..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 mai 2012

Toate sunt UNUL – inclusiv negativitatea.



St.Germain
De la Saint Germain

(8 mai 2012; channeler:
Aruna Byers)

Următorul val energetic, care va sosi pe planetă, va fi o nouă oportunitate pentru trezitrea celor care încă nu au făcut-o până acum. Celor mai mulţi dintre cei care acum cunosc destule despre ascensiune, nu le sunt clare modalitățile de aliniere. Cum pot fi eliminate inadvertențele, nepotrivirile?


Tot ceea ce vine poate fi dizolvat prin conştientizare. Odată ce lumina este aprinsă, neconformitățile vor arde ca și cum nu ar fi fost. Contrariile vor fi estompate și calea pe care veți putea merge va fi din ce în ce mai puțin presărată cu încercări și obstacole. Gradual, veți trece de la haos și necorelare, la liniște și sincronocitate. Veți deveni capabili să vă dați singuri răspunsurile pe care, până acum, le-ați așteptat de la alții. Furia și teama vor începe să disăpară treptat și un sentimrent de încredere și bunăstare vă v-a cuprinde ființa.


Cei din alte dimensiuni vă privesc cu interes manifestările și știu că încercările prin care trebuie să treceți este necesar să le depășiți singuri, încurajați, desigur, de pe margine de către galeria universului. Schimbarea pe care o faceți are componență divină și ține cont mai cu seamă de rezultatele colectivității. Înaintările disparate au un rezultat mult mai mic decât cele de grup. Aceasta deoarece energia cumulată a colectivității dă un rezultat mai mare decât suma aritmetică a eforturilor individuale.

Sunt foarte încântat de faptul că mulţi sunt interesați să afle cât mai multe despre ascensiune. In urmatoarele zile dorim ca numărul celor care vor să părăsească întunericul să crească cât mai mult. Este important să nu vă deconectați de la proces, altfel, veți putea fi supuși la mai multe turbulențe. Dorința mea intimă este ca toți să urcați incorpore, dacă s-ar putea. Atmosfera creată de colectivitate dă curaj și optimism și ușurează efortul ascensiunii.

În următoarea perioadă mulți își vor părăsi corpul fizic, prin ceea ce voi numiți moarte. Moartea poate reprezenta un act de puternică ascensiune. De fapt, această moarte s-ar putea numi non-moarte deoarece, în timp ce corpul fizic își diminuiază puterile și acțiunile, sufletul începe să-și pregătească trecerea într-un nou tărâm, o altă dimensiune. Categoric, moartea corpului fizic nu este și nu trebuie să fie o tragedie ci un prilej de bucurie și eliberare, un eveniment care deschide sufletului noi și largi posibilități de a evolua.

Din cauza necunoașterii și falselor credințe, ființele umane se tem de moarte, pe care o consideră o trecere în neființă, în disoluție.

Este adevărat că mintea și corpul fizic sunt produse perisabile dar asta nu înseamnă că ființa încetează să mai fie, că iese din existență. Într-un fel, voi „muriți” în fiecare seară când mergeți la culcare. Și atunci corpul este inactiv în raport cu mediul exterior, și atunci el nu mai acționează fizic. Dimineața voi “înviați” și vă reluați activitatea. Malițios vă întreb, de ce nu vă speriați de fiecare dată când mergeți la culcare?
Vă spun eu, moartea corpului fizic este un detaliu, o etapă necesară în evoluția ființei. Majoritatea dintre voi o folosesc ca mijloc de înălțare în spirit, de ascensionare către dimensiuni superioare. Deși mai există și alte căi de evoluție, ființele umane folosesc în principal această metodă.

Din momentul în care corpul fizic moare, sufletul părăsește acel corp. Părăsirea corpului fizic și ruperea legăturilor care au constituit atașamente cu lumea fizică sunt operațiuni asistate de un înger care acordă acelui suflet, încă bulversat de situație, tot sprijinul necesar ridicării lui în noul tărâm (n.m., Nirvana). Prin această modalitate (n.m., a părăsirii corpului fizic) ascensionarea pare mai facilă, mai fără stres.
Cealaltă modalitate de ascensionare este de a-ți păstra materialitatea și a merge prin planual dualității, hotărât și cu inima deschisă, încrezător în nemurirea ta. Este o modalitate mai dificilă în care se cere multă determinare și acceptarea unor privațiuni în planul fizic.

Indiferent de ceea ce se intamplă în viața ta, singurul lucru care contează trebuie să fie creșterea nivelului tău de vibrație, care-ți asigură înaintarea. Momentul înălțării trebuie să te găsească pregătit și doritor să faci saltul.

Noi credem că este fără importanță unde te prinde momentul înălțării: în corp fizic sau nematerial. Importantă este frecvența de vibrație la care ai ajuns. Cine crede că divinitatea se poate regăsi doar dacă sufletul se află într-un corp uman, se înșeală. Este adevărat că, deși grea, experimentarea în corp uman oferă mai multe posibilități de a-ți accelera evoluția, comparativ cu existența într-un corp doar pur energetic. De ce? Pentru că în dualitate ai multiple ocazii de a ajuta, de a te manifesta cu toate corpurile care-ți compun totalitatea. Meritul celui care a ajuns la linia de sosire este cu atât mai lăudabil cu cât drumul pe care l-a străbătut a fost mai dificil.

În concepția umană răul și întunericul sunt detestabile și condamnabile. Desigur, ele nu trebuie dorite, dar atunci când se pune problema inevitabilității, este cel mai bine să accepți provocarea și să te confrunți cu situația dificilă care ți-a ținut calea. SURSA, Creatorul cuprinde în el atât binele cât și răul, cunoscutul și necunoscutul, lumina și întunericul; altfel, ar trebui să accepți că există ceva în Creație care nu aparține Creatorului. Și asta nu se poate. Este adevărat că există forțe ale întunericului care s-au îndepărtat de linia creației divine, dar ele aparțin pentru veșnicie celui care le-a creat, și care ar putea fi resorbite într-o singură exprimare a voinței Creatorului. Însă, universurile au fost create și vor exista de-a pururi în baza unor legi care nu vor fi niciodată retrase, altfel, totul s-ar nărui.

Un alt mesaj de astăzi este despre iubire. Iubirea este în totalitate acceptată ca fiind cea mai înaltă formă de energie divină. Iubirea nu clasifică nimic în bun și în rău. Iubirea doar se dăruiește și-și întinde brațele pentru a cuprinde totul.

Tot ceea ce a fost creat, a fost clădit cu dragoste. Iubirea de sine este acceptarea completă a ceea ce ești și așa cum ești. În iubire se regăsesc compasiunea și plăcerea.

Aruna
Atunci când o entitate care face channeling pretinde că tot ceea ce face se întâmplă exclusiv ca o transpunere a activității de channeling, este foarte probabil ca Maestrul său să nu fie dintre cei aflați în cele mai înalte sfere. Dealtfel, orice channeler autentic are abilitatea de a intra în comunicare nu numai cu o singură Ființă de lumină, deși, în multe cazuri el poate fi preferatul unei anumite entități superioare. Există, deasemenea, din păcate, și entități care se substituie altora, înducând în eroare pe cel care face calanizarea. Cu cât un channeler este mai evoluat și are o conștiință mai înaltă, cu atât este mai mică posibilitatea de a fi indus în eroare de cei care se dau drept ceea ce nu sunt.

EU SUNT CEEA CE SUNT: Maestrul Ascensionat Saint Germain.

Sursa: http://comptedesaintgermainsblog.blogspot.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu