..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 aprilie 2011

Păstrarea calmului


De la AA Zadkiel

(22 April 2011 ; channeler: Linda Robinson)

AA Zadkiel
Salutări Preaiubitii mei,
salut în iubire şi lumină.
 

Calea ascensiunii este presărată cu mai multe tipuri de experienţe. Pe această cale vă puteţi întâlni cu minunate stări de bucurie şi pace din cele mai înalte niveluri, dar vă puteţi confrunta şi cu situaţii şi stări pline de provocări care vă vor oferi oportunităţi ce vor ajuta la dezvoltarea voastră spirituală şi un comportament plin de înţelegere şi compasiune faţă de semenii voştri. Modificările care apar pot privi un individ, o colectivitate, o planetă sau un univers. Oricare din acestea s-ar manifesta, comportamentul cel mai adecvat al fiecăruia dintre voi este să trataţi totul cu calm, înţelegere şi căt mai multă iubire. Iubirea şi lumina ajută în toate situaţiile; ele sunt dacă vreţi, panaceul universal.

Când vă aflaţi în mijlocul unor turbioane energetice care mută lucrurile, agită totul în jur, atât la nivel material cât şi comportamental, voi rămâneţi centraţi pe sinele vostru interior, pe inima voastră şi acceptaţi că toate provocările au un rost şi un scop benefic. 

Fortificaţi-vă starea de calm prin practicarea meditaţiilor, contemplaţiei, audiţii muzicale liniştitoare, plimbări în zone pline de linişte şi verdeaţă etc. 
Rămâneţi contemplativi şi bucuraţi-vă de minunăţiile creaţiei care vă înconjoară la tot pasul şi înţelegeţi că momentul de „aici şi acum” nu vi s-a oferit întâmplător. Sunteţi în acel punct al timpului şi spaţiului pentru că acolo trebuia să vă aflaţi şi pentru că voi v-aţi ales de mult această împrejurare care face parte din programul cu care aţi venit în această viaţă.
În procesul de ascensiune, continuă să apară schimbări care au impact diferit asupra fiecăruia; voi încercaţi să credeţi şi să vă imaginaţi că schimbările sunt benefice pentru fiecare fiinţă. Important este să fiţi pătrunşi de adevărul că orice schimbare vine cu un anume scop şi că darul pe care vi-l oferă nu trebuie refuzat. Schimbările pot fi de grade diferite de dificultate, mai ales atunci când au impact în planul fizic şi emoţional. 

Voi nu vă întâlniţi cu aceste situaţii pentru ca să le ocoliţi, să vă ascundeţi de ele, să le evitaţi. Priviţi-le drept în faţă şi trataţi-le ca pe nişte oportunităţi menite să vă călească fiinţa aflată pe calea ei de devenire. Important este ca, indiferent cât de dificilă ar fi situaţia prin care veţi trece, să rămâneţi calmi şi centraţi în inima voastră, care va şti ceea ce trebuie făcut în acel moment.

Când rămâneţi stabil centraţi pe inima voastră, sunteţi în conexiune cu Tot Ceea Ce Este. Când totul freamătă de schimbare, când agitaţia este maximă, stabilitatea voastră vă va aduce un sentiment minunat de siguranţă, certitudinea că mâna Creatorului vă ocroteşte. De undeva, de peste tot, va creşte sentimentul că sunteţi apăraţi şi nimic rău nu vi se poate întâmpla.

De fapt, deşi nu veţi observa, chiar aşa se şi întâmplă: energia divină vă înconjoară şi vă pătrunde şi asta este o forţă imposibil de învins. Sufletul şi spiritul vostru sunt făcute dintr-o materie indestructibilă.
Când sunteţi acordaţi pe scînteia divină, punctul acela luminos se extinde şi vă cuprinde întreaga fiinţă. Atunci voi sunteţi un centru de calm, de linişte, pace şi lumină. Voi deveniţi un far care străpunge întunericul nopţii. Lumina voastră radiază nu numai în jurul fiinţei care sunteţi dar se propagă în lume, dincolo de planetă, în intregul univers. Voi deveniţi o adevărată stea pe firmamentul creaţiei.

Strălucirea fiinţei voastre va fi cu atât mai mare cu cât vă veţi concentra mai puternic. Este greu de acceptat, dar în felul acesta, voi ajutaţi nu numai umanitatea, planeta, dar şi universul. Aşa că, nu vă subestimaţi puterea cu care aţi fost învestiţi încă de la început.
 

Când aceste luminiţe îşi cumulează energiile, se atinge masa critică, moment în care acumulările cantitative vor declanşa înstantaneu saltul calitativ, accederea la o nouă frecvenţă de vibraţie, la o nouă dimensiune.
Începeţi acest proces intenţionând ca scânteia divină să se focalizeze în inima voastră. Simţiţi iubirea şi calmul care se degajă din acest centru. Pe măsură ce concentrarea creşte, profundul sentiment al iubirii necondiţionate creşte şi se revarsă în lume şi în univers. Inima voastră radiază acum, în toate direcţiile, iubire, pace şi împăcare. Aţi devenit o fiinţă universală, o stea în nemărginirea oceanului iubirii divine. Universul vă recunoaşte şi vă primeşte.

Linda Robinson
Dacă, în timpul acestui exerciţiu de imaginaţie, apare o sursă perturbatoare care intenţionează să vă determine să renunţaţi, apelaţi la ajutorul nostru, trimiţând un gând care să ne invite să intervenim. O altă metodă este să vă imaginaţi o flacără violet  pe care o ţineţi în mână ca pe o torţă şi cu care alungaţi negurile din direcţia care a apărut intenţia de conturbare.
Umpleţi apoi spaţiul în care vă aflaţi cu lumină albă strălucitoare care este îmbibată cu iubirea Creatorului.

Noi vă aplaudăm pentru efortul vostru de a vă creşte frecvenţa de vibraţie prin atitudini şi comportament plăcut lui Dumnezeu.
Fiţi convinşi că voi sunteţi foarte iubiţi de toată creaţia care vă apreciază eforturile, vă priveşte şi vă aplaudă

Eu sunt Arhanghelul Zadkiel
SURSA: www.PersonalPathwaysOfLight.com .
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu