..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 decembrie 2011

Anul 2012 – O privire asupra minunatului an care urmează.


J.Tyberonn
                                De la Arhang. Metatron

(Nov.2011; channeler James Tyberonn)


Salutări, Maeștrilor !


Înconjurăm pe fiecare dintre voi, cu o energie benefică care să vă dea curajul manifestării propriei voastre puteri, ca maeștri pe calea Înălțării. Scopul nostru este de a vă oferi inspirație și claritate, care, de fapt, se regăsesc în propria voastră ființă, în stare de adormire. Prin mesajele pe care vi le trimitem, încercăm să vă trezim discernământul și puterea de a înțelege mai clar ceea ce se întâmplă acum.


Vom face o trecere în revistă a anului 2012 – un an cu adevarat plin de oportunități – făcând referire și la unele dintre fricile care vă încearcă.


De la început vrem să vă garantăm că ASCENSIUNEA voastră și a planetei este în curs de înfăptuire, și nu există motive să credeți că s-a stopat sau a luat o pauză. Sunt unele aspecte în care Ascensionarea s-a produs, deja. Cea mai importantă fază care a rămas de realizat se referă la finalizarea Rețelei Cristaline și finisările Tranziției Cristaline.

În ceea ce privește temerile voastre, vă invităm să păriviți în jurul vostru, la lumea în care trăiți. Ce vedeti?

Mijloacele voastre mass-media vorbesc despre război, foamete, dezastre și colaps economic. Evident, ele transmit ceea ce se poate vedea la nivelul celei de a treia dimensiuni dar și au grijă să le amplifice la maxim, căci toate astea aduc vânzări bune și încasări pe măsură.

Profeții sfârșitului lumii sunt foarte activi în această perioadă. Unii dintre ei fac speculații referitoare la un destin cumplit, ca probabilitate cu certe șanse de a se produce. Profețiile lor dau fiori multora dintre voi, sentimentul de frică accentuându-se când începe să se vorbească despre comete, asteroizi care ar urma să intre în coliziune cu Pământul. Colapsul economic e fluturat prin fața fiecărui om, generand tot felul de scenarii care mai de care mai terifiante.

Dragilor, vă spunem din nou că Ascensiunea va avea loc, căci omenirea este cea care a făcut ca asta să se întâmple. Este momentul să renunțați la vechea energie a FRICII, căci profețiile apocaliptice privind dezastrele, cataclismice mondiale NU SE VOR PRODUCE.

Da, va răsări un nou soare – și acesta este cu adevarat soarele schimbarii. El va lumina Noul Pământ, minunata planetă în care veți trăi în viitor.


Maeștrilor, au existat întotdeauna negativiști pe planetă, care au prezis sfărșitul lumii si au răspândit zvonuri menite să producă energia fricii. Asemenea comportamente servesc scopului dualității și, privind în jurul vostru, pare că ar exista și o justificare. Dar, noi vă asigurăm că asta este doar opera Vechii Energii, care a funcționat pănă acum pe planeta voastră. Însă în voi există Spiritul Înalt care va ști să vă treacă dincolo de puntea suspinelor, în tărâmurile iubirii, abundenței și frăției.


Mesajul nostru este că, având încredere în divinitatea voastră, vă veți înălța, împreună cu planeta voastră iar la încheierea acestui ciclu, cei care ați ales, veți păși într-o dimensiune superioară.

Așadar, să vorbim despre 2012!
Anul care urmează, 2012, va fi unul incredibil de important. El va cuprinde, în desfășurarea sa lineară și secvențială, puncte de intersecție multidimensională și portaluri temporale. De fapt, aceste puncte consolidate ale timpului multiplicat au permis ca Inalțarea să aibă loc. Mulți dintre voi, „emisari” din viitor, navigatori de pe Sirius, din pleiade Pleiade și Purtători ai Codurilor, ați venit prin aceste portaluri pentru a vă afla aici, pe planetă, în această perioadă a Inălțării.

Anul 2012 reprezinta chemarea finală la trezire, pentru mulți dintre purtatorii de cod. Și sunt multe de făcut în acest an. Din multe puncte de vedere, munca voastra începe, cu adevarat, în 2012.


Emisarii anului 2012.

Mulți dintre voi, cei care sunteți implicați în Ascensiunea Planetară, v-ați trezit într-o fază a timpului Pământean pe care, câteodată, nu o puteți înțelege complet și nu o puteți accepta pe deplin. In anul care trece, 2011, uneori, v-ați simțit ca și cum ați fi niște vizitatori ai Pământului, aflați departe de casă și aveți impresia că energiile voastre nu sunt potrivite cu cele ale planetei. De fapt, pe parcursul acestui ultim deceniu, v-ați simțit pierduți, rătăciți pe un pământ care nu este al vostru.

Iubiților, să știți că aceste sentimente nu sunt simple închipuiri, ele reprezintă într-un sens, un adevăr care se revelează pe măsură ce vă treziți la mutidimensionalitatea voastră. Asemenea stări se vor accentua la unii dintre voi, în 2012, căci, odată cu actualizarea acestui statut, începeți să aveți stări care aduc în prezentul vostru lunga istorie a vieților voastre anterioare, multe dintre ele înafara planetei Pământ și dincolo de dimensiunea a treia. Îndreptându-vă către viitor, de fapt, reveniți la stări și dimensiuni prin care sufletul vostru total a mai trecut cândva.

Sunteți cu adevarat Emisari ai Luminii Cristaline, Ambasadori ai Iubirii. Vă întoarceți în…. viitor. Această revenire, începută cu 40 de ani în urmă, va mai continua și în următorii 20 de ani. Mulți abia se trezesc la rolurile lor din „viitorul trecut”. Acesta este și scopul înaintării voastre în viitor: să vă atingeți trecutul! Portalurile temporale din 2012 vor fi cele care vă vor ajuta să o faceți.

Ați început să acumulați în masă, în timpul generației pe care ați supranumit-o „Baby-boom”, în epoca de după cel de-al doilea război mondial; numarul vostru a crescut în mod constant, ajungând în prezent să aveți Generația X, a Copiilor Indigo și de Cristal. Voi sunteti Emisarii Luminii Cristaline, pionierii unui Pământ alternativ, sunteți pionierii Înălțării.


Mulți dintre voi ați pătruns în corpurile actuale, în secvențele temporale 77 și 87, adică cei care aveți acum vârste cuprinse între 49 și 56 de ani. Ați intrat în corpuri fizice care reprezentau, de fapt, versiuni ale voastre, prin ceea ce se numește WALK-IN, faza a 2-a, o versiune mai evoluată a sinelui vostru din viitor, versiune care revine ciclic, cu un scop bine determinat. Este ceva oarecum asemănător – dar și diferit – cu Integrarea Sufletului, în care o secvență de timp limitată, dintr-un sine viitor clar evoluat, se conectează unui aspect din prezent, printr-un portal temporal, cu scopul precis de a ajuta la Inălțare.

Ați avut multe roluri, multe misiuni și multe îndatoriri. Voi sunteți Păstrătorii Ințelepciunii, Păstrătorii Pământului, Shamanii, Dansatorii Focului, Cei ce merg în vis, Războinicii Luminii, Cei care își schimbă forma, Ființe Stelare, Bătrânii, Purtatorii puterii și Vindecătorii timpului! Vedeți cât de complecși și înzestrați sunteți?


Ați venit aici să vă ocupați de un anume tip de reconstrucție pe o planetă a dualității, Pământul. Vă aflați aici pentru a îndruma omenirea să facă față posibilelor calamități și catastrofe, inerente procesului și să se descurce prin aspectele de haos.


Sunteți aici ca să vă asigurați că istoria NU se va mai repeta. Noi vă confirmăm că în demersul vostru, ați reușit. Nu v-ați străduit degeaba! Voi sunteți demolatorii de paradigme, reparatorii dar și renegații!
Să ne folosim de o metaforă: Imaginați-vă Ascensiunea ca pe un vas navigând pe apele oceanului. Pe Emisarii Luminii asimilați-i cu navigatorii încercați care cunosc traseul pe care vasul trebuie să înainteze fără pericole, cunosc toate capcanele, toate strâmtorile, toate vâltorile și toate stâncile de sub apă, ce trebuie evitate. Vasul este încărcat cu ființele umane care s-au îmbarcat pentru a ajunge la Noul Pământ, Pământul Făgăduinței.
În timpul călătoriei temerare, pasagerilor li se predau lecții de cunoaștere, de conviețuire și de acceptare. Ei discută unul cu altul și se împrietenesc, își deapănă amintirile și încep să se recunoască. Mulți își dau sama că s-au mai găsit împreună cu mulți dintre cei prezenți, într-un trecut mai mult sau mai puțin îndepărtat. În timpul călătoriei, majoritatea dintre voi încep să-și amintească diverse situații pe care le-au mai trăit cândva. Era, parcă, pe o altă planetă, într-o lume diferită!!

Ușor, ușor, amintiri dintr-un trecut îndepărtat devin din ce în ce mai clare iar voi realizați că o călătorie asemănătoare cu aceasta e posibil să mai fi întreprins cândva, undeva…Cu cât vă apropiați de destinație, cu atât vă simțiți mai familiarizați cu situația, începeți să înțelegeți mai bine mecanismele și scopul călătoriei. Vă simțiți capabili să treceți la timonă, căci realizați că aveți cunoașterea necesară pentru ca această călătorie să se încheie cu succes.

Capătul călătoriei este aproape. Au mai rămas câteva aspecte pe care, în perioada scurtă care a mai rămas, le veți putea rezolva. Sfârșitul lui 2012 vă va găsi în grafic cu întregul program, demarat cu câteva zeci de ani în urmă.

Mulți dintre voi veți avea, începând cu 2013, sarcini de îndrumare a celor rămași în urmă.
Însă, sfârșitul lui 2012 va fi adevăratul început al trecerii în Era Nouă, pentru sistemul planetar. Lucrătorii în Lumină sunt cei care vor ști cum să-și difuzeze lumina printre oameni, pentru a-i ajuta să înainteze și să se elibereze de energiile fricii și întunericului.

Trebuie însă să facem mențiunea importantă că în 2012, forțele întunericului vor face tot ce le mai stă în putere pentru a împiedica schimbarea. Voi, cei treziți și înscriși în proces, sunteți nominalizați să vă fortificați energiile pentru a răspunde pe măsură acestor încercări disperate.


Ce se va întâmpla în 2012.

Așa dar, 2012 este anul Noului Început. El începe să pună în operă Noul Model pentru consolidarea Noului Pământ în noua dimensiune. Pământul va fi transferat în Câmpul Cristalin, propriu dimensiunilor înalte din intervalul 4 -12, inițial, și va ocupa planul cel mai de jos, urmând ca, ulterior, pe măsura evoluției sale, să urce corespunzător. 

Elaborarea Matricei Cristaline, se va face în etape, principalele fiind menționate mai jos:
 

** 11.11.11 (fază realizată) - Codificarea Discului Crysto – Soare si a Vortexului Cristal MAX, cea de-a 13-a paradigma. Biblioteca originala Cristal este chemata in Arkansas pentru a codifica frecventele Tranziției Cristaline. Recepționarea Codurilor.

** 12.12.12 – Completarea Rețelei Cristaline. Implementarea Codurilor.


** Unificarea celor 12 Discuri Solare Principale, care reprezintă noul ADN sau planul codurilor pentru frecvența Noului Pământ.


** Unificarea Globală a Câmpurilor Vortex Cristaline, primele două fiind localizate în Arkansas si Brazilia.


**Finalizarea rețelei Piramidale – Octoedrice care implică transferul „Cristalin – Cosmic” prin intermediul rețelei piramidale și al infrastructurii nodurilor de putere de pe planeta Pământ, împreună cu Rețeaua Planetară și Rețeaua Cosmică, în aliniere cu Orion și Arcturus.

Finalizarea în 2011 și 2012, a tuturor acestor reglaje fine va constitui încheierea manevrelor tehnice necesare Ascensiunii. Din multe puncte de vedere, Ascensiunea (Inalțarea) se desfășoară încă din 1987, în prezent mai rămânând de ajustat și finalizat: Rețeaua, Discurile Solare, Vortexurile Cristaline și Rețeaua Piramidală

SURSA: www.Earth-Keeper.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu