..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 17 august 2011

IMPORTANŢA CURAJULUI


Mesaj de la Arhan. GABRIEL

(22 July 2011; channeler: Shelley Young)

Salutări, dragilor
Suntem încântaţi şi onoraţi să fim în prezenţa sufletelor voaste care aşteaptă cu plăcere să ne întâlnească din nou. Parcă a şi crescut temperatura în această sală (râsete). N-o simţiţi?
Mulţi dintre voi au avut de depăşit diverse situaţii de loc uşoare în viaţa lor actuală. Problemele care v-au blocat în multele voastre preocupări s-au manifestat uneori cu duritate şi nu aţi avut de ales decât să vă confruntaţi cu ele, fără posibilitatea de a le ignora sau ocoli. Cu cât aţi tratat aceste probleme cu înţelegere şi cu acceptare, cu atât soluţionarea lor a avut loc mai lesnicios.
Energiile care s-au primit şi se primesc pe Pământ în acest an, au ca scop să ajute, o dată în plus, în ampla acţiune de vindecare a planetei şi fiinţelor umane, această acţiune făcând parte din programul divin în derulare pentru această zonă a creaţiei. Pentru a vă fi mai uşor, vă indicăm să trataţi totul cu calm, înţelegere şi iubire.
Cheia pentru a înainta pe calea obţinerii măestriei şi facilitatea de a ancora energia Noului Pamant este încrederea şi calmul în a privi şi accepta tot ceea ce se întâmplă în voi şi în jurul vostru, cu convingerea că o amplă acţiune de vindecare şi însănătoşire are loc pe planetă.
Lumina scormoneşte şi scoate la suprafaţă tot răul acumulat de omenire în multele secole şi milenii de existenţă. Aveţi curajul de a primi noul căci fără curaj învăţăturile şi credinţa nu pot fi valorificate în folosul vostru şi al celor care vă înconjoară.

Dragilor, vindecarea are nevoie de curaj. Nu este uşor să scoţi la suprafaţă răni ale trecutului, dar trebuie să aveţi curajul de a o face. Aduceţi totul la suprafaţă, la lumină, recunoaşteţi-vă (faţă de voi, faţă de cei pe care i-aţi lezat şi faţă de Dumnezeu) faptele şi gândurile pe care le-aţi depozitat în adâncul sufletului vostru, asumaţi-le cu iubire, şi apoi eliberaţi-le. (Nota C.M.: Tehnica eliberării energiilor faptelor trecute o găsiţi în articolul  ” Mesaj Andromedan”, publicat în 3 aug.2011 pe http://spirituletern.blogspot.com). 
Este nevoie de curaj pentru a trece dincolo de energiile de frică şi îndoială.
Este nevoie de curaj pentru a îmbrăţişa pe cine sunteţi voi cu adevarat, indiferent dacă în oglinda retrospecţiei vă vor apărea imagini pe care poate nu le-aţi dori.
Este nevoie de curaj extraordinar de a vă lumina ungherele în care poate aţi ascund fapte reprobabile, ferindu-vă să vi le afle lumea. 
 Dar nimic din ceea ce aţi dosit nu este necunoscut Divinităţii, nimic din ceea ce aţi pus acolo nu va dispărea şi nu vă veţi elibera de legătirile energiilor pe care le-aţi polarizat când aţi făptuit ceva bun sau rău ( NotaC.M: Şi cum, de obicei ascundem ceea ce nu ne avantajează, depozitul din obscuritate cuprinde fapte şi gânduri cu care nu ne putem mândri), până când nu vi le veţi asuma şi elibera cu iubire.
Ceea ce vedem acum este faptul că lucrurile devin foarte stresante pentru oamenii care nu au curajul să rupă legăturile cu mentalităţile şi gândirea formată în vechea energie. În speranţa că, totuşi, se vor salva, ei se agaţă de relicvele trecutului. 
Lăsând lucrurile să treneze şi neluând ferm hotărârea de a se elibera de trecut, oamenii nu au perspective favorabile în evoluţia fiinţei lor.
Oamenii îmi vor spune: "Dar, Gabriel, eu mă simt atât de uzat şi de obosit, că nu ştiu de unde aş mai putea avea curajul de a crede că va fi mai bine!" Dragii mei, în interiorul vostru profund va exista întotdeauna un miez de adevăr, care vă va permite să vedeţi dincolo de teamă şi de îndoială. În fiecare dintre voi există acel sâmbure de adevăr care vă va da curajul şi tăria de a merge mai departe.

În acest moment în evoluţia sufletului vostru, ajutaţi şi de mesajele transmise prin acest channeler, vă asigurăm că în vieţile voastre anterioare aţi avut multe experienţe în care aţi demonstrat un curaj extraordinar pe care l-aţi perfecţionat continuu. Experienţa aceea nu s-a pierdut; ea se găseşte depozitată în sufletul vostru total şi, în această perioadă specială, este gata să iasă la suprafaţă, adică să intre în conştienţa voastră. Nu va fi nicio complicaţie să o conştientizaţi la momentul depăşirii nivelului minim de vibraţie de către fiinţa voastră. Modificările care s-au produs şi continuă să aibă loc sunt realizări şi ale fiinţei voastre. Voi simţiţi accelerarea prefacerilor care au loc atât în voi cât şi în jurul vostru.

Lipsa de curaj de care vă plângeţi va dispărea cu atât mai repede cu cât veţi fi preocupaţi de evoluţia fiinţei voastre şi nu vă veţi amăgi cu himerele trecutului. 
Eu subliniez puteţi alege să avansaţi cu graţie şi uşurinţă, dacă vă veţi decide să trăiţi permanent în eternul moment de ACUM, fără să faceţi tot felul de şcenarii pentru viitor. Acceptaţi prezentul şi trataţi totul cu deplină încredere în Creatorul vostru care nu v-a părăsit niciodată. Pentru a înainta, nu este necesar să alegeţi calea cea mai dificilă, cea mai grea, important este să fiţi hotărâţi şi încrezători.
Mulţi vor spune, "Dar, Gabriel, îmi este teamă de ceea ce urmează, de modificarea felului nostru de a gândi şi a acţiona. Nouă nu ne place schimbarea!". Vă voi răspunde că dacă ar fi să vă temeţi de ceva, atunci ar trebui să vă temeţi că veţi rămâne la fel ca înainte, neschimbaţi. 

Shelley Young
Trebuie să se înţeleagă că repunerea economiei pe baze sănătoase, de echitate şi în armonie cu nevoile naturii şi ale oamenilor nu se poate face fără să se treacă porintr-o perioadă de disconfort, de oarecare restricţie.  Nu uitaţi că starea economică a lumii, degradarea naturii, discrepanţele care există, sunt opera fiecăruia dintre voi. Prin fapte, prin acceptare, prin indiferenţa faţă de ceea ce se întâmplă, prin lipsa de atitudine, fiecare om are partea lui de responsabilitate. Ce trebuie urgent făcut? Acceptaţi-vă statutul de creaţii ale lui Dumnezeu şi fiţi ceea ce sunteţi voi cu adevărat! Credeţi în puterea de vindecare a voastră şi a planetei. Nu mai acceptaţi să fiţi manipulaţi! Fiţi cinstiţi cu voi înşivă când revendicaţi anumite drepturi si recunoaşteri.
Amintiţi-vă, dragilor, că pe calea pe care aţi pornit nu sunteţi singuri. A început şi o coagulare a sufletelor cu însuşiri asemănătoare şi aceste grupuri se vor lărgi tot mai mult. 
Sunteţi permanent asistaţi de sufletele celor înălţaţi, de îngeri şi de Maeştri Înalţaţi, de Înaltele Spirite.
Întregul univers vă urmăreşte, vă încurajează şi vă aplaudă. 
Eu sunt Gabriel.

SURSA : www.trinityesoterics.wordpress.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu