..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 decembrie 2011

UMANIZAREA LUI DUMNEZEU (2)


Kryon
De la Kryon
(6 September 2011; channeler: Lee, la Totowa, New Jersey )
(continuare)

Nu aveţi trei ghizi.
În prezent, părerea majorității este că aveți trei ghizi sau îngeri păzitori, deoarece există trei energii divine distincte pe care Duhul Sfânt le utilizează în relația cu umanitatea. Primul om care a văzut şi a povestit despre ele a fost Elisei, discipol al profetului Ilie (Eliyah,Eliiah). În timp ce privea cum Ilie părăsea Pământul, Elisei a avut imaginea unui car tras de trei cai albi care-l transportau pe Ilie în tăriile cerului. Acestei experiențe și acelei viziuni, Elsei i-a dat denumirea de Merkabah, cuvânt care în ebraică înseamnă „la plimbare”.

Ceea ce Elisei a văzut erau trei energii ce aparținuseră lui Ilie și nu erau ceea ce s-a crezut de atunci încoace, trei entități numite ghizi sau îngeri care-l însoțeau. În fapt acea viziune, acele energii, făceau parte din ființa profetului Ilie cu care venise pe Pământ, încă de la naștere, și cu care a pleacat, atunci când a părăsit planeta.

Dragii noştri, voi veniți în viața pământeană cu o energie divină care, uneori, pentru anumite ființe mai sensibile, pare a fi o entitate separată. Ghizii voștri sunt aspecte ale ființei voastre totale, nu sunt entități separate care să vă însoțească o anume perioadă din existența voastră, după care să primească o altă însărcinare. "Uh oh, Kryon, dar tu, în comunicările mai vechi, accepți o asemenea schimbare!" Într-adevăr, am spus aceasta, dar pentru că, pe atunci, voi vă aflați la un nivel de înțelegere mai simplificat. Erați învățăcei, iar acum sunteți absolvenți! Acum îmi pot permite să vă spun mai multe căci sunteți capabili să le înțelegeți.

Noaptea întunecată a sufletului. O aparentă schimbare de ghid. 

Acum vă voi spune încă ceva pe care trebuie să-l auziți. Mulți dintre voi credeți că ghizii sau ingerii voștri au plecat de lângă voi măcar pentru o vreme.
La începuturile comunicărilor cu voi, eu am afirmat că pentru cca 90 de zile, era posibil să intrați într-un proces de recalibrare. Am numit acel proces „Implantul”. Era vorba despre implantarea unei atitudini permisive la schimbare, pe care ați fi perceput-o ca pe o plecare de lângă voi a ghizilor și îngerilor voștri păzitori.

Fiecare fiinţă umană supusă unui proces de recalibrare, nu conteaza de cate ori, va avea o perioadă de timp în care va avea senzația că nu mai beneficiază de niciun fel de ajutor divin și că îngerii și ghizii săi au părăsit-o. Iată ce se întâmplă, de fapt.

În perioada recalibăriilor, când aveți sentimentul că Dumnezeu v-a părăsit, cel mai bun lucru este să citiți o carte care să vă pasioneze. Bine ar fi ca acea carte să fie una de spiritualitate, care să vă îmbogățească. Amânați să luați, în acea perioadă, decizii importante cum ar fi: să vă mutați cu domiciliu sau să vă schimbați locul de muncă etc. Dacă, totuși, o situație presantă vă impune să luați o decizie, plasați-vă, pentru câteva minute, într-un loc liniștit care să vă permită să vă izolați de preocupările momentului, interiorizați-vă și spuneți: " Arată-mi Doamne calea cea mai bună pe care să o urmez în ceea ce trebuie să se întâmple în viața mea, în legătură cu ....(enunțați problema)........Mulțumesc, Doamne, că nu mă dai uitării și că mă îndrumi să fac tot ceea ce este mai bine pentru ființa mea! Facă-se voia Ta! Amin! "

Recalibrările au scopul de a remodela ființa umană în așa fel încât să se adapteze mai bine și să permită noi acumulări energetice de o vibrație mai înaltă. Procesul urmărește creșterea intuiției, clarității în gândire, noi și mai înalte revelații, îmbogățirea cu noi abilități. În asemenea recalibrări vă puteți schimba ghizii. A, da, vi se pare că mă contrazic! Așa pare, doar. Acei ghizi, acele energii, au fost todeauna acolo, numai că nivelul vostru de vibrație, de spiritualitate, pe care-l avuseserăți până atunci nu vă permitea să le constatați prezența. Înțelegeți ce vreau să spun? 

Realitatea este că trecând la un nivel de vibrație, mai înalt, veți avea impresia că ghizii s-au schimbat deși ei sunt tot aceiași, dar voi îi percepeți altfel, diferit de cum îi percepeați până atunci. Schimbarea lor aparentă ține pasul cu schimbarea voastră.

S-a mai vorbit sau scris undeva despre aceasta? Da. Este scris în scripturile voastre, dar depinde de profunzimea cu care le-ați putut interpreta de-a lungul vremii. Observația nu trebuie să vă ofenseze căci eu mă refer la stări de lucruri precise pe care le impune nivelul de evoluție la care a ajuns ființa umană, ceea ce face trimitere directă la nivelul de conștiință și conștientizare pe care o entitate il poate atinge și care este dependend de dimensiunea în care există.

Am de gând să vă spun adevărul, deoarece acum îl puteți înțelege și accepta mai bine. În scripturile voastre tema se regăsește tratată destul de clar dar și de neînțeles, în același timp. A fost raportată atât de clar, atât de inexplicabil. Maestrul iubirii a fost răstignit pe cruce. A fost cu certitudine ziua cea mai întunecată când, ziua în care umanitatea a admis să-i fie omorât Marele Învățător care, răstignit fiind pe cruce, cu o undă de teamă și desnădejde, a spus:
"Dumnezeul meu, de ce m-ai părăsit?" V-ați fi așteptat ca Marele Maestru să se exprime astfel, El, Fiul lui Dumnezeu? E nevoie de o explicație.
Voi da eu acea explicație: În acele momente, El se afla într-un proces profund și rapid de schimbare, de recalibrare. Pentru câteva clipe, Mântuitorul a simțit că ghidul său spiritual îl părăsise iar latura Sa umană s-a alertat. Dar imediat Înaltul Spirit care l-a ghidat în continuare i-a readus echilibrul, încrederea și împăcarea. S-a lăsat în grija Tatălui Ceresc care l-a scos din întunericul care-l cuprindea. Acela a fost un proces tipic de ascensionare.

Voi toți aveți calitatea de fii ai lui Dumnezeu. În mod evident numindu-se repetat Fiul lui Dumnezeu, Iisus a vrut să scoată în evidență proveniența sa divină și rolul pe care trebuia să-l joace în existența sa pământească. Modul în care au decurs acele evenimente a fost o dovadă în plus că Dumnezeu nu-și abandonează fiii, și acest adevăr este susținut de faptul că în fiecare dintre voi există o scânteie din Dumnezeul Creator. 

Puteţi nega existența lui Dumnezeu cât poftiți, dar în voi va exista mereu acea scânteie iar în ajutorul vostru vor veni îngerii, ori de câte ori îi veți chema.

SURSA: http://www.kryon.com


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu