..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 mai 2012

MAGIA MUNTELUI SHASTA (2)


Mesaj de la Arhang. Metatron

(14 april. 2012; channeler: Tyberron)

(ultima parte)
 
Metatron
Dar nu este vorba doar de o energie telurică brută, ci și de îmbogățirea ei cu geometria și calitățilei ei sacre. Din păcate, aceasta este destul de greu de înțeles și de acceptat de către o mare parte dintre voi. Bazându-se pe legile fizicii voastre obișnuite, mai toți matematicienii şi oamenii de ştiinţă au în prezent mai multe concepte, multe sisteme de gândire, de credinţă, de paradigmă, care sunt aplicate planului fizic ca provocări ale științei matematicii, omițându-se aspectul lor sacru, spiritual. 
Nu se poate clarifica exhaustiv natura entității Pământ și Conștiința Cosmosului fără implicarea sacrului.
 

Mulți povestesc că dețin dovezi clare sau că au fost în orașuil interior Telos, localizat în și sub Mt. Shasta. Din pacate, sunt destui sceptici, care nu dau crezare acestor susțineri. Dragilor, noi vă spunem că Telosul, ca și lumea lui subterană, există cu adevărat. El a fost construit pentru a fi locuit de Lemurienii care s-au retras sub pământ, înainte ca Lemuria să se scufunde. Dezvoltarea lor tehnologică și spirituală depășeste cu mult nivelul la care a ajuns lumea de la suprafață. 
Pielea acestor ființe are o nuanță verde-albăstruie și o conștiință peste nivelul celor mai evoluați oameni de la suprafață. 
În subteran există o rețea de localități care formează un inel, rețeaua numindu-se Agartha, a cărei costrucție a început cu cca 25.000 de ani în urmă. Corpul acestor ființe este mai puțin dens decât al vostru, dar este un corp fizic, material. Pielea lor a căpătat o culoare verde-albăstruie ca urmarea influenței pe care o are compoziția mineralogică a apei pe care o consumă, apă care conține oxizi de cupru și alte elemente. 
Aceste fiinţe sunt paşnice, nu cunoasc altă religie decât dragostea față de Dumnezeu, de SURSĂ. 
Mt. Shasta


Cei din subteran cunosc civilizația de la suprafață, dar au reticențe (la nivel de masă) în a se amesteca cu voi. Vă puteți întreba din ce cauză. Mai întâi că ei cunosc bine caracterul violent al omului de la suprafață, teama și suspiciunile acestuia izvorâte dintr-o îndelungată educație greșită și al unei dezvoltări spirituale precare.

Apoi, ei știu că la voi există boli care cred că le-ar putea afecta sănătatea fizică și mentală.

Mai există și reticența asupra influenței pe care ar avea-o razele solare asupra corpului lor neobișnuit cu asemenea energii.

Cei din interiorul planetei au avansat foarte mult spiritual și se află destul de aproape de finalizarea călătoriei lor. Organismul lor și al altor ființe (animale, păsări) din preajma lor este susținut de o forţă magnetică cristalină, şi de o sursă de lumină, care este emisă din miezul planetei. Capacităţile lor mentale le-au permis să valorifice aceste câmpuri de forţă, care le susțin forma fizică și spirituală. Deasemenea, aceste capacități le-au permis să capete însușirea de a radia în exterior o lumină care le conferă o frumusețe și luminozitate aparte.

Oraşul Telos există atât în planul fizic cât şi în cel eteric. În planul fizic este amplasat exact deasupra nivelului al treilea, şi măsoară aproximativ 20 de mile în lungime și între 3-5 mile înălțime, având un plafon de aproximativ 2 km.

Contactul cu lumea lor a fost experimentat de mulți dintre voi prin starea pe care am numi-o "vis lucid". Vom adăuga că o astfel de experienţă poate fi trăită numai de către cei care sunt invitați să facă asemenea vizite.

Trebuie adăugat că lumea interioară a contactat reprezentanți ai unor guverne ale statelor de la suprafață, dar nu a intenționat niciodată să propună o unificare între cele două civilizații, sau o amestecare. Intenția lor a fost să conștientizeze rasa umană de la suprafață asupra schimbărilor care au loc și pe care lumea voastră fie o ignoră fie nu are cunoașterea că se întâmplă.

Deasupra celor patru niveluri mai există orașul de lumină situat deasupra Mt. Shasta. În acest areal trăiesc mulți dintre cei pe care noi îi numim Maeștri Înălțați, ființe binecuvântate provenite atât dintre cei care au avut vieți pe Pământ cât și dintre cei veniți din Pleiade sau Sirius A și B.


Vă voi spune ceva care, probabil, pe mulți dintre voi vă va surprinde. Mă refer la faptul că destui oameni de la suprafață co-există atât în planul terestru cât și în celelalte menționate. Aspecte ale lor pot fi Maeștri Înălțați, omniștienți și omnipotenți. Asta n-ar trebui să vă copleșească.

Desigur, nu peste tot locul găsești asemenea ființe cu existență multiplă, dar, important este că sunt. Biologia voastră duală vă împiedică să fiți conștienți de aceste realități, deși, în subconștientul vostru, această cunoaștere există.

Vechile învățături oculte precum budhismul, yoga și altele, cunoscute de milenii, cuprindeau toată această cunoaștere pe care omul „modern” o desfidă sau o ignoră. Adepții acestor ramuri cu adevărat științifice, cunosc de mult aceste „secrete”. Vă aflați în ante-camera acestei vaste cunoașteri ezoterice, unde, din când în când, dar tot mai frecvent, se întrevăd alte realități.

Iubitul Saint Germain a ales Muntele Shasta ca una din casele sale de interfaţă cu planeta voastră. Prezenţa lui este uşor de accesat pe vârfuri şi în valea pajiştilor Panther. El este unul dintre Maeștri Inalțați, care apare în ipostaze "moderne" în diverse împrejurări.. Cunoașteți, desigur, că el a avut mai multe vieți pe planeta voastră, în secolele trecute. 

Maestrii Inalțați ai Consiliului Cristalin formează un grup de ființe evoluate care s-au dedicat sprijinirii omenirii în drumul său pentru a atinge starea de Maestru pe Pământ. Ei au creat orașe ale Luminii în anumite zone ale planetei. Muntele Shasta este un astfel de areal.

Channelerul întreabă dacă este necesar ca o asemenea locație să fie existentă și în planul fizic. Nu neapărat.

Cam așa stau lucrurile în ceea ce privește rolul și însemnătatea Mt. Shasta pentru omenire. Shasta deschide dimensiunile ca un păun care-și desface penele, pentru a-și etala frumusețea.

Dragii mei, este nevoie de dorința de a ajunge să cunoașteți cine sunteți voi cu adevărat. Aţi ales să vă nașteți pentru a experimenta pe planeta Pământ. Deschideți-vă inima pentru a afla care este scopul încarnării voastre în această viață.

Muntele Shasta este printre locurile sacre cele mai puternice, în el regăsindu-se un puternic portal, cel mai important din întregul continent nord-american. Puţine locuri de pe planeta voastră au o capacitate egală de expansiune dimensională precum Shasta.
Tyberron

În perioada celor 5 zile, care se centrează pe Solstițiul de vară al acestui an, Mt. Shasta va fi foarte activ în ceea ce privește energiile care se vor vehicula prin acest portal.

Eu sunt Metatron și împărtașesc cu voi aceste adevăruri. Sunteţi mult iubiți!
Și așa este.

Sursa: www.Earth-Keeper.com.

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu