..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

COMUNICAREA LUI ASHTAR, din 28 dec.2010 (1)

Channeler: Susan Leland

Bună seara, Iubită Familie! Suntem încântaţi să fim aici cu voi, aceasta fiind o minunată ocazie. Vom spune că această seară este importantă deoarece ne putem lua rămas bun de la tot ceea ce a însemnat anul 2-0-1-0.
Vom discuta mai în detaliu despre aceasta, dar vreau să fac precizarea că acea grupă de 1-1 este de bun augur pentru anul 2011. Aşa că : Bun sosit, 2-0-1-1!
Avem toate motivele să credem că anul care începe va fi unul glorios pentru noi toţi, fie că suntem ’’sus sau jos’’.
Acum ştim că 2-0-1-0 a fost un an de mare anticipare, aşteptare, speranţă pentru toţi cei care doresc să ajungă în Epoca de Aur. Dar, aşa cum s-a constatat, încrâncenarea celor care poartă pălării întunecate a fost mai aprigă decăt am presupus noi, şi aceasta a făcut ca unele termene de realizare a programului ascensiunii să fie modificate. Cunoaşteţi , desigur, că aceasta este planeta a liberului arbitru, şi noi trebuie să ţinem permanent cont de aceasta, în tot ceea ce facem şi în modul cum acţionăm. Sarcinile pe care ni le-a dat Federaţia Galactică nouă, Maeştrilor Ascensionaţi şi echipajelor de la sol, adică vouă, Preaiubită Familie, au fost în conformitate cu dorinţa Creatorului.
Scopul nostru se rezumă la câteva cuvinte: Pace pe Pământ, Abundenţă pentru toţi şi Bucuria umanităţii de a trăi în deplină libertate.

Anul 2010 a fost un an al pregătirilor, de turnare a fundaţiei grandioasei construcţii care se va înalţa. "Cărămizile'' care se pun la baza fundaţiei sunt: iubirea, compasiunea, iertare, recunoştinţă. Ştim că nu toţi oamenii doresc ca fundaţia să fie turnată din aceste elemente, dar, din ce în ce mai mulţi, şi în ritm accelerat, se vor convinge de această necesitate, dacă se doreşte, cu adevărat, să se ajungă la edificarea Epocii de Aur.

Aţi auzit cu toţii despre Wikileaks, şi vă sugerăm să-i trataţi  cu şi mai multă atenţie în viitor. Dacă ştiţi pe cineva care încă nu a înţeles ce se petrece în lume şi câte dedesubturi există, vorbiţi-le de Wikileaks, sau, şi mai bine, trimiteţi-le imagini de pe "you tube", realizate de Wikileaks, sau adresele de site-ul unde le pot găsi.
Cunoaştem că s-au luat măsuri represive împotriva celor care au făcut aceste dezvăluiri. Cei care au luat asemenea măsuri punitive nu au făcut decât să accentuieze veridicitatea acestor fapte ascunse. Laţul se strânge nu în jurul gâtului celor care au scos la iveală aceste dedesubturi ci în jurul gâtului acelora care au ordonat sau au săvârşit actele reprobabile.
Trebuie să mulţumim reporterilor curajoşi în descoperirea adevărului. Mă refer la Rachel, Keith, Ed, Amy, ca să numesc doar pe câţiva dintre ei.
Acum, să vorbim despre scurgerea de petrol din Golful Mexic. Această catastrofă ecologică nu este fără soluţie.
Cu tehnologia foarte avansată a unor civilizaţii din acest univers se poate remedia totul şi se poate vindeca mediul grav afectat, aproape instantaneu. De această dată însă, am decis ca reabilitarea zonei şi remedierea situaţiei să se facă în colaborare cu fiinţele umane care lucrează în domeniu. Practic, ce înseamnă acest parteneriat, vă veţi întreba? Înseamnă că vom acţiona asupra intuiţiei specialiştilor umani implicaţi, sugerându-le soluţiile care trebuie puse în aplicare. Nu ne vom afla faţă în faţă şi nu le vom da instrucţiuni de remediere în scris sau tehnologii ci, pur şi simplu, le vom înfluenţa şi direcţiona gândirea către aceste soluţii. Este adevărat că procedeul acesta nu este extrem de rapid, şi nu dă rezultatele instantaneu, aşa cum s-ar întâmpla dacă s-ar aplica direct tehnologia noastră avansată. Am hotărât să procedăm astfel pentru ca oamenii să conştientizeze cât de grave pot fi consecinţele exploatării zăcămintelor planetei, mai ales când sunt mânaţi de dorinţa de îmbogăţire neraţională şi dăunătoare. Experienţa aceasta le va reaminti mereu că trebuie găsite alte metode şi alte resurse energetice nepoluante şi nepericuloase. Grupurile de cercetare pentru găsirea altor surse şi tehnologii îşi vor accelera munca iar fondurile alocate pentru acest obiectiv vor creşte substanţial. Poluarea aceasta cu ţiţei deversat nu poate să rămână fără urmări. Ea va afecta sănătatea celor care vor consuma creveţii şi alte vieţuitoare contaminate, neluând în seamă avertismentele cadrelor sanitare. Este şi acesta un mijoc de educare.
Apoi, importantele pierderi din visteria companiilor implicate vor conduce la încetinirea vitezei de exploatare, costuri suplimentare de refacere, diminuarea consumurilor (care, până la urmă, diminuiază poluarea produsă de potenţialele utilaje şi maşini care ar folosi produsele rafinăriilor). De fapt, sunt multe consecinţele şi învăţămintele acestui accident de poluare masivă a apelor planetei. Fie şi numai din acest punct de vedere, se poate spune că anul 2010 a fost unul al învăţării unor lecţii usturătoare pentru mulţi.
Este util să vă amintiţi de perioada anilor ’60 şi începutul perioadei ’70 (anii modei hippy) care au fost un preludiu al perioadei actuale.
Atunci, transferul la o nouă dimensiune nu s-a putut realiza din cauza neîndeplinirii condiţiilor de pace, de bucurie, dragoste şi dreptate, insuficiente pe planetă; erau însă zorii Erei Vărsătorului.
Amintiţi-vă că era perioada când SUA avea preşedinte pe Richard Nixon, care, deşi fusese crescut în religia quakerii-lor (destul de paşnică, de altfel), era un om conflictual şi a utilizat războiul din Vietnam pentru interesul său personal, promiţând oprirea războiului în schimbul voturilor. Şapte ani mai târziu, Nixon era obligat să demisioneze, dar războiul din Vietnam continua. L-a lăsat ‘’moştenire’’altuia. O analiză mai atentă ar arăta că acea perioadă a fost o repetiţie a ceea ce se întâmplă acum.

Astăzi există în lume multe stări de lucruri, care amintesc acele vremuri, când s-a făcut mult tam-tam pentru a justifica unele intervenţii şi acţiuni, cum ar fi momentul când "Shrub Senior" a intrat în Irak, după care ’’Juniorul’’ ne-a readus în zonă.
Acum este rândul Afganistanului, în care clocoteşte ura, şi unde  trezirea vechilor dogme religioase este utilizată ca motivare a continuării prezenţei militare străine în zonă.
Şi nu este vorba doar de războiul în care sunt implicate Statele Unite ale Americii şi aliaţii lor, dar şi de izbucnirea sau reizbucnirea conflictelor între diferite triburi băştinase, toate făcând ca lumea din acea parte să fie aruncată cu secole în urmă.
Reconfortant este faptul că perioada care s-a bazat pe acest tip de conflicte a fost limitată la anul 2010.

Dezvăluirile Wikileaks şi catastrofa ecologică din Golful Mexic, au avut darul de a trezi lumea care începe să se adune sub drapelul pe care stă scris "Să nu se mai repete!"

Chiar dacă pare că nimic nu se întâmplă, realitatea este mult mai sumbră şi mai terifiantă.
Există planuri în derulare care privesc distrugerea întregii lumi aflată în cea de a 3-a dimensiune, mult mai grave decât cel legat de accentuarea dependenţei de petrol.
În 2010, multe dintre întenţiile criminale au ieşit la suprafaţă mai abitir decât petrolul din Golf.
Acestea sunt programe a căror aplicare este pe sfârşite. Va fi un proces gradual de eradicare a acestor planuri distructive.
Noi nu am făcut încă anunţurile cele mai importante, dar aţi auzit probabil despre faptul că "Tweety Bird" a vorbit, şi acesta este o realitate. (Se referă la anunţul pe care se spune că-l va face în curând Keith Olbermann şi referirile lui Rama asupra unor comunicări primite de Elise în timpul meditaţiilor). Asemenea dezvăluiri vor fi făcute în anul 2011.
Cu toate acestea, noi cerem lumii să trimită nu gânduri de ură sau răzbunare ci de iertare, de compasiune chiar de iubire pentru ca aceia care greşesc să se trezească şi să înţeleagă răul pe care-l fac omenirii. Dogmele vechi precum ’’dinte pentru dinte şi ochi pentru ochi ‘’ nu trebuie să mai fie criteriu de credinţă şi educaţie. Ele au fost emise şi sunt susţinute de falşii profeţi, falşii învăţători.

Priviţi calendarul Maya şi veţi observa că profeţiile privind perioada trecută s-au îndeplinit şi nu prea există motive să se creadă că ceea ce se spune despre timpul care a rămas până în 2012, nu se va îndeplini.
Noi spunem că Înălţarea se va produce, aşa cum s-a prevăzut în Programul Divin. Dar acest eveniment nu trebuie să sperie pe nimeni ci să bucure, căci este vorba de ridicare nu de cădere.

Vreţi să vorbim despre Hillary? Bine!
Există o justificată intenţie ca Hillary să fie îndepărtată. Oamenii au început să înţeleagă. Unele femei o consideră o adevărată campioană. Da, este! Numai că este campioană în grija ei pentru propriile-i interese, în detrimentul intereselor generale ale naţiunii şi ţărilor afectate.
Atitudinea ei nu a fost formată în timp ci este una cu care s-a născut.
Nu va mai putea rămâne mult în funcţia pe care o deţine, şi pe care nu o merită. Vor apărea dezvăluiri interesante (picante!) despre perioada cât a fost Secretar de Stat.

Noi suntem reali, ştiţi asta. Simţiţi iubirea noastră pentru voi, cunoscând că, fără îndoială, noi suntem adevăraţi, şi suntem foarte mult o parte din voi şi din viaţa voastră, deoarece ne-aţi permis să fim în fiinţa voastră.
Voi, prea iubită familie, aţi croit şi amenajat trasee pe care noi să venim şi să ne implicăm în tot ceea ce se întâmplă acum pe Pământ.
Suntem aici datorită solicitărilor voastre şi cu permisiunea Federaţiei Galactice care ne-a spus: "Mergeţi, căci vă cheamă! Lucraţi cu fiinţele de pe planeta Pământ şi fiţi de ajutor tuturor celor care doresc să-şi urmeze planeta. Faceţi aceasta! "
Ashtar, comandor galactic.

SURSA: www.AshtarontheRoad.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu