..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 aprilie 2011

ÎNDEMNURILE MAEŞTRILOR ASCENSIONAŢI CĂTRE UMANITATE, ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ.

(21 March 2011; channeler: Aruna Byers)

Arhanghelul Ariel

Întreaga umanitate poate mulţumi fiinţelor din planurile superioare care ajută şi aduc în prim-planul cunoaşterii marea nevoie de schimbare în conştiinţă. Fără intervenţia lor la nivelul inconştientului şi conştientului vostru, mulţi dintre cei care au nevoie de lecţii, nu le-ar putea primi.

AA Uriel

Douăzeci de milioane de adepţi ai Marii Fraţii Albe aleg acum să-şi încheie ciclul încarnărilor. Au de gând să procedeze la un aranjament anume în vederea unei ascensiuni în grup? La acest moment nu toţi şi-au încheiat programele pentru a fi gata de ascensiune.
Vă preocupă această problemă? Ascensiunea este în programul vostru din viaţa actuală?
Până la urmă, decizia nu va fi a voastră, însă cei care ţintesc să ascensioneze în această ultimă perioadă a ciclului existenţial, trebuie să-şi dorească cu ardoare acest eveniment, pentru care este nevoie de dăruire totală şi de multă iubire necondiţionată. Când aceste condiţii sunt îndeplinite, se crează posibilitatea ca maestrul acela să ascensioneze.

AA Raphael

Ajutorul divin este oferit de Dumnezeu tuturor fiinţelor afectate de contaminarea radioactivă care a apărut în ultima perioadă. Sufletele care vor accepta oferta divină vor neutraliza contaminarea. Cei din zona afectată trebuie să consume cât mai multă apă potabilă, chiar peste limitele care li s-au recomandat, pentru a elimina radioactivitatea acumulată în corp. Utilizaţi procedeele MAP descrise în materialul Perelandra, şi luaţi soluţii care conţin iod. Indiferent de ceea ce se întâmplă, păstraţi-vă calmul şi nu intraţi în panică, pentru că stresul facilitează şi agravează stările de îmbolnăvire. Să nu uitaţi că bunadispoziţie este cel mai bun medicament. Fiţi siguri că aceasta nu este în viaţa voastră decât o etapă, deoarece sufletul este nemuritor. Priviţi cu calm şi încredere viitorul!


Quan Yin

Cei care fac tranziţia sunt cei care au prevăzută acesta în programul lor de viaţă şi se înscrie în procesul de a atinge desăvârşirea (măestria). Printre altele, ei trebuie să înveţe că evenimentele trecutului trebuie lăsate în urmă, astfel, calea pe care înaintează să rămână liberă şi pregărită pentru alte experienţe. Atenţia şi preocuparea pentru ceea ce a trecut vă face incapabili să vă controlaţi şi să alegeţi viitorul. Nu vă ataşaţi de evenimentele în care sunteţi sau nu implicaţi. Depăşiţi-le, treceţi mai departe, indiferent cât de tragice au fost şi pe care dintre dragii voştri i-au afectat. Nimic n-a fost pierdut, poate doar transformat.

Vă este teamă? Încercaţi să faceţi unele aranjamente pentru a depăşi pericolul? Poate că acest mesaj va aduce mai multă claritate şi lumină pentru zilele care vor urma.
Nici un dezastru major nu se va produce în viitorul apropiat; numai readucerea pulsului vieţii şi curăţenia după tzunami şi cutremurul din Japonia vor rămâne preocupările principale ale umanităţii în săptămânile care urmează. Trebuie să depăşiţi starea de nelinişte care v-a cuprins în urma acestor evenimente. Nu va urma nici un dezastru nuclear.

Melchizedek

Alegeţi în fiecare zi să vă adresaţi mai mult inimii voastre şi nu vă lăsaţi panicaţi de catastrofe imaginate de mintea voastră înspăimântată. Refuzaţi haosul şi disperarea. Nu acceptaţi sentimentele de teamă care v-ar diminua lumina. Încercaţi, pe cât posibil, să fiţi detaşaţi de tragismul acestor zile şi credeţi cu tărie în divinitatea din voi.
Norii de radiaţii emanaţi de reactoarele avariate nu sunt nici pe departe de gravitatea unei bombe nucleare. În zonele din jurul reactoarelor nucleare, materiale contaminate trebuie distruse, nu refolosite. În jurul centralei atomice, nu trebuie să se mai obţină produse alimentare vegetale sau animale. Animalele nu trebuie să mai fie păşunate în acea zonă. Aceaste interdicţii sunt temporare, nu permanente, căci radioactivitatea va dispărea din cauza dezintegrărilor şi ciclului de înjumătăţire foarte scurt. Situaţia se va îmbunătăţii chiar mai repede decât estimează specialiştii, căci civilizaţiile universului v-au venit în ajutor. Păstraţi-vă calmul! În acest demers nu sunteţi singuri.

Kuthumi

Am lua legatura cu Maestrii Ascensionaţi şi Îngerii care pot anula toate temerile voastre. Evenimentele care s-au produs vor contribui la ridicarea conştinţei umanităţii, abandonarea unor soluţii periculoase şi refacerea gândirii tehnice în vederea utilizării unor resurse energetice nepericuloase şi nepoluante. Străduiţi-vă să faceţi acele alegeri care asigură continuitatea şi dezvoltarea vieţii nu distrugerea ei.

Maitreya

Multe dintre dezastrele umane apar atunci când masa critică este atinsă, moment în care se produce o basculare către o nouă treaptă a conştinţei. Este un salt în constinţă chiar dacă nu este prea uşor de înţeles. Un dezastru zgâlţâie lumea; bărbaţi, femei şi copii ies din apatie şi rutină şi încep să-şi pună întrebări, oferindu-şi o nouă şansă de a se desprinde de cotidian şi din lenea minţii. Apreciaţi că aceste costuri sunt prea mari? Numai pentru cei care se tem inutil de moartea corpului fizic.
Aruna
Multe dintre aceste dezastre sunt nuclee în care se zămislesc noi domenii ale creaţiei. Totdeauna un dezastru la nivel fizic conţine embrionul unei noi conştinţe. Catastrofele nu vin întâmplător, ele revigorează şi diversifică sensurile vieţii şi ale înţelegerii. Prin contrast, lipsa de mişcare, închistarea, reprezintă adevărata moarte a materiei şi a viului. În nemişcare, stagnare, rutină şi obişnuit, se găsesc degenerarea şi regresul. Când lumea se agită, fie şi din cauza unor evenimente pline de tragism, la nivel fizic, e semn că se pregăteşte un salt important în conştinţă. În perioade lungi de timp s-au făcut acumulări cantitative în diverse domenii, chiar dacă ele nu totdeauna au fost apreciate. În mod natural, când masa critică este atinsă, apare cu necesitate saltul calitativ. Aceasta este legea şi toţi trebuie să-i înţelegeţi sensurile, iar atunci când apar evenimentele, trebuie să le acceptaţi ca pe o izbăvire şi o ridicare pe o nouă treaptă a conştinţei universale.

Sursa: mastersandmankind.blogspot.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu