..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 16 decembrie 2023

W78- Lumea astrală (II) - Soldații în Astral - Banca astrală, animale etc - conversație cu extraterestra Yazhi Swaruu

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 29 septembrie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

(partea a doua)

ÎNTREBĂRI DESPRE ASTRAL
Robert : Întrebare de la un cititor: Am fost întotdeauna intrigat să știu ce visez și mereu m-am întrebat dacă acesta este astralul sau amintirile din alte vieți ori dintr-o experiență/cronologie paralelă?
Yazhi: Visezi despre ceea ce ai păstrat mau mult în minte în acea zi, dar ieși în astral și manifești totul acolo pentru că e mult mai facil, nimic ciudat.
Robert: Dar pot fi și fragmente dintr-o altă cronologie?
Yazhi: Toate se vor regăsi în astral ca într-un blender.
Robert : Ok. Care este diferența dintre astralul inferior în 3D și astralul inferior 5D ?
Yazhi: Nicio diferență, se referă doar la punctul de vedere al locului, deoarece, de fapt, toate definițiile sunt arbitrare și nu reflectă ceea ce este experimentat empiric în astral.
Gosia: Dar în așa-numitul 6D, astralul lui Taygeta, reptilienii nu se regăsesc, așa cum în 4D se regăsesc reptilienii care acționează în lumea 3D, fără a fi văzuți ? Cred că la asta se referă întrebarea.
Yazhi : Această clasificare ar fi valabilă doar din contextul Taygetei și ar fi un astral subiectiv provenit din acel inconștient colectiv care îl generează. Chiar și așa, este o clasificare arbitrară.
Robert: Am înțeles. Pentru a face o călătorie astrală, de ce am nevoie, în afară de predispoziție? Există o procedură?
Yazhi: Este ceva foarte personal. Fiecare persoană ar trebui să o facă așa cum îi servește cel mai bine. Este practic o meditație în stare profundă. Ceea ce poți face este să exersezi în meditația profundă că te plimbi prin apartamentul tău, sau camera în care te afli. Folosește-ți imaginația pentru a face asta, dar nu încerca să te detașezi de corp fără practică suficientă, pentru că nu vei face decât să te descurajezi că vei reuși. Dar încearcă să te vezi făcând pași pe podeaua camerei sau să ieși pe străzi apropiate, în pădure etc.
La un moment dat îți vei da seama că nu mai este imaginație pentru că obții imagini clare ale locurilor.
Este nevoie doar de practică. În acea fază nu vei mai avea nevoie de meditație, tinzând să te apropii de nivelul la care mă aflu eu, care mă pot proiecta în câteva secunde oriunde m-aș afla: pe pat, pe scaun, la masă etc.. .
Renunțați la ideea că sunteți ceva solid, un corp fizic, și considerați-vă mai rarefiat, pentru că voi sunteți
suflet, spirit și energie.

(O ALTA ZI -sept 2023)

Gosia: Tu și Mari ați spus că se întâmplă multe în astral, iar ceea ce se întâmplă acolo se reflectă în fizic. Ce se întâmplă acolo acum care se reflectă în fizic la nivel global?
Yazhi: În astral există facțiuni de ființe de toate felurile, unele au fost umane, altele non-umane. De regulă, se luptă între ele și asta se extinde și asupra oamenilor, în planul fizic, deoarece aceste grupări vor să-și păstreze și să-și protejeze cuceririle de care au nevoie pentru a supraviețui și a prospera (nota C.M.: consumă energia produsă și modelată de ființele, mai ales umane, în conformitate cu stările emoționale pe care le induc victimelor: furie, durere, milă, disperare, frică, dorință de răzbunare, aroganță, sadism, cupiditate etc)
Tot ce se întâmplă în astral, se va reflecta în mod obișnuit asupra lumii reale, materiale, folosindu-se justificări precum cele de „apărare și protecție”, dorință „sinceră” de a ajuta la evoluția și bună-starea lumii fizice etc. Este extrem de complicat și funcționează pe mai multe niveluri. Nici eu nu am întreaga imagine astrală a Pământului.
Facțiuni, clanuri și bande care luptă una împotriva celeilalte pentru a controla furnizarea de energie provenită de la oamenii din corpurile biologice. Este vechiul slogan al luptei „binelui împotriva răului” , poveștile și miturile luptei între „îngeri și demoni” (nota C.M.: deși toți au ca scop exploatarea și manipularea ființelor, mai ales umane, pe care le pot sacrifica în interesul lor: vezi cazurile războiului din Ucraina, războiul între Israel și Palestina etc, unde acționează contradictoriu cele două facțiuni ale Cabalei Pământene). Fără încărcătura religioasă, totul se reduce la adevărul că Pământul este o adevărată fermă unde oamenii sunt crescuți, modificați, educați și sacrificați în conformitate cu interesele și cerințele entităților care îi exploatează, entități pe care omul din 3D nu le poate vedea.
Această lupta este reală și puțini au observat că nu aceasta este calea de urmat, ci învățarea modului în care poate fi controlată frecvența (vibrația). Încă se crede că prin conflicte se pot obține victorii, progres.
În astralul inferior, ființele nu sunt la acelși nivel. Acolo, pur și simplu, se luptă unii împotriva altora pentru control. Și asta se reflectă în haosul din lumea reală, materială, știind că ideile și atenția concentrată asupra acelor conflicte din lumea reală este ceea ce se manifestă și astral. Înseamnă că, în cele din urmă, oamenii determină totul: suferința, ranchiuna, ura, invidia etc, care se regăsesc pe Pământ. Situația nu se va schimba până când ființele umane nu vor înțelege că iubirea nu ura va înălța conștiința umană.
Gosia: Lupte între îngeri și demoni, dar nu este aceasta ceea ce s-a întâmplat mereu? Există ceva anume care face ca situția actuală să fie atât de volatilă?
Yazhi: Pur și simplu este o aprigă luptă pentru control: facțiunea care controlează o parte a planetei dorește să preia controlul asupra celeilalte părți, unde controlul este deținut de cealaltă facțiune. Noua Ordine Mondială este tocmai asta. Nu e vorba aici doar de o grupare de bătrâni bogați și aproape mumificați, precum Soroș, care doresc să domine lumea. Asta e doar partea vizibilă a icebergului. Adevărata problemă este în astral, deoarece Noua Ordine Mondială nu este altceva decât politica Astralului inferior care lucrează pentru a prelua în totalitate lumea reală. Asta este totul.
Astralul și egregorul (creat de gândurile oamenilor) sunt ființe rele și demoni care vor să preia lumea celor vii pentru a o controla cât mai mult și total, pentru a face din ea o fermă mai eficientă în care se produce suferința umană. Acolo unde nu au nevoie de războaie, pentru a-i face pe oameni să sufere, ei găsesc alte metode de a face oamenii să sufere..
Dar, pentru a realiza acest lucru, ei trebuie să îndepărteze entitățile bineintenționate, mai exact, super-soldații care luptă în astral, recrutați din rândul unor oameni dezîncarnați.
Însă în astral merg și „băieții răi”, care servesc cu umilință demonii.
Asta se reflectă în războaie precum cel din Ucraina, unde, în mare parte dictează ființele demonice din astral. Cu toate acestea, știrile care vă parvin vorbesc despre suferința, chinurile, confruntările și distrugerile din planul fizic, care, de fapt, este prelungirea a ceea ce se întâmplă în astral. Pentru omul normal, totul este o mizerie greu de înțeles, cu multe dedesubturi.

Gosia: După cum înțeleg eu, voi, care expuneți aspecte necunoscute ale politicii Federației, nu prea sunteți iubiți de cei care se află la butoane în Federație. Cum se leagă asta cu gestionarea frecvenței , fără a deranja pe nimeni? Nu intri și tu în conflict acum?
Yazhi: Da, deranjez anumiți oameni de pe Pământ (Cabala pământeană) dar și conducerea Federației.
Gosia: Dar când Cabala și Federația ne deranjează, asta nu duce la prelungirea conflictelor, inclusiv de pe Pământ?
Yazhi:Important este să trezim oamenii, singurii care au puterea de a controla cu adevărat ceea ce se întâmplă pe planeta lor.

Gosia: Da, știu, am vrut doar să aflu răspunsul tău. Mulțumiri. Mai am o întrebare despre ce a spus Mari într-unul dintre videoclipurile ei despre entitățile astrale.

Ea a afirmat că entitățile se hrănesc cu energia sentimentelor de anxietate etc., cea mai mare recoltă obținând-o de la credincioșii diferitelor biserici deși oamenii merg, de obicei, la biserică crezând că experimentează iubirea, pacea, unitatea cu „dumnezeu”. Asta cred ei, printre care se află și mama mea. Ei merg la lăcașurile „sfinte” pentru a-și găsi liniștea, iertarea dar, de fapt, merg acolo pentru a li se lua energie de către entități.
Yazhi: Totul depinde de fiecare persoană. Cu toate acestea, oamenii care merg la biserică au, de obicei, o stare de spirit și vibrație foarte scăzută astfel că acolo pot găsi o vibrație puțin mai ridicată. Dar, enoriașii habotnici, de regulă experimentează vibrații joase, comparativ cu media, uneori „vampirizându-i” energetic pe cei cu care vin în contact. Oamenii cu vibrații înalte, care merg în aceste lăcașuri, se pot ecrana de energiile de joasă vibrație întâlnite acolo.
Totul depinde de
calitate filtrului energetic, determinată de nivelul spiritual al persoanei (deci de vibrație).
Gosia: Da, însă multe biserici evanghelice sau baptiste sunt pline de oameni fericiți care bat din palme și cântă. Demonilor nu le-ar plăcea asta, nu? Aceasta este o frecvență mai mare.
Yazhi: Aceste entități se hrănesc și cu asemenea energii, asta ajutându-i să se mai înalțe puțin. Uneori, au nevoie ca oamenii să fie în vibrații mai ridicate, pentru ca suferința să nu-i doboare definitiv. Cu cât „fericirea”(în credință) este mai mare, cu atât suferința reală finală este mai mare. Este ca și cum ai îngriji puii cu mâncare bună și adăpost corect pentru ca ei să crească mari, numai buni de a fi puși pe grătar.
Matias: Poți fi ucis în astral? Adică atunci când corpul tău fizic e în pat, dar sufletul călătorește în astral și participă la lupte, corpul care doarme în pat poate muri ?... Care este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla în cazul beligeranței astrale? Apoi, dacă există „moarte” acolo, în astral, ființa al cărui corp fizic e în pat, poate muri, sau revine, oricum, în corpul fizic?
Yazhi: De regulă, nu, dar poți fi distrus. Nu poți fi ucis ca atare, dar starea de sănătate a corpului fizic poate avea de suferit. Este ca și cum ți-ai vinde sufletul. Tot ceea ce te definește se pierde în schimbul a ceva, așa că aluneci procentual mai mult către ei, afectându-ți raționamentele, gândirea.
Poți elimina ceva acolo cu arme energetice, dar, așa cum ai spus, ele vor apărea din nou, și asta îți dă timp să gestionezi un mod mai sigur de protecție. În astral, totul este ener
gie. Ceea ce puteți face este să te protejezi decât să elimini.
Gosia: Deci dacă „mori” în astral... nu ți se întâmplă nimic aici, în fizic, nu?
Yazhi: Prima problemă aici este că însăși definiția cuvântului „ucis” se schimbă cu tărâmul în care te afli. În lumea materială, biologicul este „omorât” și asta este ușor de văzut. Dar, în planurile astrale, totul va depinde de ideile și conceptele asociate cu „uciderea” care pot exista în fiecare și se schimbă tot timpul, în funcție de locul în care vă aflați și la ce nivel vă aflați în astral.
În unele realități din astralul inferior s-ar putea să existe încă conce
ptul de a ucide și de a muri, așa cum se știe că este în lumea materială.
Gosia: Demonii pot fi uciși în astral?
Yazhi: Da, dar din nou, totul depinde de cum. De exemplu, în astral (ca și oriunde altundeva, dar este mai accentuat acolo), un grup de idei și atașamente față de ele sunt ceea ce creează o persoană. Cineva care nu este altcineva. Când spargi asta, atunci ucizi ființa astrală, demon sau orice altceva. Cu alte cuvinte, o persoană este caracterizată cumulul de idei care o definesc. Când le spargi, atunci acea persoană nu mai „este” și, deci este ucisă. De aceea, în vrăjitorie, poți alunga sau ucide un demon.
Gosia: Deci vrăjile funcționează în astral?
Yazhi: Da, pentru că pot distruge sistemul de credințe care l-a compus, definit și format pe demon ca egregor. Cu alte cuvinte, acțiunea are ca scop să nu mai hrănească demonul.
Gosia: De ce vraja i-ar putea face asta demonului? E doar o vrajă... câteva cuvinte.
Yazhi: Poate, pentru tine. Dar dacă sunt cuvintele corect alese, ele pot declanșa alte părți ale sistemelor de credințe care alcătuiesc demonul. Este ca și cum ai ațâța furia cuiva și apoi i-ai spune de ce este groaznic, îl faci să se prăbușească în disperare. Este precum confruntarea psihologică cu un psihopat. El nu poate rezista când e confruntat cu adevărul..
Gosia: Dar acel sistem de credințe, care a format demonul, nu se află în demonul însuși, ci în mintea persoanei/grupului de oameni care l-a format. Deci ar trebui să spargi asta din mintea oamenilor, nu din demonul în sine, nu?
Yazhi: Da, efectele pot fi doar temporare asupra demonului, de aceea pot apărea din nou.
Gosia: Cu alte cuvinte, nu pot fi uciși așa.
Yazhi: În funcție de ceea ce îi hrănește, fiecare în mod specific și de ceea ce îl menține în viață. Unii pot fi neutralizați eliminând sursa de unde se hrănește, alții pot fi distruși dacă sunt auto-manifestați datorită acțiunilor lor, de exemplu, provocând și mâncând din frica pe care o provoacă. Dacă este cazul.
Gosia : Deci, acolo, nu te lupți cu săbii și arme, ci cu vrăji?
Yazhi: Da, ei funcționează uneori, și în unele cazuri, dacă sunt în sistemul de credințe atât al celui cu sabia, cât și al demonului, ca și în cazul în care crede că o sabie îl poate răni. Majoritatea celor din astralul inferior cred că, așa cum am spus mai înainte, astralul inferior este doar o reflectare a acelorași principii care formează lumea materială.
Gosia: Bine, am înțeles. Și poți obține vânătăi fizice pe corpul fizic urmare unei luptei astrale?
Yazhi: DA, pentru că ceea ce crezi se manifestă. Dar, de asemenea, te poți considera invulnerabil.
Și, ține minte, astralul sângerează în lumea materială, deoarece aceasta se află vibrațional chiar dedesubt.
Gosia: Ok, ultima întrebare, este se referă la banca astrală.
Yazhi: Nu știu prea multe despre banci și bani.
Gosia: Mă refer la comerțul astral și de resurse care are loc acolo, așa cum susțin unii oameni. E adevărat?
Yazhi : Asta e altceva. Aceste resurse sunt motivul pentru care apar divergențe și beligeranță, și reprezintă consecințele acțiunilor și gândirii umane, oamenii fiind creatorii. Cele mai căutate resurse energetice fiind este suferința și frica.
Energia se formează cu conștiința și se modelează cu gândul, dar ai nevoie de un suflet pentru a face asta. Iar oamenii au ceea ce entităților demonice din astralul inferior le lipsește, anume, SUFLETUL.. nu au, un suflet!! Ființele astrale fac comerț cu asta, da.

Gosi
a: Poate că asta se reflectă și în fizic, ca și în bani fizici.
Yazhi: Da, da, dar comerțul este în principal pentru atenție și putere de manifestare a creației care este stoarsă de la ființele umane. De aceea controlul minții este atât de important pentru acele entități astrale inferioare, deoarece suferința, tortura și execuțiile nu le sunt suficiente, ele având nevoie e mai mult decât o simplă suferință, au nevoie de creativitatea oamenilor cu suflet, astfel încât aceștia să poată manifesta lucrurile și realitatea pe care acele entități le doresc. De aici decurge nevoia lor de a manipula ființele umane în folosirea timpului, banilor și mass-mediei care intoxică lumea cu narațiuni istorice false.

https://swaruu.org/transcripts/astral-world-soldiers-in-the-astral-astral-banking-animals-and-more-yazhi-swaruu

Un comentariu: