..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 mai 2011

DE CE EXISTAŢI ?

MESAJ DE LA URIEL
(15 May 2011; channeler: Jennifer Hoffman)

Fiinţa voastră este o concentraţie de energie amplasată într-un singur punct al timpului şi spaţiului. În fiecare moment voi vă exprimaţi (manifestaţi) energia prin intenţie, karmă, emoţii, convingeri, gânduri şi acţiuni. Acestea formează totalitatea a ceea ce sunteţi voi, ca entitate şi conştiinţă.
Întrebarea crucială pe care v-o puteţi pune în fiecare moment al existenţei voastre este „DE CE?” Vă întrebaţi mereu spiritul vostru pentru că aveţi nevoie să vă cunoaşteţi punctul de plecare, originea şi calea pe care să vă dirijaţi egoul în viitor.
Fără această întrebare insistentă şi persistentă, egoul vostru uman va tinde să prindă rădăcini, să se fixeze în scenariile trecutului pe care-l cunoaşte şi în care se simte confortabil şi familiar, deoarece a trecut prin ele, le cunoaşte şi nu trebuie să mai facă vreun efort de adaptare.
Bazându-se pe experienţe trecute şi având tendinţa să se stabilizeze în ele, egoul vostru nu mai este creativ, nu mai doreşte modificări şi încercări. Din acest motiv putem spune că egoul are o atitudine retrogradă. El stă mereu cu faţa către trecut şi asta anulează orice dorinţă de a avea noi experienţe. De aceea fiinţa umană intervine prin conştiinţa şi conştientizarea sa pentru a pondera egoul şi a accepta anumite experienţe viitoare. Fără această intervenţie conştientă fiinţa va repeta experienţa trecutului şi ceea ce a ştiut dintotdeauna.

Evoluţia este de neconceput fără experienţe noi, nemaiîntâlnite, experienţe care forţează şi amplifică creativitatea. Lipsa evoluţiei înseamnă, de fapt, lipsa mişcării, şi aceasta nu poate duce decât la stagnare calitativă, învoluţie şi, în final, disoluţie.

Întrebându-vă mereu „de ce?" şi căutând răspunsurile, căpătaţi o anume dexteritate în a găsi soluţii în viitor şi aceasta vă va consolida încrederea în rezolvarea problemelor, provocărilor, vă va face din ce în ce mai lipsiţi de frică, mai încrezători în capacităţile voastre creative.

Este firesc ca mintea umană să aibă mereu o caracteristică scormonitoare, o tendinţă de perfecţionare, de aprofundare a cunoaşterii în orice domeniu. Cu cât acceptaţi mai multe provocări, cu cât vă extindeţi aria interesului, cu atât vă creşteţi calitatea gândirii. Este interesant de observat că cu cât se măreşte volumul cunoaşterii cu atât se micşorează greutătatea rezolvării problemelor. Creativitatea, noutatea, inovaţia, sunt metode prin care fiinţa umană „brevetează” noi forme de energie vibraţională, noi câmpuri de oscilaţie care, în final, adaugă noi valenţe conştiinţei. Cu cât conştiinţa creşte, cu atât se extind limitele cunoaşterii adevărurilor universale.

Cunoaşteţi desigur că universul este plin de energie. În mare parte aceasta este o energie potenţială, o energie crudă care poate fi activată de orice fiinţă capabilă să provoace un eveniment, o modificare. De ex. mintea umană este o un generator permanent de gânduri. Gândurile nu sunt altceva decât mici aglomerări de energie care, odată lansate, devin entităţi independente împosibil de anihilat sau de retras.
Gândurile de acelaşi fel (adică cu caracteristici de frecvenţă şi formă de undă şi polarizare identice) formează enorme câmpuri energetice cărora li se adaugă mereu alte particule energetice asemănătoare. Aceste câmpuri energetice enorme devin, la rândul lor, surse de alimentare a acelor minţi care se deschid pe anumite canale energetice. Pe aceste canale circulă în ambele sensuri anumite forme de undă care se traduc prin inspiraţie pentru idei creatoare benefice sau malefice.

Aveţi curajul de a deveni un aspect mai important a ceea ce ştiţi că este posibil să fiţi, dincolo de ceea ce vedeţi în acest moment?

Jennifer
Dacă doriţi să evoluaţi mai repede, întrebaţi-vă stăruitor, dar cu calm, de ce sunteţi în acest moment în locul în care vă aflaţi, având preocupările pe care le aveţi, familia din care faceţi parte, starea socială, materială şi spirituală pe care le aveţi. Întrebaţi-vă care este scopul vostru în această viaţă, pentru ce aţi ales să fiţi aici şi acum ?
Meditaţi în linişte pe această temă! Este posibil ca, în timp, să începeţi să aflaţi unele răspunsuri faţă de care trebuie să aveţi toată deschiderea, indiferent cât de mult vă vor fi sau nu pe plac.
Strădania permanentă de a găsi răspunsuri poate împinge fiinţa umană pe noi trepte de cunoaştere, pe un nou nivel de conştiinţă.

SURSA: http://lightworkers.org
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu