..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 martie 2012

Un mesaj al unei civilizaţii extraterestre adresat oamenilor de pe planeta Pământ (3)


(continuare)

Cine este „cea de-a treia parte”?
Există două căi principale pentru a stabili un contact cosmic constructiv cu o altă civilizaţie:
a) prin reprezentaţii ei care se află atunci la putere sau
b) în mod direct, prin intermediul unor indivizi neînsemnaţi. Prima cale face să apară anumite lupte de interese, iar cea de-a doua cale face să apară o priză superioară de conştiinţă.
Prima cale a fost deja aleasă de un anumit grup de rase extraterestre ce sunt motivate de menţinerea umanităţii în stare de servitute (supunere). Acest grup de rase urmăreşte să controleze atât resursele planetare, cât şi patrimoniul genetic şi vizează să influenţeze din plin şi chiar să controleze într-un mod malefic energia umană emoţională care se manifestă la nivel planetar.
Cea de-a doua cale a fost aleasă de un grup de rase extraterestre ce sunt aliate cauzei divine a Spiritului. În ceea ce ne priveşte, noi am trecut în totalitate de partea acestei cauze dezinteresate, prezentându-ne deja, acum câţiva ani, unor reprezentanţi ai puterii umane de pe această planetă care au refuzat această mână pe care le-am întins-o, sub pretextul că aceste interese erau incompatibile cu viziunea lor strategică.
Tocmai de aceea am hotărât ca, actualmente, cât mai multe fiinţe umane să fie chemate să realizeze în cunoştinţă de cauză această alegere, fără a fi nevoie ca vreun reprezentant al puterii să mai interfereze. Tot ceea ce le-am propus atunci, în trecut, acelora pe care îi credeam în măsură să contribuie din plin la fericirea voastră, vă propunem acum în mod nemijlocit vouă, pentru viitorul apropiat!

La ora actuală voi nu ştiţi că, din nefericire, unele creaturi non-umane (extraterestre) au luat şi iau într-o foarte mare măsură parte la exercitarea puterii care centralizează şi monopolizează dominaţia ce se exercită pe planeta voastră, fără ca aceste aspecte grave şi tulburătoare să fie în mod evident accesibile simţurilor voastre comune. Chiar dacă multora dintre voi nu o să vă vină să credeţi, trebuie să ştiţi că este perfect adevărat că aceste creaturi non-umane (extraterestre) aproape că au preluat controlul, într-un mod ocult, asupra destinelor acestei planete. Trebuie să mai ştiţi că aceste creaturi non-umane (extraterestre) nu trăiesc în mod necesar în lumea voastră materială şi acest aspect este cu siguranţă ceea ce îi va putea face să fie teribil de eficienţi în rău şi chiar de temut pentru întreaga voastră umanitate într-un viitor apropiat.
Date fiind aceste condiţii, în care vă aflaţi, şi pe care voi nici măcar nu le bănuiţi, se pune întrebarea cum aţi mai putea să vă folosiţi într-un mod creator şi benefic liberul vostru arbitru, când acesta este manipulat într-o mare măsură?

Ce libertate vă mai rămâne vouă cu adevărat? 
Pacea şi reunificarea în armonie şi bună înţelegere a popoarelor voastre ar putea fi un prim pas, ce trebuie să fie făcut în direcţia unui contact armonios cu alte civilizaţii avansate care există în Cosmos, şi care sunt diferite de civilizaţia voastră.
O asemenea alternativă este ceea ce manipulatorii voştri cei răi din umbră vor să evite cu orice preţ, deoarece ei ştiu că, prin dezbinare şi prin înocularea unei stări de frică, reuşesc apoi să vă stăpânească cu o mare uşurinţă! Ei îi stăpânesc chiar şi pe guvernanţii voştri. Forţa lor malefică provine din viclenia şi capacitatea lor de a vă inocula în fiinţă teama, îndoielile, nesiguranţa, nehotărârea şi neîncrederea.
Toate aceste defecte, care sunt cu abilitate trezite şi amplificate în voi, dăunează în mod considerabil trezirii şi conştientizării naturii voastre cosmice, frânând totodată trezirea puterilor extraordinare, benefice ce există în stare latentă în fiecare dintre voi.
Acest mesaj pe care vi-l adresăm acum tuturor nu şi-ar avea sensul, dacă nu am dori să vă trezim din somnul în care vă aflaţi, pentru ca tirania acestor manipulatori să nu atingă apogeul, iar planurile lor înşelătoare, viclene şi criminale să nu ajungă să se împlinească în câţiva ani, cu consecinţe nefaste de mari proporţii pentru întreaga omenire. Este necesar să ştiţi că termenul de finalizare a acestor planuri este foarte aproape şi tocmai de aceea umanitatea va trece prin tulburări fără precedent în următoarele zece cicluri.

Tocmai pentru că este necesar să începeţi să vă apăraţi de toate aceste agresiuni invizibile, trebuie mai mult ca niciodată să treziţi şi să începeţi să folosiţi cât mai mulţi dintre voi toate înzestrările spirituale extraordinare, care totodată vor face să apară în fiinţa voastră inspiraţii geniale ce vă vor permite să descoperiţi soluţii creatoare la aceste probleme grave cu care vă confruntaţi.
Trebuie însă să ştiţi că, tot aşa cum rezistenţa există în cazul fiinţelor umane, la fel ea se va manifesta şi în cazul raselor malefice dominante. O dată în plus, trebuie să aveţi în vedere faptul că forma exterioară nu va fi de ajuns pentru a reuşi să deosebiţi în mod clar duşmanul de aliat. În actuala stare a psihicului vostru, vă este extrem de dificil să discerneţi între ei şi să realizaţi anumite acţiuni eficiente care vă sunt utile şi binefăcătoare. Pentru a reuşi să deveniţi ceea ce sunteţi încă de la începuturi meniţi să fiţi, va fi necesar ca, pe lângă o suficientă trezire a intuiţiei să realizaţi un antrenament special (ucenicie), care vă va ajuta să vă depăşiţi limitele ce v-au fost impuse şi să treziţi în voi potenţialităţile creatoare extraordinare de care fiecare dintre voi dispuneţi.

Cunoscând inestimabila valoare şi imensa putere a liberului arbitru cu care este înzestrată fiecare fiinţă umană, noi vă invităm acum să participaţi în deplină cunoştinţă de cauză la o alternativă benefică superioară şi constructivă de care aveţi nevoie.

Ce vă putem noi oferi?  
Aşa cum vă veţi putea convinge la momentul potrivit, noi vă putem oferi o nouă viziune, mult mai amplă, mult mai profundă, globală, atât asupra universului în care existăm cu toţii, cât şi asupra vieţii în general. În plus, vă putem oferi dovada ce poate fi pusă cu uşurinţă în practică, a unor interacţiuni binefăcătoare, constructive şi armonioase.
Vă putem oferi experienţa noastră referitoare la relaţiile echilibrate, bazate pe iubire şi fraternitate. Vă putem oferi o mulţime nebănuită de cunoştinţe tehnice, benefice, eliberatoare. Vă putem ajuta să treceţi imediat la o nouă etapă de eradicare a suferinţelor şi a bolilor. Vă putem ajuta să vă treziţi şi chiar să ajungeţi la o folosire constructivă controlată şi binefăcătoare a puterilor individuale latente. Vă putem învăţa şi totodată vă putem facilita accesul la noi forme de energie nesfârşită ce există fără încetare în jurul vostru şi cu care puteţi intra imediat în rezonanţă utilizând anumite metodologii ştiinţifice adecvate. Vă putem ajuta şi îndruma să ajungeţi uşor şi cât mai repede la o mai mare lărgire a câmpului conştiinţei individuale, care totodată vă va ajuta să vă cunoaşteţi cu adevărat şi va permite trezirea în fiinţa voastră a unor puteri psihice şi spirituale ce sunt considerate ca fiind excepţionale pentru marea majoritate a fiinţelor umane care trăiesc în ignoranţă.

Vă anunţăm însă că nu vă vom putea obliga niciodată să renunţaţi la fricile voastre, atât individuale, cât şi colective. Nu vom putea să depăşim în locul vostru îndoielile, ura şi răutăţile care vă macină. Este necesar să ştiţi că vă vom putea ajuta să aprofundaţi şi să puneţi apoi neîntârziat în practică mai ales acele legi universale pe care în prealabil voi înşivă va trebui să le alegeţi şi să le înţelegeţi pentru a vă transforma în bine atât trupul, cât şi fiinţa, din toate punctele de vedere. Trebuie de asemenea să ştiţi că acest ajutor pe care vi-l oferim nu presupune să începem să lucrăm noi în locul vostru, căci acest ajutor dezinteresat pe care vi-l oferim nu implică să depunem noi în locul vostru eforturi individuale sau colective pentru a construi lumea mult mai bună şi armonioasă pe care o doriţi. Încă de pe acum puteţi să fiţi absolut siguri că noi vă vom arăta calea, dar nu vă vom putea da aspiraţia, iubirea şi perseverenţa de a descoperi noi tărâmuri, nebănuite, la care fiecare dintre voi puteţi avea acces atunci când realizaţi cu râvnă eforturile care sunt necesare pentru a reuşi toate aceastea.

Ce vom primi noi în schimb pentru întregul ajutor dezinteresat pe care suntem dispuşi să vi-l oferim?
Dacă prin intermediul acestui referendum planetar, în cadrul căruia vă veţi manifesta într-un mod clar şi ferm intenţia ca noi să apărem, veţi hotărî în felul acesta într-un mod telepatic să apară un contact planetar cu noi, vă anunţăm cu anticipaţie că ne vom bucura foarte mult de apariţia şi menţinerea echilibrului fratern în această parte a universului în care voi existaţi. Pe parcursul acestor contacte, aspirăm să beneficiem de schimburi creatoare, diplomatice, fructuoase şi de intensa bucurie care ne va inunda atunci când voi veţi fi uniţi, plini de bunăvoinţă şi animaţi de intenţii bune pentru a realiza cât mai mulţi dintre voi tot ceea ce sunteţi capabili să înfăptuiţi.
Sentimentele intense şi profunde de bucurie, de iubire şi de fericire sunt fără încetare foarte căutate în univers, dat fiind faptul că energia fundamentală a acestor sentimente este întotdeauna divină. Atât întreaga fericire, precum şi tot binele şi armonia pe care vă vom ajuta să le descoperiţi se vor răsfrânge întotdeauna şi asupra noastră. Acum vine momentul să vă aduceţi aminte de întrebarea ce v-a fost pusă.

Doriţi într-un mod clar şi ferm să ne vedeţi apărând?! 
Iată cum trebuie să răspundeţi la această întrebare! Realităţile sublime, tainice ale sufletului pot fi manifestate într-un mod clar şi ferm.
Mai mult decât atât, puteţi fi absolut siguri că, de fiecare dată când le veţi manifesta, gândindu-vă într-un mod clar şi ferm la noi, toate acele gânduri ale voastre vor fi receptate de noi imediat sau, mai bine zis, vor fi simţite în mod telepatic. Pentru aceasta este pur şi simplu suficient să vă puneţi această întrebare, urmărind după aceea să răspundeţi la ea cât mai clar şi ferm cu putinţă, fie atunci când sunteţi singuri, fie, cel mai bine în cadrul unui grup organizat ce acţionează atunci la unison.

Dincolo de aceste sfaturi pe care vi le oferim, trebuie să fiţi siguri că fiecare dintre voi va fi liber şi va putea să acţioneze exact aşa cum îi place. Prin urmare, fie că vă aflaţi în centrul unui oraş, fie că sunteţi undeva în mijlocul deşertului, acest aspect nu va modifica deloc eficienţa răspunsului vostru. Atunci când veţi formula pentru voi înşivă această întrebare, răspunsul vostru clar şi ferm care va urma va trebui să fie ori „DA”, ori „NU”, dar vă rugăm să chibzuiţi în prealabil pentru ca răspunsul vostru clar şi ferm să nu fie formulat IMEDIAT CE AŢI PUS ACEASTĂ INTREBARE. Atunci când vă veţi decide să răspundeţi la această întrebare, vă sfătuim să faceţi aceasta ca şi cum aţi vorbi pe îndelete cu voi înşivă. Înainte să răspundeţi, este foarte bine să chibzuiţi asupra conţinutului acestui mesaj într-un mod cât mai responsabil şi este necesar să luaţi în considerare toate informaţiile care v-au fost puse la dispoziţie în cadrul acestui mesaj. Înainte de a răspunde ori „DA”, ori „NU”, consideraţi că aceasta este o întrebare universală şi realizaţi, totodată, că aceste cuvinte ale întrebării au în contextul lor o puternică semnificaţie, care după aceea se va repercuta într-un mod tainic în fiinţa voastră, declanşând un proces ocult de rezonanţă în universul vostru lăuntric. Atunci când în final hotărâţi într-un mod clar şi ferm care anume este răspunsul, trebuie să vegheaţi pentru ca în acele clipe să nu vă perturbe nicio ezitare. Tocmai de aceea, trebuie să vă gândiţi în prealabil într-un mod clar şi ferm la toate acestea, atât în sufletul, cât şi în conştiinţa voastră. Este de asemeni necesar ca, mai ales atunci când formulaţi acest răspuns, să manifestaţi totodată o clară şi puternică intenţie ce va însoţi în simultaneitate răspunsul vostru. Este bine să ştiţi că pentru a asocia într-un mod armonios răspunsul cu întrebarea ce este formulată în acest mesaj este tocmai de aceea recomandabil să răspundeţi abia după ce aţi realizat de 3 ori la rând studierea în momente distincte a acestui mesaj pe care este bine să-l citiţi cu multă atenţie.

Un sfat important pe care este bine să-l luaţi în considerare!!!  
Vă rugăm să aveţi în vedere că nu trebuie să vă pripiţi şi să răspundeţi într-un mod precipitat şi superficial la această întrebare. Vă sfătuim ca înainte să răspundeţi, să respiraţi de voie într-un mod lent şi profund, lăsând totodată să se dinamizeze în fiinţa voastră întreaga putere tainică a liberului vostru arbitru. Procedând în felul acesta, mulţi dintre voi veţi descoperi pentru prima oară puterea formidabilă a liberului vostru arbitru. Mai ales în acele momente, apreciaţi-vă din plin esenţa fiinţei voastre şi experimentaţi o intensă şi copleşitoare stare de bucurie că sunteţi cei care sunteţi! În special atunci, este foarte bine ca toate dificultăţile pe care unii dintre voi le traversaţi şi care vă slăbesc puterea de decizie să fie măcar pentru o scurtă perioadă de timp complet depăşite şi transcense. Tocmai de aceea vă rugăm să urmăriţi să uitaţi toate problemele şi tensiunile care vă chinuie, aspirând din toate puterile să vă detaşaţi complet de ele pentru câteva minute, căci reuşind din plin aceasta veţi fi voi înşivă, în toată splendoarea voastră. Mai ales atunci, în momentul manifestării plenare şi intense a liberului vostru arbitru, urmăriţi să simţiţi întreaga forţă atotputernică ce ţâşneşte instantaneu din voi, asemenea unui trăsnet. Mai ales în clipa în care veţi începe să formulaţi răspunsul, realizaţi totodată că sunteţi cu adevărat şi rămâneţi, în clipele care urmează, stăpânul vostru!
Vă rugăm să aveţi în vedere că, pentru a mări forţa de impact a răspunsului vostru, atât în propriul univers lăuntric, cât şi în ambianţa cosmică în care vă aflaţi, este posibil să răspundeţi periodic la această întrebare mai ales atunci când răspunsul este „DA, dar trebuie să aveţi în vedere ca răspunsul să fie şi să rămână mereu acelaşi (este exclus ca răspunsul să fie o dată „DA”, apoi „NU”, apoi din nou „DA, apoi din nou „NU”, apoi de trei ori „DA” şi altă dată „NU” etc., etc.). Acţionând în modul în care v-am sugerat mai sus şi răspunzând chiar periodic la această întrebare, veţi compensa astfel într-un anume mod lipsa de participare a tuturor acelora care nu au cunoştinţă despre existenţa acestui mesaj al nostru. Trebuie de asemeni să ştiţi că în cazul unui răspuns afirmativ („DA!!!”) care poate să fie repetat periodic, fie chiar şi de trei ori pe săptămână, efectele care nu vor întârzia să apară în fiinţa voastră vor fi profund binefăcătoare, creatoare, purificatoare. Mai mult decât atât, în cazul unui răspuns afirmativ periodic, efectele sublime ale acestui răspuns ce este constant reînnoit nu vor întârzia să apară în fiinţa voastră şi totodată veţi asista la o însumare a acestor efecte benefice, pe care le veţi trăi sub forma unui cumul înnoitor şi profund transformator care va rodi şi se va amplifica în mod gradat. Chiar mai mult decât atât, vă sugerăm să oferiţi neîntârziat acest mesaj cât mai multor fiinţe umane care vă sunt prietene sau simple cunoştinţe spre a mări în felul acesta cu ajutorut vostru numărul fiinţelor umane care vor opta în final în deplină cunoştinţă de cauză. Acţionând fiecare dintre voi în felul acesta, cu mult entuziasm şi dăruire pentru această nobilă reuşită, acceleraţi totodată momentul în care ne veţi vedea că apărem pe cerul planetei voastre. Este important să ştiţi că apariţia noastră va fi posibilă la scurt timp după ce va apărea printre fiinţele umane ce trăiesc pe această planetă o stare suficient de puternică de CONSENS PLANETAR.
Fiţi încă din această clipă conştienţi că un singur gând clar, puternic şi ferm manifestat ce va fi un singur răspuns ferm şi categoric va putea bulversa tot răul de pe această planetă în viitorul apropiat, dacă un număr suficient de fiinţe umane vor spune „DA”! Noi chiar sperăm că aceasta se va petrece în curând! Este bine să vă daţi seama că o formulare cât mai clară şi fermă a intenţiei voastre, în forul vostru lăuntric, ne va determina să ne manifestăm, în curând, în lumea voastră materială şi la lumina zilei, dacă un număr suficient de fiinţe umane de pe planeta voastră vor spune răspunde cu „DA” la această întrebare a noastră, momentul apariţiei noastre în faţa voastră va fi, atât pentru noi, cât şi pentru voi extrem de preţios şi mai mult decât atât, pentru întreaga umanitate o asemenea întâlnire se va dovedi profund transformatoare şi chiar indispensabilă. Cu toate că fiecare dintre voi veţi putea alege forma ce vă va conveni pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să ştiţi că pentru noi este inutilă practicarea vreunui ritual care ne vizează. Este necesar să ştiţi că în cazul unui răspuns afirmativ („DA!”) ce va fi formulat periodic într-un mod puternic, clar, ferm şi sincer, de îndată ce va fi manifestat din inimă şi din propria voastră voinţă, un asemenea răspuns va fi întotdeauna perceput într-un mod instantaneu de noi de îndată ce va fi formulat. Chiar şi atunci când veţi răspunde de mai multe ori pe săptămână şi veţi formula un răspuns afirmativ („DA!”), veţi simţi, fiecare dintre voi, din ce în ce mai intens, că şi noi vă vom răspunde imediat după aceea aproape instantaneu de fiecare dată.
Este necesar să aveţi în vedere că atunci când veţi răspunde printr-un „DA” hotărât în cabina intimă de vot a intenţiei voastre ferme şi a voinţei voastre secrete, totodată vă veţi determina în felul acesta viitorul şi vă veţi putea transforma radical destinul la nivel planetar.

SURSA: yogaesoteric
26 martie 2012

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu