..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 13 decembrie 2011

Mesaje de la arhang. Mihail, Raguel, Uriel și Ariel (1)

Arhang.Mihail
(10 dec. 2011; channeler: Michael Xavier)

Arhanghelul Mihail: Iubiților, eu sunt Arhanghelul Mihail, cel care vă comunică acest adevăr.
Multe schimbări care au loc în prezent sunt experimentate atât în comunități cât și în relațiile individuale.
Preaiubiti maeștri, este extrem de important să înţelegeți că trăiți vremuri fără precedent în care vi se oferă multe și foarte importante dispense de care puteți profita. Este o rarisimă oportunitate pusă la dispozițiea căutătorilor Luminii care pot primi adevărate daruri în perioada de tranziție care a mai rămas. Legea Cosmică permite Ființelor din Tărâmul Angelic şi Ierarhiei Spirituale ca, în această scurtă perioadă de sfârșit de an, 2011, să treacă dincolo de vălul care ne desparte de lumea voastră, pentru a întra în contact cu anumite ființe umane trezite și suficient evoluate.

Cei cărora li se oferă această facilitate, pot interacționa cu Ființele Angelice, dacă o doresc din toată inima, fără a avea temerea că li se va încălca Liberul Arbitru. Pentru ca acest contact să se realizeze este necesar să vă concentrati atenția asupra unui anumit maestru, înger sau Ființă de Lumină, invocându-i prezența. Dorința voastră sinceră și profundă, transpusă într-o formă anume de energie, poate ajunge instantaneu la destinația avută în vedere.

Îngerii voștri păzitori, ghizii spirituali şi învățătorii înălțați vor depune toate eforturile pentru ca voi să primiți, în diverse modalități, răspunsurile pe care le solicitați, cu deosebită promtitudine, deoarece ei cunosc marea nevoie pe care unii dintre voi o au pentru a găsi modalități potrivite cu care să poată opera în această scurtă perioadă în care se manifestă mult haos și multă dezorientare.

Dorim să vă dăm câteva informaţii de bază, astfel încât să deveniți mai edificați asupra a ceea ce aveți de făcut în viitor, în ceea ce privește mersul evoluției voastre.

Este important să nu vă considerați pe voi înșivă deasupra celorlalți, din punctul de vedere al nivelului de spiritualitate, deși este foarte posibil să fie așa. (Nota C.M.: adică să practicăm umilința nu infatuarea).

Pe măsură ce fuzionați cu Spiritul vostru Înalt, nivelul de lumină în ființa voastră va crește ceea ce va face să răspândiți și în jurul vostru mai multă strălucire. În acest fel, cei care doresc să devină călăuzitorii altora pe calea spirituală vor constata că au oportunități de a se manifesta și a se face ascultați. Încă mai sunt foarte mulți cei care au nevoie de lumină pentru a se trezi și pentru a-și crește nivelul de conștientizare și conștiința.

Conștientizarea transcendentală este ceva pe care mulți dintre voi o percep ca pe o lărgire a orizontului cunoașterii și înțelegerii, o îmbogățire cu energiile divine ale Creatorului, pe care le preiau în matricea ființei lor, precum și o apropiere de Sinele lor Superior.


Pe măsură ce aceste energii pătrund prin vortexurile voastre energetice (chakrele), și vă ridică vibrația, deveniți, la rândul vostru, tot mai capabili să manipulați energiile care vă înconjoară, ridicând vibrația a ceea ce există în vecinătate. Altfel spus, voi deveniți surse benefice de readucere a echilibrului și armoniei pe o anumită arie de influențare.

Mulţi încearcă să scape din zona vibrațiilor dense ale tărâmurilor astrale inferioare şi se folosesc de prezența unor surse umane de vibrație mai mare, de unde pot să se încarce cu energie cu frecvență mai înaltă.

Nivelurile astrale sunt încărcate cu energii care pot fi diferite de nivelul vostru vibrațional, fapt pentru care este totdeauna necesar ca în călălătoriile astrale pe care le intenționați, să cereți ajutorul și asistența ghizilor voștri spirituali. Nu toate zonele astralului sunt compatibile energetic cu ceea ce ființa voastră poate accepta și suporta. Există un anume culuar pe care voi îl puteți utiliza și acesta ține cont tocmai de domeniul vibrațional care vi se potrivește la acel moment al evoluției voastre. Domeniile enegiilor foarte diferite de cel în care existați nu trebuie accesate.

Vă aflați în stadiul acumulărilor energetice de frecvență tot mai înaltă și mulți dintre voi se pregătesc să devină îndrumători de cale pentru cei care vor avea nevoie. Dintre voi se vor ridica adevărați campioni spirituali care vor contribui la creșterea nivelului de conștiință al omenirii.


Este important să participați la cât mai multe forme de instruire spirituală, mai cu seamă la cele în care vă puteți coagula în grupuri de studiu și experimentare. Aceste forme sunt importante și pentru faptul că vă dau ocazia să discutați și să vă ajutați reciproc.

Toate cunoștințele pe care le acumulați trebuie să vă servească în primul rând vouă dar nu în ultimul rând și celor care sunt pregățiți să primească cunoaștere. Vă rugăm, deci, să împărtăşiţi cunoştinţele voastre, înţelepciunea voastră, viziunile şi experienţele voastre și cerlorlalți.

Cunoaștem că în lumea voastră a crescut mult sentimentul de singurătate, de izolare atât între indivizi cât și între colectivități sau națiuni. Această tendință de respingere a socializării are efecte dintre cele mai nedorite și este o piedică în calea evoluției societăților și indivizilor. Ea nu ajută la îmbunătățirea stării de pace și de înțelegere, de compasiune și într-ajutorare.


Ridicarea unor temple de cult sau vizitarea lor are un efect benefic minim asupra conștiinței oamenilor. Dumnezeu poate fi slăvit oriunde, dar cel mai bine, în catedrala inimii fiecăruia. Nimeni nu vă cere să ridicați biserici și temple în care se săvârșesc slujbe pline de pompă și unde prelații se arată în odăjdii sclipitoare.

Voi sunteţi co-creatori ai viitorului. Sunteţi scântei divine al Creatorului și sunteți rugaţi să vă ocupați locul de drept în rândul celor care se înscriu în Marele Marș spre Epoca de Aur a omenirii.


Preaiubitilor, este timpul să vă eliberați de toată vina și rușinea pe care generații de-arândul ați purtat-o considerându-vă nedemni pentru IUBIREA lui Dumnezeu. Nu există nimic de care să vă rușinați, nimic pentru care să vă țineți capul plecat. Prin tot ceea ce ați experimentat în toate viețile prin care ați trecut, ați acumulat cunoaștere și măestrie, și pentru aceasta, Creatorul vă aduce laude.


Prin mesajele noastre, v-am dat instrumentele, înţelepciunea şi înţelegerea pentru a elibera toate lucrurile și faptele de care vă simțiți vinovați.

Meritați toata dragostea, frumusețea, bucuria, pacea și abundența acestui univers, căci toate acestea reprezintă moștenirea voastră divină.
Învățați să vă bucurați, să vă prețuiți, să IUBIȚI fără a avea un motiv anume și fără a pretinde reciprocitate.

Revedeți-vă setul de valori și recunoașteți meritele celor care le au, chiar dacă ei nu le pretind.

Marea voastră moștenire este formată din virtuțile voastre, din calitățile și abilitățile voastre, din talentele și înțelepciunea voastră și din marea putere de a iubi întreaga creație. Fiți uniți fără a dori să fiți identici. Diversitatea este o mare cucerire a ființelor, un rezultat al eonilor de experimentări, eșecuri și izbânzi.

În societatea voastră este nevoie să se revină la echilibrul între caracteristicile femininului și masculinului.Voi ați fost proiectați să stați în echilibru ca o condiție a unei evoluții sănătoase.


De-a lungul multelor secole, omenirea și-a accentuat caracteristica comportamentului masculin și aceasta a fost sursa războaielor, urii, egoismului și încrâncenării. De mult a venit timpul reechilibrării acestor energii.

Acum, acest proces este în plină desfășurare. Ființa umană nu se poate simți completă, nu poate fi completă, dacă este dezechilibrată energetic. Dragostea nu se poate manifesta cu adevărat dacă latura feminină a ființei este diminuată. Însuși Dumnezeu este Mama / Tatăl universului.

Tiparele vibraționale ale lumii viitoare, existente în dimensiunea a 4-a și a 5-a, sunt echilibrate energetic și aceasta va îmbunătății mult starea de echidistanță în tot ceea ce vor face, simți și gândi ființele umane. Aceasta va asigura entităților centrarea pe chakra inimii sacre. Se va instaura pacea și armonia pentru totdeauna.

Preaiubiților, trăiți vremuri minunate către care ființa voastră nemuritoare a tânjit totdeauna. Iată că ați ajuns să participați la această minunată transformare pentru care ați ales să fiți în această viață pe Pământ.

Vom fi mereu lângă voi pentru a vă fi de folos în edificarea Noii Lumi pe care v-ați dorit-o mereu.

EU SUNT Arhanghelul Mihail.

SURSA: http://www.facebook.com/pages/Universal-Service-of-Light


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu