..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 28 octombrie 2011

MANUALUL SUPRAVIEŢUIRII (7)

(23 august 2011; channeler Aisha North)

(continuare).

Capitolul şapte.
Procesul evoluției omului durează de foarte mult timp.
Așa cum am mai spus, voi ați evoluat de la stadiul se sămânță stelară, adusă pe Pământ de pe alte planete ale universului, cu multă vreme în urmă.

Următorul pas al evoluției a fost ca din aceste semințe să se formeze o ființă umană primară care să se adapteze treptat și cât mai bine condițiilor oferite de planetă. Toată această evoluție a fost supravegheată permanent, intervenindu-se atunci când era cazul pentru a se face corecțiile necesare.

Evoluția a ajuns la momentul actual când va avea loc un salt la o nouă treptă, o nouă dimensiune. Rezultatele care se vor obține după acest salt vor fi dintre cele mai minunate. Pregătiți-vă să trăiți acele timpuri! După ce veți trece dincolo, în dimensiunea superioară, veți avea nevie de o anumită perioadă de acomodare.

Motivul pentru care acest proces este atat de chinuitor, nu numai pentru corpul vostru fizic dar și pentru cel mental și emoțional, este uşor de explicat. Dacă luăm în considerare că acestă formă complexă trebuie remodelată și restructurată, astfel încât să se poată integra perfect cu noul câmp energetic mult mai rafinat, puteți deduce imediat că nu aveți cum să accesați noua dimensiune cu vechea voastră alcătuire, la baza căreia a stat un ADN deviat de la forma cu care ființa umană a fost înzestrată încă de la începuturi. O asemenea structură nu ar putea fi viabilă într-o dimensiune superioară, în care domeniul de vibrație este mult mai înalt și mai subtil. Corpul vostru fizic, mental și emoțiomal trebuie cu necesitate transformat, rafinat, eliberat de urmele și tarele vieților în care dimensiunea a 3-a și-a pus amprenta.

Este ușor de înțeles că un asemenea proces de restructurare crează și unele neplăceri fizice, mentale, sociale, economice etc. Totul se face din mers căci readaptarea trebuie să aibă loc în timp ce ființa voastră există, este activă și nevoită să răspundă corespunzător atât vechilor cât și noilor provocări, dacă vrea să supraviețuiască. Toate acestea se pot concretiza prin stare de sănătate alterată, stres, momente de incoerență sau dezorientare, lipsă de concentrare, neadaptare pasageră etc.

Efortul de readaptare este pentru corp unul major și, din acest motiv, este bine să vă menajați, să vă înțelegeți stările și să vă rezervați momente sau perioade de odihnă și refacere. Aici nu există o rețetă rigidă pentru toată lumea; fiecare individ este un univers cu particularitățile sale, neregăsibile la alții. Pentru depășirea acestor situații este nevoie să vă consultați inima și sufletul vostru și să nu vă lăsați pradă lamentărilor și îndemnurilor eu-lui vostru uman (care este trecător, ca și corpul fizic).

Amintiți-vă mereu că, în acest efort de transformare, nu sunteți singuri, nu sunteți abandonați: ființele de lumină, maeștrii înălțați, ghizii voștri spirituali, civilizațiile superioare ale universului, vă stau aproape și vă ajută în tot ceea ce întreprindeți, pentru ca totul să se desfășoare în conformitate cu Planul Divin.

Pe planeta voastră au loc acum tot felul de crize: economice, financiare, politice, sociale, religioase, culturale, de identitate etc. Unii le fac față mai bine, alții mai puțin bine, și aceasta în funcție de nivelul de trezire, de conștiință și de experiențele cu care vin din totalitatea trecutului lor.

Atitudinea este determinantă în toate cazurile care vă aduc în fața provocărilor. Considerați-le pe toate ca fiind daruri care vi se oferă pentru a vă întări și a vă ajuta să încheiați cu succes această importantă etapă a evoluției voastre. Adoptați o atitudine pozitivă față de tot ceea ce vi se întâmplă.

Capitolul opt
Mulți dintre voi ați experimentat deja simptomele ascensiunii asupra corpului și minții voastre. Despre ceea ce li se întâmplă altora puteți găsi pe diverse situri. Este bine să le consultați căci aceasta vă ajută să vă diversificați cunoașterea pe acest subiect și să vă fortificați voința și încrederea că nu doar vouă vi se întâmplă.

Frica voastră de moarte este o caracteristică umană apărută și înrădăcinată în dimensiunea a 3-a în care ați existat de veacuri.

Frica nu este un atribut al sufletului sau spiritului ci al eu-lui uman care știe că nu este veșnic, asa cum este esența ființei voastre, sufletul. În multe situații, frica de necunoscut a făcut ca omul să ezite sau să refuze să mai înainteze pe scara evoluției sale, preferând să rămână la nivelul existențial precar de înțelegere și dezvoltare pentru simplul motiv că-i era cunoscut, chiar dacă nu-i oferea prea multe satisfacții.

Pentru a se purifica în vederea înaintării în spirit, mulți au trecut prin stări grave de îmbolnăvire care, pe unii, i-au țintuit la pat zile, săptămâni și poate ani de zile. Aproape fiecare dintre voi a văzut sau auzit de asemenea cazuri, când nimeni nu mai dădea nici-o șansă de însănătoșire unui anume bolnav. Și totuși, în mod aproape miraculos, acea ființă și-a revenit, s-a însănătoșit.

Dacă stați de vorbă cu asemenea oameni, aproape toți vă vor spune că acum văd altfel viața, se bucură de fiecare zi pe care o consideră un dar, nu se mai simt legați de acumulările materiale și iubesc mai mult ca altădadă natura și oamenii. Majoritatea dintre ei au început să aibă preocupări spirituale. Credeți că acestea sunt pure întâmplări? Nicidecum.

Știm că este mult mai ușor să sfătuiești pe cineva decât să treci chiar tu prin acest proces dureros de transformare. Să știți că fiecare dintre civilizațiile avansate a trebuit să treacă prin asemenea transfornări, altfel nu ar fi acolo unde este acum.

Noi vă spunem din experiența noastră și la ce să vă așteptați pentru a vă încuraja să nu abandonați calea.

La capătul cestei foarte importante etape vă așteaptă satisfacții depline. Când veți vedea cum arată Lumea Nouă, toate durerile, toate regretele, toată frustrarea vor dispărea.

De fapt, vă aflați foarte aproape de acel moment și nu credem că sufletul celor angajați în proces va fi tentat să abandoneze călătoria al cărui capăt deja se întrezărește.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu