”Mă vindec de tot trecutul meu întunecat, de toate faptele și gândurile care m-au oprit să evoluez și care m-au îndepărtat de Lumină. Vreau să evoluez în iubire. Eu sunt iubire. Așa să fie!” (în sprijinul cititorului interesat)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 4 noiembrie 2011

Respiră cu mine pe 11 nov., la ora 11, timp de 11 minute.

Lisa

Respiratia noastră plină de lumină este cea mai mare putere care se poate crea pe Pământ, dacă o facem impreună, la data și ora anunțate.

La data de 11 noiembrie 2011 la ora 11, timp de 11 minute, va propunem să faceți un exercitiu de concentrare și vizualizare. Într-un loc cat mai linistit, cu ochii închiși, in timp ce inspirati, imaginți-vă cum părimiti un flux de lumină alb-stralucitoare care intră în corpul vostru prin chakra coroanei. In timp ce expirați, scoateți acest flux de lumină prin chakra inimii și trimiteți-l către capitala țării voastre. Vizualizați cum această lumină, înconjoară și cuprinde întregul oraș.

Nu are importanța dacă, la momentul exercițiului, vă veți afla sau nu într-o altă localitate sau altă țară. Deci, indiferent unde vă prinde momentul, faceți acest exercițiu, trimițând lumina alb-strălucitoare capitalei țării voastre.

Vor fi 11 minute care pot schimba lumea în care trăim, dacă vom participa la acest exercitiu cât mai mulți. (Vă propunem să o faceți chiar și în cazul în care nu sunteți prea convinși de utilitatea și eficiența lui). Faceți exercițiul acesta chiar dacă vă aflați în mers, pe stradă, într-un magazin, la birou, acasă sau la plimbare. Oriunde. 

Dacă te afi în mașina personală, trage pe dreapta și ia o pauză de 11 minute, pentru a putea participa. 
Cine nu dorește să urmeze pașii pe care i-am arătat mai sus, poate ca în acel interval, pur și simplu să se gândească cu dragoste la capitala țarii sale; lumina va ști să facă restul.

Cu iubire!

Lisa Gawlas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu