..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 septembrie 2023

W 60 - Ce înseamnă să trăiești în 5D?

Publicat 22 mai 2023
Traducere Const. Mihăilescu
.

Mari Swaruu: Bună, sper că sunteți cu toții foarte bine. Eu sunt Mari Swaruu.
Sunt nenumărate definiții referitoare la ce înseamnă și cum este să trăiești în dimensiunea 5D. Prin ceea ce voi spune, nu-mi propun să descalific pe cineva, fie care are propria sa versiune și un anumit punct de vedere despre acest subiect. Fiecare persoană, fiecare punct de atenție al Sursei, este propria sa densitate, deoarece este doar o percepție bazată pe nivelul de conștientizare al fiecărui individ.

Cu cât o dimensiune este mai înaltă cu atât densitatea este mai mică și cu atât corpul acela va deveni mai puțin dens, mai puțin material.
Este mai ușor si mai confortabil pentru o conștiință să se manifeste în corpuri de densitate mai mică, ele vor fi mai ușoare, mai rafinate, mai eterate. Deși sună logic, consider că acesta este un punct de vedere foarte materialist, exprimat despre densități.

Până la urmă, după părerea mea, nu există densități ca atare,și ar trebui să părăsim acele concepte despre Pământul 3D, dimensiunea de tranziție 4D și multdiscutata dimensiune 5D, unde ar exista numai iubire și lumină, poartă de acces către toate tărâmurile superioare, și care, pentru ființa trăitoare în 3D rămâne neclar și imprecis definită. Încercarea de a explica ceva foarte complicat, fără a avea capacitatea de evaluare necesară, va rămâne doar o presupunere, o aproximare și o amăgire.

După cum am spus mai înainte, nu există densități, deoarece orice le-ar defini ca atare va rămâne doar o amalgamare de idei, un concept asupra căruia o colectivitate, o civilizație poate cădea de acord, aceasta neînsemnând că exprimă sau reprezintă un adevăr absolut. Asemenea concepte vor avea doar o aplicabilitate locală, zonală, dar nu vor putea fi validate neapărat la nivel universal.

Punctele noastre și ale voastre de vedere sunt limitate, toți încercând să explicăm totul cât mai bine, dar, evident, de la nivelul nostru de conștiință și înțelegere.
Predecesorii mei au spus de multe ori, cu ani în urmă, că 3D-ul existent pe Pământ este definit de Matricea planetei, și orice se află dincolo de centurile Van Allen este 5D, căci acolo tot spațiul cosmic este 5D. Fiecărei densități 3D, 4D și 5D, i s-a atribuit un domeniu de vibrație care se delimitează de vibrația anterioară sau următoare. Pentru Pământ se vorbește de Rezonanța Schumann (
7,83 Hz; n.m)

După cum am spus mai devreme, fiecare persoană sau grup de oameni va defini ce este 5D în felul său, dar eu tind să nu fiu de acord cu predecesorii mei în privința asta. Nu puteți localiza o densitate ca atare într-un loc, în interiorul sau în afara centurilor de radiații Van Allen, de exemplu. O densitate este cine suntem, nivelul nostru de conștientizare și conștiință, modul în care gândim, valorile noastre și modul în care le împărtășim și le exprimăm cu alții, care, în cele din urmă, sunt doar o reflectare a noastră înșine.
Oamenii cu care nu ne potrivim nu sunt cei cu care nu suntem de acord sau pe care chiar îi urâm. După cum am mai spus, aceasta reflectă alte aspecte ale vibrației noastre și, care, de asemenea, ne definesc. Cei cu care, cu adevărat, nu ne potrivim sunt toți acei oameni despre care nici măcar nu știm că există sau care sunt absolut nesemnificativi pentru noi, pentru viețile și valorile noastre.
Există foarte multe exemple și situații, lucruri și oameni care se încadrează în caracteristicile 3D, dar care sunt în afara Pământului, încât ar fi imposibil să pretindem că tot spațiul, dincolo de sistemul planetar al Pământului, este 5D. Tot astfel, există pe planeta voastră mulți oameni care au clar mentalitate 5D.

Nu îmi place să folosesc numerotarea când definesc densități, deoarece conceptele sunt încărcate cu nenumărate idei și concepții greșite New Age.
Pentru mine, a fi în 5D nu este un loc și nici o frecvență care să poată fi măsurată cu instrumente, cu atât mai puțin să îi atribui o valoare numerică. Este felul în care ne simțim și cât de conștienți suntem despre totul și despre toată lumea, totul fiind o reflectare a cine suntem noi cu adevărat.
 

Orice ne deranjează ne face să vedem unde trebuie să lucrăm pe noi înșine și, cu cât o facem mai mult, cu atât problema noastră se aprofundează („Cu cât aprofundezi mai adânc, cu atât înțelegi că ești mai departe de a cunoaște totul!”). Vorbesc despre o dinamică a supragândirii care alimentează idei înfricoșătoare despre situații și evenimente ipotetice care nu s-au întâmplat și, cel mai probabil, nu se vor întâmpla niciodată.

Procesul pesimist de supra-gândire nu este doar o pierdere de timp și de energie, el poate, de asemenea, să definească o întreagă personalitate și să oprească procesul de ascensiune a conștiinței unui individ, deoarece frica induce o stare de supraviețuire, de auto-conservare, care menține subiectul în planul fizic, cu toate valorile și nevoile materialiste asociate acestei gândiri, descurajând și împiedicând tot ceea ce este spiritual.

Există un alt concept pe care îl consider a fi ceva care definește viața și a fi de o densitate mai mare, anume să fii conștient de toate procesele de gândire, ideile și valorile pe care alți oameni sau alte ființe le dețin drept adevăruri, de multe ori în într-un mod chiar inflexibil, întrucât își trăiesc viața prin ei fără a-și pune la îndoială validitatea, chiar și din propriile puncte de vedere și nivel de evoluție spirituală, și să le poată înțelege pe deplin.
Pentru mine, o calitate a unei ființe într-o stare de conștiință superioară este capacitatea sa de a înțelege toate procesele de gândire care alcătuiesc valorile cu care trăiesc oamenii într-o densitate mai mică. O astfel de ființă, oriunde ar fi corpul său fizic și oriunde ar trăi, va înțelege de ce alți oameni gândesc și acționează diferit. Tocmai datorită acestei înțelegeri, ființa va fi empatică și iubitoare cu ceilalți, acceptând că fiecare individ are propriul său stadiu de creștere spirituală.

Ființa cu densitate mai înaltă va fi pe deplin conștientă de nivelul său mai înalt de conștientizare și, deci, îi va putea înțelege și pe cei cu un nivel spiritual mai primitiv, mai puțin evoluat, dar va ști, de asemenea, că acei oameni nu-l vor pute înțelege pe el, deoarece le lipsesc datele, contextul și experiența necesare pentru a putea face acest lucru.

Acesta este motivul pentru care persoana mai extinsă spiritual va ști că poate oferi altei persoane doar fragmente de informații și puncte de vedere alternative, fără a se aștepta ca celălalt să înțeleagă ceea ce spune, sau punctul lui de vedere. Dacă aceștia acceptă sau cer mai mult, atunci li se va da mai mult, dar în dozajul necesar, pentru a nu crea în cel care primește o stare de respingere sau inhibare.

Ființa mai evoluată va respecta punctele de vedere ale ființelor mai puțin evoluate, având înțelegerea că acesta le este nivelul de asimilare și acceptare din acel moment..
Cel mai evoluat va înțelege faptul că, de fapt, nimeni nu este cu adevărat mai evoluat decât altul, deoarece fiecare este un punct particular de atenție al Sursei însăși și, prin urmare, orice individ este exact la nivelul spiritual la care ar trebui să fie, pentru că, până la urmă, toți suntem una. Nu spun asta într-o manieră filozofică sau New Age; toți suntem conectați la Sursă, toți ne regăsim și ne adăpăm din SURSĂ.
În cele din urmă, o ființă înalt evoluată spiritual va ști și va accepta că nivelul celor mai puțin evoluați este cuprins și în el și că, pentru a ajunge unde se află acum, a trecut, cu necesitate, și prin faza evolutivă în care se află interlocutorul mai puțin evoluat la momentul respectiv. De asemenea, va ști că cel momentan mai puțin evoluat, cu mai puțină înțelegere de decizie și apreciere, este precum a fost și el într-o etapă anterioară.

A avea un nivel mai înalt de conștientizare, înseamnă și capacitate de a înțelege mai bine toate acele lumi mai puțin conștiente, atitudinea ta fiind de iubire pentru toți, ei fiind, în definitiv, propriile tale aspecte de la un moment dat.

Mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu, și apreciez foarte mult interesul vostru. Aveți grijă, prieteni, și nu vă lăsați angrenați în atitudinea disprețuitoare a celor care încă sunt în urma voastră ca nivel de conștiință și conștientizare. Nu vă angrenați în jocul ființelor și entităților care s-au desprins de SURSĂ, nu-i condamnați și nu-i alimentați cu energii de joasă vibrație, atât de necesare prosperității lor.

Cu mult drag,
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/what-does-it-mean-to-be-living-in-5d-english

Un comentariu: