru a descoperi de unde sunt ei şi cine i-a angajat; în felul acesta se poate lămuri o mare parte din confuzia şi neîncrederea ce au fost semănate în rândurile populaţiei.

Una dintre „loviturile” nimicitoare pe care „Iluminaţii” vor să le dea populaţiei este adoptarea legii suspendării dreptului civil de a purta arma, care se va supune la vot pe 27 iulie. Acest proiect de lege reprezintă o flagrantă încălcare a drepturilor constituţionale ale poporului american şi totodată este o măsură care tinde să asigure „elitei” lipsa oricărei împotriviri din partea populaţiei atunci când va interveni cu armata sau va impune Legea Marţială. În aşteptarea acestui moment, situaţia în America este foarte tensionată. Unele dintre Miliţiile civile sunt înarmate şi totodată foarte hotărâte să acţioneze împotriva celor aleşi de popor, care vor vota pentru adoptarea legii, încălcând astfel Constituţia ţării. Drake speră ca facţiunea militară pozitivă de la Pentagon să acţioneze înainte de ziua votului (27 iulie), dar semnalele primite din această direcţie indică mai curând dorinţa generalilor de a aştepta şi a vedea cum decurg ostilităţile în Senat, înainte de a lua anumite măsuri cu un caracter dur. Planul este raţional, deoarece oricine va vota legea va putea fi acuzat de trădarea Constituţiei ţării, putând fi arestat imediat; prin urmare, generalii vor să aştepte mai întâi rezultatul acestui vot. 
La rândul lor, politicienii americani se află acum într-un moment foarte delicat: pe de o parte ei au viziunea spectrului arestării pentru faptele criminale pe care le-au săvârşit împotriva naţiunii şi mai ales pentru votul pe care l-ar putea da pentru adoptarea legii de privare de arme a populaţiei; pe de altă parte, fiind corupţi, ei trebuie să-şi slujească Stăpânii, nu poporul care i-a ales şi care i-a pus practic în acele funcţii. Să adăugăm la toate acestea complicitatea şi controlul exercitat de reţeaua principală a mass-media asupra tuturor evenimentelor importante din această perioadă şi vom înţelege că ceea ce rezultă este de fapt o farsă foarte bine concepută, ce este aruncată peste capul publicului spectator. Dincolo de aceasta, manipularea, minciuna şi corupţia manifestate de toţi cei aserviţi „elitei” satanice a masonilor şi mai ales de mass-media, înseamnă realmente un act de mare trădare a naţiunii, a drepturilor şi libertăţilor pe care le are fiecare cetăţean al ei.
În paralel, să sperăm că Neil Keenan va reuşi să completeze dosarul procesului împotriva „elitei” masonice şi a imenselor fonduri colaterale furate de aceasta, până pe 27 iulie, adică până în ziua votului, ceea ce ar însemna tăierea legiferată a fondurilor pe care cabala criminală le are la dispoziţie. 
De asemenea, Cobra oferă anumite mesaje codificate, prin care anunţă că „există o cale de a veni de hac Matricei” şi că misiunea „Ignition” a început; aceste mesaje ale sale sunt corelate cu acţiunile intrinseci ale membrilor operativi ai Mişcării de Rezistenţă.

Frustrarea oamenilor stă în principal în faptul că ei nu au auzit până acum despre nicio arestare care să fie anunţată. Şi totuşi, aceste arestări au fost şi sunt efectuate cu sutele şi chiar cu miile. Procesul este asemănător cu realizarea aşa-numitei „mase critice” sau „procentului critic”, dincolo de care lucrurile încep să se rostogolească vertiginos pe partea cealaltă a muntelui, unde vremea este minunată şi natura abundentă. Am expus motivele pentru care mass-media lașă şi aservită continuă să acopere într-un mod penibil aceste evenimente, pentru că ea încă se află sub controlul „Iluminaţilor”. Totuşi, dacă cineva chiar doreşte să afle numele celor din „elita” satanică ce au fost deja arestaţi, poate să consulte lista cu persoanele invitate la întâlnirea grupului Bilderberg din Virginia (SUA), la începutul lunii iunie şi mai apoi să o compare cu lista celor care efectiv au ajuns la acea întâlnire a grupului „elitei” satanice. „Diferenţa” o constituie cei care „au fost scoşi din circulaţie”, adică cei care au fost deja arestaţi. Pentru conformitate, trebuie să se ştie că foarte rare au fost cazurile în care persoanele invitate la reuniunile grupului Bilderberg nu au onorat acea invitaţie (şi aceasta în principal din cauze fortuite, cum ar fi îmbolnăviri subite sau decese). Până în prezent, deşi aceasta este o informaţie care deocamdată circulă „pe sub masă”, au fost efectuate câteva mii de arestări ale membrilor cabalei criminale a masonilor pe teritoriul SUA, al Canadei şi al altor ţări. Pe lângă aceste arestări, există deja sute (mai precis, 611) de demisii sau retrageri din post ale unor bancheri de prim rang ale instituţiilor bancare mondiale; lista lor poate fi consultată aici:http://www.americankabuki.blogspot.ca/p/131-resignations-from-world-banks.html
Valul uriaş al demisiilor a început încă din luna februarie a acestui an, anticipând tsunami-ul financiar care va urma în curând. În acest sens se poate consulta articolul de la adresa: http://americankabuki.blogspot.ro/search/label/Corporate%20resignations
De asemenea, o listă impresionantă a demisiilor la nivel guvernamental în multe dintre ţările lumii, demonstrează că anul 2012 reprezintă cu adevărat un an al transformărilor profunde ce au loc la toate nivelurile civilizaţiei umane. Pentru conformitate, lista cu demisiile guvernamentale poate fi consultată aici: http://the-tap.blogspot.ro/2012/02/mass-resignations-in-banking-and.html. 
Nici mass-media nu este scutită de scandaluri răsunătoare, care tind să se amplifice tot mai mult în ultima vreme. Cel în care este implicat marele mogul media, Rupert Murdoch, îi dă acestuia bătăi de cap încă de la începutul anului; detalii în această privinţă pot fi citite aici: http://rt.com/uşa/news/fbi-investigates-murdoch-empire-749/.
Foarte interesant este faptul că în alte părţi ale lumii, cum ar fi în Malaezia (Kuala Lumpur), George W. Bush şi alţi câţiva foşti oficiali (printre care Dick Chaney, Donald Rumsfeld, Alberto Gonzales, Henry Kissinger, Tony Blair şi alţi acoliţi ai lor) au fost găsiţi vinovaţi de crime de război şi condamnaţi în unanimitate (http://dgrnewsservice.org/2012/05/13/war-crimes-tribunal-in-malaysia-convicts-bush-and-cheney-of-crimes-against-humanity/). 
Mai mult decât atât, fostul preşedinte al Liberiei, Charles Taylor, a fost găsit vinovat de crime de război şi condamnat la 50 de ani de închisoare, acesta fiind primul caz de acest fel în instoria modernă a umanităţii (http://latimesblogs.latimes.com/world_now/2012/05/former-liberian-president-charles-taylor-gets-50-years-for-war-crimes.html). 
Islanda nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi, în spiritul elementelor pe care deja le-am prezentat despre această ţară, a început în primăvara acestui an procesul împotriva fostului ei prim-ministru, Geir Haarde, pentru neglijenţă în administrarea situaţiei de criză prin care a trecut țara în anul 2008(http://www.businessinsider.com/icelands-ex-prime-minister-goes-on-trial-over-financial-crisis-2012-3).
Un element inedit şi îmbucurător, care este o confirmare în plus pentru transformările care au loc actualmente în întreaga lume – deşi se caută cu disperare ca acestea să fie cât mai bine ascunse prin ignorarea sau disimularea lor de către mass-media oficială – este faptul că Fiscul american (celebrul IRS), precum şi Rezerva Federală a Americii (sic!) au început să fie investigate şi supuse controalelor de audit pentru prima dată în istoria acestei ţări. Pe aceeaşi lungime de undă, Banca Vaticanului a intrat şi ea în perioada de audit şi control, acest lucru fiind inconceptibil până acum în existenţa acestei instituţii.

În conformitate cu informaţia dezvăluită de un alt whistleblower, cu numele de Lady Dragon, imediat după ce Drake a anunţat începutul Operaţiunii Green Light pe 27 iunie 2012, „Iluminaţii” au anunţat Pentagonul că în cazul în care arestările în masă vor începe, ei vor elibera în atmosfera Pământului un virus teribil şi absolut letal, care va duce practic la exterminarea a peste 90% din populaţia Pământului în doar câteva zile. Având în vedere că această posibilitate a fost utilizată de mai multe ori până acum de cabala criminală ca element de şantaj în negocierile care au avut loc, este posibil ca „băieţii buni” de la Pentagon să fi amânat încă o dată începutul ostilităţilor la un nivel masiv, preferând o abordare gradată şi oarecum „nevăzută”. Reacţia satanică a „elitei” masonilor are sens; după ce membrii ei au fost deposedaţi în totalitate de controlul pe care îl aveau asupra armamentului atomic, tot ceea ce le-a mai rămas sunt armele biochimice, care au fost create în laboratoarele lor secrete. Dintr-un anumit punct de vedere acestea sunt mai periculoase, pentru că se pot răspândi pe calea aerului mult mai repede şi mai departe decât radiaţiile atomice şi, în plus, ele sunt mai greu de monitorizat de către civilizaţiile ET benefice, fiind şi mult mai mici şi mai uşor de eliberat în atmosferă. „Elita” masonică se simte din acest punct de vedere oarecum în siguranţă, deoarece ea are antidotul pentru oricare dintre substanţele pe care ar intenţiona să le folosească.
Un alt motiv pentru care arestările în masă încă nu au început la modul evident este că, în conformitate cu afirmaţiile lui Drake, aproximativ 50% dintre Şerifii Federali ai SUA nu sunt încă de acord cu ele. Prin urmare, această perioadă pare a fi foarte importantă pentru a înclina definitiv şi cât mai repede balanţa în favoarea facţiunii pozitive a militarilor sau, cu alte cuvinte, „trebuie ca fierul să fie bătut cât este cald”. Poate tocmai de aceea Drake a sugerat că ar fi foarte bine dacă s-ar efectua public câteva arestări majore, pentru că atunci ele ar determina pe mulţi din cei nehotărâţi sau care încă nu au fost convinşi să treacă de partea binelui să abandoneze corabia pierdută a „elitei” satanice. În acest fel oamenii ar vedea că planul este într-adevăr real şi nimeni nu l-ar mai disputa. Cu alte cuvinte, „cavaleria” ar apărea în văzul lumii; prin „cavalerie” nu se înţeleg doar militarii din facţiunea pozitivă de la Pentagon, ci de asemenea numeroase alte facţiuni şi organizaţii ce luptă pentru victoria luminii divine pe Pământ, precum şi milioanele de membri ai Mişcării de Rezistenţă, al cărei insider este Cobra. Ţintele acestor arestări, pe care Drake le-a sugerat, sunt marele magnat George Soros şi Procurorul General al Americii, Eric Holder.  

Prof. Yoga  Dan Bozaru

SURSA: yogaesoteric
13 iulie 2012 

 (Pentru conf. C.M.) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu