..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 iunie 2012

REÎNTINERIREA


Mesaj din partea F.G.L.

(9 iunie 2012; channeler: Greg Giles)

Cât de mult ar conta pentru voi să vă recăpătați atributele tinereții? Cât de mult v-ar schimba viața și obțiunile? Întrebări de genul acesta au sens dacă vă vom spune că aceste posibilități ne sunt la îndemână.
Pentru început, am dori ca toți cei interesați de această reîntinerire să înceapă să se gândească la posibilitatea de a trăi această realitate. Noi vedem că structura voastră permite o asemenea revigorare a ființei voastre, una dintre primele condiții fiind să vă autoconvingeți că puteți face aceasta.

Unul dintre lucrurile pe care noi, Federatia Galactica a Luminii, putem să îl facem pentru voi, în acest sens, cu ajutorul unor tehnologii foarte avansate de care dispunem,  este să vă restabilim fizionomia din tinerețe și vitalitatea de atunci (în ceea ce privește forța, rezistența, starea de sănătate, voința, memoria și concentrarea). Acestea ar fi unele dintre principalele atribute ale tinereții. Evident că, prin ajustări și reglaje corespunzătoare, se poate obține fizionomia și calitățile oricărei alte perioade din viață, dincolo de vârsta tinereții. Important este că, deși aduși înapoi în timp, vă veți păstra acumulările și cunoașterea corespunzătoare vârstei reale la care ați ajuns. Acesta va fi un dar minunat pe care vi-l vom putea pune la dispoziție în scurt timp.
Sănătatea voastră poate fi restaurată relativ simplu, aducând înapoi elementele esențiale ale trupurilor voastre fizice, care, în timp, au înregistrat un nivel de uzură și degradare, din diferite motive. A șterge amprenta acestor ani, va fi ca și cum ați da timpul înapoi, păstrând totuși amintirile și experiența de viață  acumulată. Tehnica aceasta nu mai comportă pentru noi niciun fel de eșec, totul fiind foarte sigur și cu rezultatele dorite. Multe ființe din univers au beneficiat de aceste proceduri de restaurare a corpurilor și stării de sănătate. Orice patologie, orice stare de boală contractată cândva în viața actuală, poate fi ștearsă din corpul acelei ființe.
Și această ofertă vă va fi pusă la dispoziție fără niciun fel de obligații din partea voastră. Vrem să spunem că nu va fi vorba în niciun fel de ceea ce se obișnuiește să se spună în vorbirea voastră ca fiind “pactul cu deavolul”. Niciun motiv de suspiciune nu va exista în această privință. Cunoaștem destul de bine psihicul ființelor umane care poate cuprinde părerea că dacă ceva este prea bun, acesta trebuie să aibă niște dedesubturi. În asemenea ocazii voi spuneți: “E prea frumos pentru ca să mai fie și adevărat”  

Noi am studiat această zonă a sistemelor voastre de credință și am ajuns la unele concluzii care pot explica de ce unii dintre voi credeți că experiențele voastre sunt pline de limitări și granițe ce nu pot fi depășite. La timpul potrivit, am putea dezvolta acest subiect.
Nu există nici un motiv pentru ca ființa umană să îmbătrânească, să se deterioreze. Ați acceptat singuri ca în formula AND-ului vostru să fie introdusă îmbătrânirea. Dar, așa cum a fost introdusă, tot atât de bine poate fi și eliminată.
Mulți dintre parametrii pe care îi experimentați în prezent vor putea fi radical modificați în viitorul imediat, totul depinzând de deschiderea și acceptarea voastră. Aceste daruri ale păstrării tinereții, vitalității și sănătății vă aparțin încă de la crearea voastră. Creatorul acestui univers nu ar fi avut niciun motiv pentru care să vă fracționeze existența și să vă doteze cu trupuri perisabile și vulnerabile la boli. De ce ar fi făcut-o?

Noi dorim să conducem pe cât mai mulți dintre voi dincolo de limitările care se regăsesc în tiparele ființei umane actuale. Lucrarea se referă aproape exclusiv la corpul vostru mental. Nu a existat și nu există nicăieri în univers o lege care să stipuleze degradarea ființei umane.
În măsura în care se va manifesta interes, noi putem da explicații suplimentare asupra proceselor de întinerire, revitalizare și imunizare a corpurilor umane. Credem totuși că mai important este ca aceasta să se manifeste cât mai repede în realitatea voastră, cu sau fără explicații de specialitate.          
Permiteți-ne nouă, fraților și surorile voastre, să vă împărtășim acest dar minunat al tinereții fără bătrânețe.

Atunci când ne veți întâlni față în față, sau când veți fi capabili să ne vedeți cum arătăm (folosind alte mijloace), veți observa imediat că noi ne menținem aparența tinerească, indiferent de vârsta noastră ca ființe universale. Vor exista printre noi câteva excepții de ființe cu fizionomia unor bătrâni înțelepți, căci asta a fost dorința lor de a arăta altfel. În general, însă, noi preferăm să arătăm ca un tânăr(ă) de 20-35 de ani, ceea ce, probabil, va fi și preferința voastră.
 Ce spuneți de oferta noastră? Pentru a putea beneficia de ea, se impune să renunțați la orice fel de inhibiție, de teamă, ne neîncredere și să acceptați cu inima deschisă această posibilitate de reîntinerire și revigoarare.
 Dorim să faceți comentarii pe această temă, exprimându-vă părerea și atitudinea, la rubrica de comentarii de la subsolul acestui mesaj. Dealtfel, puteți să interveniți în această chestiune în orice rețea de socializare de pe rețeaua de internet (Nota C.M.: S-a mai făcut mențiunea că nu sunt citite de către F.G.L. materialele cuprinse în formele de comunicare interpersonale, email, pentru a nu se intra peste corespondența privată a persoanelor).  
 Așa cum procedăm și în cazul celorlalte propuneri pe care vi le-am făcut (dispozitive de captare și utilizare a energiei libere, de exemplu n.m.), noi vom monitoriza zonele de acces public al rețelelor voastre de socializare online, din dorința de a realiza o statistică a doritorilor și pentru a afla și eventuale propuneri din partea voastră precum și nivelul de interes).  Din intervențiile voastre, vom putea înțelege cât de oportune ne sunt ofertele, care este nivelul vostru actual de conștiință la scară planetară și cam ce alte oferte v-am putea face, și pe care voi să le acceptați. Indiferent care sunt punctele voastre de vedere, opiniile voastre asupra acestui subiect, noi le primim cu brațele deschise. Chiar și răspunsurile negative ne ajută în a compila informații utile, înainte ca noi să mergem mai departe cu asemenea planuri. (Nota channelerului Greg Giles: Va rog să nu îmi trimiteți mie mesaje private prin Facebook sau prin e-mail, deoarece FGL nu ne va citi mesajele noastre private, pentru ca ei ne respecta in permanenta intimitatea noastră.)

 Mulțumim tuturora, din nou, pentru participarea la asemenea discuții în cadrul comunitaților voastre online și  va asigurăm că eforturile voastre ajută foarte mult misiunea noastră aici. Vă reamintim că munca intensă, pe care mulți dintre voi o depuneți, nu va rămâne neapreciată.
Vă mulțumim din nou pentru timpul pe care ni l-ați acordat astăzi și așteptăm comentariile și discuțiile voastre legate de oferta noastră. 
O zi minunată!
Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

SURSA: http://ascensionearth2012.blogspot.com
(C.M.)

4 comentarii:

  1. Sunt interesata pentru acest program si doresc mai multe amanunte despre modul de punere in practica.
    Multumesc. Ma

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă nimeni nu va lua inițiativa de a întocmi un tabel (asemănător cu cel pentru dispozitive de captare a energiei libere), cred că puteți utiliza procedeul cunoscut, de meditație, în care invocați F.G.L, după care enunțați (cel mai eficient, în gând) un text scurt și foarte clar în legătură cu ceea ce doriți. Repetați același text la diferență de o zi două (de cca 4-5 ori, în total). Pentru a vă mări șansele de a fi recepționată, este bine ca invocația să o faceți la aceeași oră (cel mai bine după ora 1 noaptea, până pe la max. ora 3). Cred, deasemenea, că poate fi utilizată și metoda exprimării dorinței pe un site de socializare. C.M.

      Ștergere
    2. Poate ar fi bine daca a-ti deschide D-voastra o lista cu doritorii...

      Ștergere
  2. din totdeauna am stiut asta la un nivel profund si multi ani am trait cu impresia ca sunt o ciudata, ca nu gandesc cum "ar trebui". spre marea mea fericire incep sa constientizez ca eram si sunt pe drumul cel bun asa diferit de "realitate". nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti pentru noi. va iubesc

    RăspundețiȘtergere