..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 septembrie 2011

COAGULAREA COSMICA.


De la SHEKINAH                          

(Prin Gillian MacBeth-Louthan)

Eu sunt esenta, binecuvantarea, muzica lui Shekinah, care locuieste in casa Luminii. Eu vin pe aripile timpului pentru a permite intrarea voastra in cunoasterea care merge dincolo de sine si de memorie.
Va voi vorbi despre Spiritul Sacru. Umanitatea crede ca Spiritul Sacru cuprinde doar o singura fiinta. Fiecare dintre voi detine in interior respiratia personala a lui Dumnezeu.

Vin in aceasta zi sa va activez vechia memorie pentru ca voi sa va aminti. Fiecare dintre voi traieste in interiorul expiratiei lui Dumnezeu. Spiritul Sacru intra in totalitatea sa in copilul nou nascut, odata cu prima respiratie. Pe timpul sarcinii, Spiritul Sacru nu locuieste in fetus.
Energia Spiritului Sacru este o imprimare, o codificare prezenta in fiecare individ, atata timp cat este in viata.
La moartea individului, odata cu ultima respiratie, Spiritul Sacru este eliberat si se intoarce la Sursa. Acesta este o fiinta separata si diferita de spiritul individului (sufletul), dar adesea, cand moartea se produce, ele pleaca ca doua flacari de lumina impletite. Dumnezeu va resoarbe in lumina originala.
Voi toti plutiti in inspirul divin, val al contractiei, inapoi intr-un punct al expansiunii explozive. Asa cum universul va inhaleaza pe fiecare dintre voi si in fiecare zi cate putin si putin mai mult, voi incepeti sa fiti eliberati de toxine, de negativitati, blocaje si amintiri care nu mai servesc evolutiei sufletului vostru si scopului sau.

Cand dormiti, spiritul vostru iese din corp in timp ce fizicul biologic este cufundat in somn si este aparat de fiinte angelice. Spiritul este conectat cu corpul fizic printr-o coarda de lumina extrem de subtire dar indestructibila (cunoscut si sub denumirea de ‘’cordonul de argint’’n.m.), indiferent cat de departe se va aventura.
In caz de necesitate, spiritul revine instantaneu in corpul fizic.
Cand corpul fizic doarme, indiferent daca este zi sau noapte, voi plecati in spirit, deplasandu-va cu usurinta, fara efort, in taramurile inalte, existand simultan in ceea ce ati lasat pe Pamant.
In perioada Pastelui, Creatorul face o foarte profunda respiratie, eliberand din voi cateva nivele ale deseurilor psihice, mentale si fizice. Universul curata multe straturi ale fiintei voastre, eliberand blocajele, astfel incat sa poata fi expulzate la urmatoarea inspiratie a  Creatorului.
Tot ceea ce este solidificat, intunecat si neplacut in fiinta voastra este absorbit prin vointa Primului Creator, inapoi in El insusi.
Furiile care v-au tintuit la pamant, care v-au blocat inaintarea, vor fi imprastiate. Ceea ce va impovareaza sinele, este localizat in unele zone ale corpului vostru, unde au fost depozitate in timp. Aceste reziduuri migreaza spre un punct magntic anume al corpului, de unde vor fi absorbite si trimise la Primul Creator. Acelasi proces se desfasoara si in celelalte corpuri: emotional, mental, cauzal. Deasemenea, procesul de acumulare si resorbtie de catre SURSA a deseurilor, are loc si la nivelul planetei voastre. Prin aceasta ‘’curatenie de primavara’’ Pamantul insusi este purificat si inaltat inafara ‘’gropii cu smoala’’ si a anihilarii care s-a intamplat de-a lungul timpurilor.

Tot ceea ce se resoarbe va fi condus inapoi la Sursa originala, pentru a fi purificat, reciclat si folosit din nou. Energiile dense si ‘’otravitoare’’ pentru viata, astfel reciclate si revitalizate, vor fi utilizate de Creator pentru a crea noi universuri, noi lumi.

Structura atomica a luminii se schimba in natura; universul ia de la oameni deseurile cuantice, cele mai dense si cele mai intunecate energii, si le aduce Acasa, in Lumina, pentru a le re-forma intr-un element pur, care este dincolo de masura cunoasterii voastre.

Cunoscand toate acestea acum, permiteti ca coagularea cosmica sa se intample in corpul vostru.
Voi puteti resimti dureri care vin si pleca din corp, din amintirile inimii, povara emotiilor, dar acestea apar pentru a fi nascute din nou intr-un nou univers. Deci, esenta fiintei voastre, si tot ceea ce ati fost voi prin toate timpurile, la fel ca si tot ceea ce a indurat Mama Pamant, va fi renascut intr-o minunata structura celulara a Luminii, la inceputul vietii intr-o alta parte a Creatiei. Iar acolo, pritre ceea ce ati eliberat, se vor regasi si aspecte din fiinta voastra totala.
Pentru a crea energia furiei, de ex., sunt necesare mult mai multe particule decat pentru crearea bucuriei.
Esenta bolii, care este facuta din energie foarte densa, este alcatuita din mult mai multe particule decat cuprinde esenta iubirii. Energia sacrului este foarte luminosa, diafana, fina si usoara.
Gillian MacBeth-Louthan

Eu va rog sa permiteti Creatorului sa respire in voi profund. Simtiti-va inaltati de aceasta respiratie sacra. Permiteti ca expiratia sa va aduca in expansiunea pe care o cautati. Cand toate acestea se vor intampla, veti percepe o luminozitate a capului si o ameteala placuta vă va cuprinde fiinta.

Voi puteti simti valuri emotionale venind spre voi sub forma de lacrimi si frici. Puteti simti prezenta celor sacri, alaturi de voi.
Eliberaţi de ceea ce v-a tinut blocati, veti avea trairi de usurare si plutire.
Eu sunt Shekinah si plec acum pe aripile luminii.
Sursa : http://www.lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu